Game nieuws van maandag 14 mei 2012

Auteur: Stefan Arendshorst op maandag 14 mei 2012 om 07:32:17

EA haalt geen DICE-servers offline van Battlefield 3

Bron: VG247
EA heeft de claim dat ze officiële servers gehost door DICE offline zouden halen ontkracht. Er werd geclaimd dat EA officiële servers offline zou halen, waardoor Battlefield 3-spelers alleen op gehuurde servers terecht kunnen. Een EA vertegenwoordiger vertelde het volgende:

DICE is not shutting down servers. If DICE-managed servers appear unavailable, it is because they have been rented and customized by players. DICE will continue to add servers and will reserve a percentage of servers for players who prefer to connect through DICE-hosted servers.

Eerder zouden veel speler geklaagd hebben dat het bijna onmogelijk was om een server te vinden die niet gehuurd is. Een zoekactie naar officiële servers uitgevoerd door VentureBeat heeft 17 servers van EA gevonden, waarbij er geen servers werden gehost door DICE.

» Reacties [4]

Auteur: Peter Bouwman op maandag 14 mei 2012 om 07:39:51

Prototype 2 op één in de Verenigde Staten

Bij GamersNET houden we van cijfertjes en dus zijn de wekelijkse verkoopcijfers altijd vaste prik. Vanuit de VS komt er goed nieuws voor Prototype 2, want de game heeft de nummer één positie bemachtigd deze week.

Of Activision echter heel blij is valt nog te bezien, want de maand mei blijkt geen goede maand voor gamesboeren. Dit is de volledige lijst:

1. Prototype 2 (360, PS3) Activision Blizzard
2. Kinect Star Wars (360) LucusArts
3. Call of Duty: Modern Warfare 3 (360, PS3, Wii, PC) Activision Blizzard
4. Tiger Woods PGA Tour 13 (360, PS3) Electronic Arts
5. NBA 2K12 (360, PS3, Wii, PSP, PC, PS2) Take-Two Interactive
6. The Witcher 2: Assassin of Kings (360, PC) Warner Bros. Interactive
7. Mario Party 9 (Wii) Nintendo
8. Mass Effect 3 (360, PS3, PC) Electronic Arts
9. Just Dance 3 (Wii, 360, PS3) Ubisoft
10. MLB 12: The show (PS3, PSV) Sony

Geschat wordt dat de game op dit moment tussen de 190.000 en 236.000 keer is verkocht. Gelukkig komt de E3 nu heel dichtbij en dat maakt de zin in nieuwe titels altijd veel groter.

» Reacties [1]

Auteur: Peter Bouwman op maandag 14 mei 2012 om 07:52:53

Nieuwe Tomb Raider naar 2013

Bron: vg247.com
Vorige week kwam naar buiten dat Bioshock: Infinite is uitgesteld naar 2013, nu volgt ook de nieuwe Tomb Raider. Een exacte datum is er nog niet, maar we kunnen de game in het eerste kwartaal van 2013 verwachten. Daarmee is de game zes maanden uitgesteld en volgens Darrel Gallagher, de grote man van Crystal Dynamics, is dat vooral te danken aan het afwerken van het spel:

“We’re doing things that are completely new to Tomb Raider in this game and the additional development time will allow us to put the finishing touches into the game and polish it to a level that you deserve. Our priority now is to make sure we fully deliver the very highest quality game. In order to do this, we have decided to move the game’s release date by a few months.”

Gelukkig hoeven we niet lang te wachten op nieuwe informatie, want tijdens de E3 in juni zal de game weer uitgebreid gepresenteerd worden. Wij vliegen 1 juni richting Los Angeles om jullie op de hoogte te houden.

» Reacties [9]

Auteur: Leon Stougie op maandag 14 mei 2012 om 10:47:32

Square Enix sluit fiscale jaar winstgevend af met dank aan Deus Ex en Final Fantasy

Bron: Eurogamer
De uitgever Square Enix heeft bekendgemaakt dat men het afgelopen fiscale jaar winstgevend heeft af kunnen sluiten. In het afgelopen fiscale jaar, dat 1 april 2011 begon en eind maart 2012 eindigde, kwam er bij het Japanse bedrijf 6 miljard yen (circa 58 miljoen euro) meer binnen dan dat er uitgegeven werd. Het voorgaande jaar werd nog met een fors verlies van 12 miljard yen (circa 116 miljoen euro) afgesloten.

Volgens de uitgever is deze winst voornamelijk te danken aan twee titels: Deus Ex: Human Revolution en Final Fantasy XIII-2. Beide games konden ook wij zeer goed waarderen:

The Group's results were favourable due to increased sales of console games boosted by our major titles, Deus Ex: Human Revolution and Final Fantasy 13-2.

Ook dit jaar heeft Square Enix weer enkele interessante titels voor ons klaar staan. Zo komen Hitman: Absolution en het onlangs door Richard gespeelde Sleeping Dogs nog in dit jaar uit. De nieuwe Tomb Raider mag dan wel uitgesteld zijn naar het eerste kwartaal van 2013, dit valt nog in het huidige fiscale jaar.

» Reacties [2]

Auteur: Tom Kauwenberg op maandag 14 mei 2012 om 11:16:16

Namens GamersNET wensen we alle examenkandidaten veel succes!

Het zonlicht breekt eindelijk door de wolken, de zomervakantie ligt alweer op de loer en komende maanden staat de gamesindustrie ook weer vol van gave releases en evenementen!

Toch, voor sommigen onder ons is het nog even knokken, de eindexamens van het voortgezet ondwerwijs zijn namelijk met ingang van vandaag begonnen. De loodzware periode vol met pittige examens zal menig bezoeker van onze site lastig zitten, voordat ze eindelijk weer kunnen relaxen en lekker zorgeloos kunnen gamen.

Wij van GamersNET.nl wensen de eindexamenkandidaten van zowel VMBO, HAVO en VWO veel succes met hun laatste toetsen!

Maar dat is niet alles, GamersNET helpt je namelijk ook dit jaar weer met je examens met onze altijd handige GN Examen Hulp! Elke dag bespreken we welke games je het beste nog even kunt spelen voordat je begint aan een bepaald examen. Of het nou gaat over echt iets opsteken of gewoon even 'ontstressen' met een game die hetzelfde onderwerp behandelt, wij maken voor jou een mooie selectie examen-games!

De GN Examen Hulp was vorig jaar al een groot succes en werd zelfs besproken tijdens NOS Examenjournaal op 3FM! Zorg dus dat je ook deze examenperiode GamersNET.nl goed in de gaten houdt voor al onze tips!

» Reacties [16]

Auteur: Jos Pieters op maandag 14 mei 2012 om 14:16:20

Sony Amerika neemt standpunt in: blokkeren tweedehandse games is anti-consument

Jack Tretton, chief executive officer van Sony Computer Entertainment Amerika, heeft gezegd dat hij geen fan is van het idee om technologie in de nieuwe generatie consoles te gaan gebruiken, die het spelen van gebruikte games onmogelijk maakt. Tretton vindt dat gebruikte games "geweldig zijn voor consumenten" en dat het blokkeren ervan, een slechte zet is richting consumenten. Hij ging zelfs zover om het een "anti-consumenten" beleid te noemen.

Er is in de game-industrie al lange tijd een discussie gaande of de next-gen consoles het voor de gebruikers nog wel mogelijk moeten maken om tweedehandse games te kunnen spelen. Crytek's director of creative development, Rasmus Hojengaard, leek het een aantal weken geleden nog een uitstekend plan om tweedehands games te bannen en vertelde dat hij het zal toejuichen, mocht het in de toekomst geïmplementeerd worden. Later is Rasmus waarschijnlijk teruggefloten door zijn meerdere, aangezien hij in een vervolggesprek aangaf dat zijn commentaar met een korreltje zout genomen moest worden.

Nu duidelijk is geworden dat in ieder geval Jack Tretton het geen goed idee vindt, lijkt het alsof Sony de kant van de consument gaat kiezen. Dat is goed nieuws, aangezien het voor mensen met een klein budget mogelijk blijft om al die goede games op een later tijdstip voor een zachte prijs te kunnen kopen. Tretton is 'slechts' CEO van Sony Amerika, dus de uiteindelijke beslissingen worden in Japan genomen.

» Reacties [11]

Auteur: Danielle Akkermans op maandag 14 mei 2012 om 15:41:03

Luigi's Mansion 2 ook naar de Wii U?

Na het succes van Luigi’s Mansion op de GameCube, waren de fans razend enthousiast over de aankondiging van Luigi’s Mansion 2 voor de 3DS. Helemaal geweldig natuurlijk, maar als we de online shop Play.com moeten geloven, kunnen we niet alleen uitkijken naar een handheld versie, maar komt Luigi ook naar de Wii U! Play.com heeft Luigi’s Mansion 2 namelijk als pre order voor de Wii U versie op hun site staan.Nintendo heeft nog niks aangekondigd of bevestigd met betrekking tot een Wii U versie van de game Het zou dus gewoon een foutje van Play.com kunnen zijn, maar wie weet komt Nintendo inderdaad met een HD versie van de vorig jaar aangekondigde Luigi’s Mansion 2.

» Reacties [3]

Auteur: Johan Lubbers op maandag 14 mei 2012 om 11:58:05

Epic Games: Graphics zijn van cruciaal belang

Bron: CVG
Epic Games heeft nogmaals haar wens voor de nieuwe generatie consoles uitgesproken: pure kracht. Tim Sweeney, de oprichter van Epic Games, gelooft namelijk dat de huidige consoles daarom zo succesvol zijn:

The thing that separates consoles from FarmVille is the fact that consoles define the high-end gaming experience. When you look for the best graphics available in the whole game industry today, you look at Xbox 360 and PlayStation 3, and those games are the best out there.

Volgens Tim Sweeney wordt het voor Sony en Microsoft een grote uitdaging om miljoenen gamers opnieuw dure hardware te laten kopen. Dit kan enkel lukken met bloedmooie graphics:

To do that you need awesome games that provide a level of graphical fidelity that people have just not seen or even imagined previously. And so the big opportunities for future consoles is to bring that to an entirely new level by delivering a dramatic increase in raw computing power.

Dit is niet de eerste keer dat Epic Games haar mening geeft over de nieuwe generatie consoles. In februari gaf Sweeney al aan dat de nieuwe generatie niet twee of drie keer zo sterk moeten worden, maar fundamenteel krachtiger.

» Reacties [14]

Auteur: Stefan Arendshorst op maandag 14 mei 2012 om 14:21:36

Diablo III Starter Edition geeft vrije toegang tot de trial/demo

Bron: Eurogamer
Men zal het langverwachte Diablo III kunnen uitproberen zonder het aan te schaffen. Dit kan via de "Starter Edition" die te downloaden is van Blizzard's Battle.net. Voor de eerstvolgende dertig dagen na de launch (morgen) zal Diablo III gratis te spelen zijn, maar alleen indien men over een "Guest Pass" beschikt. Dezen zullen alleen verkrijgbaar zijn via een gamer die een retail versie van Diablo III heeft aangeschaft.

De "Starter Edition" zal ruwweg dezelfde content bevatten als de bèta. Je zal "Act 1" kunnen spelen tot en met de "Skeleton King", met een maximale character level van 13. Daarnaast kun je alleen de matchmaking functie gebruiken met andere spelers die een "Starter Edition" hebben. Ook zul je niet deel kunnen nemen met de "Real Money Auction House", waar mensen voor echt geld items kunnen verkopen en aanschaffen.

Blizzard heeft ook aangekondigd dat je de progressie en statistieken van je character zal kunnen bijhouden via de officiële website. Daarnaast zijn er plannen voor het implementeren van achievements.

» Reacties [1]

Auteur: Stefan Arendshorst op maandag 14 mei 2012 om 16:23:07

Uncharted 3 patch notes 1.11 onthuld

Bron: Eurogamer
De wijzigingen die patch 1.11 voor Uncharted 3 met zich meebrengt zijn bekend gemaakt door ontwikkelaar Naughty Dog. De update zal volgens PlayStation Blog eind mei beschikbaar.

De grootste wijziging is een nieuwe feature genaamd "Lab", een playlist met een serie van unieke gametypes bedacht door Naughty Dog. De nadruk ligt op entertainment. Een voorbeeld hiervan is een "T-bolt/Pistole-only map". Andere wijzigingen zijn meer bescheiden. De Game of the Year Edition van Uncharted 3 werkt nu samen met de beschikbare downloadable content, een probleem dat veel Europeanen ondervonden.

Naught Dog heeft aangegeven dat alle "Cinema Files" die voor patch 1.11 zijn gemaakt niet meer werken nadat de patch uitgegeven is. Naught Dog zei het volgende.

Therefore, if you want to preserve your cinema files please be sure to upload them to YouTube before downloading and installing patch 1.09. Do it now!

De volledige lijst van de wijzigingen in patch 1.11 is hieronder te lezen.

 • The Lab returns and we begin the playlist with a T-bolt/Pistole-only map. We will be rolling out other game types as the year progresses. (The Lab will contain treasure drops from whatever the base game type is (the T-bolt/Pistole map is considered Team Deathmatch).)
 • Elimination Mode has been added. (Elimination mode will contain treasure drops from Team Deathmatch.)
 • Message of the Day returns - a daily message will pop up with news, tips, and other information.
 • The following custom game settings are now available via a menu in Custom Game mode called "Advanced Settings: Respawn Time, Buddy Spawning toggle, Health Multiplier - by percentage, Sprinting toggle, Weapon Mode (Default, Basic Weapons, Pistols, RPG-7), Medal Kickbacks toggle, Boosters toggle, Grenade Throw Back toggle,
 • If you leave a game, disconnect, or turn off your PS3 mid-game, it will be counted as a loss.
 • Kill and deaths no longer count towards your career stats in Plunder and Team Objective modes
 • The technical hooks to make the Game of the Year edition (EU) work properly with DLC were added
 • In Team Deathmatch mode the Airstrip and London maps now are listed with "No Intro" variations. If these variations are selected you'll start those maps with no convoy events.
 • The Long Ranger Medal can now be earned by achieving 3 kills at 50 meters in a match instead of 3 kills at 70 meters.
 • » Reacties [4]

  Auteur: Wester Wagenaar op maandag 14 mei 2012 om 14:03:13

  Gerucht: volgende 'Tales'-game wordt Tales of Xillia 2

  Eerder was al bekendgemaakt dat Namco Bandai begin juni de nieuwste telg van de Tales-serie zal aankondigen en dat het hierbij om een game uit de hoofdserie zal gaan. De geruchten gaan dat het een direct vervolg op Tales of Xillia betreft, een game die vorig jaar exclusief op de PlayStation 3 in Japan verscheen.
  Om af te tellen naar deze onthulling heeft Namco Bandai een teasersite opgezet en er is één aspect dat zou kunnen weggeven om welke game het gaat. De enige letter die namelijk niet echt bij het gebruikte lettertype op de site past is de X. Laat dit nou toevallig exact dezelfde X zijn die ook in het logo van Tales of Xillia wordt gebruikt. Hierboven staan de twee onder elkaar: de overeenkomsten zijn opmerkelijk te noemen. Of we inderdaad te maken krijgen met Tales of Xillia 2 zullen we over negentien dagen te weten komen.

  » Reacties [0]

  Auteur: Peter Bouwman op maandag 14 mei 2012 om 14:23:48

  GN Examenhulp: de examens van morgen, dinsdag 15 mei  Na het ongekende succes van vorige jaar keren we terug met de GN Examenhulp. Het lesprogramma van GamersNET waarmee alle examenkandidaten zich perfect kunnen voorbereiden op hun examens, door middel van… Games! Want wat kunnen games toch leerzaam zijn! En niet alleen voor het herladen van een vuurwapen en het openbreken van auto’s. Nee, ook voor echte vakken. De GN Examenhulp laat het zien! Elke dag behandelen we twee vakken van de volgende dag. Voor morgen is behandelen we de vakken voor VMBO en VWO!

  Geschiedenis - VMBO GL / TL

  Vorig jaar gaven wij Empire: Total War als geweldige tip voor geschiedenis, maar wat weten we eigenlijk van de prehistorie? Nou, best wel veel als je in Age of Empires wilt duiken. Of je nu meer wilt weten over de Grieken, Gojoseon, Shang Dynastie, Yamato, Babyloniërs, Hettieten, Perzen, Assyriërs, Egyptenaren, Sumeriërs, Minoïers of Feniciërs, uiteindelijk begint elke samenleving met hout, steen en voedsel.

  We raden jullie overigen niet aan dit antwoord daadwerkelijk te geven op jullie toets. Hoe stoer het ook is om al die volken te kennen natuurlijk. Om lekker in de sfeer te komen is het wel een lekkere game en inmiddels nog retro ook!

  Bekijk de screenshots.

  Tekenen, Handenarbeid en Textiele vorming - VWO

  Tekenen is leuk voor bijna iedereen, maar morgen is het voor VWO leerlingen helemaal verplicht. Schroom niet, want uDraw is hier. Met dit kekke apparaatje van THQ kun je thuis leren de mooiste creaties te maken. En niet alleen meer voor de huismoeders met een Wii, nee, ook echte hardcore gamers op PS3 en Xbox 360 kunnen ermee aan de slag.

  In makkelijke stappen kun je gezichten leren tekenen, maar ook landschappen en tekeningen van verschillende bekende figuren. Kortom, als je echt wilt leren tekenen, start je uDraw op!

  Morgen geven we adviezen voor het vak Nederlands voor het VMBO en Wiskunde B voor het VWO! Tot dan!

  P.S. Tips voor geschikte games zijn welkom!

  » Reacties [8]

  Auteur: Johan Lubbers op maandag 14 mei 2012 om 14:34:39

  Blizzard: Diablo III is niet simpeler dan eerdere delen

  Bron: Eurogamer
  Ontwikkelaar Blizzard vindt dat de kritiek van gamers op de beta-versie van Diablo III onterecht is. Volgens Blizzard hoeven gamers zich geen zorgen te maken dat Diablo III makkelijker wordt dan eerdere delen. Eén van de ontwikkelaars van het spel, Julian Love, legt uit dat een beta-versie van nature simpeler is dan het gehele spel:

  I definitely don't see it as dumbing down. One of the disadvantages beta testers have is they only see the early portion of the game. That's the portion of the game that really does need to be simple and approachable in order to live up to our mantra of easy to learn and difficult to master. You only get that experience in the beta, and that's the place where we're really trying to get it to be as dead simple and approachable as we possibly can. So it's not that we're dumbing the systems down, so much as we're changing the balance of when systems are introduced and how much information is thrown at the user.

  Een ander punt van kritiek is dat in Diablo II spelers zelf hun punten over de attributes konden uitdelen, terwijl dit in Diablo III automatisch gebeurt. Love geeft echter aan dat het systeem van Diablo III niet minder diep, maar wel begrijpelijker is en je keuzes van groter belang zijn:

  Diablo3 's stats system is more meaningful. If you add them up mathematically, you may find it seems like there are fewer systems. But the big thing is that each system should be meaningful. The old stat system just wasn't. You either didn't know how to use it, in which case you built a terrible character, or somebody did tell you how to use it, and then you used only one solution. That's not really customisation.

  Volgens Julian Love zijn er in Diablo III tevens andere manieren om voor variatie te zorgen, zoals je skills en je items:

  You compare that to the rune system, where you've got 700 plus skills in the game and you're able to freely choose them, what you have is billions of combinations for customisation. Then there are some other ones, including item tinting. The only way you could customise your character's look was just by finding the items in the game and living with the way your character looked. Now you can do the same thing with a lot more items available to you, plus you can tint them and customise them in that way.

  We kunnen morgen al ervaren of Diablo III dezelfde uitdaging als eerdere delen biedt, dan komt het spel namelijk uit. Ook heeft onze Peter morgen een interview met diezelfde Julian Love en die video zien jullie vervolgens heel snel.

  » Reacties [5]

  Auteur: Wester Wagenaar op maandag 14 mei 2012 om 18:06:00

  Nieuwe trailer: DiRT Showdown Final Tour Trailer

  » Reacties [1]

  Auteur: Leon Kempers op maandag 14 mei 2012 om 07:32:54

  GN Poll: Handhelds waar je enkel op kunt gamen zijn achterhaald  De game-industrie staat niet stil, waardoor gamers op elk moment van de dag genoeg gespreksmateriaal hebben. Maar net als elk organisme dat gezegend is met een brein verschillen gamers vaak van mening, dus discussiëren ze heel wat af. Elke twee weken geeft GamersNET al die mensen de mogelijkheid om zich helemaal uit te leven en hun ongezouten, ongecensureerde en keiharde mening te geven over een nieuwe poll, zelfs al mondt dit soms uit in felle discussies waarbij bloed niet wordt geschuwd. Maar eerst blikken we even terug op de poll van 23 april, om te kijken welke partij deze keer de overhand had.

  We merkten toen op dat veel gamers thuis meer hebben staan dan enkel een kast met spellen. Zij hebben ook één of meerdere actiefiguren, (strip)boeken of zelfs kleding van hun favoriete game in hun bezit. Wij waren benieuwd of jij ook in laatstgenoemde categorie valt, of dat zulk geeky gedoe niets voor jou is. Daarom vroegen we je antwoord te geven op de volgende vraag: Verzamel jij merchandise van je favoriete game? En toen bleek dat de meerderheid zich hier niet aan waagt: maar liefst twee op de drie stemmers gaven aan geen merchandise van games te verzamelen. 34% liet weten thuis wel één of meer poppetjes, boeken of T-shirts te hebben van zijn of haar favoriete spel. Een greep uit jullie reacties:

  stuffedgamer:

  Van een select aantal titels (MortalKombat, Rabbids, Gta) spaar ik redelijk wat: poppetjes, posters, shirts, wat ik maar kan vinden, verder neem ik meestal genoegen met de extras van een leuke special/collectors edition.

  Kim231:

  Voorheen interesseerden die dingen mij niet zo, maar sinds ik vorig jaar met de GN game awards het Xbox pakket heb mogen ontvangen ben ik helemaal into het verzamelen van merchandise van leuke games. Heb er zelfs 150euro voor over gehad om de Gears of War Epic Edition te kunnen krijgen. Dat beeldje van Marcus moest ik gewoon hebben^^ Ik heb drie schappen vol met beeldjes, boeken en andere game-related spullen ;D (plus nog wat dingen waar ik geen plek voor heb en die gewoon in de doos zitten x.x)

  ps3 gek:

  Ik heb wel wat merchandise van verschillende games, echter is "verzamelen" wel een groot woord. Ik koop van mijn favoriete games vaak wel de special edition. Daar zit dan toevallig vaak iets extra's bij zoals bij Uncharted 3 met de sleutelhanger. Maar nee, ik ga niet op zoek naar merchandise om te verzamelen.

  Klik hier voor de meningen van de redacteuren van GamersNET.


  Nieuwe stelling
  Het is geen geheim dat de Nintendo 3DS en PlayStation Vita het op commercieel vlak slecht doen. Beide handhelds verkopen onder verwachtingen van Nintendo en Sony, waardoor ook de software-verkopen tegenvallen. Games voor mobiele apparaten met iOS of Android daarentegen vliegen over de virtuele toonbank en er zijn wereldwijd flink wat ontwikkelaars die een flinke boterham verdienen met de verkoop van deze goedkope spelletjes. Sommigen beweren daarom dat het tijdperk van dedicated handhelds voorbij is en dat games op telefoons en tablets de toekomst hebben. Ben jij het met hen eens, of juist niet? Laat het ons weten door je mening te geven over de volgende stelling:

  Handhelds waar je enkel op kunt gamen zijn achterhaald

  Laat het ons weten door op de poll te stemmen en vergeet niet hieronder een reactie achter te laten. Misschien verschijnt jouw mening dan over twee weken wel in het volgende GamersNET Poll-artikel! Alvast bedankt voor het stemmen, wij zijn benieuwd naar de uitslag.

  » Reacties [3]

  Auteur: Peter Bouwman op maandag 14 mei 2012 om 07:24:25

  Prijsvraag: win een Datura handplant inclusief de game

  In Datura bestuur je met je handen de Move-controller om vervolgens de meest uiteenlopende en vage puzzels op te lossen. En omdat wij bij GamersNET van vaagheid houden mogen we in samenwerking met Sony Entertainment Benelux twee unieke handplanten weggeven. Op het briefje in de hand is ook nog eens een code van de game te vinden.

  Bekijk de screenshots.

  Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op deze plant is antwoord geven op de volgende vraag:

  Deze is prijsvraag is beëindigd. Je kunt niet langer deelnemen.


  Deelnemen kan tot en met 21 mei en over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De winnaars zal via een nieuwsbericht bekend worden gemaakt. En lees vooral ook onze review van de game.

  » Reacties [23]

  Inloggen
  Zoeken

  Zoek resultaten:

  Advertentie
  GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
  GN Kalender: Januari 2018
  Win de Thrustmaster T.Flight Hotas 4 Flight Stick! | Prijsvraag
  Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
  Advertentie