Game nieuws van vrijdag 19 november 2010

Auteur: Jeroen Bakker op vrijdag 19 november 2010 om 17:15:45

Ontwerp van nieuwe heldin van Mega Man Legends 3 vrijgegeven

Bron: Joystiq


Hierboven zie je Aero, de nieuwste heldin uit het Mega Man-universum. Het ontwerp van dit personage is afkomstig uit de pen van Shinsuke Komaki, die meedeed aan een wedstrijd van Capcom. Hier konden mensen hun ontwerp voor het nieuwe personage van Mega Man Legends 3 insturen. Designer van de game, Tokiko Nakashima, koos het ontwerp van Shinsuke en bracht de nodige aanpassingen aan om Aero meer in het Mega Man-universum te laten passen, met het bovenstaande als eindresultaat. Links zie je het ontwerp van Shinsuke, rechts het uiteindelijke ontwerp zoals hij in de game komt. Capcom heeft gezegd het 3D-model van Aero in december vrij te geven.

» Reacties [2]

Auteur: Wester Wagenaar op vrijdag 19 november 2010 om 11:17:10

Nieuwe trailer: Deus Ex: Human Revolution Gameplay Trailer 2

» Reacties [10]

Auteur: Jeroen Bakker op vrijdag 19 november 2010 om 17:11:12

Daft Punk te horen in TRON: Evolution

Het DJ-duo Daft Punk zal te horen zijn in de game TRON: Evolution. De game is gebaseerd op de film TRON: Legacy, waarvan Daft Punk ook al de soundtrack verzorgt. De nummers 'Derezzed' en 'The Grid' zullen tijdens het gamen te horen zijn. Darren Hedges, Dame Director van TRON: Evolution, had hier het volgende over te zeggen.

Daft Punk’s incredible music is a major part of the ‘TRON: Legacy’ film and brings audiences into the unique TRON grid. We didn’t hesitate when the opportunity arose to include some of the ‘TRON: Legacy’ music into the video game.

» Reacties [2]

Auteur: Matthijs Bijl op vrijdag 19 november 2010 om 00:08:45

Prijsvraagvrijdag: Maak wéér kans op Assassin's Creed: Brotherhood!!!


Het is weer vrijdag en dus is het weer tijd voor een nieuwe PRIJSVRAAGVRIJDAG! Meedoen is zoals altijd extreem makkelijk, want wat moet je doen? Laat een reactie achter bij het nieuwsbericht en je maakt meteen kans op de prijs. Vaker reageren mag uiteraard, al vergroot dit niet je kansen. Reageer wel op tijd, want deelnemen kan alleen op de vrijdag!

Het was gisteren zover. Assassin's Creed: Brotherhood is namelijk vanaf nu verkrijgbaar, maar hier bij GamersNET bieden we je nu een kans om de game zonder betaling in bezit te krijgen! We geven een exemplaar weg voor de Xbox 360 of de PlayStation 3, dus bijna iedereen maakt kans! Uiteraard hoef je alleen maar te reageren!

Laat dus snel even een reactie achter en wie weet krijg jij Assassin's Creed: Brotherhood binnenkort gratis thuis.

» Reacties [410]

Auteur: Marin Juresic op vrijdag 19 november 2010 om 10:20:28

Nieuwe review: EyePetEyepet was een topper voor de PlayStation 3, maar kan het zich ook waarmaken op de PlayStation Portable? Lees snel hoe de pluizige beestjes zich vermaken in onze review..

Lees de review.

» Reacties [12]

Auteur: Wester Wagenaar op vrijdag 19 november 2010 om 11:31:59

De Wii laat grafische kracht zien op nieuwe screenshots The Last Story

The Last Story is een veelbelovende RPG die exclusief op de Nintendo Wii zal verschijnen. Met Hironobu Sakaguchi, de bedenker en maker van Final Fantasy, aan het roer en muziek die wordt verzorgt door Nobuo Uematsu, eveneens bekend van diens werk aan de Final Fantasy-reeks, lijkt er weinig mis te kunnen gaan. Grafisch gezien wordt het ook een zeer sterke titel, iets dat op onderstaande screenshots nog eens stevig wordt onderstreept.

Bekijk de screenshots.

» Reacties [20]

Auteur: Stefan Arendshorst op vrijdag 19 november 2010 om 15:12:32

Fallout: New Vegas krijgt in december DLC met de naam Dead Money

De eerste downloadable content van Fallout: New Vegas heeft een releasedatum gekregen. Het zal de naam Dead Money gebruiken en het is al vanaf 21 december te downloaden op Xbox LIVE voor 800 Microsoft Points. Bethesda liet weten:

We're pleased to give fans a chance to expand their experience in Fallout: New Vegas this December with Dead Money. The release of Dead Money illustrates our commitment to creating entertaining add-on content for players to enjoy in already massive games like Fallout: New Vegas.

In Dead Money is er een deal volledige verkeerd gelopen en moet je samen met drie andere gevangenen zien te ontsnappen om vervolgens de verloren schat van het Sierra Made Casino te bemachtigen. Er zullen dus nieuwe terreinen worden toegevoegd, waar natuurlijk ook nieuwe vijanden in zullen verschijnen.

Wanneer Dead Money zal verschijnen voor de PlayStation 3 en PC is nog niet bekend. Het is ook niet de eerste keer dat downloadable content van een grote titel eerst een paar maanden exclusief voor de Xbox 360 te verkrijgen is en ook Sony probeert de laatste tijd dit soort deals binnen te halen.

» Reacties [11]

Auteur: Melissa Smink op vrijdag 19 november 2010 om 17:31:35

Portal 2 alweer uitgesteld

Bron: GameSpot
Portal-fans opgelet: Valve heeft bekendgemaakt dat de release van Portal 2 nog twee maanden opgeschoven zal worden. In juni dit jaar is al bekendgemaakt dat de game uitgesteld werd tot begin 2011. Nu zul je dus nog iets langer moeten wachten op deel twee, want het wordt april 2011. Om precies te zijn 22 april.

Het verhaal van Portal 2 is een vervolg op het verhaal van deel één. Het speelt zich namelijk wederom af in het test-laboratorium van Aperture Science. Terwijl Chell probeert te ontsnappen is GLaDOS bezig zichzelf te repareren. Net als in deel één stelt ze de speler door het spel heen op de proef.

De verhaallijn van de co-op zal parallel lopen aan die van de singleplayer. Het idee blijft dus wel hetzelfde. Volgens Valve zullen zowel de singleplayer als de co-op twee keer zo lang zijn als het eerste deel. Je zult nog wel even geduld moeten hebben, als de game niet nog verder uitgesteld natuurlijk.

» Reacties [26]

Auteur: Matthijs Bijl op vrijdag 19 november 2010 om 18:54:27

Nieuwe review: James Bond: Blood StoneJames Bond. De naam roept allerlei beelden op van een stoere man, die in dienst van MI6 met mooie vrouwen en gevaarlijke vijanden te maken krijgt. Spreekt de game Blood Stone echter ook zo tot de verbeelding?

Lees de review.

» Reacties [29]

Auteur: Richard Leurs op vrijdag 19 november 2010 om 22:54:11

Kevin Butler laat zijn sarcasme weer zien

We kunnen het niet laten om weer twee leuke reclames van Kevin Butler met jullie te delen. Ook dit keer prijst hij de PlayStation 3 natuurlijk weer de hemel in en zoals altijd doet hij dat zo sarcastisch als het maar kan. Zo tart hij onder andere met al die trailers en reclames waar de perfecte familie met bijvoorbeeld Kinect of de Nintendo Wii aan het spelen zijn.» Reacties [17]

Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Januari 2018
Win de Thrustmaster T.Flight Hotas 4 Flight Stick! | Prijsvraag
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie