Game nieuws van woensdag 29 februari 2012

Auteur: Koen van Dijk op woensdag 29 februari 2012 om 00:02:14

Onderzoek wijst uit: fitness-games maken je niet fit

Bron: Reuters
Een nieuw onderzoek wijst uit dat fysiek actieve games als Wii Fit en EA Sports Active weinig tot niets doen aan je algehele fitheid. Geleerden aan het Baylor College of Medicine testten voor dit onderzoek 78 kinderen met overgewicht tussen de negen en twaalf jaar, over een periode van dertien weken. Alle kinderen kregen een Wii (geen van de kinderen had er ooit één gehad). De ene helft van de groep mocht kiezen uit de fitness-games Wii Fit Plus, Wii Sports en Dance Dance Revolution, terwijl de andere helft aan de slag ging met Mario Kart Wii, dan wel Super Mario Galaxy of Disney Sing-It Pop Hits. Na zeven weken moesten de kinderen een andere game kiezen: de kinderen uit de eerste groep kozen een andere fitness-game, zij uit de tweede groep gingen aan de gang met een andere niet-actieve game.

De kinderen moesten gedurende dertien weken een riem om hun buik dragen, waarin een accelerormeter zat, een apparaat dat bewegingen registreert. Hierdoor konden de onderzoekers zien wanneer de kinderen niet, lichtjes of gemiddeld tot zwaar aan het trainen waren. De geleerden beloofden aan de kinderen dat ze de Wii mochten houden als ze genoeg oefenden en voldeden aan de van te voren gestelde eisen.

Uit de resultaten bleek dat de kinderen uit de eerste (actieve) groep niet meer trainden dan de tweede groep. In week één, zes, zeven en twaalf oefende de eerste groep intensief voor 25 tot 28 minuten per dag, terwijl de kinderen in de tweede groep 26 tot 29 minuten zwaar trainden. Ook was er geen verschil in de tijd dat de kinderen niet of lichtjes trainden. Eén van de geleerden, Tom Baranowski, was zeer verbaasd over de resultaten.

We expected that playing the video games would in fact lead to a substantial increase in physical activity in the children. Frankly we were shocked by the complete lack of difference.

Onduidelijk is of de kinderen simpelweg weinig gewicht verloren tijdens het spelen van de actieve games, of dat ze wel degelijk gewicht verloren, maar dat op andere momenten van de dag compenseerden door bijvoorbeeld niet te trainen en veel te eten. Ondanks dat dit slechts één onderzoek is en de resultaten niet definitief zijn, geeft het onderzoek duidelijk aan dat het spelen van fitness-games niet zorgt voor een betere fitheid.

De mogelijkheid bestaat dat de kinderen gewicht verloren zonder dat de riem het detecteerde: zo gebruik je tijdens het spelen van de boksgame in Wii Sports alleen je armen. Een andere geleerde, die niet participeerde in het onderzoek, denkt dat je wel degelijk wat gewicht kunt verliezen als je een jaar lang actieve games speelt.

Maybe the Wii isn't going to increase physical activity a whole heck of a lot. But it might increase caloric expenditure a little bit more than a traditional sedentary video game, and if you do that on a daily basis that could have a cumulative effect that might be beneficial.

Kevin Short, afgestudeerd aan het Oklahoma Health Sciences Center, deelt deze mening.

If we could replace some of that time when they're just sitting still and not moving... with something active, that may provide some benefit.

» Reacties [5]

Auteur: Leon Kempers op woensdag 29 februari 2012 om 16:18:00

Nieuwe trailer: PokéPark 2: Wonders Beyond Trailer

» Reacties [2]

Auteur: Koen van Dijk op woensdag 29 februari 2012 om 00:01:56

Vermoord Hitler in de pre-order bonus van Sniper Elite V2

Bron: Eurogamer
Tegenwoordig spelen de meeste shooters zich af in de huidige tijd, maar het nog niet verschenen Sniper Elite V2 houdt het traditioneel. Het vervolg van het goed ontvangen Sniper Elite speelt zich namelijk af in de Tweede Wereldoorlog, een tijdperk dat volgens velen al vaak genoeg is gebruikt, maar volgens mede-ontwikkelaar Rebellion weer terug moet keren.

De game staat gepland voor een release op 4 mei en vandaag heeft 505 Games bekendgemaakt welke bonus je krijgt als je de game pre-ordert. Hou je vast: je krijgt de kans om Hitler te vermoorden. Ja, je leest het goed, in het bonuslevel Assassinate The Führer is het de bedoeling dat je de besnorde nazi-leider overhoop schiet. Het level speelt zich af in de laatste dagen van de Tweede Wereldoorlog in Duitsland. Als geallieerde soldaat probeer je een trein te onderscheppen die Hitler naar een veilige plek vervoert. Als je dit lukt zal hij te voet vluchten naar het dichtstbijzijnde treinstation en dit is je kans om hem af te maken. Dit doe je met de extra semi-automatische wapens SVT-40 en Kar 98.

There is only a single opportunity for players to do what so many wish had been done – take out the leader of the Third Reich. One chance. One bullet. Make it count.

Nogmaals: dit toffe level is alleen beschikbaar als je de game reserveert, dus wees er snel bij!

» Reacties [13]

Auteur: Lex Laros op woensdag 29 februari 2012 om 12:21:06

Nieuwe game van Lionhead op komst?

Er is een opvallend bericht op de Lionhead-website gevonden. Als je een kijkje neemt, zie je onder de tijdsbalk, die aftelt naar de release van Lionhead's nieuwe website, het volgende bericht.

It’s time again for a fresh look and feel to our website and maybe we'll even have a little surprise.

Erg veel komen we van die zin niet te weten, maar wie weet heeft Lionhead buiten het aankomende Fable: The Journey nog wel een verrassing voor ons in petto. Hopelijk weten we over een goede vier dagen meer.

» Reacties [7]

Auteur: Jaimy Kortenhoff op woensdag 29 februari 2012 om 00:03:15

DLC Modern Warfare 3 bereikt vandaag het PlayStation Network

Bron: VG247
Activision maakt vandaag met trots bekend dat de nieuwe Call of Duty: Modern Warfare 3 DLC vanaf nu te downloaden is vanaf het PlayStation Network. Dit is wel alleen voor de mensen die een Premium Membership voor Call of Duty Elite hebben.

De map pack, die de mappen Liberation en Piazza bevat, is eerder al uitgekomen voor Xbox 360 Elite-gebruikers. Mocht je daar geen deel van uitmaken, niet getreurd! Volgende maand zal deze DLC voor iedereen beschikbaar zijn. Zowel voor de PC als Non Elite Members op de consoles.

» Reacties [9]

Auteur: Jaimy Kortenhoff op woensdag 29 februari 2012 om 12:24:50

Deus Ex: Human Revolution voor Mac beoordeeld door ESRB

Bron: VG247
Deus Ex: Human Revolution - Ultimate Edition voor Apple's Mac heeft onlangs een leeftijdsrating meegekregen van de ESRB. Dit betekent dat de launch van dit spel niet erg lang op zich zal laten wachten.

Originally announced for a 'winter 2011/2012' release.

De game, die vorig jaar al uitkwam op de PC, Xbox 360 en de PlayStation 3, wordt geport door het bekende Feral Interactive. De studio, bekend van Mac-ports als BioShock, Rome: Total War en Tomb Raider: Anniversary, heeft een geplande release voor de winter van 2011/2012. Dat betekent dat de game waarschijnlijk voor het einde van maart uitgegeven gaat worden.

» Reacties [0]

Auteur: Koen van Dijk op woensdag 29 februari 2012 om 12:29:53

Xbox 360 Family Kinect-bundel aangekondigd

Bron: Eurogamer
De Xbox 360 is al in vele verschillende bundels op de markt gebracht en zojuist heeft Microsoft daar een nieuwe aan toegevoegd: de Family Kinect-bundel. Hierin zit een gloednieuwe witte glossy console met 4GB aan opslag, een Kinect-sensor, de twee titels Kinect Sports en Kinect Adventures en last but not least, een Xbox LIVE Gold-lidmaatschap van drie maanden.

Het pakket is vanaf morgen verkrijgbaar in Noord-Amerika, maar in Nederland zullen we moeten wachten tot 4 mei. De bundel kost 299 euro; de controller wordt ook apart verkocht voor 49,99 euro.

» Reacties [3]

Auteur: Jaimy Kortenhoff op woensdag 29 februari 2012 om 12:33:41

GameSpy-technologie later beschikbaar voor de PlayStation Vita

Bron: VG247
GameSpy, bekend van hun online services, heeft aangekondigd dat het bedrijf een deal heeft gesloten met Sony Computer Entertainment. Volgens het bedrijf is het voor PlayStation Vita-developers nu mogelijk games te creëren die ondersteuning bieden aan deze services. Maar wat betekent dit nu voor ons, de gamers? Drew Curby, senior director van GameSpy, legt uit.

Application programming interface aims to allow developers to bring extra online functionality to their games. These online feature include data tracking, multiplayer matchmaking, cross-platform gameplay, and online leaderboards. GameSpy Technology is committed to giving game developers the tools they need to bring their games to multiple platforms with providing players with same high quality online experience.

De eerste PlayStation Vita-game die deze functionaliteit zal ondersteunen is Mortal Kombat Vita, een game die op andere platformen ook werkt met vergelijkbare online functionaliteiten.

Mortal Kombat Vita is a perfect example of how we can work with a talented developer to bring their game from one platform to the next.

De GameSpy-tools zijn ook al beschikbaar voor de PlayStation 3, PC, iOS en Android.

» Reacties [1]

Auteur: Leon Stougie op woensdag 29 februari 2012 om 00:03:40

Concept art van Doom 4 uitgelekt; game is niet geannuleerd

Bron: Eurogamer
Na een lange tijd van stilte rondom Doom 4, krijgen we weer eens wat over de game te horen. Zo is het onderstaande concept art van de omgevingen in Doom 4 uitgelekt.

Daarnaast is Doom 4, dat oorspronkelijk in 2008 uit zou komen, niet geannuleerd, volgens Pete Hines, directeur PR en Marketing van Bethesda. Mocht Bethesda wat te melden hebben over het langverwachte vervolg op Doom 3 dan zullen ze dat aan eenieder vertellen.

DOOM 4 isn't cancelled. When we're ready to talk about it and show it off, we'll let everyone know.

Bekijk de screenshots.

» Reacties [8]

Auteur: Tom Kauwenberg op woensdag 29 februari 2012 om 00:01:16

Beste Peter, Sony en Microsoft zijn pussiesPeter en Tom zijn niet alleen collega's, game-liefhebbers en vrienden, ze zijn ook penvrienden! Elke week schrijven zij elkaar over het leven, maar vooral over games natuurlijk. Deze week schopt Tom tegen giganten.

Lees de column.

» Reacties [7]

Auteur: Daniël de Zwart op woensdag 29 februari 2012 om 12:15:55

The Boondock Saints-titel in de maak; focus op co-op

Ontwikkelaar Critical Mass heeft een game omtrent The Boondock Saints in ontwikkeling. Voor de duidelijkheid, The Boondock Saints is een filmreeks en er zijn er twee van verschenen. De game zal een shooter worden die volledig de focus legt op de co-op. In de The Boondock Saints-films spelen namelijk de broers MacManus de hoofdrol.

We don’t want to do a crap-ass franchise game. We’re staying true to the content. We’re looking to expand the story, not just retell the franchise.

De broers hebben een goede band met elkaar en Critical Mass wil dit ook weergeven in de game. De developer wil geen crap-ass franchise-titel creëren, maar trouw blijven aan de content en het verhaal uitbreiden, in plaats van het opnieuw vertellen. Een element naast de relatie tussen de broers speelt ook het katholicisme een grote rol, wat tevens in de films van belang is.

The Boondock Saints characters are so strong — the banter, the relationships between Rocco and the brothers, the Catholicism, that will all be featured in the game.

Critical Mass hoopt op een retail uitgave van The Boondock Saints en mogelijk verschijnt de shooter ook in episodes in de digitale console-stores. Naast de game komt er wellicht ook een comic uit. The Boondock Saints verschijnt op de PC, Xbox 360 en misschien ook op de PlayStation 3. Er gaan geruchten dat het spel op de E3 getoond zal worden.

» Reacties [6]

Auteur: Daniël de Zwart op woensdag 29 februari 2012 om 06:33:24

Nieuwe review: Shank 2Shank 2 is terug en de harde, bloederige actie moet ons weer vermaken. Kettingzagen, shotguns en granaten tonen de bruutheid van de gespierde Shank. Is dit genoeg om ons te verbluffen?

Lees de review.

» Reacties [0]

Auteur: Daniël de Zwart op woensdag 29 februari 2012 om 12:15:40

Tim Schafer's Kickstarter-project mogelijk 'The Cave'

Bron: VG247
Tim Schafer van Double Fine heeft eerder aan de consument gevraagd hem te sponsoren voor een nieuw project. Hoe meer geld Schafer binnenkrijgt, hoe meer aandacht het krijgt en hoe groter het project kan worden. Dit project, Kickstarter genoemd, is mogelijk omgedoopt tot The Cave.

Double Fine heeft deze naam immers van een trademark voorzien, dus de kans is groot dat hiermee het experiment van Tim Schafer wordt bedoeld. De game moet nog worden onthuld, maar een gesprek tussen de beste man en Ron Gilbert is opgevangen en het zou best kunnen zijn dat 'The Cave' een old-school 2D-game wordt.

..it may go the 'old school' 2D route.

Tot nog toe heeft de oproep tot doneren aan Double Fine een kleine 2.281.716 dollar opgeleverd en hebben inmiddels 66.257 mensen gedoneerd. Wil je Tim Schäfer graag financieren voor zijn volgende game? Dit kan nog twee weken. De game verschijnt op de PC, Mac, Linux, Android en iOS.

» Reacties [0]

Auteur: Richard Leurs op woensdag 29 februari 2012 om 12:02:58

GN Lunchtip: Koop je eigen Portal gun!


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip op over gaming of geek cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

De speelgoedfabrikant NECA heeft een deal met Valve gesloten en mag dus officieel speelgoed van Valve-games maken. Real life Portal gun anyone? Ja inderdaad! NECA heeft aangekondigd een echte Portal gun te gaan maken en ook echt in de verkoop te doen. Zo nu en dan maakte fans zelf het speciale wapen al eens na, maar nu komt het apparaat ook echt in de winkels te liggen. Kijk op de site van NECA voor meer informatie. Helaas zal het afschieten van echter portals vast geen feature van het speelgoed wapen zijn. Tussen je game collectie zal het echter niet misstaan.


Heb jij ook een leuke of boeiende tip voor ons? Stuur dan een mailtje inclusief je GamersNET-gebruikersnaam naar richard@gamersnet.nl. Volg GamersNET en de GN Lunchtip ook op Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Het is niet oké om kills te stelen.

Eet smakelijk!

» Reacties [7]

Auteur: Richard Leurs op woensdag 29 februari 2012 om 12:42:53

Komt er een nieuwe Baldur's Gate aan?

Bron: Kotaku
Baldur's Gate is een legende in de wereld van games. Het is één van de eerste games van BioWare en veel gamers hebben van de, voor die tijd, vernieuwende RPG genoten. Het is alweer elf jaar geleden dat Baldur's Gate II: Throne of Bhaal, de laatste game uit de serie, is verschenen. Hier lijkt echter verandering in te komen, want de website van de serie suggereert dat er weer leven in de serie komt.

Sowieso komt binnenkort de Baldur's Gate II: Complete Edition naar Steam. De update van de site lijkt hier echter niets mee te maken te hebben. De site is namelijk door ontwikkelaar Beamdog ververst. Dit bedrijf, van voormalig BioWare designer Trent Oster, heeft toegegeven met een spel bezig te zijn en geeft zelf aan dat het niet om de Complete Edition gaat.

We're not related to the Steam complete edition, I can tell you that much. Other than that, we're hoping to announce something soon.

Waar Beamdog wel mee bezig is blijft voor nu dus nog even gokken. In de source code van de Baldur's Gate-site zijn ook nog enkele hints gevonden. Zo wordt er gehint naar de The Infinity Engine-engine waar de eerdere Baldur's Gate-games op draaiden.

Shadowy Figure- Raise Dead : Infinity Engine
For years, I clung to the memory of it. Then the memory of the memory.
And then... it returned. Better than it was before.

Pore over the tapestries and works of art hanging from our walls if you wish, Child of Bhaal... perhaps you will find a clue. But patience, ah... patience would reveal it all.

Wat denken jullie? Is er een nieuwe Baldur's Gate-game op komst? Bekijk hieronder ook nog even het logo dat bij de vernieuwing van de site opeens online verscheen.

Bekijk de screenshots.

» Reacties [3]

Auteur: Daniël de Zwart op woensdag 29 februari 2012 om 13:06:35

Dead Space 3 gaat richting een first-person shooter?

Bron: QJ
Een Dead Space 3 is nog niet aangekondigd, maar dat ontwikkelaar Visceral Games de reeks niet laat vallen, moet wel duidelijk zijn. Bovendien houdt het bedrijf het gewoonweg niet stil bezig te zijn met een mogelijk vervolg. Vorig jaar heeft Electronic Arts tevens gezegd de serie uit te willen breiden, en dat we wellicht een first-person shooter kunnen verwachten, een space battle game, of zelfs een Uncharted-stijl action/adventure-titel.

..talking about maybe putting out some sort of FPS, a space battles game, and/or an Uncharted-style action/adventure game.

Ook zou Dead Space 3 wel eens in een ijzige omgeving af gaan spelen. Daarnaast schuift Visceral het ook niet onder banken of stoelen dat ze opzoek is naar nieuw personeel. Vacatures geven aan dat er naar een 'FPS gamer' wordt gezocht en iemand die ervaring heeft als multiplayer level designer van shooters.

Visceral Games has a job posting up looking for 'an avid FPS gamer' and someone with 'previous experience as a Multiplayer level designer' on shooters. They are also hiring an Environment Artist to work on the Dead Space franchise, so they're not hiding the fact that they are working on their successful IP.

Een 'environment artist' kan niet ontbreken en deze zou aan de Dead Space-franchise gaan werken. Maar, een first-person shooter, met space battles? Gaat Dead Space dus misschien een heel andere kant op, in plaats van het vertrouwde third-person survival horror-aspect? Bij Dragon Age II stonden de veranderde keuzes ten opzichte van Dragon Age: Origins ook niet aan bij een deel van de gamers, dus of dit slim is, dat blijft de vraag.

Voor nu zijn het wel geruchten, dus of we dit heel serieus moeten nemen, bepaal je zelf.

» Reacties [7]

Auteur: Daniël de Zwart op woensdag 29 februari 2012 om 18:20:55

Up2Date: PlayStation Network - AC: Revelations, Max Payne 3 en Far Cry 3


Een nieuwe week, een nieuwe vulling voor de PlayStation Store. Dit is de Up2Date voor zowel het reguliere PlayStation Network als voor de PlayStation Vita. We beginnen met PlayStation Plus, waarvoor deze week Resident Evil 2 en 3 gratis worden aangeboden. Demo's zijn er van FIFA Street en Naruto Shippūden: Ultimate Ninja Storm Generations en games onder andere BioShock 2, The Jak & Daxter Trilogy en de multiplayer van Killzone 3.

Op het gebied van content is er voor de games Assassin's Creed: Revelations, Final Fantasy XIII-2, NeverDead, MotorStorm RC, Saints Row: The Third en Soul Calibur V.

Tot slot zijn er nummers voor Rock Band 3, trailers en avatars. Tot volgende week!


PlayStation Plus

Kortingen
* Resident Evil 2 (100% korting, één week geldig)
* Resident Evil 3 (100% korting, één week geldig)
* Killzone 3 Multiplayer (50% korting)


Permanente Prijsdalingen

PlayStation 3
* Mass Effect 2 (€29,99)
* Tiger Woods PGA Tour 12: The Masters (€29,99)
* Tom Clancy’s Rainbow Six Vegas 2 (€19,99)
* Rayman Origins (€39,99)

PlayStation Portable
* Asphalt 2 (€9,99)
* Brothers in Arms D-Day (€9,99)
* Driver ’76 (€9,99)
* Ghost Recon Advanced Warfighter 2 (€9,99)
* Splinter Cell Essentials (€9,99)


Speelbare Content

PlayStation 3

Demo's
* FIFA Street
* Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Generations

Volledige spellen
* BioShock 2 (€19,99)
* The Jak and Daxter Trilogy (€39,99)
* Jak & Daxter: The Precursor Legacy (€14,99)
* Jak II: Renegade (€14,99)
* Jak 3 (€14,99)
* Killzone 3 Multiplayer (€14,99)
* Killzone 3 Multiplayer Trial (Gratis)

PlayStation Portable
Volledige spellen
* Disney Pixar Cars 2 (€16,99)
* Persona 2: Innocent Sin (€34,99)
* Persona 2: Innocent Sin/Persona 3 Portable (€49,99, bundel)

PSOne Klassiekers
* Resident Evil 2 (€9,99)
* Resident Evil 3 (€9,99)

PlayStation 2 Klassiekers
* The Seed (€4,99)


Extra Content - PlayStation 3 en PlayStation Portable

Assassin's Creed: Revelations
* The Lost Archive (€9,99)

BlazBlue: Continuum Shift Extend (ook voor de PlayStation Vita)
* System Voice Arrange Noel Type A, B (€5,99)
* System Voice Arrange Rachel Type A, B (€5,99)

Elevator Action
* Additional Stages 2 (€1,99)

Final Fantasy XIII-2
* Sazh – Heads or Tails? (€3,59)

Hyperdimension Neptunia MK2
* Nepgear’s Smart Cat Set (€0,99)
* Uni’s Cop Set (€0,99)
* Rom’s Ribbon Set (€0,99)
* Ram’s Ribbon Set (€0,99)
* Neptune’s Harisen Fan (€0,99)
* Cat Ears Set (€0,99)
* Compile Heart Processor Set (€0,99)
* Histoire’s Rations (Gratis)
* Search Eye (€1,75)
* Dowsing Rod (€0,99)

NeverDead
* NeverDead Extension pack Vol. 02 (€3,99)

Motorstorm RC (ook bruikbaar voor de Vita-versie)
* Elite Bundle I (€0,99)
Bevat de volgende content, ook los verkrijgbaar
* Elite Big Rig – “Patriot 80″ (€0,25)
* Elite Racing Truck – “Voodoo Iguana” (€0,25)
* Elite Monster Truck – “Lunar-Tec Wendigo” (€0,25)
* Elite Buggy – “Humbler Diablo” (€0,25)

Saints Row: The Third
* Bloodsucker Pack (€1,49)

Soul Calibur V
* Music Pack 5 (€1,99)
* Trendy Customization Equipment (€1,99)

Tron: Evolution
* TRON Multiplayer Map Pack (€4,99)

Rock Band 3
Huey Lewis And The News Pack 01 (€3,99 voor het hele pakket of €1,49 per nummer)
* Do You Believe In Love
* The Heart Of Rock & Roll
* I Want A New Drug

Rock Band Network
* Beer!! – Psychostick (€1,49)
* Bullet – Drugstore Fanatics (€0,79)
* Can ‘O Salt (Remix) – dB soundworks (€0,79)
* Diamond Eyes – Rishloo (€0,79)
* Fists Fall – Otep (€1,49)


Trailers

Journey
* Trailer

Top Darts (Vita)
* Trailer

Hustle Kings (Vita)
* Trailer

Unit 13 (Vita)
* Trailer

LittleBigPlanet (Vita)
* Trailer

Resident Evil 6
* 1st Trailer

UFC Undisputed 3
* Contenders Gameplay Trailer
* Career Mode Trailer
* Roster Video

Far Cry 3
* Stranded Trailer

London 2012
* Announce Trailer

Max Payne 3
* Design And Tech Series: Creating A Cutting Edge Action-Shooter
* Design And Techn Series: Targeting And Weapons

Darksiders II
* Death Lives Trailer


Avatars

Hitman
Losse Avatars (€0,49 per stuk)
* Vista
* Red Tie
* Gun
* Crossed Hands
* 47

The House of the Dead 3
Losse Avatars (€0,25 per stuk)
* Zombie 1
* Zombie 2
* Lisa
* Agent G

Uncharted 3: Drake’s Deception
* Avatar Bundle 1 (€0,99)

Losse Avatars (€0,25 per stuk)
* Chloe Frazer
* Charlie Cutter
* Elena Fisher
* Suited Nathan Drake
* Suited Victor Sullivan
* Dead Agent
* Katherine Marlowe
* Rameses
* Talbot
* Salim

» Reacties [7]

Auteur: Wester Wagenaar op woensdag 29 februari 2012 om 16:41:45

Nieuwe trailer: SSX Launch Trailer

» Reacties [3]

Auteur: Wester Wagenaar op woensdag 29 februari 2012 om 16:34:01

Durango nogmaals genoemd als codenaam nieuwe Xbox

Microsoft's nieuwe console zal Durango gaan heten. Of althans, dat zal naar alle waarschijnlijkheid diens codenaam zijn, terwijl het product dat we in de winkels zullen vinden gewoon een heel andere naam zal dragen. Eerder wisten we al te melden dat Kotaku met Durango kwam, nu heeft ook een werknemer bij Crytek in een twitterbericht iets te veel losgelaten.

De man in kwestie is Sean Tracy, senior technical designer bij de ontwikkelaar, die gisteren het volgende op diens Twitter had staan:

Enjoying the Durango developers summit in London. So far, great swag and interesting talks.

Het bericht is inmiddels verwijderd, maar waarom Tracy dacht dat het een goed idee was dit het internet op te gooien is onduidelijk. Echter, zoals eerder vermeld, zal Durango naar alle waarschijnlijkheid blijven bij een codenaam, waardoor we dus slechts kunnen gissen naar de uiteindelijke titel van het product. Wordt het toch de Xbox 720, of iets heel anders?

» Reacties [8]

Auteur: Tom Kauwenberg op woensdag 29 februari 2012 om 16:27:33

Pachter: 'Het is gedaan met de Wii U'

Als het aan analist Michael Pachter ligt, is het gedaan met Nintendo en haar Wii U. Op een recentelijke bijeenkomst in San Francisco was het aan Pachter om een zogenaamde 'keynote' te geven over de nieuwe generatie consoles. In deze speech nam Pachter geen blad voor de mond en uitte hij zijn twijfels over de toekomst van Nintendo.

I think Nintendo's in disarray. I think the idea that we don't know the price point yet, but we do know what the console is, is just sad. I think they've completely blown that. It's gonna launch at $249; because it has to. They're dead if they launch at $259, I think they're toast then. I think they're toast anyway. I think the Xbox 360 with Kinect will be priced below that by the time they launch.

Volgens Pachter zit de truc vooral in de prijs van een apparaat. Als de prijs van een Wii U zich niet kan meten met het prijskaartje van een Xbox 360 en Kinect bundel, dan zal het apparaat floppen, aldus de analist van Wedbush Securities.

Price I think is everything, because I don't think features matter that much. If Microsoft launches at $600 it's over.

Hangt echt alles van de prijs af? Of weet de Wii U, net als haar voorganger, iedereen te verbazen en triomfantelijk de winkelrekken in te trekken? Het zou zeker mogelijk zijn. Pachter sprak voor de launch van de Wii namelijk ook zijn twijfels uit over de console, terwijl die vervolgens als warme broodjes over de toonbank vloog.

Pachter's gehele keynote is na te lezen op [a]listdaily.com, inclusief uitspraken over de volgende generatie consoles, sociale netwerken en de vergelijking van de game-industrie met een casino!

» Reacties [15]

Auteur: Tom Kauwenberg op woensdag 29 februari 2012 om 16:35:43

Meer screenshots van Risen 2: Dark Waters tonen sfeervolle locaties

Geladen musketten, felgroene jungles, hagelwitte stranden en inheemse dames: het moge duidelijk zijn dat Risen 2: Dark Waters een mooi plaatje probeert te schetsen van het leven van een piraat. Ik zou de plank in ieder geval graag bewandelen voor een leuke avond met die schaars geklede inboorlinge.

Bekijk de screenshots.

» Reacties [1]

Auteur: Tom Kauwenberg op woensdag 29 februari 2012 om 16:49:46

Trials Evolution verschijnt in april

In een recentelijk interview met Digital Spy wordt niet alleen duidelijk dat ontwikkelaar RedLynx grote plannen heeft voor Trials HD en Trials Evolution, maar dat laatstgenoemde game ook nog eens in april op de Xbox LIVE Marketplace verschijnt!

Trials HD is al jaren een hit onder de Xbox LIVE Arcade games en Trials Evolution zal ongetwijfeld datzelfde pad gaan bewandelen. Gamers vallen immers als een blok voor de verslavende en ó zo pittige gameplay die RedLynx' nieuwe game je garandeert. De game is bovendien ook 'socialer' ten opzichte van haar voorganger. Niet langer zul je ruige verhalen over je BMX avonturen in Trials moeten bedenken, in Trials Evolution kunnen je vrienden namelijk gewoon met hun eigen ogen zien dat je vaak op je bek bent gegaan.

Wanneer Trials Evolution precies in april verschijnt, wordt later pas aangekondigd.

» Reacties [1]

Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Januari 2018
Win de Thrustmaster T.Flight Hotas 4 Flight Stick! | Prijsvraag
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie