Tales of Vesperia: Definitive Edition komt deze winter ook naar PlayStation 4, pc en Switch

Tijdens Microsoft’s E3-persconferentie werd een remaster van de goed ontvangen Xbox 360 JRPG Tales of Vesperia plotseling uit de doeken gedaan. Aangezien het origineel – in het Westen althans – alleen op de Xbox 360 verscheen, was het de vraag of andere platformen hier nogmaals zouden worden overgeslagen. Dat blijkt niet het geval: Bandai Namco bevestigde op Twitter dat Tales of Vesperia: Definitive Edition naar de Xbox One, PlayStation 4, pc (via Steam) en Nintendo Switch komt.


De Definitive Edition bevat alle extra’s die de Japanse PlayStation 3-editie destijds ook kreeg. Dat betekent full voice acting, Flynn Scifo als een permanente toevoeging aan je party en de toevoeging van het piraatje Patty Fleur als speelbaar personage. Tevens krijgen spelers de optie om te kiezen voor de Engelse of de oorspronkelijke Japanse stemmen.

Tales of Vesperia: Definitive Edition staat gepland voor een release deze winter. Aangezien het oorspronkelijke Tales of Vesperia nog altijd wordt gezien als een van de beste in de serie, waarvan akte onze review, kijken we dan ook rijkhalsend uit om de JRPG opnieuw te gaan beleven in een opgepoetst jasje.

  1.   
    Papachico's avatar

    Sowieso kopen! 😀