Game nieuws van donderdag 5 april 2012

Auteur: Wester Wagenaar op donderdag 5 april 2012 om 11:57:35

Killer is Dead zal wereldwijd verschijnen

Waar we gisteren wisten te melden dat Grasshopper Manufacture Killer is Dead heeft aangekondigd, kunnen we nu melden dat de game wereldwijd zal verschijnen. Dit heeft Yoshimi Yasuda, executive producer van de game, aan Famitsu bekendgemaakt. De game is in ontwikkeling voor de PlayStation 3 en Xbox 360.


Goichi Suda, ook wel bekend onder zijn pseudoniem Suda51, is executive director van Killer is Dead en heeft een klein beetje onthuld met wat voor game we te maken hebben. De thematiek van het verhaal zou liefde betreffen, maar ook leven en dood. Waar Lollipop Chainsaw een schattige en popart-achtige stijl bezit, is Killer is Dead ontworpen om er juist realistisch uit te zien en een groot scala aan spelers aan te spreken.


In het spel zul je als professionele moordenaar de allerergste criminelen dienen om te leggen. De game bevat veel zwaardgevechten, maar zullen anders zijn dan No More Heroes, een eerdere game van Grasshopper Manufacture. Killer is Dead staat gepland voor een release in 2013.

» Reacties [1]

Auteur: Wester Wagenaar op donderdag 5 april 2012 om 12:32:48

Eerste Engelstalige screenshots Pokémon Conquest opgedoken

Gisteren berichtten we dat Pokémon Conquest, eerder bekend als Pokémon + Nobunaga's Ambition, naar de Verenigde Staten komt en nu al zijn de eerste Engelstalige screenshots verschenen. Ook kunnen we genieten van een stijlvol hoesje van het spel. Of de game ook naar Europa komt is nog niet bevestigd, maar die kans is zeer aanwezig.

Bekijk de screenshots.

» Reacties [6]

Auteur: Wester Wagenaar op donderdag 5 april 2012 om 14:36:25

Nieuwe trailer: Pokémon Conquest Announcement Trailer

» Reacties [0]

Auteur: Wester Wagenaar op donderdag 5 april 2012 om 17:05:48

Nieuwe trailer: Pokémon Conquest Intro Movie

» Reacties [5]

Auteur: Wester Wagenaar op donderdag 5 april 2012 om 13:35:00

Nieuwe trailer: Rhythm Thief & The Emperor's Treasure Launch Trailer

» Reacties [0]

Auteur: Daniël de Zwart op donderdag 5 april 2012 om 14:35:28

Specificaties voor de PlayStation 4 gelekt?

Bron: VG247
Sony Computer Entertainment ontkent of is niet bereikbaar voor commentaar als naar de PlayStation 4 gevraagd wordt. Toch stromen er steeds meer geruchten binnen en het lijkt er nu zelfs op dat de specificaties van Sony's volgende console zijn gelekt. Het meest opvallende is direct de afwezigheid van de Cell-processor, die de PlayStation 3 juist zo uniek maakt, aldus Sony.

Volgens bronnen van IGN zou de PlayStation 4 gebruikmaken van twee AMD-chips, namelijk aangepaste versies van de AMD A8-3850 APU en de AMD Radeon HD 7670 GPU. De laatstgenoemde zou tevens in de nieuwe Xbox moeten zitten en is een geüpgradede versie van de 6670.

The A8-3850 has a quad-core 2.9GHz processor with an integrated graphics chip while the APU will work in tandem with the system’s dedicated GPU, the HD 7670 which is a DirectX 11 card clocked to 1GHz with up to 1GB of dedicated VRAM.

De processor is een A8-3850 quad-core 2,9Ghz met een grafische chip die is geïntegreerd en de APU zou samenwerken met de HD 7670 om de graphics te produceren. Deze ondersteunt DirectX 11 en zou een kloksnelheid hebben van 1Ghz en kan maximaal 1GB VRAM gebruiken.

The A8-3850 is an HD 6550D so the APU would be capable of running games at baseline specs and lower resolutions without the help of a discrete GPU. Put together with the HD 7670 and a symmetrical CrossFire configuration will be utilized to share the load of realtime graphics processing.

Kijkend naar de grafische kaart, de AMD Radeon HD 7670, zouden de consoles van Sony en Microsoft gelijkwaardig zijn qua graphics. Echter, wat ontwikkelaars met beide apparaten kunnen, is natuurlijk nog niet bekend. Met de keus om de Cell-processor niet meer te gebruiken, lijkt het er in ieder geval op dat Sony de complexiteit van de nieuwe console omlaag wil gaan schroeven. Veel ontwikkelaars hadden in het begin moeite te ontwikkelen voor de PlayStation 3, terwijl de Xbox 360 een makkelijkere structuur heeft.

Er valt over te discussiëren of dit waar is, net als de mogelijke releasedatum van de PlayStation 4, eind 2013.

» Reacties [11]

Auteur: Wester Wagenaar op donderdag 5 april 2012 om 14:42:29

Nieuwe trailer: Heroes of Ruin Alchitect Walkthrough Trailer

» Reacties [0]

Auteur: Daniël de Zwart op donderdag 5 april 2012 om 14:48:44

Sony's Kaz Hirai komt volgende week met nieuwe strategie

Bron: VG247
We weten dat het al even niet rooskleurig is voor Sony Computer Entertainment. Het bedrijf ziet rode cijfers, maar volgens de nieuwe baas van Sony, Kaz Hirai, komt hier de komende tijd verandering in.

Hirai komt immers volgende week met een aankondiging over de nieuwe strategie binnen het bedrijf. Deze presentatie zal hoogstwaarschijnlijk gaan over de gehele tak van het Japanse bedrijf, dus de PlayStation-afdeling zal ook zeker voorbijkomen.

New Sony CEO Kaz Hirai is set to announce a new strategy plan that will pull the company out of the red in a presentation next Thursday.

Wij zijn natuurlijk benieuwd wat Sony met PlayStation van plan is in de toekomst, met het oog op de PlayStation 4, al zullen we hier niets over horen volgende week. Meer nieuws volgt.

» Reacties [0]

Auteur: Daniël de Zwart op donderdag 5 april 2012 om 14:50:30

Nieuwe review: Twisted MetalHet gestoorde Twisted Metal is terug en hoewel er veel kritiek is beland bij de ontwikkelaar, moeten wij zeggen dat fun veel goed maakt. Deze game biedt car combat in ouderwetse, gore en zieke stijl.

Lees de review.

» Reacties [1]

Auteur: Johan Lubbers op donderdag 5 april 2012 om 19:21:50

Domeinen Halo Infinity geregistreerd

Bron: fusible
MarkMonitor heeft een aantal domeinen met de namen Halo Infinity en Spartan Ops geregistreerd. Het is niet bekend of Microsoft de koper is, maar het bedrijf heeft wel vaker met MarkMonitor samengewerkt om domeinnamen te registreren. De gekochte domeinen zijn onder andere HaloInfinity.net, HaloInfinity.org, HaloInfinity.co.uk, SpartanOps.org en SpartanOps.net.

De naam Infinity heeft tot nu toe twee betekenissen in het Halo-universum. Ten eerste is het de naam van een multiplayer map voor de game Halo: Combat Evolved. Ten tweede staat Infinity voor een zeer technogisch schip, gebouwd na de Covenant oorlog in 2553. Dit schip komt niet in de games voor, maar wel in één van de boeken over Halo, genaamd Halo: Glasslands. Speelt een nieuwe Halo zich misschien af op dit schip of staat Infinity voor iets geheel nieuws?

» Reacties [2]

Auteur: Peter Bouwman op donderdag 5 april 2012 om 15:29:50

Prijvraagvrijdagwinnaar: het eerste Far Cry 3 t-shirtAfgelopen vrijdag hadden wij een hele speciale prijs weg te geven, namelijk het allereerste Far Cry 3 t-shirt. Helaas kan er maar één iemand de winnaar zijn.

Van harte gefeliciteerd Michelman, want het t-shirt is naar je onderweg!

Anderen niet getreurd, want morgen is weer een nieuwe prijsvraagvrijdag.

» Reacties [16]

Auteur: Peter Bouwman op donderdag 5 april 2012 om 15:36:06

Civilization V: Gods & Kings uitbreiding komt 22 juni

Zojuist heeft 2K naar buiten gebracht dat Civilization V een nieuwe uitbreiding kan verwachten met de naam Gods & Kings. Het pakket is verkrijgbaar vanaf 22 juni aanstaande en zal nieuwe bevolkingen, leiders, eenheden en technologieën toevoegen. Ook zal religie en spionage terugkeren. Vooral eerstgenoemde zal een belangrijke rol spelen, omdat je je eigen religie dient te verspreiden.Civilization V: Gods & Kings verschijnt op 22 juni op PC.

» Reacties [8]

Auteur: Wester Wagenaar op donderdag 5 april 2012 om 17:05:21

Theatrhythm: Final Fantasy verschijnt 6 juli in Europa

Bron: Gamekyo
Dat Theatrhythm: Final Fantasy naar het Europese continent zou komen, dat was al bekend. De onthulling van een daadwerkelijke releasedatum heeft echter niet heel lang op zich laten wachten, want Square Enix heeft deze nu al weten vrij te geven: de game zal vanaf 6 juli in de winkelschappen te vinden zijn.


Het betreft een ritmespel, waarin je op verschillende nummers van de Final Fantasy-reeks zo goed mogelijk dient te presteren. Dit doe je door op het touchscreen op het juiste manier bewegingen uit te voeren. Theatrhythm: Final Fantasy verschijnt alleen op de Nintendo 3DS en ook downloadbare content zal voor de titel worden uitgebracht.

» Reacties [2]

Auteur: Marin Juresic op donderdag 5 april 2012 om 20:25:50

The Elder Scrolls V: Skyrim update vanaf vandaag beschikbaar

Bron: VG247
Ontwikkelaar Bethesda heeft laten weten dat gebruikers van Xbox 360 en PlayStation 3 vanaf vandaag de nieuwe patch voor The Elder Scrolls V: Skyrim kunnen downloaden. De update is namelijk beschikbaar gesteld op PlayStation Network en Xbox LIVE Marketplace. De actualisatie verhelpt enkele bugs en voegt verscheidene nieuwe opties aan het spel toe. De complete lijst met rectificatie staat hieronder.

  UPDATE 1.5

  NEW FEATURES

 • New cinematic kill cameras for projectile weapons and spells
 • New kill moves and animations for melee weapons
 • Smithing skill increases now factor in the created item’s value
 • Improved visual transition when going underwater
 • Improved distance LOD transition for snowy landscapes

  BUG FIXES

 • General crash fixes and memory optimizations
 • Fixed issue with Deflect Arrows perk not calculating properly
 • In “A Cornered Rat,” the death of certain NPCs no longer blocks progression
 • Fixed issue where Farkas would not give Companion’s quests properly
 • Fixed crash when loading saves that rely on data that is no longer being loaded
 • Followers sneak properly when player is sneaking
 • Fixed issue with weapon racks not working properly in Proudspire Manor
 • Arrows and other projectiles that were stuck in objects in the world now clean up properly
 • Fixed issue where “Rescue Mission” was preventing “Taking Care of Business” from starting properly
 • Fixed issue where certain NPCs would fail to become Thieves Guild fences
 • Fixed issue in “Diplomatic Immunity” where killing all the guards in the Thalmor Embassy before starting the quest would break progress
 • In “Hard Answers,” picking up the dwarven museum key after completing the quest, no longer restarts the quest
 • Killing Viola before or after “Blood on the Ice” no longer blocks progression
 • Fixed issue where Calixto would fail to die properly in “Blood on the Ice”
 • In “Waking Nightmare” fixed occasional issue where Erandur would stop pathing properly
 • Fixed issue where letters and notes with random encounters would appear blank
 • Fixed rare issue where dialogue and shouts would improperly play
 • Lydia will now offer marriage option after player purchases Breezehome in Whiterun
 • Fixed issue where if player manually mined ore in Cidhna Mine, jail time would not be served
 • Fixed rare issue with skills not increasing properly
 • Fixed issue where the Headsman’s Axe did not gain proper buff from Barbarian perk
 • In “A Night to Remember” it is no longer possible to kill Ysolda, Ennis or Senna before starting the quest
 • Fixed issue with the ebony dagger having a weapon speed that was too slow
 • Fixed issue with “The Wolf Queen Awakened” where backing out of a conversation with Styrr too soon would block progress
 • The third level of the Limbsplitter perk now properly improves all battle axes
 • Fixed a rare issue where Sanguine Rose would not work properly
 • In “Tending the Flames” King Olaf’s Verse will no longer disappear from explosions
 • Fixed issue with frequency of first person kill cameras
 • Underwater effects now display properly
 • Fixed issue where sun would not appear properly after fast travel

» Reacties [11]

Auteur: Daniël de Zwart op donderdag 5 april 2012 om 01:29:17

Up2Date: PlayStation Network - I Am Alive, SSX en Ninja Gaiden 3


Een nieuwe week, een nieuwe vulling voor de PlayStation Store. Dit is de Up2Date voor zowel het reguliere PlayStation Network als voor de PlayStation Vita. Deze week natuurlijk Plus en hiervoor is beschikbaar Shift 2: Unleashed, Shank 2, korting op I Am Alive, een paar thema's en avatars. Ook de demo van I Am Alive is te downloaden, net als Ridge Racer voor de PlayStation Vita.

Donwloadable content is er voor Asura's Wrath, SSX, Ninja Gaiden 3, LittleBigPlanet 2, MotorStorm RC en Soul Calibur V.

Tot slot is er een soundtrack, trailers, thema's en avatars. Tot volgende week!


PlayStation Plus

PlayStation 3
* Shift 2: Unleashed
* Shank 2

Minis
* Floating Cloud God Saves the Pilgrims
* Golf Mania

Kortingen
* I Am Alive (20%)
* Wheels of Destruction (20%)

Thema's
* Mesh Dynamic Theme
* Samurai Dynamic Theme

Avatars
* Dead Cloud
* Mutant Skull
* Gear
* Green Demon Bean
* Brown Demon Bean
* Pink Demon Bean
* Escape Plan Avatar Bundle 1


Prijsverlagingen

PlayStation 3
* Tales From Space: About A Blob (€6,99)
* Tales From Space: About A Blob – Premium Bundle (€6,99)
* Assassin’s Creed II (€19,99)
* Puzzle Dimension (€2,49)


Speelbare Content

PlayStation 3

Demo's
* I Am Alive
* MUD – FIM Motocross World Championship

Volledige spellen
* I Am Alive (€14,99)
* Wheels Of Destruction (€9,99)
* Who Wants To Be A Millionaire – Active Bundle (€14,99)
* Who Wants To Be A Millionaire – Entertainment Bundle (€14,99)

PlayStation Vita

Demo's
* Ridge Racer

Minis
* I Kill Zombies


Extra Content - PlayStation 3 en PlayStation Vita

Asura's Wrath
* Episode 15.5 (€1,99)

BlazBlue Continuum Shift Extend
* Computerstem Kokonoe Type A,B (€5,99)

Hyperdimension Neptunia Mk2
* Falcom’s Silver Set (€1,99)
* Falcom's Swimsuit Set (€1,99)
* Candidate Cosplayers (Gratis)

LittleBigPlanet 2
Kostuumpack Alice in Wonderland (€5,99 voor het hele pakket of €1,99 per kostuum)
* Alice
* Gekke Hoedenmaker
* Rode Koningin
* Kolderkat

Motorstorm RC (Zowel voor PS3 als Vita)
* Carnival-uitbreidingspack (€2,99)
* Carnival-tijdsbesparingspas (€0,49)
* Bonus Supermini: Bumper (Gratis)
* Bonus Supermini: Wulff Weenie (€0,25)

Saint Seiya Sanctuary Battle
* New Bronze Cloth Set (€4,99)

Soul Calibur V
* Classics Headgears 1 (€1,99)
* Character Equipment 1 (€1,99)
* Maid Costumes 1 (€2,49)
* Additional Character: Dampierre (€4,99)

Ninja Gaiden 3
Complete Ninja Pack 1 (€9,99 voor het hele pakket, items ook los verkrijgbaar)
* Acolyte Pack 1 (€1,99)
* Leader Pack 1 (€1,99)
* Master Pack 1 (€1,99)
* Mentor Pack 1 (€1,99)
* Costume Pack 1 (€1,99)
* Metal Claws (€2,99)

SSX
* Mt. Fuji & Friends (Gratis)

Street Fighter X Tekken
* Preset Combo 3 (Gratis)
* Preset Combo 4 (Gratis)
* Preset Combo 5 (Gratis)
* Speciaal Kleurenpalet 1 (Gratis)
* Kleurenpalet Uitbreiding 1 (Gratis)
* Kleurenpalet Uitbreiding 2 (Gratis)

Complete Swap Costume Pack (Street Fighter, €12,99 voor het hele pakket of €0,99 per stuk)
* Abel
* Akuma
* Balrog
* Cammy
* Chun-Li
* Dhalsim
* Guile
* Hugo
* Ibuki
* Juri
* Ken
* M. Bison
* Poison
* Rolento
* Rufus
* Ryu
* Sagat
* Vega

Complete Swap Costume Pack (Tekken, €12,99 voor het hele pakket of €0,99 per stuk)
* Asuka
* Bob
* Heihachi
* Hwoarang
* Jin
* Julia
* Kazuya
* King
* Kuma
* Law
* Lili
* Marduk
* Nina
* Ogre
* Paul
* Raven
* Steve
* Xiaoyu
* Yoshimitsu

Top Gun: Hard Lock
* Multiplayer Pass (€9,99)
* 2 skins voor de F14 + 1 voor de F22 + 1 voor de FA18 (€1,99)
* F-35 Lightning II (€2,99)
* Sukhoi Pak Fa (€2,99)

Army Corps of Hell (Vita)
* Konijnenoren Uitrustingsset (Gratis)

Soul Calibur V
* Active Wear (€2,49)

BlazBlue Continuum Shift Extend
* Computerstem Kokonoe Type A,B


Soundtracks

Unit 13 (Vita)
* Soundtrack (€4,99)


Trailers

Dragon's Dogma
* Voortgangstrailer deel 1
* Voortgangstrailer deel 2
* Voortgangstrailer deel 3
* Voortgangstrailer deel 4

House of the Dead 4
* Aankondigingstrailer

Sleeping Dogs
* Verhaaltrailer

The Darkness II
* De Broederschap


Thema's

Journey
* Dynamisch Thema (€1,99)

The Studio
* Waterfall (€2,99, ook voor PSP)
* Elements (€0,99, ook voor PSP)

Overige thema's
* Abstract Fire Symphony
* Abstract Ocean Flight
* Dynamic Particles Exploding Theme
* Dynamic Albufera Lagoon Theme
* Dynamic National Forest Theme Two
* Dynamic Orange Tree Theme Two
* Dynamic NYC Skyline With Traffic Theme
* Dynamic Stone Temple Theme


Avatars

Escape Plan
Avatar Bundle 1 (€0,99 voor het pakket of €0,25 per Avatar)
* Bakuki
* Lil
* Logo
* Laarg
* Triangle

» Reacties [2]

Auteur: Johan Lubbers op donderdag 5 april 2012 om 00:08:31

Nieuwe Men in Black game 25 mei, gelijk met film

Bron: vg247
Activision kondigde vandaag het spel Men in Black: Alien Crisis aan. De game is 25 mei te koop, op die datum komt toevallig ook de derde Men in Black film uit. Wat vooral leuk wordt aan Alien Crisis is dat het een apart verhaal krijgt en dus niet de film volgt. In de game speel je niet met James Edwards (Will Smith) maar met Peter Delacoeur, een agent in training. Wel heeft Activision nauw samengewerkt met Starlight Runner Entertainment om het verhaal in de wereld van Men in Black te passen.

Alien Crisis zal een klein beetje stealth bevatten, maar is voornamelijk gericht op het doodschieten van aliens. De game is volledig met zijn tweeën in co-op te spelen en heeft ook multiplayer voor vier personen. Het spel komt uit op de Xbox 360, PlayStation 3, Wii en 3DS. Wil je de game niet met een traditionele controller spelen? Dat kan, de Wii Zapper, PlayStation Move en Top Shot Elite worden allemaal ondersteund door het spel.

» Reacties [11]

Auteur: Marin Juresic op donderdag 5 april 2012 om 00:06:19

Deus Ex: Human Revolution 26 april naar Mac

Bron: VG247
Uitgever Feral Interactive heeft in een officieel persbericht laten weten dat Deus Ex: Human Revolution vanaf 26 april voor Mac verschijnt. Het gaat hier om de Ultimate Edition welke zowel de Tactical Enchancement packs, de Explosive mission en The missing Link DLC zal bevatten. Het spel zal in Europa een prijs krijgen van 39,99 euro en zal vanaf 26 april verkijgbaar zijn in de Mac App Store.Naast het feit dat er een nieuwe variant van de game aangekondigd is, zijn ook de minimum specificaties van deze versie vrijgegeven. De Mac waarop het spel geïnstalleerd zal worden moet op een besturingsysteem van OS X 10.7.3. of hoger kunnen draaien. Het spel zal daarbij 20 GigaByte van het geheugen gaan gebruiken en minimaal 4 GB van het werkgeheugen utiliseren. Als laatst heeft de game een 2.0 Gigahertz processor nodig en vereist het een grafische kaart van 256 MegaByte of meer.

» Reacties [1]

Auteur: Peter Bouwman op donderdag 5 april 2012 om 09:11:15

GN ON TOUR: Peter geniet van de Far Cry 3 Multiplayer

» Reacties [12]

Auteur: Leon Stougie op donderdag 5 april 2012 om 10:27:40

Beleving van een spel belangrijker dan specificaties technologie, aldus Nintendo

Onlangs deden enkele, anonieme, ontwikkelaars de uitspraak dat de Wii U minder krachtig is dan de PlayStation 3 en Xbox 360. Een reactie van Nintendo op deze opvallende beweringen kon natuurlijk niet uitblijven.

Een vertegenwoordiger van Nintendo Amerika zegt dat het bedrijf zich niet focust op de specificaties van de gebruikte technologie, hoewel hij begrijpt dat mensen hier naar kijken. De ervaring van een spel zal, volgens hem, echter altijd centraal staan en niet de cijfers die aangeven hoe goed de processor of hoe mooi de graphics zijn:

We do not focus on technology specs. We understand that people like to dissect graphics and processing power, but the experience of playing will always be more important than raw numbers.

» Reacties [8]

Auteur: Leon Stougie op donderdag 5 april 2012 om 10:39:49

Ubisoft: Tweede Wereldoorlog, Japan en Egypte zijn saaie locaties voor Assassin's Creed

Bron: OXM
Vraag aan een gamer waar een nieuwe Assassin's Creed zich af moet spelen en de kans is groot dat hij de Tweede Wereldoorlog, feodaal Japan of het oude Egypte zegt. Deze settings mogen we echter uit ons hoofd zetten, aldus de creative director van Assassin's Creed, Alex Hutchinson, die onlangs al zei dat hij Japan niet geschikt achtte voor de serie.

Hutchinson omschrijft de drie eerdergenoemde locaties simpelweg als zeer saai en ongeschikt voor een Assassin's Creed-game. Waarom dit zo is, vertelt hij er helaas niet bij:

People on the internet suggest the most boring settings. The three most wanted are WWII, feudal Japan and Egypt. They're kind of the three worst settings for an AC game.

Gelukkig heeft men bij Ubisoft nog genoeg ideeën voor een nieuwe setting. Zo zou India wel een mogelijkheid zijn:

[Assassin's Creed 3 writer Corey May] really wants to do India. I would too. I'd really love to do the Raj.

» Reacties [25]

Auteur: Richard Leurs op donderdag 5 april 2012 om 12:06:43

GN Lunchtip: Skyrim maar dan in 2012


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip op over gaming of geek cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Vele van jullie zullen nog steeds aan het genieten zijn van de grote wereld die The Elder Scrolls V: Skyrim heeft te bieden. Sommige mensen gaan echter nog een stukje verder. Zo besloten de gebroeders John en Justin Grosjean een korte film over Skyrim te maken. De vraag die de film beantwoord luidt als volgt; wat als Skyrim in 2012 plaats zal vinden. De film eindigt met een flink cliffhanger, want dit jaar kunnen we nog meer van de gebroeders Grosjean verwachten.


Heb jij ook een leuke of boeiende tip voor ons? Stuur dan een mailtje inclusief je GamersNET-gebruikersnaam naar richard@gamersnet.nl. Volg GamersNET en de GN Lunchtip ook op Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Coldplay meets Minecraft in het nummer Fallen Kingdom.

Eet smakelijk!

» Reacties [6]

Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Januari 2018
Win de Thrustmaster T.Flight Hotas 4 Flight Stick! | Prijsvraag
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie