Auteur : Tom Kauwenberg dinsdag 12 juni 2018 om 18:34:42

Meer Splatoon-invloeden in Super Smash Bros. Ultimate

Met de initiŰle aankondiging al onthuld, maar nu voorzien van meer informatie. De Inkling Girl (Ún Boy) in Super Smash Bros. Ultimate zullen aardig wat moves uit de Splatoon-games meenemen naar het vechtspel.

De Inklings in Super Smash Bros. Ultimate zullen ook flink kunnen kliederen met inkt. Door vijanden te besmeuren met een kleurtje, kunnen ze grotere klappen ontvangen. Daarvoor moet echter wel de verftank gevuld worden, wat uiteraard nu ˇˇk kan in Super Smash. Door de gebruikelijke block te gebruiken, kunnen Inklings terugduiken in hun eigen verf.


Wanneer er met meerdere Inklings gevochten zal worden, zullen ze ook elk hun eigen kleurtje kennen. Zodoende kan een gevecht met acht spelers al snel een drassigere kleuremulsie worden dan dat ooit kon in de eigen Splatoon-serie.

Ook keert Moray Towers (in het Nederlands bekend als 'Tonijntorens') uit Splatoon 2 terug in Super Smash Bros. Ultimate. Nu voorzien van een tweedimensionaal perspectief, maar desalniettemin een passende hommage aan de thuiswereld van Inkling Girl en Inkling Boy.

De aanwezigheid van de Splatoon-spellen in Super Smash Bros. Ultimate beperkt zich echter niet alleen tot de game zelf. Ook de reeks bestaande Super Smash Bros. amiibo wordt uitgebreid met de verfvissen. Nintendo deed gedurende diens Treehouse Live-uitzending namelijk ook een interactief standbeeldje van de Inkling Girl uit de doeken.


Super Smash Bros. Ultimate zal werken met alle bestaande amiibo uit de respectievelijke reeks figuurtjes, maar nu dus ook met de nieuwe Inkling Girl amiibo. Op de ingebouwde NFC-chip kunnen spelers karaktervoorkeuren opslaan, zodat op fysieke wijze gewisseld kan worden tussen vechters en hun uitrusting.

Aanstaande 7 december verschijnt Super Smash Bros. Ultimate voor de Nintendo Switch.
Reacties
Ga naar pagina:
Nog geen reacties
Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Juni 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie