Epic geeft veel informatie over Fortnite Season 5

Na een teaser eerder deze week, heeft Epic Games veel details vrijgegeven over de aanstaande Fortnite v 5.0 Patch, ook wel bekend als het vijfde seizoen van de populair Battle Royale-game. Momenteel zijn de servers niet bereikbaar om de game voor te bereiden op de nieuwe fase.

Maar wat gaat er allemaal komen? Ten eerste kunnen we een ATK verwachten, een All Terrain Kart, wat niet veel meer is dan een golfkarretje waar je met een aantal vrienden in kunt rijden. In de gehele wereld zijn de Rifts aan het openen, al laat Epic nog weinig los over wat we hiermee kunnen doen.


Save the World krijgt straks een nieuwe modus genaamd Challenge the Horde, waar je natuurlijk legio husks mag verslaan. De nieuwe Road Trip Event introduceert Heroes uit het Wilde Westen, zodat je straks als echte cowboy aan de slag kan met bijpassende wapens. Er is als laatste een nieuw gedeelte van de map geopend, waaronder Paradise Palm en Lazy Links. Er zullen nog meer locaties worden toegevoegd die nog niet zijn aangekondigd.

Er is natuurlijk ook een volledige lijst te vinden op de website van Epic. Hebben jullie zin om aan de slag te gaan met Fortnite Season 5? Laat het weten in de reacties!

Bekijk ook de laatste update van Fortnite

  1.   
    Papachico's avatar

    Gister ffies gespeeld en mn eerste duo gewonnen voor dit seizoen. Ik vond de winkelwagentjes de beste toevoeging van heel seizoen 4 en nu in seizoen 5 zijn het de golfkarretjes. Gister fucking hard gelachen met mn squad matties rijdend in mn golfkarretje.

    Paradise Palms is goede vervanging van Moisty (ook al was het een super plek voor loot en wood). Hou wel van een gedeelte dessert. Lazy Links ff langs geweest maar vind t een vrij kut plek. Mja beter dan een 2de Fatal Fields..
    De rifts zijn wel dope. Je kan twee keer in een match een rift gebruiken waarbij je dus weer uit de lucht valt (werkt als een jump pad) dus t kan leuk in je voordeel werken.

    Qua skins vind ik t wat minder want ze zijn vrijwel allemaal kut op de twee skins na die je kan upgraden met armor (Drift en Ragnarok). Dat gezegd te hebben zijn het ook gelijk de twee beste skins in heel Fortnite imo. In de battlepass zitten ten opzichte van seizoen 4 meer gliders (waaronder een fucking vikingboot hahaha). Moet wel zeggen dat een paar gilders in de battlepass absoluut crap zijn. Wat mij het meest verbaasd is dat Epic super lelijke gliders in de battlepass stopt en dat Ragnarok een veel minder mooie pickaxe krijgt dan dat hij hoort te krijgen. De viking axe paste er precies bij. Mja.. ze willen money natuurlijk. De dances en emotes zijn niet vrij boeiend en zijn redelijk teleurstellend.

    Al met al had ik hele andere verwachtingen en verwachte ik eigenlijk iets beters dan dit maar Drift en Ragnarok maken seizoen 5 al beter dan seizoen 4.

    Gister wel problemen met die PS4. Kon elke keer geen party maken (mn vrienden ook niet). Dus Sony, als je niet aan crossplay doet fix dan je pleuris console is een keer. Telkens is dr wel wat met die klote ps4 van jullie. Traag ding.

  2.   
    Papachico's avatar