Auteur : Tom Kauwenberg dinsdag 12 juni 2018 om 18:28:24

Octopath Traveler krijgt 14 juni nieuwe demo; save-data mee te nemen

Weliswaar al eerder voorzien van een uitgebreide demo, maar Octopath Traveler zal vanaf 14 juni nóg een demo beschikbaar stellen in de Nintendo eShop voor de Nintendo Switch. Dat maakte Nintendo zelf bekend op diens Nintendo Direct E3-uitzending. De specifieke inhoud van deze nieuwe demo-versie is vernieuwd en verbeterd, maar daar blijft het niet bij...


De progressie die je als speler boekt in de laatste demo, is meteen mee te nemen naar het uiteindelijke spel. Alles wat je doet, leert of verzamelt in de gratis te downloaden demo, mag dus straks mee naar de volledige game. Een maandje later, op 13 juli, verschijnt Octopath Traveler namelijk alweer in de (digitale) schappen.

Octopath Traveler laat spelers terugreizen naar de hoogtijdagen van klassieke JRPG's, zij het dan in een vernieuwd sausje. De game wordt door Square Enix en ontwikkelstudio Acquire exclusief ontwikkeld voor de Nintendo Switch.

Naast de onthulling van een tweede demo, deed Square Enix op diens eigen onthullingsshow ook een verse gameplay trailer van Octopath Traveler uit de doeken. Kom helemaal in de JRPG-stijl met deze sfeervolle video:


Reacties
Ga naar pagina:
Nog geen reacties
Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Juni 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie