Auteur : DaniŽl de Zwart vrijdag 6 juli 2018 om 11:28:57

Hollow Knight meer dan een miljoen keer verkocht

Bron: VG247
Hollow Knight is meer dan een miljoen keer verkocht op pc, zo zegt ontwikkelaar Team Cherry. De indiegame verscheen begin vorig jaar op het platform en de mijlpaal is onlangs bereikt. Hollow Knight is in eerste instantie uitgekomen voor Windows, Mac en Linux, waarna vorige maand op de E3 de Nintendo Switch-versie verscheen.


Een dag voor release op de Switch wist de game een miljoen keer te verkopen en ook op Nintendo's meest recente console doet het spel het goed. Er zijn namelijk ruim 250.000 exemplaren van verkocht binnen twee weken.

Weíve never publicly mentioned hitting the million mark on PC, so that is another big milestone! We hit that 3 weeks ago and it kinda flew under our radar because of the madness around E3/Switch launch.

Door de E3-gekte en de release op de Switch vorige maand is het bij de ontwikkelaar een beetje onder de radar gebleven. Dan maar een aantal weken later, toch?

Hollow Knight begon als een Kickstarter en is een succes gebleken. Het is aannemelijk dat de game ook naar PlayStation 4 en Xbox One komt, maar dat is niet bevestigd.
Reacties
Ga naar pagina: 1
Gepost door mattioza op zondag 8 juli, 2018 om 20:04:14 quote

GN "Commander"

1404 posts
Toch wel een enorm indie succes game, benieuwd of/wanneer hij naar PS4/Xbox One komt.
Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Juli 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie