Wat gaan we zien en spelen op E3 2018? | GamersNET Podcast #20

Onze Peter is weer terug van weggeweest, maar staat alweer op het punt te vertrekken richting E3 2018! Samen met Salim en Tom schuift hij aan om de bomvolle agenda voor de beurs door te nemen, waarbij elk van de (soms nog onaangekondigde) games kan rekenen op wat discussie en speculatie! Dat alles en meer hoor je in GamersNET Podcast #20

Gaat Hitman 2 het nog eens over de episodische boeg gooien? Hoe gaat Electronic Arts een fikse portie imagoschade goedpraten? Kan Assassin’s Creed Odyssey ons overtuigen van nóg een deel in de oudheid? Het drietal presentatoren denkt hardop, maar vraagt ook om jouw eigen input op de onderwerpen…

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties voor specifieke E3-verschijningen — of de beurs in het algemeen? Vergeet ons dan vooral niet aan te sturen middels een mail of met een berichtje op bijvoorbeeld Twitter of Instagram!

Luister mee met deze enerverende aflevering (ook via iTunes of SoundCloud zelf) en vertel ons vooral hoe jij in zou haken in onze zinloze discussies:


Volg de GamersNET Podcast ook op iTunes of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende week aan voor jouw onderwerp of interessante vraag!

  1.   
    mattioza's avatar

    Yes het is bijna de E3, eindelijk!

    Had ergens gelezen, dat zelfs in Japan (toch wel thuisbasis Nintendo) de winkels nog vol liggen met Nintendo Labo, ze geraken die knutselpakketten aan de straatstenen niet kwijt.

    En de imitaties zijn best wel vet. 😀