Auteur : DaniŽl de Zwart vrijdag 6 juli 2018 om 12:48:14

Bloodborne 2 verschijnt op Amazon ItaliŽ

Bron: Dailystar
Een aantal dagen geleden verscheen Bloodborne 2 opeens op Amazon ItaliŽ. We hoeven er echter niet teveel van te verwachten, want de productpagina is snel weer verwijderd en ook op ResetEra zijn meerdere threads over dit 'lek' gesloten. De officiŽle melding is dat de Italiaanse shop van Amazon niet bekendstaat om zijn betrouwbaarheid.

Thereís been at least two threads on this previously locked. Amazon Italy has a bad reputation for fabricated listings.

Fans kunnen waarschijnlijk nog lang wachten op Bloodborne 2, of hoeven wellicht helemaal niet op de sequel te wachten. Het blijft, ook al krijgen we zo nu en dan geruchten om onze oren geslingerd, onduidelijk of ontwikkelaar From Software Łberhaupt wel een tweede deel van Bloodborne overweegt.


Momenteel is de developer druk zat met de games Sekiro: Shadows Die Twice voor PlayStation 4, Xbox One en pc en Dťracinť voor PlayStation VR. Ook denkt het bedrijf na over de terugkeer naar Armored Core. Of er dan (voorlopig) ruimte is voor Bloodborne 2, waarschijnlijk niet.
Reacties
Ga naar pagina: 1
Gepost door Papachico op vrijdag 6 juli, 2018 om 13:18:26 quote

GN "Die Hard"

704 posts
Ik zou zo enorm blij zijn als Bloodborne 2 komt... Wat een prachtige game was Bloodborne. Enige spel waarbij ik shakende hands heb gekregen na t killen van een baas haha
Gepost door tranceguy op zaterdag 7 juli, 2018 om 12:27:42 quote

GN "Die Hard"

556 posts
Die gaat zeker wel komen...
Gepost door BozeBever op zaterdag 7 juli, 2018 om 18:01:51 quote

Pacman

52 posts
De wallmart/amazon lekken loopt nu wel de spuigaten uit. Hoeveel moeten er nog volgen tot publishers het zelf ook zat zijn en de informatie simpelweg niet meer vroegtijdig aan deze grote jongens geeft?
Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Juli 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie