Game nieuws van vrijdag 18 juni 2010

Auteur: Peter Bouwman op vrijdag 18 juni 2010 om 04:54:31

Nieuwe GN ON TOUR: - Beursdagje 2

» Reacties [8]

Auteur: Marjolein van Diejen op vrijdag 18 juni 2010 om 13:09:27

Nieuwe gameplay: Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 1 EA Live Stage trailer

.

» Reacties [11]

Auteur: Marjolein van Diejen op vrijdag 18 juni 2010 om 00:21:34

Prijsvraagvrijdag: Win een E3-pakket


Het is weer vrijdag en dus is het weer tijd voor een nieuwe PRIJSVRAAGVRIJDAG! Meedoen is zoals altijd extreem makkelijk, want wat moet je doen? Laat een reactie achter bij het nieuwsbericht en je maakt meteen kans op de prijs. Vaker reageren mag uiteraard, al vergroot dit niet je kansen. Reageer wel op tijd, want deelnemen kan alleen op de vrijdag!

Deze week is het natuurlijk de week van de E3 en daarom geven we een heus E3-pakket weg! In dit pakket zit een handdoek van Motion Sports, een leuke knuffel van Kinectimal en een tijdschriftenpakket met daarin de Game Informer, de Edge, de Nintendo Power en het PlayStation Official Magazine. Voor ieder wat wils dus en dat is nog niet alles, want deze goodies zitten verpakt in een toffe tas van BattleStar Galactica Online. Zoals altijd is een reactie onder dit bericht voldoende om kans te maken.

Laat dus snel een berichtje achter en wie weet kun jij binnenkort genieten van dit toffe E3-pakket.

» Reacties [242]

Auteur: Richard Leurs op vrijdag 18 juni 2010 om 00:04:00

Nieuwe gameplay: Bulletstorm E3 2010 Gameplay

» Reacties [13]

Auteur: Richard Leurs op vrijdag 18 juni 2010 om 00:04:00

Nieuwe gameplay: Brink E3 2010 Gameplay

» Reacties [11]

Auteur: Michiel Brunsveld op vrijdag 18 juni 2010 om 00:21:46

Nieuwe preview: Bulletstorm hands-onNadat we Bulletstorm onlangs in Londen al te zien kregen, was het tijdens de E3 tijd om hands-on te gaan met deze shooter. Hoe leuk dat knallen was, lees je in deze preview.

Lees de preview.

» Reacties [9]

Auteur: Wester Wagenaar op vrijdag 18 juni 2010 om 10:46:01

Fist of the North Star: Ken's Rage krijgt nieuwe E3-screenshots

Fist of the North Star: Ken's Rage is een actiespel gebaseerd op de manga Fist of the North Star, die werd geschreven door Buronson en Tetsuo Hara. Het spel belooft ons brute actie met veel verschillende speelbare personages. We kunnen de Fist of the North Star-game in het vierde kwartaal van dit jaar verwachten en hij zal op de Xbox 360 en PlayStation 3 verschijnen.

Bekijk de screenshots.

» Reacties [0]

Auteur: Wester Wagenaar op vrijdag 18 juni 2010 om 11:08:45

Trine 2 officieel aangekondigd; eerste screenshots vrijgegeven


Voor de E3 liet Atlus al weten met welke games ze op de E3 zouden verschijnen en tot ieders grote verbazing zat daar Trine 2 bij. Atlus U.S.A. heeft nu, in samenwerking met Frozenbyte, officieel aangekondigd dat Trine 2 er zal komen. Het spel zal zich kenmerken door diens fantasy-sfeertje en het vervolg op Trine zal wederom een puzzel-achtige platformer worden. Deze keer zal er echter een coöperatieve online multiplayer zijn toegevoegd. De krachtige ridder, de snelle dief en de slinkse magiër zullen terugkeren in dit vervolg en zij krijgen een geheel nieuw avontuur voor de kiezen.

Trine 2 staat, voor Amerika althans, op het moment gepland voor een release ergens in de lente van 2011 via digitale distributie. Welke platformen de game precies aandoet en of Europa het spel ook mag verwelkomen blijft voorlopig nog onbekend.

Bekijk de screenshots.

» Reacties [6]

Auteur: Jonah Knulst op vrijdag 18 juni 2010 om 11:23:57

Nieuw model Xbox 360 kan op bijzondere wijze geen RROD meer krijgen

Bron: GameSpot
Zoals de titel van dit nieuwsbericht al mag luiden; het nieuwe model voor de Xbox 360, recentelijk aangekondigd op de E3 2010, is niet in staat om de bevreesde Red Ring of Death te krijgen. Nu is dit echter niet door een verbeterd design of sterkere koeling, dit valt namelijk nog te bezien, maar doordat dit nieuwe model simpelweg geen rode LED's heeft.

Dit blijkt uit een lijst met allerlei details omtrent de console, waardoor men onder andere te weten is gekomen dat de vernieuwde Xbox 360 enkel groene LED's in huis heeft. Mocht er toch sprake zijn van een hardwarematige fout, dan zal het model dus een andere, vooralsnog onbekende foutmelding weergeven.
    "The new console’s ring of light has been redesigned with the rest of the console and uses a different illustration that our customer service team will be able to troubleshoot for you. If customers experience any issues with Xbox 360 250GB they should contact customer service at www.xbox.com/support or 1-800-4MY-Xbox."

» Reacties [31]

Auteur: Jonah Knulst op vrijdag 18 juni 2010 om 11:39:35

Up2Date: Wii en Nintendo DS/DSi - week 24


Een nieuwe week betekent nieuwe games, dus is het tijd voor de Up2Date-rubriek omtrent de Wii en Nintendo DS/DSi, waarin we bespreken welke games en content er zoal mag verschijnen voor WiiWare, Virtual Console en DSiWare. Waar worden de punten dit keer aan besteed?

Als eerste mag dat de N64-titel Mario Tennis zijn voor de Virtual Console. Daarnaast zijn er twee aparte titels verschenen voor WiiWare en kunnen Nintendo DSi-eigenaren aan de slag met diverse nieuwe mini-games en twee grotere titels. Bekijk hieronder nog de volledige lijst met alle details.

Virtual Console
- Mario Tennis (1000 Points)

WiiWare
- Ant Nation (700 Points)
- Blaster Master Overdrive (1000 Points)

DSiWare
- Telegraph Sudoku & Kakuro (200 Points)
- Face Pilot: Fly With Your Nintendo DSi Camera! (500 Points)
- Pocket Pack: Strategy Games (500 Points)
- Combat of Giants: Mutant Insects – Revenge (800 Points)

» Reacties [0]

Auteur: Jonah Knulst op vrijdag 18 juni 2010 om 11:46:24

Eerste beelden cartridge en opbergdoosje voor 3DS-games

Na de vele nieuwsberichten met screenshots van diverse aanstormende 3DS-games is het nu tijd om eens te kijken naar de middelen om diezelfde games te verschepen; de cartridge en het opbergdoosje voor de 3DS-games. Zo te zien oogt de cartridge iets groter dan gewoonlijk en het opbergdoosje lijkt anderzijds iets slanker te worden.

Bekijk de screenshots.

» Reacties [8]

Auteur: Jonah Knulst op vrijdag 18 juni 2010 om 11:54:49

Nieuwe Mario-game voor de 3DS is onderweg

Een nieuwe console of handheld gaat bij Nintendo altijd gepaard met één of meerdere games van diverse geliefde franchises. In dit geval mogen we verblijd worden met onder andere remakes van Ocarina of Time en Star Fox 64 voor de 3DS.

De line-up bestaat echter niet enkel uit remakes, want Miyamoto heeft tijdens een interview kunnen bevestigen dat er een gloednieuwe Mario-titel, naast vele andere titels, gemaakt wordt voor de 3DS. Wat de game verder zou kunnen inhouden, daar wist de beste man nog niks over te vertellen.

De Mario-game bevindt zich nog in een heel vroeg stadium, waardoor er simpelweg nog niks getoond of überhaupt gezegd kan worden. We zullen dus even moeten afwachten op de GDC of de E3 2011. Wellicht mogen we verblijd worden met een Super Mario Galaxy 3DS.
    “We could’ve very easily done just a quick Mario-based tech demo that would show something like that, but one of the things that I’m always concerned about is showing a Mario game to people before it’s ready to be shown. So that’s why we held back this time. But now that Super Mario Galaxy 2 is done, we’ll be able to go hard at work on a new Mario game for Nintendo 3DS. So you can expect to see a Mario game at some point, but you’ll just have to wait a little bit longer.”

» Reacties [3]

Auteur: Joost de Vries op vrijdag 18 juni 2010 om 12:26:25

Eventueel motion controls voor Metal Gear Solid: Rising

Bron: VG247
Tijdens een Q&A met IGN heeft producer bij Kojima Productions, Shigenobu Matsuyama, aangegeven te experimenteren met Move en Kinect en Metal Gear Solid: Rising. Matsuyama zei daarentegen wel dat traditionele controls de hoogste prioriteit hebben voor het team van Kojima Productions. Het hele artikel lees je hier.

» Reacties [2]

Auteur: Joost de Vries op vrijdag 18 juni 2010 om 12:58:33

Rare: Geen lag problemen met Microsoft's Kinect

Bron: VG247
Volgens ontwikkelaar Rare is lag geen probleem meer voor Microsoft's motion control technologie, Kinect. In gesprek met Eurogamer zei executive producer of technology and communications, Nick Burton, dat de eerder door Eurogamer ontdekte lag in Kinect Sports verleden tijd is.
    “Lag is not an issue, as with any prototype stuff, of course it was in the past. That’s to be expected."

    “Where we’re at now, not at all. Yes, we’ve done a lot work to make sure it wasn’t a problem, but when you’ve got something that’s copying what you’re doing you can’t have a lot of lag.”
De eerder ontdekte lag van 150 ms schijnt dus verholpen te zijn. Met een systeem dat jouw bewegingen één op één moet kopiëren kun je lag natuurlijk missen als kiespijn.

» Reacties [7]

Auteur: Marjolein van Diejen op vrijdag 18 juni 2010 om 13:54:36

Nieuwe trailer: Trine 2 Teaser trailer

.

» Reacties [8]

Auteur: Joost de Vries op vrijdag 18 juni 2010 om 13:24:33

Vier foto's van PlayStation Move pistool

Bron: VG247
Evenals de Wii-controller verschillende opzetstukjes heeft zoals racestuurtjes en tennisrackets zal de de PlayStation Move-controller hier ook gebruik van maken. Zie hieronder 4 foto's van een uitermate mooi afgewerkt Move pistool. Deze stijlvolle rood met witte accessoire laat je simpel de Move-controller veranderen in een cool pistool.

Bekijk de screenshots.

» Reacties [42]

Auteur: Marjolein van Diejen op vrijdag 18 juni 2010 om 13:54:56

Nieuwe gameplay: Okamiden E3 2010 Gameplay trailer

.

» Reacties [8]

Auteur: Joost de Vries op vrijdag 18 juni 2010 om 13:56:07

Nieuwe preview: StarCraft II: Wings of LibertyMet het schaamrood op de kaken beken ik een StarCraft noob te zijn, maar sinds het spelen van de singleplayer van StarCraft II: Wings of Liberty ben ik overtuigd. Waarom lees je uiteraard in deze preview.

Lees de preview.

» Reacties [19]

Auteur: Marjolein van Diejen op vrijdag 18 juni 2010 om 20:31:42

Nieuwe trailer: Driver: San Francisco E3 Walkthrough trailer

.

» Reacties [22]

Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Januari 2018
Win de Thrustmaster T.Flight Hotas 4 Flight Stick! | Prijsvraag
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie