Game nieuws van vrijdag 13 april 2012

Auteur: Tim Lommerse op vrijdag 13 april 2012 om 08:07:17

De week van MoviesNET: week 15

Bron: MoviesNET


Daar is hij... de week van MoviesNET! Het wekelijkse overzicht van wat er zoal voorbij kwam in de filmwereld de afgelopen week. Maar om helemaal op de hoogte te blijven, bezoek je ons natuurlijk regelmatig. Dan ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws, recensies, trailer, prijsvragen en meer!

Nieuws
Kijkje achter de schermen bij Skyfall
Een kijkje achter de schermen bij de opnames van een nieuwe film is natuurlijk altijd al vet, maar als dat dan ook nog eens de nieuwe James Bond is...

The Pirates! Band of Misfits slaan aan het parodiŽren
Zoals het echte piraten betaamt stelen deze vrijbuiters de marketingtechniek van The Muppets en Puss in Boots.

Nieuwe X-Men start waarschijnlijk in januari met de opnames
De geplande sequel op X-Men: First Class heeft enige vertraging opgelopen doordat Jennifer Lawrence (Mystique) nu druk is met deel 2 van The Hunger Games. Maar hij komt er toch echt!

Yolanthe in nieuwe Michael Bay
Neerlands nieuwste hoop in Hollywood heet Yolanthe. Ze gaat spelen in Pain and Gain van Michael Bay. Zeker de moeite van het kijken waard/

Nieuwe afbeeldingen The Dark Knight Rises
Omdat we maar geen genoeg kunnen krijgen van alles dat er rondom deze film verschijnt.

Recensies
50/50 blu-ray

Trailers
A Fantastic Fear of Everything (aanrader!)

Savages

Looper (teaser)

En verder...
Dit keer gaan we een flink eind terug in de tijd in Parels uit het verleden met Double Indemnity.

En in de Avengers donderdag staat dit keer niemand minder dan Iron Man in de spotlight!

» Reacties [1]

Auteur: Peter Bouwman op vrijdag 13 april 2012 om 00:00:28

Prijsvraagvrijdag: win Rabbids!


Het is weer vrijdag en dus is het weer tijd voor een nieuwe PRIJSVRAAGVRIJDAG! Meedoen is zoals altijd extreem makkelijk, want wat moet je doen? Laat een reactie achter bij het nieuwsbericht en je maakt meteen kans op de prijs. Vaker reageren mag uiteraard, al vergroot dit niet je kansen. Reageer wel op tijd, want deelnemen kan alleen op de vrijdag!

Wat zijn die kekke Rabbids toch altijd vrolijk, vies en fijn. Hoe zou het zijn als je ze zelf thuis hebt. Wij selecteren daarom vandaag twee winnaars en elk van deze winnaars wint vijf rabbid miniaturen. Voor op de kast, het toilet, onder de tv, onder het kussen van je ouders, Rabbids kun je overal kwijt!

Bekijk de screenshots.

Laat dus snel een reactie achter en wie weet jaag jij straks mensen de stuipen op het lijf met je eigen Raving Rabbids!

» Reacties [118]

Auteur: Leon Kempers op vrijdag 13 april 2012 om 06:45:42

Skyrim DLC tijdelijk exclusief voor Xbox 360

The Elder Scrolls V: Skyrim biedt honderden uren aan gameplay, maar mensen die hunkeren naar meer komen binnenkort aan hun trekken. Bethesda werkt momenteel namelijk hard aan de eerste DLC voor het spel. Vandaag gaf het bedrijf de eerste informatie over deze extra content vrij: het pakket zal onder andere nieuwe quests, locaties en features bevatten. Ook bevestigde men nog eens dat de DLC eerst op Xbox Live zal verschijnen en pas later op het PlayStation Network en Steam:

This additional content will add new quests, locations, features, and much more to the world of Skyrim. Stay tuned, we hope to officially announce what it is soon. Bethesda Game Studios has been hard at work on creating the first set of game add-ons that will be exclusive to the Xbox 360 video game and entertainment system from Microsoft,

Xbox 360-bezitters kunnen om precies te zijn 30 dagen eerder genieten van de extra content. De eerste concrete details rondom de DLC voor Skyrim worden spoedig verwacht.

» Reacties [18]

Auteur: Leon Kempers op vrijdag 13 april 2012 om 09:52:32

Details multiplayer Resistance: Burning Skies vrijgegeven

Bron: VG247
Er komen mooie tijden aan voor PlayStation Vita-bezitters die niet vies zijn van multiplayer. Met onder andere Call of Duty, Killzone en Resistance: Burning Skies staan er voor Sony's handheld enkele pareltjes in de steigers, die zowel een uitgebreide singleplayer- als multiplayer-ervaring moeten gaan bieden. Nihilistic Software, de ontwikkelaar van Resistance: Burning Skies, gaf zojuist de eerste details van de competitieve modus van haar game vrij.

Maximaal acht spelers tegelijk zullen het tegen elkaar op kunnen nemen in wedstrijden met twee teams van vier spelers of twee teams van twee spelers. Daarnaast biedt de game ook een Quick Match-modus en het zal bovendien mogelijk zijn om middels de Party-applicatie van de Vita private matches op te zetten. Ook opvallend is de Rank Up-modus, waarin spelers beloond zullen worden met extra XP voor "gedurfde staaltjes vakmanschap."

Wanneer je in level stijgt zullen er nieuwe wapens en upgrades beschikbaar worden gesteld. Deze wapens kun je vervolgens naar eigen smaak aanpassen en gebruiken in de Deathmatch- en Team Deathmatch-modi. De derde en laatste modus zal volgende week onthuld worden.

Nihilistic Software wist tevens te melden dat het spel zes mappen zal bevatten, variŽrend van de straten van Staten Island tot de haven van Bayonne. Voorafgaand aan elke match wordt democratisch besloten op welke map gespeeld zal worden. Je kunt via zowel Wi-Fi als 3G verbinding maken met de servers van de game. Daarnaast kent het spel sociale features, waaronder leaderboards en ondersteuning voor Vita's near. Maak je gebruik van deze sociale features, dan kun je enkele leuke extraatjes verwachten, waaronder XP-vermenigvuldigers.

Resistance: Burning Skies staat gepland voor een release op 30 mei.

» Reacties [0]

Auteur: Leon Kempers op vrijdag 13 april 2012 om 10:23:39

Minecraft-bedenker onthult eerste details en screenshots van zijn nieuwe game

Bron: Kotaku
Marcus "Notch" Persson, de man die we allemaal kennen als het brein achter het immens succesvolle Minecraft, is momenteel druk bezig aan een nieuw project. Tot op de dag van vandaag wilde hij er slechts weinig over vertellen, maar zojuist maakte hij de eerste details eindelijk wereldkundig. Zijn game, getiteld '0◊10.cc', is volgens Notch "een sciencefiction game met enkele strakke ideeŽn." We kunnen onder andere functionerende computers verwachten en de mogelijkheid om op planeten te landen.

Tot nu toe weinig wereldschokkends, maar Persson kennende zal dit een game worden die opnieuw de nodige uurtjes van miljoenen gamers op zal slokken. De eerste screenshots van het spel wilde hij jullie daarom niet onthouden. Let wel: dit zijn kiekjes van een zeer vroege versie van 0◊10.cc. De uiteindelijke game zal er dus beter uitzien.

Bekijk de screenshots.

» Reacties [4]

Auteur: Leon Kempers op vrijdag 13 april 2012 om 10:24:44

Nieuwe screenshots Ghost Recon: Future Soldier tonen multiplayer

Na de multiplayer trailer die Ubisoft gisteren vrijgaf, hebben we nu ook enkele screenshots voor je in petto. Deze tonen welke veldslagen je zoal te wachten staan wanneer je besluit het online tegen de rest van de wereld op te nemen. We worden verwend met de meest uiteenlopende mappen, variŽrend van een kleine wijk in de favela tot een weids bos met de nodige rivieren, watervallen en bruggen. Check de screenshots hieronder of probeer de multiplayer zelf uit middels de beta die 19 april zal verschijnen.

Bekijk de screenshots.

» Reacties [3]

Auteur: Leon Kempers op vrijdag 13 april 2012 om 11:03:02

Microsoft werkt aan sequel op Joy Ride?

Tijdens de E3 van 2009 onthulde Microsoft vol trots Joy Ride, een gratis te spelen titel voor Xbox Live Arcade. Later besloot men om van de initiŽle plannen af te zien, waarna Joy Ride werd omgetoverd tot een launchtitel voor de Kinect. Blijkend uit de negatieve recensies van critici is dit achteraf gezien misschien niet de beste keuze geweest, maar het lijkt er nu op dat Microsoft de franchise opnieuw een kans wil geven.

Een spel genaamd "Joy Ride Turbo" is namelijk beoordeeld door het Australian classification board, de instantie die videogames in AustraliŽ van een leeftijdsclassificatie voorziet. Uit de gegevens van de website blijkt dat Joy Ride Turbo zal worden uitgegeven door Microsoft. Echter, dat bedrijf houdt de lippen vooralsnog stijf op elkaar.

» Reacties [1]

Auteur: Leon Kempers op vrijdag 13 april 2012 om 09:53:00

Nieuwe trailer: Resistance: Burning Skies Multiplayer Trailer

» Reacties [1]

Auteur: Leon Kempers op vrijdag 13 april 2012 om 08:55:09

Star Wars: The Old Republic update 1.2 beschikbaar; voegt nieuwe content toe

Het is voor alle Jedi's en Sith in een galaxy far, far away tijd om even de lightsabers neer te leggen. Bethesda heeft zojuist namelijk een nieuwe update vrijgegeven en die voegt flink wat interessante nieuwe dingen toe! Zo kun je aan de slag met Explosive Conflict, een Operation waarin de krijgsheer Kephess de planeet Denova heeft overgenomen. Ook een volledig nieuwe Flashpoint getiteld Lost Island is gratis aan de game toegevoegd! Check alle veranderingen die deze langverwachte update met zich meebrengt hieronder.

Highlights (New Features)
 • Players can now unlock a wide variety of rewards by leveling characters and reaching new Legacy levels, including buffs for your characters, unlocking additional Species choices for every class, and upgrades for your personal Starship. Build your own Legacy with the new Family Tree!
 • Lost Island, a new Flashpoint, is available for play! Having uncovered the sources of the Rakghoul plague outbreak in the Tion Hegemony, players must travel to Ord Mantell and confront Dr. Lorrick, the mad scientist who engineered this horrific biological weapon.
 • Explosive Conflict, a new Operation, is available for play! The Trandoshan mercenary warlord Kephess has seized the planet Denova, a world rich in resources valuable to the war effort. Players must assault his war camp, situated atop a mountain in densely-wooded terrain, fighting Imperial defectors and heavy war machines along the way. 8- and 16-player Story and Hard Modes are currently available for this Operation.
 • Novare Coast, a new objective-oriented Warzone on the planet Denova, has been added to the game. This Warzone, like Huttball, supports same-faction matches if there are not enough members of the opposing faction to be found.
 • New repeatable high-level daily missions are available in a new area on Corellia, the Black Hole!
 • Guilds now have access to a shared Guild Bank, accessible on the Fleets, with expandable storage.
 • A new tier of gear has been added for both PvP and PvE.
 • Ranked Warzones are here! Players can now queue up and participate in PvP matchups to rank themselves against the competition.
 • Players can now customize their User Interface by moving and resizing UI elements!
 • A new level 50 World Boss with a challenge for a well-coordinated 16-player Operation Group has been sighted in the Gormak Lands region on Voss.
 • Players can now leave comments on entries in their Friends List in the Social Window.

  General
 • The Imperial Transportation Authority and the Galactic Republic Safety Council have authorized the use of vehicles in Orbital Space Stations and Spaceports.
 • In-game rewards will be available to players who participate on the Public Test Server. Players will receive a title if they attain level 10 on PTS, and another if they complete Chapter 1.
 • A new preference, "Character Texture Atlasing," is now available. Enabling this option increases the texture quality used when rendering character models.
 • A new "Customize" option now appears on the character sheet. One of the features this button enables is the ability to color coordinate any individual piece of armor with the equipped chestpiece.
 • A new preference, "Awareness Radius," allows players to adjust the number of characters displayed on-screen. Reducing this setting can improve performance in crowded areas on low-end machines.
 • On planets with an Orbital Station, players can now travel directly from the planet shuttle on the surface to their ship.
 • The Sprint ability is now available at level 1.

  General Bug Fixes
 • Cinematics throughout the game have been polished. A large number of cinematics have been improved to address incorrect camera angles, smooth out animation issues, and to correct Companion Characters that appear in the wrong gear or at the wrong time.
 • Cinematics and mission phases have been updated for consistency. For instance, several occurrences of NPCs appearing alive in a phase after a cinematic in which the player chose to kill them have been corrected.
 • Corrected many instances of misplaced geometry, visible seams, and incorrect collision with world objects throughout the game.
 • Many locations where player characters could become stuck on world geometry or fall through the world have been corrected.
 • Some visual effects and animations have been adjusted and fixed in instances where they played incorrectly.
 • Dark side appearance, if enabled, now appears correctly at character selection.
 • » Reacties [3]

  Auteur: Leon Kempers op vrijdag 13 april 2012 om 11:02:22

  Indrukwekkende statistieken World of Tanks vrijgegeven

  Bron: Joystiq
  De gratis multiplayer-game World of Tanks is ťťn jaar oud geworden! Ontwikkelaar Wargaming.net gaf op haar website aan "tankbaar" te zijn voor de ruim 24 miljoen geregistreerde spelers die het spel momenteel kent. Directeur Victor Kislyi liet weten dat het succes van de game als een aangename verrassing komt voor hem en zijn team:

  Our growth over the last year has been nothing short of amazing. A year ago, no one in the company could possibly imagine that World of Tanks would have skyrocketed like this.

  Ter gelegenheid van het eenjarig bestaan van World of Tanks gaf Wargaming.net enkele indrukwekkende statistieken vrij. Zo zijn er de afgelopen 12 maanden maar liefst 350 miljoen veldslagen uitgevochten, ruim 75 miljard schoten gelost (waarvan er 48 miljard raak waren) en de spelers hebben tezamen acht miljard bepantserde voertuigen naar de filistijnen geholpen. En het eind is nog lang niet in zicht: Kislyi liet weten hoge verwachtingen te hebben voor het aankomende jaar. Check de video die het team van Wargaming.net vanwege de verjaardag van World of Tanks heeft gemaakt hieronder.

  » Reacties [4]

  Auteur: Leon Kempers op vrijdag 13 april 2012 om 10:26:01

  Servers Demon's Souls sluiten 31 mei; PC-versie Dark Souls verschijnt 24 augustus

  Slecht nieuws voor demonenjagers die dagelijks aan hun trekken komen met Demon's Souls: ontwikkelaar Atlus liet zojuist weten dat de servers van deze game op 31 mei offline gehaald zullen worden. Derhalve zal de multiplayer van het spel vanaf dan niet meer toegankelijk zijn. Tim Pivnicny, VP of sales bij Atlus, liet in een officiŽle verklaring weten:

  It was also of the utmost importance for us to sustain the game's online experience as long as possible, even beyond the point at which sales could help to offset the expense. Regrettably, the online servers cannot be sustained forever and now the end draws near.

  Pivnicny wil iedereen die Demon's Souls heeft gespeeld bedanken voor zijn of haar steun:

  Thank you to the unparalleled passion and support of the Demon's Souls community throughout these last two and a half years. The online adventure may end soon, but the memory of it-just like that of every boss strategy, every level floor plan, and hidden secret-lives on in the gamers for whom the game was so special.

  Long live Boletaria!

  Atlus had gelukkig ook positiever nieuws: Demon's Souls' spirituele opvolger Dark Souls zal op 24 augustus voor de PC verschijnen. Deze Prepare to Die Edition bevat extra content, waaronder nieuwe omgevingen, vijanden en wapens.

  » Reacties [1]

  Auteur: Leon Kempers op vrijdag 13 april 2012 om 06:46:07

  The Witcher-ontwikkelaar wil levensechte animaties op next-gen consoles

  Wat zal de nieuwe generatie consoles ons brengen? Het is een vraag die grote groepen gamers al jarenlang bezighoudt, maar waar slechts weinigen het antwoord op weten. Wensen heeft iedereen echter wel, zo ook Marek Ziemak, hoofd leveldesign bij The Witcher-ontwikkelaar CD Projekt. Ziemak liet weten op de Xbox 720 en PlayStation 4 graag levensechte animaties te zien:

  Sure, I'm a level artist so for me, it's all about the visual quality. I want more creative freedom and more great graphics, that's what really makes me want to create games. I'm looking for like real-life animations. It's like pushing the limit again and again, creating bigger and greater stuff. I don't know when it's going to happen, but I want to see this, these great graphics being there on the screen.

  Ziemak meent dat wanneer de next-gen consoles hiertoe in staat zijn, er geen discussies meer hoeven te ontstaan over "hoeveel pixels er op het scherm te vinden zijn." In plaats daarvan zou men zich bezighouden met het afleveren van een ware, emotionele ervaring:

  I hope its time comes soon and we won't have to fight about pixels on the screen but worry more about delivering a true experience, the real emotion we can deliver through the game.

  Heb jij nog wensen voor de volgende generatie consoles? Laat het weten in de reacties!

  » Reacties [2]

  Auteur: Leon Kempers op vrijdag 13 april 2012 om 08:54:39

  Nieuwe trailer: Trials Evolution Map Editor Trailer

  Trailer

  » Reacties [1]

  Auteur: Glenn van Dormolen op vrijdag 13 april 2012 om 14:03:34

  Duizenden fans tekenen petitie tegen Dark Souls op Games for Windows LIVE

  Bron: Change
  Het is algemeen bekend dat Games for Windows - LIVE niet een geliefd platform is bij menig gamer. Er zijn veel klachten rondom GFWL, want volgens velen loopt de service vaak vast, zijn er veel problemen tijdens online gaming sessies en is de support niet om over naar huis te schrijven. De aankondiging van Dark Souls: Prepare to Die Edition ging gepaard met het feit dat deze beschikbaar zou komen via dit platform van Microsoft, iets waar duizenden liefhebbers van de grimmige RPG tegen zijn. Zo is Mr Big Mclargehuge een petitie begonnen tegen het gebruik van Games for Windows - LIVE, een petitie die de volgende slogan draagt:

  It's Steam, or no sale.

  Op het moment van schrijven staat de lijst op 15.362 deelnemers. Deze vinden dat het GFWL platform helemaal niet gebruikt moet worden en dat de game op Steam moet verschijnen, of op beide.

  Een greep uit de geplaatste reacties:

  "No DRM is not possible. Steamworks is the better choice here than GFWL and I say this as someone who dislikes any form of DRM."

  "Why would any developer decide to use GFWl, its fianancial suicide."

  "Games For Windows Live is the most terrible framework ever. Steamworks provides a non-intrusive copy protection system while offering a wide array of features that make it worth it for the customer such as cloud saving, native Steam integration, achievements and networking tools that make it easier for the developers. "

  Of de producer van de game zich van deze lijst wat aantrekt valt nog te bezien, maar er zit ongetwijfeld een staartje aan dit verhaal. We houden jullie op de hoogte.

  » Reacties [8]

  Auteur: Glenn van Dormolen op vrijdag 13 april 2012 om 14:04:38

  Opblaas pre-order bonus bij Lollipop Chainsaw

  Bron: Darkzero
  Helaas, het is geen opblaas variant van de sexy hoofdrolspeelster Julliet Starling, maar wel iets anders. Pre-order je Lollipop Chainsaw, dan krijg je een opblaas-kettingzaag er gratis bij. Grappig is het zeker, maar dergelijke dingen hadden we kunnen verwachten van Grasshopper Manufacturer's Suda 51. Een foto van het voorwerp kun je hieronder bekijken.


  Er zit echter een maar aan deze bonus verbonden, want de kettingzaag is voor nu alleen nog bekend gemaakt voor Canada en de Verenigde Staten. Hoe het ook uitpakt, het valt in elk geval in de categorie vreemde extraatjes. Het is een keer wat anders dan extra DLC, zullen we maar zeggen.

  Lollipop Chainsaw bundelt de krachten van Suda 51 (Killer 7, No More Heroes), Akira Yamaoka (Silent Hill, Shadow's of the Damned) en Jimmy Urine (Mindless Self Indulgence) in ťťn game. Hoe dit uitpakt kun je lezen in de preview van onze Wester.

  » Reacties [3]

  Auteur: Glenn van Dormolen op vrijdag 13 april 2012 om 17:06:37

  Just Add Water teaset Oddworld: Hand of Odd

  Just Add Water is voor vele niet een naam die er direct uitspringt, maar toch heeft deze ontwikkelaar een nobel streven; het opnieuw leven inblazen van de Oddworld-serie. Na een HD-versie van Oddworld: Strangerís Wrath en de aankondiging dat JAW deze game ook naar de PlayStation Vita wilt brengen stonden veel fans al klaar voor meer. Daarop reageerde de ontwikkelaar met een nieuwe Abeís Oddysee game, die spoedig moet verschijnen. Maar dat is niet het enige!

  Zojuist heeft Just Add Water een site geopend waarop een logo te zien is van een nieuwe Oddworld game, genaamd Hand of Odd. Vooralsnog ontbreekt er ontzettend veel informatie, dus veel meer dan deze afbeelding kunnen we jullie niet tonen.


  Uiteraard zullen jullie het meteen kunnen lezen op GamersNET zodra er meer informatie beschikbaar komt. Voordat het zover is staat er nog maar ťťn vraag klaar: Wat denken jullie dat Oddworld: Hand of Odd gaat worden?

  » Reacties [1]

  Auteur: Leon Stougie op vrijdag 13 april 2012 om 10:47:26

  EA wil een Need for Speed-film

  Bron: Variety
  Electronic Arts wil graag een film laten maken van Need for Speed, hiermee wil men de richting op gaan van de The Fast and the Furious-franchise. De gebroeders George en John Gatins, die onder andere meegewerkt hebben aan Real Steel, zijn ingehuurd om de raceserie om te zetten naar een film. John Gatins zal samen met EA de film gaan produceren.

  Volgens Variety zijn Warner Bros., Sony en Paramount wel geÔnteresseerd in een mogelijke film over de racegames. Paramount zou momenteel de meest serieuze kandidaat zijn om de rechten van de film te kopen. Universal is de enige grote studio die geen interesse heeft getoond. Dit is echter niet erg opmerkelijk, het bedrijf is immers al verantwoordelijk voor de The Fast and the Furious-films.

  De nieuwste Need for Speed-game, Need for Speed: The Run, kreeg al een enigszins filmische aanpak, het is onduidelijk of het verhaal van de film gebaseerd zal zijn op dat van The Run, of ťťn van de voorgaande spellen.

  » Reacties [10]

  Auteur: Leon Stougie op vrijdag 13 april 2012 om 11:00:15

  Nintendo registreert Super Mario 4-domein

  Bron: IGN
  Nintendo heeft enkele dagen geleden het domein supermario4.com geregistreerd. Mogelijk betekent dit dat we dus Super Mario 4 kunnen verwachten. De kans is groot dat de game dan voor de 3DS zal uitkomen. Enkele maanden geleden liet Satoru Iwata, de baas van de Japanse gigant, namelijk weten dat men bezig is met een nieuwe side-scrolling Super Mario-game in 2D voor de 3DS:

  [A] totally new side-scrolling action Super Mario in 2D.

  Het is echter ook mogelijk dat Nintendo nog geen concrete plannen heeft voor Super Mario 4, maar dat de website alleen geregistreerd is om te voorkomen dat iemand anders dit doet. Hiermee zou de Japanse ontwikkelaar voorkomen dat het later de domeinnaam voor veel geld terug moet kopen.

  » Reacties [2]

  Auteur: Richard Leurs op vrijdag 13 april 2012 om 12:31:28

  GN Lunchtip: Battlefield 3: Operation Red Alert maakt van Battlefield een RTS


  Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip op over gaming of geek cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

  Je hebt vast wel eens van Red Alert gehoord en ook Battlefield 3 is jou niet onbekend toch? Maar heb je ooit van Battlefield 3: Operation Red Alert gehoord? Vast niet, want de game bestaat ook niet. Wel is er een filmpje gemaakt die op een vette manier toont hoe Battlefield 3 als RTS zou zijn. Of hoe Red Alert er uit zal zien als het met de Frostbite 2 engine gemaakt was.


  Heb jij ook een leuke of boeiende tip voor ons? Stuur dan een mailtje inclusief je GamersNET-gebruikersnaam naar richard@gamersnet.nl. Volg GamersNET en de GN Lunchtip ook op Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

  Lunchtip gemist? Check de vorige! Optimus Maximus het keyboard van 1600 euro.

  Eet smakelijk!

  » Reacties [12]

  Auteur: Glenn van Dormolen op vrijdag 13 april 2012 om 14:27:23

  Nieuwe review: The Witcher 2: Enhanced Edition  Geralt of Rivia is terug in de Enhanced Edition van The Witcher II: Assassin's of Kings. Glenn stond te popelen om opnieuw in de grimmige wereld van de monsterjager te duiken, zijn oordeel kun je hier lezen.

  Lees de review.

  » Reacties [9]

  Auteur: Leon Stougie op vrijdag 13 april 2012 om 15:06:24

  MotorStorm: RC wordt negentien keer per minuut gedownload, aldus Sony

  Bron: Eurogamer
  Sony heeft enkele interessante statistieken van MotorStorm: RC bekendgemaakt. Zo wordt de racegame die beschikbaar is voor PlayStation 3 en Vita iedere minuut negentien keer gedownload. Daarnaast start iedere seconde wel iemand een MotorStorm: RC event.

  Verder worden er iedere minuut twee nieuwe vriendschappen via het PlayStation Network gesloten en twee in-game challenges verzonden. Tot slot worden er acht Trophies van MotorStorm: RC per minuut gehaald.

  » Reacties [2]

  Auteur: DaniŽl de Zwart op vrijdag 13 april 2012 om 15:44:04

  Naughty Dog toont geschrapte Uncharted 3 ideeŽn

  Bron: IGN
  Hoe zag 'Atlantis of the Sands' er oorspronkelijk uit? En dat kasteel in Frankrijk? Naughty Dog en Sony hebben artwork vrijgelaten van gebieden uit Uncharted 3: Drake's Deception en hieruit blijkt dat Atlantis of the Sands, waar Nathan Drake zijn heil moet vinden, eigenlijk een verzonken stad onder de woestijn was.

  Verder is een deel van het scheepskerkhof geschrapt; we hadden daar oorspronkelijk langer moeten vertoeven. De Franse setting in Uncharted 3 is tevens aangepast. We zouden eigenlijk in de vroege morgen aankomen en door een mistig en vochtig bos wandelen. Het is uiteindelijk een stuk lichter geworden en ook is het kasteel aangepast. De originele artwork hieronder laat zien dat het kasteel bedolven was met begroeiing en het meer op een ruÔne leek dan een Frans kasteel.

  Over het eeuwenoude Atlantis of the Sands had Naughty Dog vele ideeŽn. Het bedrijf schetste de plek hoe het er in het verleden uit kon zien en hoe het er nu mogelijk uitziet. Een gedeelte zou bovengronds bestaan, in de woestijn, maar een groot deel ook ondergronds bij een 'sinkhole' in de woestijn.

  Hadden jullie graag onderstaand artwork in de game gezien, of heeft de ontwikkelaar een juiste keuze gemaakt?

  Bekijk de screenshots.

  » Reacties [11]

  Auteur: Leon Stougie op vrijdag 13 april 2012 om 17:29:22

  Assassin's Creed III screenshots tonen Connor in de sneeuw

  Er zijn weer nieuwe screenshots van Assassin's Creed III verschenen. Ditmaal zien we een sluipende Connor in de sneeuw, op jacht naar herten. Deze sfeervolle beelden geven ons in ieder geval al een eerste indruk over hoe het jagen op wild zal zijn.

  Bekijk de screenshots.

  » Reacties [21]

  Auteur: Leon Stougie op vrijdag 13 april 2012 om 18:24:00

  Nieuwe trailer: The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition Launch Trailer

  » Reacties [1]

  Inloggen
  Zoeken

  Zoek resultaten:

  Advertentie
  GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
  GN Kalender: Januari 2018
  Win de Thrustmaster T.Flight Hotas 4 Flight Stick! | Prijsvraag
  Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
  Advertentie