Auteur : Peter Bouwman dinsdag 10 juli 2018 om 22:15:24

The Boomsday Project is de nieuwe uitbreiding voor HearthstoneHearthstone-fans kunnen 7 augustus met een dikke stift in hun agenda's omlijnen, want dan verschijnt de nieuwe uitbreiding van Hearthstone: Heroes of Warcraft. De expansion brengt 135 nieuwe kaarten naar de franchise en alles draait om The Boomsday Project. De infameuze Dr. Boom is veel te ver gegaan met zijn gekke experimenten en het resultaat hiervan is nieuwe karakters, krachten en nieuwe gameplay-meganieken.

Dr. Boom heeft een voorliefde voor robotten en bommen en veel van zijn creaties zullen dus vooral mechanisch van aard zijn. Ook magnetische krachten zijn van belang en spelers kunnen Mech Minions kunnen samensmelten om aanvallen, gezondheid en krachten te combineren.


Mensen die nu van hun stoel vallen van enthousiasme kunnen kiezen uit twee bundels om aan te schaffen. Het pakket met 50 kaarten bevat een willekeurig Golden Class Legendary en een Mecha Jaraxxus kaartvlak. Het pakket met 80 kaarten bevat dit ook, plus een nieuwe Warlock Hero genaamd Mecha-Jaraxxus. De kosten van deze pakketten liggen respectievelijk op 49,99 en 79,99 en kunnen slechts een keer per account worden aangeschaft.
Reacties
Ga naar pagina: 1
Gepost door Leukste op woensdag 11 juli, 2018 om 20:29:34 quote

MvdM Februari

2820 posts
Die voor 79,99 is wel een beetje over de top.
Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Juli 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie