Game nieuws van dinsdag 5 juni 2012

Auteur: Peter Bouwman op dinsdag 5 juni 2012 om 04:37:00

CSI GamersNET: The Case Continues

VIDEO

» Reacties [23]

Auteur: Richard Leurs op dinsdag 5 juni 2012 om 04:35:03

Lees hier de liveblog van de E3-persconferentie van Microsoft na!

» Reacties [1]

Auteur: Richard Leurs op dinsdag 5 juni 2012 om 04:35:30

Lees hier de liveblog van de E3-persconferentie van EA na!

» Reacties [0]

Auteur: Richard Leurs op dinsdag 5 juni 2012 om 04:35:49

Lees hier de liveblog van de E3-persconferentie van Ubisoft na!

» Reacties [0]

Auteur: Leon Kempers op dinsdag 5 juni 2012 om 01:22:00

Nieuwe trailer: XCOM: Enemy Unknown Enemy Unknown 'Last Stand' E3 2012 Trailer

» Reacties [0]

Auteur: Leon Kempers op dinsdag 5 juni 2012 om 00:19:53

Just Dance 4 aangekondigd voor Wii U

Middels een spectaculair optreden van Flo Rida heeft Ubisoft Just Dance 4 onthuld. Veel is nog niet van de game bekend, behalve dat je ook in dit deel weer kunt dansen totdat het zweet je uitbreekt.

Bovendien kwam het Wii U-logo tijdens de presentatie even voorbij, wat betekent dat de game ook op Nintendo's nieuwste handheld zal verschijnen. De tracklist zal onder andere nummers van Flo Rida bevatten, die zelf liet weten erg blij te zijn om deel uit te maken van deze game. Meer informatie is op dit moment nog niet bekend.

» Reacties [1]

Auteur: Wester Wagenaar op dinsdag 5 juni 2012 om 00:32:57

The Avengers: Battle for Earth getoond; zal deze herfst moeten verschijnen

Ubisoft heeft in diens E3-persconferentie The Avengers: Battle for Earth laten zien. Het spel is niet gebaseerd op de recentelijk verschenen superheldenfilm, maar zal wel zeker allerlei superhelden van Marvel Comics bevatten. Zo kunnen we onder andere aan de slag met de Hulk, Hawkeye, Iron Man en Spider Man.

De game zal deze herfst moeten verschijnen voor de Xbox 360 en tevens de Wii U.

» Reacties [0]

Auteur: Leon Kempers op dinsdag 5 juni 2012 om 00:45:06

Ubisoft onthult gewelddadige Wii U-exclusive Zombie U

Direct na het koddige Rayman: Legends kwam Ubisoft met een andere Wii U-exclusive. Deze was echter beduidend minder schattig, want deze Mature-titel die de titel 'Zombie U' met zich meedraagt, is duidelijk niet bedoeld voor kinderen.

De tijd was stilgezet in de trailer. We zagen hoe bebloede mensen aan stukken werden gescheurd door zombies, waarna ze zelf in ondode creaturen veranderden. Opvallend is hoe gewelddadig de trailer is: de video bevatte onder andere onthoofde personen, vreselijke vleeswonden en bloederige kogelgaten. Een officiële releasedatum werd helaas niet onthuld.

» Reacties [1]

Auteur: Johan Lubbers op dinsdag 5 juni 2012 om 00:45:20

Rayman Legends maakt goed gebruik van Wii U-mogelijkheden

Ubisoft heeft op haar E3-persconferentie één van de eerste games voor de Wii U laten zien: Rayman Legends. De belangrijkste vernieuwing is dat een speler op de Wii U Game Pad speelt. Die speler neemt de controle over Murphy, een groene vlieg. Murphy word met het touchscreen bestuurd en kan de andere spelers helpen en electoons pakken.

Rayman Legends is met vijf mensen op de Wii U te spelen. Vier mensen besturen gewone personages als Rayman en Globox en één persoon mag de rol van Murphy op zich nemen.

» Reacties [0]

Auteur: Wester Wagenaar op dinsdag 5 juni 2012 om 00:44:02

Rabbids Land aangekondigd

Ubisoft heeft tijdens hun E3-persconferentie kort een stukje beeldmateriaal laten zien van een nieuwe Raving Rabbids-titel die exclusief op de Nintendo Wii U zal verschijnen. In het stukje film zagen we de gekke konijnen maf doen in een UFO met witte konijnenoren, maar wat je precies in de game zult doen, is nog onbekend. De kans is groot dat we echter gewoon weer aan de slag kunnen met een reeks knotsgekke mini-games.

» Reacties [0]

Auteur: Stefan Arendshorst op dinsdag 5 juni 2012 om 01:09:59

Assassin's Creed III getoond op persconferentie Ubisoft

Het is al enige tijd bekend dat Assassin's Creed III zich afspeelt ten tijde van de Amerikaanse revolutie. De game zal volgens Ubisoft een ware opvolger zijn binnen de Assassings Creed-franchise omdat het een nieuw verhaal en nieuwe features introduceert.

Op Ubisoft's E3-Persconferentie zien we hoe Connor vecht tegen een gigantisch leger aan vijanden. Er werd verteld dat historische personen als George Washington en Benjamin Franklin zich zullen vertonen in de loop van het verhaal.

Tijdens de preview was al bekend dat je je via bomen kon verplaatsen. Tijdens de E3 werd laten zien hoe de assassin zich door besneeuwde bomen verplaatste en dat dit heel soepel verliep. Vervolgens moest Connor door de sneeuw ploeteren om zijn doelwit neer te halen.

» Reacties [4]

Auteur: Wester Wagenaar op dinsdag 5 juni 2012 om 01:06:10

Ubisoft kondigt Shootmania Storm aan; is op e-sports gerichte shooter

Ubisoft richt zich met de Trackmania-games al aardig op e-sports, maar poogt met een nieuwe shooter hier nog meer mee te doen. Shootmania Storm vormt een soort CounterStrike-achtige game die zich heel sterk richt op de multiplayer. Op de E3-conferentie toonde Ubisoft een speelsessie van een drie-tegen-drie wedstrijd.

De map die werd getoond toonde allerlei platformen aan waarmee het mogelijk is om grote afstanden in korte tijd te springen. Sowieso lijkt de game heel veel snelheid te bevatten, daar de rondes slechts enkele seconden per stuk duurden. Op de officiële website van de game kun je je nu al inschrijven voor de bèta van Shootmania Storm.

» Reacties [4]

Auteur: Leon Kempers op dinsdag 5 juni 2012 om 01:22:00

Nieuwe trailer: South Park: The Stick of Truth E3 2012 Trailer

» Reacties [4]

Auteur: Leon Kempers op dinsdag 5 juni 2012 om 01:20:14

Adviesprijs van ruim 300 euro voor Wii U steeds waarschijnlijker

De Japanse zakenkrant Nikkei beweert dat de Wii U 30.000 Japanse yen (omgerekend 310 euro) zal gaan kosten. Waar de krant deze informatie op baseert, is niet bekend. Toch is Nikkei een zeer bekende krant in Japan, dus de kans dat deze nieuws uit zijn duim zuigt is klein.

Nintendo heeft al aangekondigd veel aandacht te gaan besteden aan de Wii U tijdens haar persconferentie vanavond. De bekendmaking van de prijs bewaren ze echter voor later dit jaar. De krant beweerde tevens dat Nintendo tijdens haar presentatie een nieuw, groter 3DS-model zal onthullen. Hoe betrouwbaar Nikkei is, zal dus snel blijken.

» Reacties [3]

Auteur: Wester Wagenaar op dinsdag 5 juni 2012 om 01:28:04

Ubisoft Montreal kondigt Watch Dogs aan

Ubisoft heeft zojuist op hun E3-persconferentie een volledig nieuwe game aangekondigd. Watch Dogs, zoals de game door het leven zal gaan, wordt ontwikkeld door Ubisoft Montreal. Het spel zal draaien om een wereld waarin gehele steden worden beheerst door computers en alle informatie van de bewoners bij deze apparaten bekend is.

Uit een demo bleek dat het onder andere mogelijk is om uit een menuutje te selecteren wat je precies hackt. Zo wist de protagonist de verkeerslichten te beïnvloeden, waardoor alle auto's tegen elkaar botsten. Ook beveiligingscamera's kunnen gebruikt worden om mensen te bespioneren. Wanneer we de game kunnen verwachten is nog onbekend.

» Reacties [12]

Auteur: Leon Kempers op dinsdag 5 juni 2012 om 02:36:44

Nieuwe trailer: Battlefield 3 Close Quarters DLC Launch Trailer

» Reacties [12]

Auteur: Leon Kempers op dinsdag 5 juni 2012 om 01:55:51

Line-up Xbox 360 Summer of Arcade 2012 deels onthuld

Bron: VG247
Sinds 2010 organiseert Microsoft jaarlijks de Summer of Arcade. Ten tijde van deze actie worden langverwachte nieuwe Xbox LIVE Arcade-titels uitgebracht en extra onder de aandacht gebracht. Microsoft heeft zojuist een deel van de line-up voor Summer of Arcade 2012 onthuld. Meer titels, evenals een startdatum voor de actie, volgen spoedig.

Deadlight - Tequila Works
Dust: An Elysian Tail - Humble Hearts
Hybrid - 5TH Cell
Wreckateer - Iron Galaxy

» Reacties [1]

Auteur: Wester Wagenaar op dinsdag 5 juni 2012 om 02:37:20

Nieuwe trailer: Watch Dogs Game Demo E3 2012 Trailer

» Reacties [18]

Auteur: Leon Kempers op dinsdag 5 juni 2012 om 02:23:24

Eerste screenshots Dead Space 3 tonen co-op in volle glorie

EA luidde haar persconferentie knallend in met Dead Space 3. Naast de bloederige singleplayer-actie waar de franchise bekend om staat, bevat dit derde deel ook een co-op modus. Deze staat je toe om, met een vriend aan je zijde, het op te nemen tegen allerhande gespuis in de ruimte. De eerste screenshots van deze nu al indrukwekkende co-op vind je hieronder.

Bekijk de screenshots.

» Reacties [2]

Auteur: Wester Wagenaar op dinsdag 5 juni 2012 om 02:37:02

Nieuwe trailer: Assassin's Creed III E3 2012 Trailer

» Reacties [11]

Auteur: Leon Kempers op dinsdag 5 juni 2012 om 04:36:11

Lees hier de liveblog van de E3-persconferentie van Sony na!

De stream en chat voor de E3-persconferentie van Sony zijn hier te vinden.


» Reacties [0]

Auteur: Wester Wagenaar op dinsdag 5 juni 2012 om 04:30:00

Nieuwe trailer: Street Fighter x Tekken Vita Trailer - E3 2012

» Reacties [0]

Auteur: Leon Kempers op dinsdag 5 juni 2012 om 02:51:14

THQ sluit ontwikkelaar UFC

Bron: Eurogamer
Tussen alle spectaculaire en glorierijke E3-aankondigingen komt THQ met minder leuk nieuws: THQ San Diego, de ontwikkelaar die verantwoordelijk is voor de UFC-spellen en enkele WWE-titels, is gesloten. EA kondigde tijdens haar persconferentie aan dat het de rechten voor de UFC-games heeft gekregen door THQ een onbekend bedrag te betalen. Dit betekent dat de medewerkers van THQ San Diego nu op straat komen te staan. Industrie-insider Kevin Dent merkte terecht op:

Here is a classic jerk move, you wait until the press day of E3 press events and THEN you shutter THQ San Diego.

THQ-baas Brian Farrell liet enkele uren geleden weten:

We have relished our relationship with UFC over the last several years and believe that the UFC gaming brand is in great shape. THQ's more focused strategy moving forward meant that transferring the license to EA made sense to all parties. We would like to thank UFC for their great support and partnership and wish EA all the best moving forward.

Of de medewerkers van de studio elders binnen THQ werk aangeboden krijgen, is niet bekend.

» Reacties [2]

Auteur: Leon Kempers op dinsdag 5 juni 2012 om 03:27:48

PlayStation All-Stars Battle Royale komt ook naar Vita; cross-play ondersteund

Tijdens haar E3-persconferentie heeft Sony aangekondigd dat PlayStation All-Stars Battle Royale ook naar de PlayStation Vita zal komen. De game zal verschillende cross-play features bevatten, om de PlayStation 3-versie van de game te verbinden met je Vita.

Daarnaast werden al enkele speelbare personages getoond: een Helghast, Kratos, Sly Cooper, Parappa The Rapper, Fat Princess, Nathan Drake, Big Daddy en Sweet Tooth. Daarnaast werd het principe van Super Attacks uitgelegd. Door elkaar aan te vallen kun je deze Super Attacks opladen. Heb je genoeg normale aanvallen gedaan, dan kun je een Super Attack uitvoeren, waardoor je punten verkrijgt. De speler die aan het einde de meeste punten heeft, is de winnaar. PlayStation All-Stars Battle Royale ligt eind dit jaar in de winkels.

» Reacties [0]

Auteur: Wester Wagenaar op dinsdag 5 juni 2012 om 03:26:53

Beyond Two Souls aangekondigd; eerste details bekendgemaakt

Quantic Dreams, bekend van Heavy Rain, heeft op Sony's E3-persconferentie hun nieuwste game onthuld: Beyond. De game heeft als hoofdthema de dood, waarbij met name hetgeen wat er na de dood zou zijn centraal staat. De beroemde actrice Ellen Page speelt de protagoniste Judy, die kampt met het verlies van een dierbare.

In de trailer die werd getoond op de E3 werd de meid gevonden door een politieagent. Wanneer deze tegen haar praat, reageert ze niet. Wanneer hij echter een wond op de hoofd van Judy ontdekt, wordt ineens een kop koffie tegen de muur aan kapot gegooid. Een SWAT-team komt in beeld, die de meid probeert te overmeesteren. Aan het einde werd nog gesuggereerd dat in Beyond de keuzes die je maakt van groot belang zullen zijn.

» Reacties [2]

Auteur: Leon Kempers op dinsdag 5 juni 2012 om 03:39:55

Meer dan 200 PlayStation Network-titels verschijnen komend jaar

Sony wil dit jaar de focus meer dan ooit leggen op het PlayStation Network. Daarom zullen er, in de komende twaalf maanden, maar liefst 200 downloadbare titels aangeboden worden in de PlayStation Store.

Het gaat hier onder andere om enkele toptitels als Papa & Yo en The Unfinished Swan. Meer titels worden aangekondigd tijdens de komende maanden.

» Reacties [1]

Auteur: Wester Wagenaar op dinsdag 5 juni 2012 om 03:38:24

PlayStation One Classics komen ook naar VIta

Op Sony's E3-persconferentie liet het bedrijf weten dat binnenkort ook de eigenaars van de PlayStation Vita aan de slag kunnen met de downloadbare PlayStation One-klassiekers. Alle spellen van de eerste thuisconsole van Sony die dus al in de PlayStation Store te koop zijn, zul je dus ook op je Vita kunnen downloaden. Waarschijnlijk zal deze optie door middel van een systeem-update worden toegevoegd aan de PlayStation Vita.

» Reacties [1]

Auteur: Jaimy Kortenhoff op dinsdag 5 juni 2012 om 03:42:07

Cross-Play DLC voor LittleBigPlanet 2 aangekondigd

Sony heeft vandaag op haar E3 persconferentie aangekondigd dat ze DLC gaat uitbrengen voor Little Big Planet 2. Deze nieuwe content zal het mogelijk maken om gebruik te maken van cross-play tussen de PlayStation Vita en PlayStation 3. De uitbreiding zal ook een nieuwe verhaallijn met zich meebrengen.

Zo kunnen we dus later dit jaar samen van onze kleine helden genieten op een een klein scherm. Maar natuurlijk ook vanaf zijn grote broer; de PS3.

» Reacties [1]

Auteur: Leon Stougie op dinsdag 5 juni 2012 om 03:37:38

Details PlayStation Plus onthuld

Sony heeft tijdens zijn persconferentie onthuld dat er op dit moment al zestig gratis PlayStation 3-games via PlayStation Plus zijn weggegeven. Men wil het echter nog wat groter aanpakken, in de Verenigde Staten krijgt men de komende maand twaalf nieuwe games, waaronder inFamous 2, LittleBigPlanet 2 en Saints Row 2. Het lijkt voor de hand te liggen dat er nu ook dergelijke retailgames in Europa gratis voor PlayStation Plus-gebruikers zullen zijn.

» Reacties [4]

Auteur: Jaimy Kortenhoff op dinsdag 5 juni 2012 om 03:45:03

Call of Duty: Black Ops - Declassified aangekondigd voor PlayStation Vita

Zojuist heeft Sony op haar persconferentie aangekondigd dat nieuwe Call of Duty ook naar de PS Vita komt. Deze Call of Duty zal door het leven gaan als Call of Duty: Black Ops - Declassified.

De game zal gebruik gaan maken van volledige connectiviteit zoals we dit ook al kennen vanaf Elite. Ook is de game te spelen in volledig HD en met dual analog stick functionaliteit. De game zal net als zijn grote broer uitkomen in de kerstperiode.

» Reacties [1]

Auteur: Wester Wagenaar op dinsdag 5 juni 2012 om 03:49:27

Assassin's Creed III zal zeegevechten krijgen

Tijdens Sony's E3-persconferentie werd een speciale plekje gegeven aan Ubisoft's Assassin's Creed III en bijzonder was dat hierbij een onderdeel van de game werd laten zien wat nog niet eerder bekendgemaakt was. We zullen in de game namelijk ook zeegevechten kunnen ervaren. Hierbij zul jij aan het stuur van een schip staan om deze te besturen en geef jij orders aan je bemanning om kanonnen te kunnen vuren.

» Reacties [9]

Auteur: Jaimy Kortenhoff op dinsdag 5 juni 2012 om 03:49:30

Assassin's Creed III krijgt een Playstation-bundel

Assassin's Creed 3 komt eind dit jaar uit voor de PlayStation 3 en Xbox 360. Mensen die helaas geen toegang hebben tot één van deze consoles maar toch een aanhanger zijn van deze fantastische game; niet getreurd!

Bij de release van Assassin's Creed 3 wordt er namelijk gelijk een PlayStation 3 bundel aangekondigd. Waarschijnlijk wordt de console geleverd met de game zelf, 160 GB hardeschijf en natuurlijk een controller. Dat lijkt me een goede reden toch nog even een PlayStation 3 aan te schaffen!

» Reacties [2]

Auteur: Leon Kempers op dinsdag 5 juni 2012 om 03:49:33

Assassin's Creed: Liberation komt 30 oktober naar Vita; cross-play bevestigd

In Assassin's Creed: Liberation staan spelers voor het eerst in de geschiedenis van de franchise in de schoenen van een vrouwelijk hoofdpersonage. Er werd een korte doch indrukwekkende trailer op de E3 vertoond, die eindigde met een leuke verrassing: de game zal vanaf 14 oktober in de Amerikaanse winkels liggen. Een Europese releasedatum is helaas nog niet bekend.

Daarnaast bevat de gameplay een leuke cross-platform feature. Wanneer je Liberation verbindt met de PS3-versie van Assassin's Creed III krijg je toegang tot Connor's Tomahawk, een exclusieve skin en een multiplayer-personage. Daarnaast verschijnt er een bundel met daarin een witte Vita, een 4 GB-geheugenkaart en de game.

» Reacties [2]

Auteur: Wester Wagenaar op dinsdag 5 juni 2012 om 04:07:33

Wonderbook onthuld; maakt gebruik van echt boek

Sony wist in hun E3-persconferentie een geheel nieuw concept te onthullen: Wonderbook. Het betreft een écht boek, die werkt in samenwerking met de PlayStation Camera en PlayStation Move. Er zullen verschillende spellen beschikbaar worden gesteld voor dit unieke boek.

Het eerste boek wat zal verschijnen vormt een samenwerkingsproject met J.K. Rowling, de auteur van de Harry Potter-boeken. Book of Spells, zoals deze zal heten, zal je spreuken van de Harry Potter-serie leren. We zagen onder andere een draak uit het boek vliegen die deze in de fik stak. Wonderbook verschijnt deze herfst.

» Reacties [4]

Auteur: Stefan Arendshorst op dinsdag 5 juni 2012 om 03:54:29

Far Cry 3 bevat co-op voor vier spelers; map editor onthuld

Op Sony's E3-Persconferentie is bekendgemaakt dat er een coöperatieve modus beschikbaar is voor de mensen die willen samenwerken. Er is echter niet bevestigd of het een eigen verhaallijn zal hebben, of dat missies uit de singleplayer gebruikt worden.

Naast de coöperatieve modus zal er, net als in Far Cry 2, een map editor beschikbaar zijn voor de kunstenaars onder ons. Hiermee kun je complete mappen ontwerpen, maken en delen.

» Reacties [4]

Auteur: Leon Kempers op dinsdag 5 juni 2012 om 04:14:59

Sony gaat samenwerken met HTC voor ontwikkeling game-telefoon

PlayStation Suite werd vorig jaar al door Sony onthuld, maar sindsdien is het erg stil geweest rond de service. Andrew Houser heeft zojuist op Sony's E3-persconferentie laten weten dat de dienst nog wel degelijk bestaat. Sterker nog: PlayStation Suite, dat nu is omgedoopt tot PlayStation Mobile, is meer in leven dan ooit! PlayStation Mobile is een open platform dat onder andere gedraaid kan worden op Android-telefoons. Door het platform beschikbaar te stellen voor alle ontwikkelaars ter wereld, zijn er de afgelopen maanden ontzettend veel apps voor ontwikkeld.

Houser kondigde tevens aan dat HTC gaat samenwerken met Sony om een innovatieve, nieuwe smartphone te ontwikkelen. Sony wil de best mogelijke game-ervaring gaan bieden op mobiele apparaten. Wanneer de telefoon zal verschijnen, is nog niet bekend.

» Reacties [5]

Auteur: Wester Wagenaar op dinsdag 5 juni 2012 om 04:19:06

God of War: Ascension laat Kratos dingen maken; verschijnt in maart

God of War: Ascension mocht uiteraard niet ontbreken op Sony's E3-persconferentie en inderdaad is de game in speelbare vorm getoond. Naast de agressie en het geweld dat we inmiddels wel van Kratos gewend zijn, werden we ook getrakteerd op een nieuwe functie. Door een tentakelmonster werd een stuk van een pier en een lift vernield, maar Kratos wist deze met een mysterieuze kracht weer te repareren. Waarschijnlijk zullen we deze nieuwe mogelijkheid ook in eenvoudige puzzels mogen toepassen.

Naast brute gameplay werd ook een releasedatum van de game onthuld. We zullen God of War: Ascension namelijk op 12 maart kunnen verwachten.

» Reacties [4]

Auteur: Leon Kempers op dinsdag 5 juni 2012 om 04:29:07

Nieuwe details The Last of Us onthuld middels E3-demo

Tijdens haar E3-persconferentie liet Sony een nieuwe demo van The Last of Us zien. In deze demo was te zien hoe Joel en Ellie een gebouw binnendrongen, om vervolgens eerst een overlevende burger op een stille manier uit te schakelen. Vervolgens werd het duo ontdekt en moesten ze hun mannetje staan in een intens vuurgevecht. Ook de combat werd even getoond; deze deed erg denken aan Uncharted. Daarnaast is het mogelijk om iemand als menselijk schild te gebruiken.

Daarnaast is het mogelijk om je eigen molotovcocktails te maken. In brand vliegende en krijsende vijanden zijn het gevolg. Opvallend is dat er in de demo slechts weinig wapens werden gebruikt. Toch pakte de speler er aan het einde wel even een shotgun bij, om iemand op bloederige manier te onthoofden. Daarmee eindigde de demo.

» Reacties [2]

Auteur: Leon Stougie op dinsdag 5 juni 2012 om 09:23:09

Nieuwe trailer: Assassin's Creed III: Liberation E3 Reveal Trailer

» Reacties [10]

Auteur: Leon Stougie op dinsdag 5 juni 2012 om 09:23:48

Nieuwe trailer: Assassin's Creed III: Liberation Aveline Trailer

» Reacties [3]

Auteur: Leon Kempers op dinsdag 5 juni 2012 om 09:20:52

Nieuwe screenshots Assassin's Creed III tonen bajonetten

Tijdens haar persconferentie besteedde Ubisoft uitgebreid aandacht aan Assassin's Creed III. We kregen onder andere een nieuwe trailer te zien, maar na de presentatie gaf men tevens enkele nieuwe screenshots vrij. Hierop zien we onder andere hoe een Engelse soldaat wordt neergestoken met een bajonet. Check alle screenshots en een prachtig stukje artwork hieronder.

Bekijk de screenshots.

» Reacties [8]

Auteur: Leon Stougie op dinsdag 5 juni 2012 om 09:20:38

Eerste informatie multiplayer Assassin's Creed III druppelt binnen

De multiplayer van Assassin's Creed III is in ontwikkeling bij Ubisoft Annecy en kent enkele toevoegingen ten opzichte van de multiplayer uit de voorgaande delen. Zo is er de spelmodus Domination, welke je met twee teams van vier spelers speelt. Er zijn in deze modus drie punten die je kan veroveren, als dit jouw team lukt, krijg je hier punten voor. Er is echter nog steeds een assassin op jacht naar jou, zoals we kennen uit Revelations en Brotherhood.

Uiteraard zijn er weer een hoop nieuwe characters en maps. Voorbeelden van nieuwe personages zijn The Commander, The Carpenter en Lady Maverick. Wat betreft maps is er onder andere The Northwest Passage, dat zich gedeeltelijk afspeelt op een bevroren boot. De multiplayer zal ook dynamisch weer kennen, hierdoor kan het tijdens het ene potje zeer mistig zijn, terwijl het de volgende match regent.

Tot slot zal er de mogelijkheid zijn om de omgeving te gebruiken om kills te maken. Hoewel het nog enigszins onduidelijk is hoe dit gaat werken, lijkt het erop dat je bijvoorbeeld muren kan laten instorten, om je doelwit hieronder te laten bedelven.

» Reacties [4]

Auteur: Leon Kempers op dinsdag 5 juni 2012 om 09:21:00

Nieuwe trailer: Need for Speed: Most Wanted 2012 E3 Trailer

» Reacties [8]

Auteur: Leon Kempers op dinsdag 5 juni 2012 om 09:21:05

Intense actie op nieuwe screenshots The Last of Us

Tijdens haar E3-persconferentie toonde Sony een indrukwekkende demo van The Last of Us. We zagen onder andere hoe Joel zijn eigen molotovcocktail maakte, een overlevende als menselijk schild gebruikte en iemand onthoofdde met een headshot. Ging de actie allemaal wat te snel voor je, dan kun je de taferelen op onderstaande screenshots nog eens op je gemak aanschouwen.

Bekijk de screenshots.

» Reacties [5]

Auteur: Wester Wagenaar op dinsdag 5 juni 2012 om 12:24:00

Nieuwe trailer: Lollipop Chainsaw TV Commercial

» Reacties [3]

Auteur: Tom Kauwenberg op dinsdag 5 juni 2012 om 20:50:18

GN Fotoreportage: De persconferenties

Hoe gaat het met onze correspondenten in Los Angeles? Via de GN On Tours doen we natuurlijk uitgebreid verslag van de beurs en de games, maar voor een lekkere sfeerimpressie van de omgeving en werkwijze van onze redacteuren kun je terecht bij de GN Fotoreportage. Deze fotoalbums stralen niet alleen van de prachtige kiekjes, maar verschijnen ook nog eens wat frequenter!

In deze GN Fotoreportage behandelen we de persconferenties. Gisteren en vandaag waren namelijk alle zogenaamde 'media briefings' van de E3 dit jaar en wij waren erbij. Geniet ervan!

Bekijk de screenshots.

» Reacties [4]

Auteur: Leon Stougie op dinsdag 5 juni 2012 om 12:12:00

Nieuwe gameplay: The Last of Us E3 2012 Gameplay

» Reacties [10]

Auteur: Leon Stougie op dinsdag 5 juni 2012 om 12:14:26

Nieuwe trailer: Beyond Two Souls E3 2012 Trailer

» Reacties [1]

Auteur: Leon Stougie op dinsdag 5 juni 2012 om 12:14:07

Nieuwe trailer: PlayStation All-Stars Battle Royale E3 2012 Trailer

» Reacties [2]

Auteur: Peter Bouwman op dinsdag 5 juni 2012 om 10:24:13

GamersNET RADIO E3: de eerste dagJawel, Tom en Peter zijn gearriveerd in Los Angeles en hebben de persconferentie-dag inmiddels achter de rug. Het komende half uur blikken zij terug op de shows van Microsoft, EA, Ubisoft en Sony en zij kiezen hun toppers, hun floppers en de winnaar van de beurs!

Heb je zelf vragen, over de E3 bijvoorbeeld, vergeet niet te mailen via radio@gamersnet.nl, of laat het weten via Twitter: @GamersNETnl, @PetorGN, @TomKauwenberg

Luister hier naar aflevering 120 van GamersNET RADIO

» Reacties [6]

Auteur: Johan Lubbers op dinsdag 5 juni 2012 om 12:19:28

Kratos en vijanden te zien op nieuwe screenshots God of War: Ascension

Bron: VG247
Sony heeft tijdens zijn E3-persconferentie nieuwe beelden van God of War: Ascension laten zien. Ben je echter niet tot diep in de nacht opgebleven en heb je geen zin om de hele persconferentie aan te horen? Bekijk dan Kratos op de volgende screenshots. De beelden zijn lekker gevarieerd: brute actie en mooie omgevingen worden namelijk goed afgewisseld.

God of War: Ascension verschijnt 12 maart exclusief voor de PlayStation 3.

Bekijk de screenshots.

» Reacties [7]

Auteur: Danielle Akkermans op dinsdag 5 juni 2012 om 16:00:00

Gewelddadige kreeften op screenshots South Park: The Stick of Truth

De South Park RPG, South Park: The Stick of Truth, zal vanaf 5 maart in de winkels liggen. Dat is gisteren tijdens Microsofts E3-persconferentie bekendgemaakt. Ook konden we eerder vandaag al een trailer bekijken van deze RPG. Voor de mensen die echt geen genoeg kunnen krijgen van de grove South Park-humor, is er daarnaast nog een aantal verse screenshots vrijgegeven. Bekijk ze hieronder.

Bekijk de screenshots.

» Reacties [5]

Auteur: Tom Kauwenberg op dinsdag 5 juni 2012 om 17:51:25

Nieuwe preview: South Park: The Stick of TruthVan alle games op de Xbox E3 media briefing, was het de splinternieuwe South Park-game waar Peter en Tom het hardste om hebben gelachen, vanwege de galzwarte humor en grappige gameplay.

Lees de preview.

» Reacties [10]

Auteur: Johan Lubbers op dinsdag 5 juni 2012 om 16:01:49

The Unfinished Swan blijft verbazen met nieuwe screenshots

Bron: Gematsu
Giant Sparrow heeft enkele nieuwe screenshots vrijgegeven van haar nieuwe PlayStation Network-game The Unfinished Swan. Op de screenshots is te zien dat dit, sinds Limbo, de game met de meest aparte en opvallende graphics wordt. The Unfinished Swan is de eerste van drie games die Giant Sparrow voor Sony gaat maken en verschijnt later dit jaar.

Bekijk de screenshots.

» Reacties [3]

Auteur: Leon Kempers op dinsdag 5 juni 2012 om 04:38:13

De grote GamersNET E3 2012 FAQ

Welkom bij De Grote GamersNET E3 2012 FAQ! In deze FAQ (frequently asked questions) vind je veel informatie om je alvast voor te bereiden op de E3 van dit jaar. We zullen dit bericht met enige regelmaat van een bump voorzien, zodat de info altijd voorhanden is.

Wat is de E3?
E3 staat voor Electronic Entertainment Expo (drie E’s, vandaar dus E3). Dit evenement vindt jaarlijks plaats om bedrijven de kans te geven hun nieuwste games en aanverwante zaken te tonen aan de wereld. Vroeger was het een extreem spektakel, inclusief publieke dagen. Daarna werd het een paar keer ingetogen gehouden voor een select groepje gasten, wat geen groot succes bleek. Sinds 2009 is de E3 weer flink terug met enorme booths en ontzettend veel games. Op zo’n evenement mag GamersNET uiteraard niet ontbreken!

Wanneer is de E3 2012?
Dit jaar zijn de beursdagen op dinsdag 5, woensdag 6 en donderdag 7 juni. Officieus begint de beurs al een dag eerder, aangezien enkele persconferenties op maandag vallen.

Waar vindt de E3 2012 plaats?
Los Angeles, baby! De Verenigde Staten dus. Wederom is het Los Angeles Convention Center het walhalla voor de gameliefhebber. In dit gebouw, dat naast het Staples Center ligt (de thuishal van de LA Lakers), staan net als vorig jaar de grote South en West hal volledig in het teken van games. Kleine trivia: dit gebouw kun je ook in diverse films zien, waaronder in de grote finale aan het einde van de film Rush Hour. In de tv-serie FlashForward deed men net alsof het Convention Center de LAX luchthaven was.Wie zijn er op de E3 2012?
Dit jaar gaat Michiel voor het eerst niet mee, maar niet getreurd: ons aller Tom zal dit keer voor jullie de heetste nieuwtjes van de beursvloer verzamelen. Uiteraard doet hij dit samen met Peter, de veteraan die dit jaar alweer voor de derde keer naar de E3 afreist.

Daarnaast zijn alle grote (en minder grote) game-uitgevers op de beurs aanwezig. Onder andere Activision, Bethesda, EA, Microsoft, Nintendo, Sony en Ubisoft maken dit jaar hun opwachting.
Een overzicht van alle aanwezigen vind je op de officiële website van de E3.

Welke games zijn er op de E3 2012?
Dat is elk jaar weer de grote vraag! Er zijn al ontzettend veel toptitels bevestigd (o.a. Assassin's Creed III, Black Ops II, Far Cry 3, Halo 4, Tomb Raider en Splinter Cell 6), maar elk jaar hebben de aanwezige uitgevers wel weer de nodige verrassingen in petto. Wat deze verrassingen precies zijn, kun je enkel te weten komen door GamersNET tijdens de E3 op de voet te volgen!

Wanneer zijn de grote persconferenties?
4 juni 18:30 uur - Microsoft
4 juni 22:00 uur - EA
5 juni 00:00 uur - Ubisoft
5 juni 03:00 uur - Sony
5 juni 18:00 uur - Nintendo

Bovenstaande tijdens zijn reeds omgerekend naar Nederlandse tijd!

Hoe kan ik de persconferenties volgen?
De redacteuren van GamersNET hebben al de nodige Senseo Pads en blikjes Red Bull ingeslagen, want zowel de persconferenties overdag als die 's avonds en 's nachts zullen live te volgen zijn op GamersNET. Tijdens de persconferenties kun je gezellig chatten op de website en ondertussen zullen de redacteuren ervoor zorgen dat de nieuwspagina up-to-date blijft. Op welke plaatsen de ontwikkelaars hun persconferentie live zullen streamen met beeld en geluid is meestal pas vlak van tevoren bekend. Deze links zullen we ook op de website plaatsen, al zullen we de presentatie van EA zelf streamen! Zorg er dus voor dat je tijdens de persconferenties online bent op GamersNET, want de E3 mag je niet missen.

Wat gaat GamersNET tijdens de E3 2012 doen?
Bijna te veel om op te noemen! Peter en Tom gaan videobeelden opnemen van alles wat ze op de E3 meemaken en die beelden gaan ze zo snel mogelijk verwerken tot de meest spectaculaire GN ON TOURs. Daarnaast kun je de komende weken previews verwachten van tientallen games, zowel in geschreven vorm als in multimediale vorm (GN On Tour en GamersNET Radio). Meer manieren waarop je ons tijdens de E3 kunt volgen, lees je hier.

Peter en Tom zullen tevens een exclusieve reportage maken waarin ze jullie een kijkje achter de schermen geven. Hoe zien de persgedeeltes van de E3 eruit en welke geheimen waarborgt het evenement? Hou de site goed in de gaten, want het duo zal jullie van een antwoord op deze en nog veel meer vragen voorzien.

Wat is de beursvloer en 'behind closed doors'?
De beursvloer bestaat uit de twee hallen van het LA Convention Center. In deze twee enorme ruimtes hebben de diverse bedrijven hun booths staan en tonen ze hun games.

Behind closed doors-sessies zijn veelal presentaties door ontwikkelaars voor een select groepje genodigden. Vaak gaat het om vroege versies van games die nog niet helemaal klaar zijn om direct aan het grote publiek getoond te worden. Deze sessies 'achter gesloten deuren' vinden plaats op de eerste verdieping van het LA Convention Center.


Zijn er ook boothbabes op de E3?
Wat een vraag, natuurlijk zijn er ook boothbabes op de E3! Ze zijn er in alle soorten en maten en Tom kennende zal hij genoeg materiaal van deze dames schieten om een complete speelfilm in elkaar te zetten. Aan vrouwelijk schoon dus geen tekort tijdens de E3!

Waar kijken jullie het meest naar uit?
Over dit onderwerp kunnen de redacteuren het nooit eens worden en daarom hebben we besloten iedere redacteur de kans te geven een eigen artikel te schrijven. Hierin mag hij vertellen waar hij het meest naar uitkijkt de komende E3 en wat zijn verwachtingen zijn! Een overzicht van alle reeds verschenen artikelen vind je hieronder.

Peter: Halo 4, Dishonored, The Last of Us
Leon: Splinter Cell, The Last Guardian en de Vita
Johan: Nintendo, Final Fantasy en Assassin's Creed
Leon Stougie: Rainbow Six: Patriots, The Last of Us en Tomb Raider
Wester: Wii U, Retro Studios en RPG's
Daniël: Sony, The Last of Us en Assassin's Creed
Stefan: Halo, Dragon Age en Assassin's Creed
Tom: Microsoft, The Elder Scrolls en Gears of War

Kan ik ook interactief meedoen met de E3?
Jazeker! Alle E3-nieuwtjes, trailers en artikelen zijn handig te herkennen aan de speciale E3-tag voor het bericht. Daarnaast komt er tijdens de E3 een heuse Twitterfeed online, die alle tweets weergeeft met de hashtag #GNE3. Wil je dus meedoen met de discussie omtrent de E3 en wil je dat jouw tweet op de voorpagina van GamersNET verschijnt? Gebruik dan de hashtag #GNE3 in je Twitterberichten.

Daarnaast komen er live blogs van de persconferenties en voor extra gezelligheid in de late uurtjes komt er weer een GN Chat beschikbaar! Ongeveer één uur voor elke persconferentie gaat de chat open en kan je met iedereen direct kletsen over de gebeurtenissen.

Kortom: ook dit jaar mag je de E3 weer niet missen! Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws en tegelijkertijd gezellig praten met de leukste community van Nederland, hou GamersNET tijdens de E3 dan goed in de gaten!

» Reacties [11]

Auteur: Wester Wagenaar op dinsdag 5 juni 2012 om 14:50:00

Nieuwe trailer: LittleBigPlanet Karting E3 2012 Trailer

» Reacties [2]

Auteur: Wester Wagenaar op dinsdag 5 juni 2012 om 15:42:12

Nieuwe trailer: Papo & Yo E3 2012 Trailer

» Reacties [1]

Auteur: Leon Kempers op dinsdag 5 juni 2012 om 16:40:00

Nieuwe trailer: DmC: Devil May Cry E3 Trailer

E3

» Reacties [2]

Auteur: Leon Kempers op dinsdag 5 juni 2012 om 15:56:02

Nintendo weigert komst 3DS XL te bevestigen

Bron: VG247
Gisteren wisten we je al te melden dat de Japanse zakenkrant Nikkei beweerde dat Nintendo op haar persconferentie een nieuw, groter model van de 3DS aan zal kondigen. Nintendo heeft inmiddels echter in een officiële reactie laten weten dat het hier gaat om een "speculatief artikel" met meerdere fouten. Daarnaast meldde een woordvoerder dat de geruchten niet bevestigd zijn.

Opvallend genoeg worden de geruchten ook niet ontkend, dus er is nog hoop voor de liefhebbers van grote handhelds. In het artikel van Nikkei viel tevens te lezen dat de Wii U een adviesprijs van ruim 300 euro mee zal krijgen. Ook dit nieuws is nu officieel dus "niet bevestigd" door Nintendo. Meer over de Wii U en de 3DS krijgen we te horen tijdens Nintendo's perconferentie, die vanavond vanaf 18:00 uur live te volgen is op GamersNET.

» Reacties [4]

Auteur: Leon Stougie op dinsdag 5 juni 2012 om 16:03:57

PlayStation Plus gaat op de schop; Europese content juni bekendgemaakt

Vanmorgen werd al tijdens de persconferentie van Sony bekendgemaakt dat PlayStation Plus uitgebreider zal worden. Hierbij werd de content voor de Verenigde Staten al onthuld, nu is echter ook de Europese content bekend.

Zodra je een abonnement neemt op PlayStation Plus zal je direct tien gratis games kunnen downloaden, welke veelal volwaardige retailgames zijn. Iedere maand zullen er drie games uit die lijst van tien vervangen worden door andere titels. Daarnaast zijn er nog steeds de speciale kortingen, gratis avatars en thema's en eerdere toegang tot beta's. Vanaf morgen zullen de volgende games te downloaden zijn voor PlayStation Plus-abonnees:

- Virtua Fighter 5: Final Showdown
- Warhammer 40,000: Space Marine
- Chime Super Deluxe
- Darksiders
- Renegade Ops
- Outland
- Oddworld: Stranger’s Wrath HD
- inFamous 2
- Motorstorm Apocalypse
- LittleBigPlanet 2

» Reacties [6]

Auteur: Wester Wagenaar op dinsdag 5 juni 2012 om 16:45:00

Nieuwe trailer: Hybrid E3 2012 Trailer

» Reacties [1]

Auteur: Leon Kempers op dinsdag 5 juni 2012 om 16:32:36

Komt Mass Effect naar de Wii U?

Tijdens haar E3-persconferentie vanavond krijgt Nintendo de kans om de Wii U ook bij hardcore gamers onder de aandacht te brengen. Hiervoor zal men wel met een reeks indrukwekkende AAA-titels op de proppen moeten komen, maar het ziet er vooralsnog naar uit dat Nintendo dit ook van plan is. Zeker nu het erop lijkt dat de immens populaire Mass Effect-franchise ook zijn richting naar de Wii U zal vinden...

Op de Duitse Facebook-pagina van Mass Effect valt te lezen:

Don't forget: tune into the Nintendo press conference today at 6pm...

Aangezien Mass Effect vooralsnog op geen enkele manier verbonden is met Nintendo, is het zeer onwaarschijnlijk dat men zonder reden adverteert voor de persconferentie van het bedrijf. Het lijkt er dus op dat we vanavond een leuke Mass Effect-verrassing mogen verwachten... Maak het live mee op GamersNET vanaf 18:00 uur.

» Reacties [2]

Auteur: Leon Stougie op dinsdag 5 juni 2012 om 16:52:49

Nieuwe trailer: LittleBigPlanet Vita E3 2012 Trailer

» Reacties [2]

Auteur: Wester Wagenaar op dinsdag 5 juni 2012 om 17:26:23

Nieuwe trailer: Wreckateer E3 2012 Trailer

» Reacties [0]

Auteur: Leon Kempers op dinsdag 5 juni 2012 om 16:39:39

Eerste in-game screenshots Gears of War: Judgment lijken te mooi om waar te zijn

Microsoft heeft zojuist vier nieuwe screenshots van Gears of War: Judgment vrijgegeven. Het bedrijf beweert dat het hier gaat om in-game footage, maar het zou ons verbazen als het uiteindelijke spel er daadwerkelijk zo goed uit zal zien. Toch zijn de wonderen de wereld nog niet uit, dus check de vier kiekjes snel hieronder en verlekker je bij de brute actie.

Bekijk de screenshots.

» Reacties [4]

Auteur: Leon Kempers op dinsdag 5 juni 2012 om 17:18:18

Star Wars 1313 draait op Unreal Engine 3

Vraag je je, na het zien van het eerste screenshot en onderstaande gameplay, af waarom Star Wars 1313 er zo prachtig uitziet? Veel gamers wel en daardoor ontstond speculatie over op welke engine het spel nou precies draait. Mark Rein, vicepresident van Epic Games, heeft zojuist via Twitter onthuld dat Star Wars 1313 gebruikmaakt van de Unreal Engine 3:

Star Wars 1313 is amazing and ‪#MadeWithUE3. Way to go Lucasarts!

Het gerucht gaat dat Star Wars 1313 pas op de volgende generatie consoles zal verschijnen, maar nu bekend is dat de game draait op de Unreal Engine 3 is de kans op een PlayStation 3- en Xbox 360-release aanzienlijk vergroot. Check de indrukwekkende gameplay demo van de game hieronder.

» Reacties [5]

Auteur: Leon Stougie op dinsdag 5 juni 2012 om 19:22:00

Nieuwe trailer: Medal of Honor: Warfighter E3 2012 Multiplayer Trailer

» Reacties [7]

Auteur: Leon Stougie op dinsdag 5 juni 2012 om 19:22:00

Nieuwe gameplay: Medal of Honor: Warfighter E3 2012 Singleplayer Gameplay

» Reacties [3]

Auteur: Leon Kempers op dinsdag 5 juni 2012 om 17:31:09

Ga voor Olympisch goud met de nieuwe DualShock 3-controller

Hoeveel gouden plakken Nederland dit jaar tijdens de Olympische Zomerspelen zal binnenhalen valt nog te bezien, maar als bezitter van een PlayStation 3 kun je jezelf er alvast van verzekeren dat je goud in handen krijgt. Later deze maand zal Sony namelijk een gouden DualShock 3-controller uitbrengen! De officiële beschrijving hiervan luidt als volgt:

Available this June, going for gold has never been more apt; if it’s scoring a winning hat trick or making poll position, do it in style with the metallic gold Dualshock 3 and feel like a real winner.

De gouden controller is qua specificaties gelijk aan de normale, zwarte variant; alleen de kleur verschilt.

» Reacties [2]

Auteur: Leon Kempers op dinsdag 5 juni 2012 om 17:59:38

God of War: Ascension Collector's Edition onthuld; franchise 21 miljoen keer verkocht

Sony heeft zojuist de Collector's Edition van God of War: Ascension onthuld. Deze bomvolle editie zal, op veler verzoek, een Kratos-beeldje van 8 inch bevatten. Daarnaast vind je in de bundel een steelbook-versie van de game terug met daarin de digitale versie van de officiële soundtrack, een dynamisch thema voor je PlayStation 3, een avatar-pakket voor het PlayStation Network, dubbele XP-punten in de multiplayer en een code om alle toekomstige DLC gratis te verkrijgen. Dit pretpakket is voor slechts $79,99 al van jou.

Sony kwam met nog meer heugelijk nieuws: tot op de dag van vandaag zijn er al bijna 22 miljoen God of War-games verkocht! God of War III is met 5,1 miljoen exemplaren de best verkopende titel uit de franchise. Een volledig overzicht vind je hieronder:

God of War (PS2) - 4,617,347
God of War 2 (PS2) - 4,244,529
God of War 3 (PS3) - 5,197,632
God of War Collection (PS3): 2,418,516
God of War: (PSP) - 3,264,178
God of War (PSP) - 1,196,626
God of War Origins (PS3) - 711,737
Total - 21,650,595

Shannon Studstill van Sony Santa Monica vertelt trots:

We thrive on delivering fantastic gaming experiences to the community and to our fans across the world. We are extremely proud to have hit this incredible milestone, and owe a large part of it to our fans for all of their support throughout these years.

Tot slot maakte Sony bekend dat iedereen die de normale editie of de Collector's Edition pre-ordert, gratis toegang zal krijgen tot het Mythological Heroes Multiplayer DLC Pack. God of War: Ascension staat gepland voor een release op 12 maart 2013.

» Reacties [4]

Auteur: Wester Wagenaar op dinsdag 5 juni 2012 om 21:38:03

Nieuwe trailer: ShootMania Storm E3 2012 Trailer

» Reacties [3]

Auteur: Wester Wagenaar op dinsdag 5 juni 2012 om 18:14:12

Eerste details Pikmin 3 bekendgemaakt

Bekend was al dat Nintendo Pikmin 3 zou laten zien op hun E3-persconferentie, maar nu heeft het Japanse bedrijf de game voor het eerst getoond en is de eerste informatie van de game bekendgemaakt.

Uiteraard ziet de game er beter uit, waardoor de verschillende Pikmin beter onderscheiden kunnen worden. Hierdoor is het mogelijk om, in samenwerking met Wii MotionPlus, elke Pikmin individueel taken te laten uitvoeren. Tevens is een volledig nieuwe Pikmin aangekondigd, namelijk de zogeheten Rock Pikmin. Wat de unieke vaardigheid van dit beestje is, is nog onbekend.

Op de GamePad zul je een kaart zien en het spel bevat vier leiders, die de Pikmin kunnen aansturen. Het spel is speelbaar op de beurs en bevat meerdere modi, zoals een challenge mode. Wanneer de game precies zal verschijnen is helaas niet meegedeeld in de presentatie, maar we weten dat het spel dit jaar nog te koop zal zijn.

» Reacties [1]

Auteur: Leon Kempers op dinsdag 5 juni 2012 om 18:05:55

Nintendo E3-persconferentie liveblog

De stream en chat voor de E3-persconferentie van Nintendo zijn hier te vinden.


» Reacties [0]

Auteur: Leon Kempers op dinsdag 5 juni 2012 om 18:19:19

YouTube komt naar Wii U

Reggie Fils-Aime, de president van Nintendo Amerika, heeft zojuist tijdens de E3-persconferentie van het bedrijf aangekondigd dat er verschillende diensten in de Wii U geïntegreerd zullen worden. Naast enkele services die exclusief beschikbaar zijn voor onze Amerikaanse vrienden (Netflix, Hulu en Amazon Instant), zul je ook YouTube-video's kunnen bekijken op je console.

Dankzij de YouTube-integratie zal het mogelijk zijn om honderden miljoenen filmpjes te bekijken op je Wii U. Of het ook mogelijk zal zijn om in te loggen met je account en vervolgens reacties te plaatsen en video's te (dis)liken, werd niet gezegd.

» Reacties [1]

Auteur: Leon Stougie op dinsdag 5 juni 2012 om 18:21:49

Wii U kan gebruikmaken van twee GamePads; rumble bevestigd

Nintendo heeft tijdens zijn persconferentie bekendgemaakt dat de Wii U twee GamePads tegelijkertijd zal ondersteunen. Tijdens de conferentie zal men zich echter focussen op singleplayer, voorbeelden van deze dual play krijgen we dus helaas niet te zien. De framerate zal bij gebruik van twee GamePads echter wel gehalveerd worden tot dertig frames per seconde.

Daarnaast gaf Fils-Aime nog wat details over de GamePad, zo krijg je er een stylus bij. Daarnaast is bevestigd dat de controller rumble zal ondersteunen. De achterkant van de Pad krijgt twee triggers en een L en R-button.

» Reacties [3]

Auteur: Wester Wagenaar op dinsdag 5 juni 2012 om 18:31:08

New Super Mario Bros. U aangekondigd; eerste details vrijgegeven

Nintendo heeft zojuist New Super Mario Bros. U aangekondigd, een nieuwe 2D Mario-platformer voor de Nintendo Wii U. De game zal gebruik maken van MiiVerse, waardoor het mogelijk is om continu in contact te staan met je vrienden, zodat je scores kunt vergelijken en berichten naar elkaar kunt sturen over je spelverloop.

Verder wist het Japanse bedrijf te bevestigen dat de game van de televisie naar de GamePad kan worden overgezet, waardoor de game ook zonder een televisiescherm gespeeld kan worden. In de beelden die werden getoond bleek dat we onder andere een nieuwe power-up kunnen verwachten: de Flying Squirrel suit, waarmee het mogelijk is tijdelijk te zweven.

Daarnaast werden ook verschillende typen Yoshi's getoond. Zo heb je blauwe Yoshi's die bellen kunnen blazen en kunnen andere dino's zichzelf opblazen als ware ze een ballon. New Super Mario Bros. U zal net als New Super Mario Bros. Wii met vier spelers gespeeld kunnen worden. Een releasedatum werd niet gegeven.

» Reacties [2]

Auteur: Leon Kempers op dinsdag 5 juni 2012 om 18:45:35

Batman: Arkham City Armored Edition onthuld voor Wii U

Tijdens de E3-persconferentie van Nintendo kondigde Harley Quinn Martin Tremblay aan, de president van Warner Bros. Interactive Entertainment. Deze verscheen even kort op het podium om aan te kondigen dat Batman: Arkham City ook op de Wii U zal verschijnen. Bezitters van Nintendo's nieuwste console zullen aan de slag kunnen met de zogenaamde Armored Edition van de game, die enkele interessante exclusieve features bevat.

Spelers van de Armored Edition zullen vooral veel gebruikmaken van de gamepad van de Wii U. Zo kun je de detective-modus op het scherm van je controller toveren, waardoor je geavanceerde details over de omgeving in één oogopslag kunt zien. Daarnaast zul je vingervlug Batmans uitrusting kunnen samenstellen via de gamepad. Bovendien kun je, middels de bewegingsgevoelige sensoren in de controller, onder andere je batarang besturen door de gamepad te kantelen.

Volledig nieuw zijn de Armored-kostuums voor Batman en Catwoman. Deze kostuums brengen tevens een nieuwe feature genaamd "BAT-modus" met zich mee. Door genoeg succesvolle aanvallen achter elkaar uit te voeren kun je de BAT-modus activeren. In deze staat is Batman extra sterk en kan hij nog meer schade toedienen aan zijn vijanden. De Armored Edition van Batman: Arkham City zal naar alle waarschijnlijkheid dit jaar nog verschijnen.

» Reacties [2]

Auteur: Johan Lubbers op dinsdag 5 juni 2012 om 18:38:07

Scribblenauts Unlimited aangekondigd voor Wii U en 3DS

Scribblenauts krijgt een nieuwe versie op de Wii U en de Nintendo 3DS. Dit heeft Nintendo aangekondigd op haar persconferentie. In Scribblenauts Unlimited voor de Wii U kun je elk object verzinnen, tekenen en vervolgens in de gamewereld zien verschijnen. Dit tekenen doe je met GamePad van de Wii U, je sleept of tekent details op objecten.

Scribblenauts Unlimited zal ook een multiplayermode krijgen en je kan je creaties met anderen gedeeld worden.

» Reacties [1]

Auteur: Leon Kempers op dinsdag 5 juni 2012 om 18:35:01

Mass Effect 3 komt naar Wii U

De Duitse Facebook-pagina van Mass Effect hintte er eerder vandaag al naar, maar tijdens Nintendo's E3-persconferentie is het officieel bevestigd: Mass Effect 3 zal op de Wii U verschijnen.

Wanneer de titel in de winkels komt te liggen en welke exclusieve features deze zal bevatten, is vooralsnog onbekend. We houden je op de hoogte.

» Reacties [6]

Auteur: Wester Wagenaar op dinsdag 5 juni 2012 om 18:34:19

Trine 2: Director's Cut komt naar Wii U

Nintendo liet tijdens zijn E3-persconferentie een montage zien van allerlei third party-games. Zo werd onder andere Trine 2: Director's Cut laten zien. De naam doet vermoeden dat de Wii U-versie extra content zal krijgen, maar wat dit is, is op het moment van schrijven nog niet vrijgegeven.

» Reacties [0]

Auteur: Wester Wagenaar op dinsdag 5 juni 2012 om 18:42:35

Wii Fit U aangekondigd

Nintendo heeft zojuist de nieuwste toevoeging aan de Wii Fit-reeks aangekondigd: namelijk Wii Fit U. De game zal nieuwe oefeningen en spelletjes bevatten, maar kent ook enkele opmerkelijke nieuwigheden. De game zal namelijk ook "Off TV Play" gespeeld kunnen worden, waardoor je dus geen televisie nodig zult hebben. Ook bevat de game een meter die contact kan maken met de GamePad om je eigen activiteiten te uploaden. Waarschijnlijk is dit slechts een stappenteller, maar hier is eigenlijk niets over verteld.

» Reacties [2]

Auteur: Wester Wagenaar op dinsdag 5 juni 2012 om 18:49:16

Paper Mario: Sticker Star aangekondigd

Dat een 3DS Paper Mario in aantocht was, was al bekend, daar deze bij de onthulling van Nintendo's handheld al was onthuld. Nu, tijdens Nintendo's E3-persconferentie, hebben we hier de eerste speelbare beelden van mogen aanschouwen en is ook de uiteindelijke naam vrijgegeven. De game zal als Paper Mario: Sticker Star door het leven gaan. In de game zullen stickers, zoals de titel al doet vermoeden, een zeer grote rol spelen.

Het verhaal van de game draait om het jaarlijkse Sticker Fest. Alles gaat goed, totdat Bowser een streek uithaalt en de zes Royal Stickers over het land verspreidt. Om deze terug te halen is het aan Mario en de stickerfee Kersti om op avontuur te gaan. Stickers vormen je partner in de gevechten en door ze te kopen, te maken of ze van de omgeving af te peuteren zul je deze kunnen vergaren.

De game zal eind 2012 zowel fysiek als digitaal moeten verschijnen.

» Reacties [2]

Auteur: Johan Lubbers op dinsdag 5 juni 2012 om 18:51:39

Muziekgame Sing komt naar de Wii U

Het wordt mogelijk om te zingen op de Wii U, dit heeft Nintendo namelijk aangekondigd op haar E3-persconferentie. De game die het bedrijf heeft aangekondigd heet voorlopig nog Sing en gebruikt de Wii U Game Pad.

De lyrics van een nummer komen op de Wii U Game Pad te staan, waardoor je niet meer naar je tv hoeft te kijken. In Sing kun je dus voor het eerst naar elkaar toe zingen, in plaats van naast elkaar. Ook zal er allerlei andere informatie worden afgebeeld op de GamePad zoals de opdracht met z'n allen te klappen.

» Reacties [2]

Auteur: Leon Stougie op dinsdag 5 juni 2012 om 18:43:49

Morgen speciaal 3DS-evenement voor first en third party games

Scott Moffitt heeft tijdens de persconferentie van Nintendo aangekondigd dat er morgen een speciaal event zal komen voor de 3DS. Tijdens dit evenement zullen diverse first en third party games onthuld worden. De conferentie zal morgenavond zijn, 6pm in Los Angeles.

Er is alvast vermeld dat New Super Mario Bros. 2 voor de 3DS op 19 augustus in de Verenigde Staten uit zal komen. Meer informatie daarover vind je hier.

» Reacties [3]

Auteur: Leon Stougie op dinsdag 5 juni 2012 om 18:53:17

LEGO City Undercover voor de Wii U onthuld; aparte 3DS-versie onderweg

Zojuist is LEGO City Undercover voor de Wii U onthuld. Het is een platformer, die veel weg heeft van LEGO-games als LEGO Batman. De GamePad van de Wii U kan gebruikt worden om onder andere de omgeving te scannen.

Daarnaast komt er ook een aparte 3DS-versie met een andere verhaallijn en missies.

» Reacties [2]

Auteur: Wester Wagenaar op dinsdag 5 juni 2012 om 18:57:56

Just Dance 4 maakt gebruik van Wii U GamePad in nieuwe modus

Just Dance 4 was al laten zien in Ubisoft's E3-persconferentie, maar de Wii U-dansgame maakte ook zijn opmerking in Nintendo's presentatie van vandaag. Wat werd getoond was de gloednieuwe "Puppet Master"-modus, waarin één speler met behulp van de GamePad de dansmoves zal selecteren die je vrienden zullen moeten uitvoeren. Plaag ze met moeilijke bewegingen, of help ze een eindje op weg met eenvoudige danspasjes.

» Reacties [0]

Auteur: Leon Kempers op dinsdag 5 juni 2012 om 19:04:06

Nieuwe features Zombie U onthuld

Tijdens de E3-persconferentie van Nintendo werd een video getoond van Zombie U, een bloederige volwassenen-game voor de Wii U. De video toonde kort de belangrijkste features van de game. Zo zal het mogelijk zijn om de minimap van het gebied te bekijken op je gamepad. Daarnaast kun je op de controller je inventaris zien, om vervolgens eenvoudig wapens naar het scherm te slepen.

Maar door de gamepad op je TV te richten gaat er pas echt een nieuwe wereld open. Je bekijkt de gamewereld dan namelijk door het scherm van je controller! Wanneer je de gamepad op je TV richt kan je hem bijvoorbeeld als paranormale detector of als vizier van je sniper gebruiken. Er wordt ook gretig gebruikgemaakt van de bewegingsgevoelige sensoren in het apparaat: heeft een zombie je te pakken, schud dan met je controller om je los te trekken. Zombie U lijkt vooralsnog de titel die het beste gebruikmaakt van de features van Nintendo's Wii U.

» Reacties [7]

Auteur: Johan Lubbers op dinsdag 5 juni 2012 om 18:59:24

Luigi's Mansion 2 komt nog dit jaar uit

Zoals we weten komt Lugi's Mansion 2 uit op de Nintendo 3DS. Luigi krijgt het in deze game moeilijker dan ooit, zoals was te zien op de persconferentie van Nintendo. Luigi moet namelijk verschillende huizen overwinnen.

Ook zullen er veel meer geesten zijn en zullen er echte missies uit te voeren zijn. De game komt aan het einde van het jaar uit.

» Reacties [3]

Auteur: Leon Kempers op dinsdag 5 juni 2012 om 20:31:47

Nieuwe Batsuit te zien op screenshots Batman: Arkham City Armored Edition

Tijdens haar E3-persconferentie enkele uren geleden onthulde Nintendo de Armored Edition van Batman: Arkham City. Deze editie bevat allemaal extra features die vernuftig gebruikmaken van de exclusieve mogelijkheden van de Wii U. Zo kun je de detective-modus op het scherm van je controller toveren, waardoor je geavanceerde details over de omgeving in één oogopslag kunt zien. Daarnaast zul je vingervlug Batmans uitrusting kunnen samenstellen via de gamepad. Meer informatie over de speciale features lees je in dit bericht. Check hieronder enkele screenshots waarop het gloednieuwe Armored-kostuum van Batman te bezichtigen is.

Bekijk de screenshots.

» Reacties [0]

Auteur: Leon Kempers op dinsdag 5 juni 2012 om 19:22:46

New Super Mario Bros. 2 verschijnt in augustus

Nintendo heeft tijdens haar E3-persconferentie het nieuwste draagbare New Super Mario Brothers-avontuur getoond. Veel werd er niet over verteld, behalve dat goud in dit deel belangrijker is dan ooit tevoren.

Dit bevestigde het bedrijf met de gameplay die kort daarna volgde. Bijna alles was goud: van het vuurwerk tot de blokken en van de blokken tot de iconische muntjes, die er overigens in overvloed waren. Tot slot onthulde Reggie Fils-Aime dat New Super Mario Bros. 2 op 19 augustus in de winkels zal liggen.

» Reacties [2]

Auteur: Johan Lubbers op dinsdag 5 juni 2012 om 19:30:28

Nintendo Land aangekondigd; is een pretpark van Nintendo-franchises

Tijdens de E3-persconferentie van Nintendo liet het Japanse bedrijf zeer uitgebreid hun nieuwe game Nintendo Land zien. Het spel is in feite een soort pretpark waar je met je Mii naartoe kunt gaan. Hierin zul je twaalf mini-games gebaseerd op verschillende Nintendo-franchises, zoals Legend of Zelda, Donkey Kong, Luigi's Mansion en Animal Crossing, kunnen spelen.

Nintendo Land moet de Wii Sports van de Wii U worden, zo vertelde Nintendo op zijn conferentie. Mensen zullen eigenlijk gaan begrijpen hoe de Wii U werkt door deze game te spelen. De meeste attracties zullen asymmetrische gameplay bevatten. Dit betekent dat één persoon op de Wii U Game Pad speelt en de rest het met Wii controllers moest doen. Dit werd op de conferentie getoond door de attractie Luigi's Ghost Mansion.

De speler met de Wii U Game Pad neemt hierin de controle over een geest, terwijl de andere spelers door het huis heen moeten lopen als gewone mensen. Met zaklampen moeten ze de geest verslaan, maar op het televisiescherm is deze niet zichtbaar. Hierdoor weet enkel de eigenaar van de Game Pad waar de geest zich bevindt.

Nintendo Land verschijnt op dezelfde datum als de Wii U, maar wanneer dat is heeft Nintendo nog niet bekendgemaakt.

» Reacties [1]

Auteur: Leon Kempers op dinsdag 5 juni 2012 om 19:32:31

Wii U ondersteunt 1080p video en zes-kanaals PCM lineaire output

Nintendo heeft zojuist de specificaties van de Wii U vrijgegeven. Hieruit blijkt dat de console 1080p-beelden via HDMI ondersteunt. Daarnaast biedt het apparaat geavanceerd geluid dankzij zes-kanaals PCM lineaire output via HDMI.

Naast 1080p ondersteunt de Wii U ook 1080i, 720p, 480p en 480i. Bovendien biedt het apparaat ondersteuning voor de volgende kabels: HDMI, Wii D-Terminal, Wii Component Video, Wii RGB, Wii S-Video Stereo AV en Wii AV. Ook analoge output via de AV Multi Out connector is mogelijk.

» Reacties [7]

Auteur: Wester Wagenaar op dinsdag 5 juni 2012 om 21:17:40

P-100 voor Wii U aangekondigd; ontwikkeld door Platinum Games

Bron: VG247
Na de E3-persconferentie van Nintendo heeft Reggie Fils-Aime, hoofd van Nintendo van Amerika, een nieuwe game aangekondigd voor de Wii U. Het betreft P-100 en is een game die ontwikkeld wordt door Platinum Games, de ontwikkelstudio bekend van Metal Gear Rising, Bayonetta en Vanquish.

De producer van de game, Atsushi Inaba, liet de game op GameTrailers TV zien. De game wordt geregisseerd door Hideki Kamiya, director van onder andere Bayonetta en Ōkami. P-100 ziet er een stuk onschuldiger uit dan het stoere Vanquish of MadWorld, maar veelbelovend lijkt de game zeker.

Het spel zal rond de launch van de Wii U moeten verschijnen en zal worden uitgegeven door Nintendo.

» Reacties [0]

Auteur: Leon Kempers op dinsdag 5 juni 2012 om 20:42:00

Nieuwe trailer: ZombiU Wii U Controller Trailer

» Reacties [2]

Auteur: Leon Kempers op dinsdag 5 juni 2012 om 20:50:52

Gamepad Wii U is lichter dan iPad; alle specificaties Wii U vrijgegeven

Nintendo heeft zojuist de volledige lijst met specificaties van de Wii U vrijgegeven. Hierop valt onder andere te lezen dat de controller van het apparaat slechts 500 gram weegt! Ter vergelijking: de allerlichtste iPad (de derde generatie) weegt 625 gram! Dit is eenvoudig te verklaren: het scherm van de iPad wordt bedekt door een zwaar stuk glas, terwijl dit niet het geval is bij de Wii U. Bovendien is de gamepad volledig van plastic gemaakt. De gamepad bevat daarentegen wel weer dingen als motortjes die de vibratie aandrijven en een paar analoge sticks; hierover beschikt de iPad niet. De volledige lijst met specificaties van de Wii U vind je hieronder.

Launches: Holiday 2012

Size: Approximately 1.8 inches high, 10.5 inches deep and 6.8 inches long.

Weight: Approximately 3.41 pounds (1.5 kg).

Appearance: The new console features a compact design that will make it a natural addition to any home entertainment setup.

Wii U GamePad: The Wii U GamePad controller removes the traditional barriers between games, players and the TV by creating a second window into the video game world. It incorporates a 6.2-inch, 16:9 aspect ratio LCD touch screen, as well as traditional button controls and two analog sticks. Inputs include a +Control Pad, L/R sticks, L/R stick buttons, A/B/X/Y buttons, L/R buttons, ZL/ZR buttons, Power button, HOME button, -/SELECT button, +/START button, and TV CONTROL button. The GamePad also includes motion control (powered by an accelerometer, gyroscope and geomagnetic sensor), a front-facing camera, a microphone, stereo speakers, rumble features, a sensor bar, an included stylus and support for Near Field Communication (NFC) functionality. It is powered by a rechargeable lithium-ion battery and weighs approximately 1.1 pounds (500 g).

Other Controllers: The Wii U console is capable of supporting two Wii U GamePads, up to four Wii Remote (or Wii Remote Plus) controllers or Wii U Pro Controllers, and Wii accessories such as the Nunchuk, Classic Controller and Wii Balance Board.

CPU: IBM PowerⓇ-based multi-core processor.

GPU: AMD Radeon™-based High Definition GPU.

Storage: Wii U uses an internal flash memory. It also supports SD memory cards and external USB storage.

Media: Wii U and Wii optical discs.

Video Output: Supports 1080p, 1080i, 720p, 480p and 480i. Compatible cables include HDMI, Wii D-Terminal, Wii Component Video, Wii RGB, Wii S-Video Stereo AV and Wii AV.

Audio Output: Uses six-channel PCM linear output via HDMI™ connector, or analog output via the AV Multi Out connector.

Networking: Wii U can access the Internet via wireless (IEEE 802.11b/g/n) connection. The console features four USB 2.0 connectors – two in the front and two in the rear – that support Wii LAN Adapters.

Wii Compatibility: Nearly all Wii software and accessories can be used with Wii U.

» Reacties [8]

Auteur: Leon Stougie op dinsdag 5 juni 2012 om 20:48:22

Batterij Wii U GamePad gaat drie tot vijf uur mee

Bron: Eurogamer
Aangezien de GamePad van de Wii U een draadloos apparaat is, gaat de accu natuurlijk maar een beperkte tijd mee. Nintendo heeft bekendgemaakt dat de batterij van de GamePad drie tot vijf uur mee gaat, dit is afhankelijk van de ingestelde helderheid.

Het opladen van de controller duurt circa twee en een half uur. Tijdens het opladen met een AC-adapter kan je gewoon doorspelen met de GamePad.

» Reacties [7]

Auteur: Leon Stougie op dinsdag 5 juni 2012 om 21:49:39

Nieuwe trailer: Rayman Legends E3 2012 Trailer

» Reacties [1]

Auteur: Leon Kempers op dinsdag 5 juni 2012 om 21:15:39

Deze titels zijn momenteel in ontwikkeling voor de Wii U

Nintendo heeft zojuist een lijst vrijgegeven met alle games die momenteel in ontwikkeling zijn voor de Wii U, inclusief de verwachte releasedatum. Naast relatief onbekende titels als Jett Tailfin en Cloudberry Kingdom vinden we ook grote namen in het lijstje terug, waaronder Mass Effect 3, Assassin’s Creed III en Pikmin 3. Check snel het volledige overzicht hieronder.

2K Sports
NBA 2K13 - Holiday

D3Publisher
Ben 10: Omniverse - Holiday
Family Party: 30 Great Games (working title) -Holiday
Rise of the Guardians: The Video Game - Holiday

Electronic Arts
Mass Effect 3 - Holiday

Maximum Games
Jett Tailfin - Holiday

NAMCO BANDAI Games Inc.
TANK! TANK! TANK! - Holiday
TEKKEN TAG TOURNAMENT 2 (working title) - Holiday

Nintendo
LEGO City: Undercover - Holiday
New Super Mario Bros. U - Holiday
NINJA GAIDEN 3: Razor’s Edge - Holiday
Nintendo Land - Holiday
SiNG (working title) - Holiday
Wii U Panorama View (working title) - Holiday
Game & Wario (working title) - Launch Window
Pikmin 3 -Launch Window
Project P-100 (working title) - Launch Window
Wii Fit U - Launch Window

SEGA
Aliens: Colonial Marines - TBA
Sonic & All-Stars Racing Transformed - Holiday

THQ
Darksiders II - Holiday

Ubisoft
Assassin’s Creed III - Holiday
Just Dance 4 - Holiday
Marvel Avengers: Battle for Earth - Holiday
Rabbids Land - Holiday
Sports Connection - Holiday
Your Shape: Fitness Evolved 2013 - Holiday
ZombiU - Holiday
Rayman Legends - TBA

Warner Bros. Interactive Entertainment
Scribblenauts Unlimited - Holiday
Batman: Arkham City Armored Edition - Holiday

PUBLISHER DIGITAL TITLE LAUNCH
Chasing Aurora - Holiday
Trine 2: Director’s Cut - Holiday
Runner2: Future Legend of Rhythm Alien - Holiday
Aban Hawkins & the 1,001 Spikes - Holiday
Cloudberry Kingdom - Holiday

» Reacties [13]

Auteur: Leon Stougie op dinsdag 5 juni 2012 om 21:50:02

Nieuwe trailer: New Super Mario Bros. 2 E3 2012 Trailer

» Reacties [6]

Auteur: Leon Stougie op dinsdag 5 juni 2012 om 21:50:00

Nieuwe trailer: Pikmin 3 E3 2012 Trailer

» Reacties [2]

Auteur: Leon Stougie op dinsdag 5 juni 2012 om 21:50:00

Nieuwe trailer: Batman: Arkham City Armored Edition E3 2012 Trailer

» Reacties [3]

Auteur: Richard Leurs op dinsdag 5 juni 2012 om 22:06:00

Nieuwe teaser: The Elder Scrolls Online E3 2012 Teaser Trailer

» Reacties [7]

Auteur: Wester Wagenaar op dinsdag 5 juni 2012 om 22:58:11

Eerste paar nummers Just Dance 4 onthuld; bevat Never Gonna Give You Up

Bron: ONM
Dat een nieuwe toevoeging aan de Just Dance-serie op de E3 zou worden aangekondigd hadden de meeste mensen wel zien aankomen. De reeks heeft inmiddels al 30 miljoen verkochte exemplaren weten te behalen, waardoor een vierde deel eigenlijk niet kon uitblijven. Just Dance 4 werd dan ook op Ubisoft's E3-persconferentie aangekondigd en inmiddels zijn de eerste paar nummers van de dansgame ook vrijgegeven.

Just Dance 4 zal veertig nieuwe nummers bevatten, waar zowel klassiekers als moderne hitjes tussen zullen zitten. De al bevestigde nummers zijn hieronder te vinden. Onder andere zullen we dus aan de slag kunnen met nummers van Rihanna, Flo Rida, Nicki Minaj en P!NK, maar ook de internetfavoriet Never Gonna Give You Up van soulartiest Rick Astley zal zijn opwachting maken in het spel. Een onverwachtse keuze, maar daardoor niet minder leuk.

* Call Me Maybe - Carly Rae Jepsen
* Disturbia - Rihanna
* Good Feeling - Flo Rida
* Maneater - Nelly Furtado
* Moves Like Jagger - Maroon 5 ft. Christina Aguilera
* Never Gonna Give You Up - Rick Astley
* Rock Lobster- The B-52's
* So What - P!nk
* Super Bass - Nicki Minaj
* You're The First, The Last, My Everything - Barry White
* What Makes You Beautiful - One Direction
* Wild Wild West - Will Smith

» Reacties [3]

Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
Over matige fighters en ijzersterke racers, met Amador en Tom | GamersNET RADIO #375, zaterdag 07 oktober 2017
GN Kalender: Oktober 2017
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie