Game nieuws van donderdag 22 maart 2012

Auteur: Marjolein van Diejen op donderdag 22 maart 2012 om 00:13:08

Nieuwe trailer: Kara Behind The Scenes trailer

.

» Reacties [2]

Auteur: Wester Wagenaar op donderdag 22 maart 2012 om 11:48:32

Nieuwe trailer: Dynasty Warriors Vs. Japanese Trailer

» Reacties [3]

Auteur: Leon Stougie op donderdag 22 maart 2012 om 08:36:18

Gebruikers glitch in Modern Warfare 3-map Black Box kunnen geband worden

Bron: Twitter
De lancering van DLC voor Call of Duty: Modern Warfare 3 gaat niet zonder problemen. Zo zijn de PlayStation 3-gebruikers ontevreden omdat ze lang moeten wachten op de nieuwe maps en is er voor de PC nog steeds geen Elite beschikbaar. Ditmaal is er een glitch in de nieuwe map Black Box, die gebruikers het leven zuur maakt. Door deze glitch kunnen gamers onder de map komen, waar misbruik van gemaakt kan worden.

Robert Bowling, creative strategist bij Infinity Ward, waarschuwt voor misbruik van de exploit, dit kan een ban opleveren. Een patch die de glitch zal verwijderen staat voor vrijdag gepland:

There's a glitch in Black Box that allows you to get under the map. Fix already in the works, out by Friday. Don't exploit, we'll be banning.

» Reacties [14]

Auteur: Leon Stougie op donderdag 22 maart 2012 om 08:48:55

Bèta World of Warcraft: Mists of Pandaria komt er binnenkort aan

Bron: GameSpot
Blizzard heeft bekendgemaakt dat er binnenkort een bèta aankomt van de nieuwste uitbereiding voor World of Warcraft, Mists of Pandaria. Je kan jezelf hiervoor inschrijven met een Battle.net-account.

Wanneer de bèta begint en hoeveel deelnemers deze zal hebben is niet bekendgemaakt door Blizzard. Wel is duidelijk geworden dat er contact wordt opgenomen met de gelukkige gamers, die mee mogen doen, door middel van een email.

Als de bèta van start is gegaan kunnen we wellicht een grote stroom aan screenshots en video's te zien krijgen van Mists of Pandaria. Er geldt namelijk geen Non-Disclosure Agreement, wat betekent dat men vrij staat om content uit het spel te publiceren.

Mocht je meer willen weten, kan je een kijkje nemen op de officiële F.A.Q. op het Battle.net.

» Reacties [5]

Auteur: Glenn van Dormolen op donderdag 22 maart 2012 om 17:43:42

Darksiders II krijgt definitieve boxart

Darksiders II laat ons spelen met de Dood. Vrij letterlijk, want de hoofdrolspeler van de game is Death, één van de vier ruiters van de Apocalyps. De release van de keiharde game komt steeds dichterbij, maar tot nu toe was er nog geen eens een boxart. Daar is nu verandering in gekomen, want het doosje is nu onder aan dit nieuwtje te bekijken.Deze voorkant is het product van een wedstrijd die een tijd geleden liep op de officiële Facebook-pagina van de game. Hier konden mensen stemmen op hun favoriete stukje artwork van de game, waarvan degene met de meeste stemmen de uiteindelijke voorkant van het spel zou worden. De mogelijke keuzes zie je ook hier nog eens staan.

Zijn jullie blij met de uiteindelijke winnaar of hadden jullie liever een andere voorkant gezien?

» Reacties [6]

Auteur: Glenn van Dormolen op donderdag 22 maart 2012 om 20:30:32

Ubisoft toont pre-order goodie met explosieve aapjes voor Far Cry 3

Ubisoft heeft de laatste paar jaren een flink aantal goede games op de markt gezet, met Assassin's Creed III en Far Cry 3 in het vooruitzicht. Tegenwoordig heeft vrijwel elke game een bonus als je de titel voor de release reserveert, een fenomeen waar Far Cry 3 geen uitzondering op is. Eerder lieten we jullie kennis maken met deLost Exhibition pack, maar het lijkt erop dat dit niet het enige is wat je kunt krijgen als je de titel een pre-order geeft.

In het "Monkey Business" pack krijg je vier singleplayer missies voor de kiezen, waarin Hurk en zijn bom-dragende aapjes de boel onveilig gaan maken. Ook zul je twee extra manieren krijgen om je vrienden te vernederen, maar wat dit precies betekend is nog niet bekend.

De promotieafbeelding kun je hieronder bekijkenFar Cry 3 komt voorlopig nog niet uit, maar wil je tot die tijd nog lezen over de game? Dan kan je dat hier doen met de preview.

» Reacties [2]

Auteur: Glenn van Dormolen op donderdag 22 maart 2012 om 21:42:58

Shepard laat zijn brandmerk achter in Final Fantasy

Bron: VG Arabia
Mass Effect 3 is volgens vele gamers dé afsluiter van de trilogie. De game is ontzettend goed ontvangen en het is daarom ook niet gek dat er hier en daar een eerbetoon in een andere game verschijnt. Zo blijkt uit onderstaande afbeelding.

De screenshot komt rechtstreeks uit de nieuwe Final Fantasy-titel, XIII-2. Binnenkort kunnen liefhebbers de outfit van Shepard downloaden in de PlayStation Store voor drie dollar of voor 240 Microsoft Points op de Xbox LIVE Marketplace.

» Reacties [3]

Auteur: Glenn van Dormolen op donderdag 22 maart 2012 om 20:28:42

Gerucht: Dark Souls komt naar de PC

Dark Souls is volgens menigeen een keiharde game. Juist om deze reden is hij onder spelers zo geliefd, maar toch is er een enorme doelgroep die de titel nog niet heeft kunnen spelen. Je raadt het al: de PC-gamers onder ons hebben nog niet van het duistere avontuur kunnen genieten. Maar wellicht komt daar spoedig verandering in.

Er is recent een app verschenen op de officiële Facebook-pagina van de game. Hier is een muur te zien, die na een X aantal "likes" opengebroken zal worden. Uiteraard barst het internet nu van de geruchten, maar wij bij GamersNET hebben een tastbaar stukje "bewijs". Na het opduiken van de app is deze foto verschenen:


"You Died" is de iconische tekst waar de speler op getrakteerd wordt nadat deze het loodje heeft gelegd. Het is ook een tekst die ontzettend vaak voorbij komt. Het vreemde aan de foto is echter dat deze in een tijdschrift staat dat zich focust op PC games. Betekent dit dat Dark Souls alsnog naar de PC komt? Het enige wat we kunnen doen is de Facebook-pagina in de gaten houden. We houden jullie op de hoogte zodra er meer bekend is.

Ondertussen nog even lezen waar de game ook alweer over gaat? Lees dan de review.

» Reacties [3]

Auteur: Glenn van Dormolen op donderdag 22 maart 2012 om 20:46:34

Slant Six Games snapt negatieve reviews RE: Operation Raccoon City niet

Slant Six Games heeft gisteren de third-person shooter Resident Evil: Operation Raccoon City uitgegeven. De pers blijkt echter niets te moeten hebben van de game. De ontwikkelaar begrijpt er niets van, zo blijkt uit een Twitter-bericht die het bedrijf maakte naar een verbaasde fan.

Het lijkt bijna alsof er twee kampen zijn; de pers en de spelers. Zo blijkt dat de spelers juist tevreden zijn over de spin-off van de franchise, maar dat de professionele reviews op Metacritic een héél ander beeld schetsen.

...buggy AI, complete lack of atmosphere and terrible glitches. Defective in ways I’ve never seen before.

Is het een kwestie van geld, smaak of juist iets heel anders? Wij weten het niet. Wat vinden jullie? Is Resident Evil: Operation Raccoon City een toffe titel geworden of had het veel meer kunnen zijn?

» Reacties [3]

Auteur: Glenn van Dormolen op donderdag 22 maart 2012 om 21:39:11

Gerucht: The Witcher 2 komt naar de PlayStation 3

Bron: Xtralife
Ontwikkelaar CD Projekt RED en uitgever Namco Bandai zijn hard aan het werk met de consoleversie van The Witcher 2: Assassins of Kings. Het was al een lange tijd terug bekendgemaakt dat de Enhanced Edition alleen voor de PC en de Xbox 360 zou verschijnen, maar is dit wel zo?

Een Spaanse webwinkel heeft namelijk de titel in haar assortiment geplaatst voor de PlayStation 3 en beschikbaar gesteld voor pre-orders. Wellicht komt de uitgever binnenkort met een aankondiging, maar met zekerheid kunnen we dit niet zeggen. Geïnteresseerden kunnen de webwinkel via de bron in het bericht bezoeken.

Of de game naar de PlayStation 3 komt is niet zeker, maar dat The Witcher 2: Enhanced Edition komt wel. De preview kun je hier lezen. Een screenshot van de mogelijke PlayStation 3-versie kun je hieronder bekijken.

Bekijk de screenshots.

» Reacties [2]

Auteur: Johan Lubbers op donderdag 22 maart 2012 om 20:28:49

Angry Birds Space nu verkrijgbaar

Een uitbreiding op Angry Birds is nu te downloaden voor de iPad, iPhone, iPod Touch en de Android telefoons en tablets. Angry Birds Space bevat dezelfde gameplay als het normale spel, maar met nieuwe vogels, krachten en een heel universum om te ontdekken. De uitbreiding bevat 60 nieuwe levels en Rovio zal in de toekomst ook gratis en betaalde updates toevoegen.

De vogels zijn niet alleen in Angry Birds Space te bewonderen: de uitbreiding wordt ondersteund met onder andere merchandise en boeken. Mikael Hed, CEO van Rovio kondigde de lancering van de game aan:

This is Rovio at its finest, and we are more than excited to bring Angry Birds Space to all our fans worldwide. This launch marks a huge step for us as a company, and our whole team and partners have really pulled together to bring out a fantastic array of exciting products and experiences.

Angry Birds Space is voor een prikkie te downloaden: Voor de iPhone maar een euro en de Android versie met advertenties is gratis.

Bekijk de screenshots.

» Reacties [6]

Auteur: Wester Wagenaar op donderdag 22 maart 2012 om 13:22:25

Nieuwe trailer: Pandora’s Tower English Trailer

» Reacties [1]

Auteur: Richard Leurs op donderdag 22 maart 2012 om 12:53:26

GN Lunchtip: Er is maar één reden om BioShock Infinite te spelen


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip op over gaming of geek cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Trailers, ontwikkelaarsdagboeken, previews, screenshots, FAQS, websites en meer... Over BioShock Infinite wordt veel geschreven en gepraat, maar eigenlijk is er maar één reden om de game te spelen. In ieder geval volgens deze comic versie van Ken Levine die gemaakt is door Virtual Shackles.


Heb jij ook een leuke of boeiende tip voor ons? Stuur dan een mailtje inclusief je GamersNET-gebruikersnaam naar richard@gamersnet.nl. Volg GamersNET en de GN Lunchtip ook op Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Bekijk de vette onofficiële webserie Splinter Cell: Extinction.

Eet smakelijk!

» Reacties [4]

Auteur: Daniël de Zwart op donderdag 22 maart 2012 om 14:20:20

Vervolg op Shadows of the Damned is mogelijk

Bron: VG247
Vorige zomer bracht ontwikkelaar Grasshopper samen met Electronic Arts de cultgame Shadows of the Damned uit. Een sequel lijkt er kijkend naar de verkopen niet aan te komen, maar de ontwikkelaar is de game nog lang niet vergeten en ziet juist graag een Shadows of the Damned 2 verschijnen.

I’m thinking of a sequel, actually. I can’t tell you here, but clearly I’d like to.

Zo is ook de componist van het eerste deel, Akira Yamaoka, erg te spreken over een nieuw deel. Echter, in welke mate hij inspraak heeft, is niet bekend. EA zal mogelijk de partij moeten zijn om een akkoord te geven.

Ja, erg cliché, maar de tijd zal het leren.

» Reacties [0]

Auteur: Johan Lubbers op donderdag 22 maart 2012 om 18:53:22

LittleBigPlanet Karting laat spelers eigen levels en regels maken

Bron: vg247
Sony heeft aangekondigd dat LittleBigPlanet Karting een level editor zal bevatten. Spelers zullen hierin de volledige vrijheid krijgen om levels te maken. Die vrijheid houdt niet alleen de omgeving en parcours in, maar ook de regels en wapens van een level. Al deze levels zullen online met andere spelers te delen zijn. Sackboy en de karts zullen eveneens volledig aanpasbaar zijn.

Guy Longworth, een woordvoerder van Sony, legt uit waarom de focus op het zelf ontwikkelen van levels ligt:

Since the launch of LittleBigPlanet, our community has provided incredible support, which can be seen in the more than six million levels and games that have been created and shared online through PlayStation Network, a truly wonderful accomplishment.

In LittleBigPlanet Karting moet Sackboy zijn wereld Craftworld redden door missies en minigames te voltooien en bazen te verslaan. De game komt nog dit jaar naar de PlayStation 3 toe gereden.

» Reacties [4]

Auteur: Johan Lubbers op donderdag 22 maart 2012 om 19:40:35

Theatrhythm Final Fantasy komt naar Europa

Bron: vg247
Square Enix heeft aangekondigd dat het Theatrhythm Final Fantasy deze zomer naar Europa en de VS brengt. Vorige maand is de game al uitgekomen in Japan op de 3DS. Theatrhythm Final Fantasy is een ritmische RPG die bekende nummers van Final Fantasy I tot en met XIII bevat. Het is onder andere mogelijk met iconische personages als Lightning en Cloud te spelen. Tevens zul je het op dienen te nemen tegen vijanden uit de spellen.

» Reacties [1]

Auteur: Richard Leurs op donderdag 22 maart 2012 om 18:12:00

Nieuwe gameplay: Ghost Recon: Future Soldier Mansion short

» Reacties [2]

Auteur: Leon Stougie op donderdag 22 maart 2012 om 17:32:01

Releasedata Fable Heroes, Minecraft XBLA en Trials Evolution bekendgemaakt

Bron: Eurogamer
Microsoft heeft de releasedata en prijzen van Fable Heroes, Minecraft XBLA en Trials Evolution bekendgemaakt. Trials Evolution zal als eerste van de drie games op het digitale netwerk verschijnen, namelijk op 18 april. Deze lastige stuntgame zal 1200 Microsoft Points kosten.

Fable Heroes kunnen we op 2 mei verwachten en heeft de bescheiden prijs van 800 Microsoft Points meegekregen. De Xbox LIVE Arcade versie van Minecraft zal op 9 mei in de digitale schappen liggen en zal 1600 Microsoft Points kosten.

Degene die hun gamerscore graag op willen krikken, kunnen naar deze titels uitkijken. Bij alle drie de games zal namelijk 400G, in plaats van 200G, te verdienen zijn.

» Reacties [0]

Auteur: Leon Stougie op donderdag 22 maart 2012 om 18:02:33

Foosball 2012 aangekondigd voor PlayStation 3 en Vita

Nee, het is geen typefout. Grip Games heeft Foosball 2012 aangekondigd voor de PlayStation 3 en Vita. Foosball is een Engelse term voor tafelvoetbal, het spel zal je dan ook tafelvoetbal laten spelen op je tv of handheld.

De ontwikkelaar belooft ons onder andere verschillende spelmodi, tafels (Amerikaanse en Europese stijl), mogelijkheden tot trick shots en customization-opties. De game zal ook ondersteuning kennen voor de PlayStation Move, wat je de mogelijkheid moet geven om tafelvoetbal op de PlayStation te spelen zoals je op een echte tafel zou doen.

Net zoals bij bijvoorbeeld Motorstorm RC zal voor Foosball 2012 gelden dat je het spel slechts eenmaal hoeft aan te schaffen, om het vervolgens op zowel PlayStation 3 als Vita te kunnen spelen.

Bekijk de screenshots.

» Reacties [5]

Auteur: Leon Kempers op donderdag 22 maart 2012 om 18:56:00

Nieuwe trailer: Darksiders II Guardian Trailer

» Reacties [2]

Auteur: Jaimy Kortenhoff op donderdag 22 maart 2012 om 18:10:42

Nieuwe preview: Ghost Recon: Future Soldier co-opGhost Recon: Future soldier heeft al vaker in het spotlicht gestaan. Om precies te zijn in drie previews, waarvan 2 hands-on. Maar vandaag gaan we het anders doen. Vandaag staat de co-op centraal!

Lees de preview.

» Reacties [8]

Auteur: Glenn van Dormolen op donderdag 22 maart 2012 om 18:11:42

Nieuwe preview: Darksiders IIEen tijd terug was er een kerk in de ban van één game. Welke game dit was? Darksiders II! Glenn heeft de game mogen spelen, wat hij ervan vond kun je hier lezen.

Lees de preview.

» Reacties [5]

Auteur: Marin Juresic op donderdag 22 maart 2012 om 20:23:26

Inschrijving voor gesloten bèta End of Nations geopend

Bron: VG247
Uitgever Trion Worlds heeft aan de pers laten weten dat het startschot voor de gesloten bèta van het spel End of Nations dit voorjaar zal gaan klinken. Het komt er dus op neer dat het niet meer zo lang zal duren voordat gamers zich kunnen vermaken met het spel.

Naast de gesloten bèta is er ook een open bèta gepresenteerd; die staat gepland voor aanstaande zomer. In deze open bèta komt het player-vs-player gedeelte binnen de multiplayer van het spel aan bod. Het inschrijven voor de gesloten bèta kan via deze website gebeuren.

» Reacties [1]

Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Januari 2018
Win de Thrustmaster T.Flight Hotas 4 Flight Stick! | Prijsvraag
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie