Uniqlo onthult Blizzard T-shirts

Tijdens de Licensing Expo 2018 te Las Vegas kondigde Blizzard aan dat ze met LEGO en Nerf in zee gaan om nieuwe producten op de markt te brengen, maar wist het Amerikaanse bedrijf ook een samenwerking met Uniqlo te onthullen. De Japanse kledinggigant heeft middels onderstaande video een aantal van de T-shirts getoond en elke Blizzard IP – van WarCraft en StarCraft tot Heroes of the Storm en Overwatch – komt aan bod.


Er is nog geen fysieke Uniqlo-winkel in Nederland waar we de shirts kunnen zien en passen, maar het is wel mogelijk ze te bestellen op de Europese website van Uniqlo. De Blizzard T-shirts zijn vanaf 18 juni verkrijgbaar voor 14,90 euro per stuk.

  1.   
    WesterW's avatar

    Ik heb een heleboel Uniqlo T-shirts in de kledingkast hangen vanwege de interessante colabs, hoge kwaliteit en lage prijs. Toch vind ik de shirts in deze line-up op het eerste gezicht helaas redelijk standaard. Maar goed, ik ken mezelf… Misschien dat ik alsnog wel een keer een Overwatch- of Heroes-shirt oppik.

  2.   
    Tom's avatar

    Eens. Deze shirts laten mij ook grotendeels koud. Weinig écht vernieuwende printen, vooral veel opdrukwerk wat ook van letterlijk elke andere partij (of doodleuk Blizzards eigen webshop) had kunnen komen.

  3.   
    Mattiees's avatar

    tot voor kort was de webshop van blizzard ontzettend duur qua shipping, dus toen had ik dit niet zo gek gevonden. Echter met de europese shop van blizzard zal het verschil van prijs een stuk minder zijn en zal ik inderdaad eerder voor de ‘echte’ shop gaan.