Auteur : Tom Kauwenberg dinsdag 12 juni 2018 om 04:03:32

Trover Saves The Universe is nieuwe VR-game van maker Rick & Morty

Na Accounting en Rick & Morty: Virtual Rick-ality brengt stemacteur en komediant Justin Roiland nóg meer virtuele goedheid voor ons gamers. Op de Sony E3 Showcase werd zojuist Trover Saves The Universe op opvallende wijze aangekondigd voor PlayStation 4 en in het specifiek PlayStation VR.


Wat we precies gaan uitspoken in Trover Saves The Universe is nog niet helemaal duidelijk. Wél lijkt de game klaarblijkelijk gedrapeerd te zijn in Roilands eigenzinnige charme. Wederom keert zijn iconische nasale stemmenwerk terug om de speler toe te spreken, al maakt zijn willekeurige gewauwel niet bepaald hard hoe de VR-game gespeeld dient te worden.

We nemen maar even voor lief dat we in Trover Saves The Universe op een markante wijze het universum gaan redden, maar daarover horen we ongetwijfeld binnenkort meer.


Vooralsnog is nog niet bekend of de voor VR bedoelde game ook zónder PlayStation VR speelbaar is. In de aankondiging stond naast dat logo immers ook het reguliere PlayStation 4-logo, maar ook het aanstormende Transference belooft een 'hybride' insteek voor platformen. Wie weet ziet Roilands eigen ontwikkelstudio Squanch Games daar ook heil in.
Reacties
Ga naar pagina:
Nog geen reacties
Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Juni 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie