Game nieuws van vrijdag 15 juni 2012

Auteur: Stefan Arendshorst op vrijdag 15 juni 2012 om 20:59:15

Patch Dota 2 brengt nieuwe heroes met zich mee

Bron: VG247
Er is een nieuwe patch uitgebracht voor de bèta van Dota 2 en bevat nieuwe features en bug fixes. Er zullen tevens drie nieuwe helden geïmplementeerd worden en het is hiermee mogelijk om replays te bekijken. De volledige lijst met aanpassingen valt hieronder te lezen:

  GAMEPLAY
 • Drow: Fixed Frost Arrows not working on mechanical units.
 • Morphling: Added effects for strength and agility morph as well as an overhead timer for replicate.
 • Nature’s Prophet: Fixed Sprout destroying other trees around it.
 • Shadow Demon: Fixed Soul Catcher being dispellable.
 • Shadow Demon: Fixed Shadow Poison impact damage not hurting Disrupted units (and thus not disabling Blink).
 • Fixed targeted spells not temporarily revealing the attacker.
 • Fixed Orb of venom working on denies.
 • Fixed the following spells being castable on magic immune allies: Nightmare, Frost Armor, Nature’s Guise, Holy Persuasion, Decrepify, Astral Imprisonment, Shadow Word and X Marks The Spot

  UI
 • Selecting “Equip” on an item in the backpack now flips to the loadout and automatically does the equipping for you.
 • Added support for watching replays via URL. For example, “dota2://dota2://matchid=15478&matchtime=300″ will go directly to five minutes into match 15478.
 • Added button in replay panel to copy an URL into the clipboard that can be used to get back to that point in that replay.
 • Added Hall of Fame trophies to the bases. Clicking on them will display the winning teams of The International.

  DOTA 2 BOTS

 • Made bots not leave a gank if they currently have the ability to reincarnate and allies are still attacking.
 • Fixed bug where bots would pick their heroes before humans locked in their picks.

Wij hebben vorige week weten te melden dat Dota 2 gratis te spelen zal zijn met de mogelijkheid om items aan te schaffen.

» Reacties [7]

Auteur: Stefan Arendshorst op vrijdag 15 juni 2012 om 21:02:40

Gratis trial van TERA beschikbaar gesteld

Bron: CVG
Er is voor de twijfelaars een gratis probeerversie van TERA te downloaden. In de trial kun je zeven dagen in de wereld van Arborea rondneuzen. Dit heeft En Masse Entertainment, de ontwikkelaar van de MMORPG, aangekondigd.

Er is geen aanschaf vereist. Alles wat je hoeft te doen is jezelf aan te melden voor een En Masse Entertainment-account om een code in te voeren. Er zijn echter restricties in de trial. Zo is het niet mogelijk om items te ruilen en te chatten met anderen. Daarnaast zal je maximaal acht characters tegelijk kunnen aanmaken en zullen deze een maximale level van drieëntwintig kunnen behalen.

» Reacties [2]

Auteur: Wester Wagenaar op vrijdag 15 juni 2012 om 12:08:00

Nieuwe trailer: God of War: Ascension Singleplayer Trailer

» Reacties [7]

Auteur: Wester Wagenaar op vrijdag 15 juni 2012 om 12:11:00

Nieuwe trailer: God of War: Ascension Multiplayer Trailer

» Reacties [3]

Auteur: Wester Wagenaar op vrijdag 15 juni 2012 om 00:01:38

Ook geen Microsoft op Gamescom

Eerder had Nintendo aangegeven de Gamescom van dit jaar over te slaan, maar de gamebeurs in Keulen moet nog een klap verduren. Microsoft heeft namelijk aangegeven dat deze ook niet aanwezig zal zijn op de conventie, maar in plaats daarvan zich te richten op kleinere promotie-evenementen.

Een vertegenwoordiger van de Britse branche van Microsoft wist hierover het volgende aan te geven:

In the lead up to the launch of Halo 4, Gears of War: Judgment, Forza Horizon, Fable: The Journey and Dance Central 3, among other titles and entertainment experiences, Xbox is focusing on smaller, more-localized experiences for customers, partners, retailers and press around the world," reads the statement.

As a result, Xbox will not be exhibiting directly at gamescom in Cologne, Germany in August this year. Selected Xbox titles will still be showcased by our publishing partners at the event, and we wish the BIU well for the show.

Naast Nintendo en Microsoft hebben THQ en SEGA ook al eerder laten weten niet te komen opdagen bij de Gamescom. Ondanks deze grote afzeggingen, wist de organisatie van het evenement wel mee te delen dat het aantal aanwezige uitgevers met twintig procent is gestegen ten opzichte van vorig jaar.

» Reacties [6]

Auteur: Leon Kempers op vrijdag 15 juni 2012 om 00:00:31

Prijsvraagvrijdag: Win Game of Thrones!

Het is weer vrijdag en dus is het weer tijd voor een nieuwe PRIJSVRAAGVRIJDAG! Meedoen is zoals altijd extreem makkelijk, want wat moet je doen? Laat een reactie achter bij het nieuwsbericht en je maakt meteen kans op de prijs. Vaker reageren mag uiteraard, al vergroot dit niet je kansen. Reageer wel op tijd, want deelnemen kan alleen op de vrijdag!

Het tweede seizoen van de immens succesvolle TV-serie Game of Thrones zit erop. Begin je inmiddels afkickverschijnselen te vertonen, dan komt de videogame van de serie als geroepen. Deze RPG ligt sinds vorige week in de winkels, maar vandaag kun jij ook een exemplaar winnen op GamersNET.


Laat hieronder dus snel een reactie achter en vergeet niet te vermelden voor welk platform jij de game wil winnen!

» Reacties [160]

Auteur: Leon Kempers op vrijdag 15 juni 2012 om 00:02:00

Prijsvraag: Win LEGO Batman 2 en een exclusief LEGO-poppetjeIn LEGO Batman 2: DC Super Heroes kunnen spelers met Batman, Robin en de de Justice League vechten tegen Lex Luthor en de Joker. De twee laatstgenoemde slechteriken zijn namelijk boos op Bruce Wayne omdat hij de man van het jaar geworden is. Dit verhaal legt de basis voor een hilarische game die garant staat voor vele uren speelplezier.

De game is pas vanaf volgende week verkrijgbaar, maar in samenwerking met Warner Bros. mogen wij nu al maar liefst drie exemplaren van de PC-versie weggeven. Bovendien krijgt elke winnaar een zeer exclusief LEGO-poppetje van DC Universe. Wil jij kans maken op één van deze drie supervette prijzenpakketten? Geef dan snel antwoord op onderstaande vraag.

Meedoen kan tot 22 juni. Succes!

Benieuwd geworden naar LEGO Batman 2: DC Super Heroes? Lees dan eens onze preview.

Deze is prijsvraag is beëindigd. Je kunt niet langer deelnemen.


» Reacties [37]

Auteur: Leon Kempers op vrijdag 15 juni 2012 om 09:02:27

Verschillende titels tijdelijk 75 procent goedkoper via Games on Demand

De meeste gamers halen hun spellen tegenwoordig binnen via Steam of Origin, maar velen weten niet dat Microsoft ook een eigen online dienst heeft. Om Games on Demand extra onder de aandacht te brengen heeft het Amerikaanse bedrijf besloten enkele titels maar liefst 75 procent goedkoper te maken. Het gaat hier om wat oudere games als Bionic Commando, Prince of Persia en Ghost Recon Advanced Warfighter, maar dat neemt niet weg dat je voor een paar dollar flink wat uren speelplezier in huis kan halen. Check het volledige overzicht hieronder.

» Reacties [2]

Auteur: Leon Kempers op vrijdag 15 juni 2012 om 09:02:03

Toekomstige titels Thatgamecompany niet meer exclusief voor PlayStation 3

Bron: VG247
Thatgamecompany heeft met titels als Journey, fl0w en Flower enkele van de best beoordeelde PlayStation Network-games op haar naam staan. Tot teleurstelling van veel bezitters van een PC of Xbox 360 ontwikkelde het bedrijf enkel spellen voor de console van Sony, maar daar is nu verandering in gekomen. Thatgamecompany heeft namelijk maar liefst 5,5 miljoen euro bij elkaar geschraapt en daardoor is het bedrijf nu in staat om multiplatform-titels te ontwikkelen.

In 2006 sloot Thatgamecompany een deal met Sony waardoor de ontwikkelaars verplicht waren om hun eerste drie spellen exclusief voor de PlayStation 3 uit te brengen. Met Journey heeft men inmiddels aan die eis voldaan en dat geeft het bedrijf volgens mede-oprichter Jenova Chen de kans om spelers een "optimale ervaring" te bieden. Welk project we in de toekomst mogen verwachten van de creatieve meesterbreinen van Thatgamecompany, is vooralsnog een raadsel.

» Reacties [4]

Auteur: Tim Lommerse op vrijdag 15 juni 2012 om 08:21:46

De week van MoviesNET: week 24

Bron: MoviesNET


Zoals je van ons gewend bent, sluiten we ook deze week weer af met een overzichtje van wat je deze week zoal op MoviesNET hebt kunnen lezen. Maar het beste is natuurlijk om dagelijks een kijkje te nemen om altijd op de hoogte te zijn van het laatste nieuws, en nog veel en veel meer.Het Europees Kampioenschap voetbal verloopt voor ons Hollanders bepaald niet zoals we verwacht hadden. Op het Europees Kampioenschap film daarentegen gooit de Nederlandse inzending hoge ogen. Zoals je hier kunt zien gaat Soldaat van Oranje fier aan kop in poule B. Vandaag kan er weer gestemd worden op poule D. Via de MoviesNET facebook pagina zie je elke ronde voorbij komen en kun je meteen je stem achterlaten.

Nieuws
The Hangover naar Tijuana?
Eindelijk weer wat nieuws rondom het derde hoofdstuk in de Hangover serie.

Nolan maakt een einde aan de discussies: echt de laatste Batman film
Voor al die mensen die nog dachten dat hij er nog wel een zou doen: vergeet het nou maar, Nolan is er duidelijk genoeg over.

Smith zit niet te wachten op I Am Legend 2
Een zware klap voor de plannen die producers hadden voor een sequel op I Am Legend. Want zonder Will Smith gaat het nog niet meevallen...

Kiekjes van Superman's outfit
De nieuwe Supermanfilm zal nog even op zich laten wachten, maar je kunt je wel alvast verlekkeren aan zijn outfit!

Trailers
Ice Age: Continental Drift

The Expendables 2

Recensies
Chernobyl Diaries

» Reacties [0]

Auteur: Leon Kempers op vrijdag 15 juni 2012 om 09:08:52

Ratchet & Clank Trilogy gaat goud; releasedatum onthuld

Bron: Eurogamer
Ga je als gamer al flink wat jaartjes mee en wil je nostalgische gevoelens ophalen, of wil je simpelweg voor een budgetprijs drie fantastische PlayStation 2-klassiekers oppikken? Dan is de Ratchet & Clank Trilogy jou op het lijf geschreven. Deze bundel bevat de eerste drie Ratchet & Clank-titels, maar dan in glorieus HD en voorzien van trophy-ondersteuning.

Sony heeft zojuist onthuld dat Idol Minds de laatste hand heeft gelegd aan de bundel. Alle drie de games zijn dus klaar om op een schijfje geperst te worden, waarna de trilogie vanaf 27 juni in de Nederlandse winkels zal liggen. Om dat te vieren heeft Sony een gloednieuwe trailer vrijgegeven, welke je hieronder kunt vinden.

» Reacties [10]

Auteur: Leon Kempers op vrijdag 15 juni 2012 om 00:01:15

Crytek: Unreal Engine 4 loopt drie jaar achter op CryEngine

Bron: CVG
Tijdens de E3 verraste Epic Games vriend en vijand met de indrukwekkende demo van de Unreal Engine 4. De video gaf ons een voorproefje van hoe videogames uit de volgende generatie eruit zullen zien. Cevat Yerli, de baas van Crytek, heeft echter laten weten niet onder de indruk te zijn van de demonstratie. Volgens hem toont Epic in de video dingen waar de CryEngine drie jaar geleden al toe in staat was:

The only thing I can say is that CryEngine 3 already exists at the quality of Unreal Engine 4. It already exists for three years now. You can go back three years ago to the GDC videos. What we put out there is pretty much what Unreal Engine 4 put out now. And what many others are doing now too.

Yerli voegde daaraan toe dat Crytek deze technologie niet in de vorm van tech demo's presenteerde, maar als volledige games die in de winkel verkrijgbaar zijn:

We already had massive particle systems, we already had GPU rendering, all these things. Deferred shading. We had tessellation already since we shipped Crysis 2. We already had DX11. We didn't just talk it up as tech demos, we have games that are shipped and are doing it.

Volgens Yerli kunnen we binnenkort een demonstratie verwachten van de nieuwe versie van de CryEngine:

We already had massive particle systems, we already had GPU rendering, all these things. Deferred shading. We had tessellation already since we shipped Crysis 2. We already had DX11. We didn't just talk it up as tech demos, we have games that are shipped and are doing it.

Hieronder vind je de drie jaar oude demonstratievideo van de CryEngine 3 waar Yerli op doelt, evenals de nieuwe tech demo van de Unreal Engine 4. Heeft Yerli gelijk, of blaast de beste man te hoog van de toren? Vergelijk beide video's en oordeel zelf.» Reacties [14]

Auteur: Leon Kempers op vrijdag 15 juni 2012 om 08:33:23

Dead Space 3 voor Wii U staat niet in de planning

Bron: CVG
Gisteren liet EA al weten bezig te zijn met twee onaangekondigde Wii U-games. Het bedrijf werkt tevens aan een Wii U-port van Mass Effect 3, dus het begint er steeds meer op te lijken dat ook EA interesse heeft in de nieuwe console van Nintendo. Toch zal Dead Space 3, één van EA's belangrijkste titels van volgend jaar, voorlopig niet voor de Wii U verschijnen. Dat liet Visceral Games-baas Steve Papoutsis in een interview weten.

Papoutsis sluit een Wii U-release voor Dead Space 3 niet uit, maar de titel staat momenteel niet in de planning voor het nieuwe apparaat:

[A Wii U release for Dead Space 3 is] not currently in the plan.

Bezitters van een PlayStation 3 of Xbox 360 kunnen vanaf februari 2013 griezelen op de bevroren planeet Tau Volantis.

» Reacties [1]

Auteur: Leon Kempers op vrijdag 15 juni 2012 om 08:33:43

Warren Spector: het extreme geweld in games moet stoppen

Bron: Eurogamer
Warren Spector, de man die vooral bekendstaat als bedenker van Deus Ex, werkt momenteel keihard aan Epic Mickey 2. Deze game kenmerkt zich door vrolijke kleuren, een gezellige sfeer en uiteraard een heerlijk Disney-sausje. Dit spel staat in schril contrast met de extreem gewelddadige en wrede games die tegenwoordig het levenslicht zien. Volgens Spector was de afgelopen E3 zelfs de meest bloederige ooit!

Uit de E3 2012 trok Spector twee conclusies. Ten eerste: dit extreme geweld moet stoppen.

This is the year where there were two things that stood out for me. One was: The ultraviolence has to stop. We have to stop loving it.

Volgens Spector is er een fetisj voor geweld ontstaan. Hij denkt zelfs dat het extreme geweld ons uiteindelijk in de problemen zal brengen:

I just don't believe in the effects argument at all, but I do believe that we are fetishising violence, and now in some cases actually combining it with an adolescent approach to sexuality. I just think it's in bad taste. Ultimately I think it will cause us trouble. We've gone too far. The slow-motion blood spurts, the impalement by deadly assassins, the knives, shoulders, elbows to the throat.

Spector geeft eerlijk toe dat spelers hun vijanden in Deus Ex ook niet met teddyberen te lijf gingen. Toch waren de gewelddadige momenten in die game ontworpen om de speler een ongemakkelijk gevoel te geven:

You know, Deus Ex had its moments of violence, but they were designed - whether they succeeded or not I can't say - but they were designed to make you uncomfortable, and I don't see that happening now. I think we're just appealing to an adolescent mindset and calling it mature.

Het tweede dat Spector opmerkte, is dat de E3-persconferenties van dit jaar amper nog om videogames draaiden:

The second thing I noticed was that the most interesting part of the press conferences had nothing to do with games. When the games are the least interesting part, there's a problem. When did the game conference become about interfacing with Netflix? I just worry a little bit. The thing that's ironic is that I feel like we really are in a golden age, in a weird sort of way. Nobody knows what the future of games is. Nobody. At a time like that Notch can come along and do Minecraft, and Chris Hecker can finally do his incredible party spy game, and Jon Blow can do Braid, and I can do a triple-A Mickey Mouse game - anything is possible.

Spector sloot af met een flinke sneer naar de aanwezige ontwikkelaars en uitgevers op de E3:

Pretty much all I saw at E3 was, 'Well, we're going to do what we always did, but bigger and bloodier! And we're gonna talk about Netflix!' I just don't get it.

Ben jij het eens met Spector? Beginnen games inderdaad te gewelddadig te worden, of kan het jou niet gruwelijk genoeg? Laat het even weten in de reacties.

» Reacties [8]

Auteur: Leon Kempers op vrijdag 15 juni 2012 om 08:32:41

David Jaffe: volgende generatie consoles is de laatste

Consoles gaan steeds langer mee. Waar zowel de eerste als de tweede PlayStation na zes jaar alweer een opvolger kreeg, genieten we inmiddels al bijna zeven jaar van de Xbox 360. Ook de PlayStation 3 gaat al vijfenhalf jaar mee en Sony heeft eerder al laten weten dat hun zwarte krachtpatser een levenscyclus van zo'n tien jaar moet hebben. Maar hoe lang zal het duren voordat de volgende generatie consoles een opvolger krijgt? Volgens David Jaffe, de bedenker van God of War, heel lang: hij beweert dat het de laatste generatie zal zijn.

Jaffe meent dat consoles hun beste tijd gehad hebben. De toekomst ligt volgens hem in streaming services als OnLive:

Look, consoles are going away. I think in 10 years – probably sooner, but 10 years is always the safe thing to say so you don’t sound like an idiot – but here’s what I’ll say: I’ll go on the record and say that the next generation of hardware will be the last consoles. And they should be.

Grote bedrijven als Sony en Microsoft zullen wel games blijven produceren, maar deze zullen vervolgens niet voor hun consoles verschijnen. In plaats daarvan zul je de spellen rechtstreeks naar je TV kunnen streamen:

It doesn't mean you won't buy a piece of hardware from Sony, but you'll probably buy a television that streams the stuff. And you'll still have Sony, loud and proud and strong making these great, big, epic games like God of War and Uncharted, and they'll be making great little games like Sound Shapes, but they'll become more like movie studios for video games.

Daarnaast liet Jaffe weten niet enthousiast te zijn over de Wii U. Hij wil het apparaat niet bij voorbaat al aan de kant schuiven, maar vooralsnog heeft geen enkele exclusive voor Nintendo's console hem weten te imponeren:

I don't see the Wii U and say 'oh my God I have to have that.' But with new hardware that's usually the case; the software's going to drive it. Or it's like Apple and the hardware is so elegantly designed that it's like, 'Oh they make toilet plungers? I'll buy it!' I played some games, I enjoyed Rayman... it's not like I'm knocking it but I would say that I wasn't blown away by any individual piece of software that was exclusive to Wii U.

Jaffe geeft echter meteen toe geen talent te hebben voor het voorspellen van succes:

But I don't f***ing know - I mean I thought PSP was going to clobber the DS. I'm in the industry, I make a living in the industry, but I have no track record of guessing this shit.

David Jaffe werkt momenteel aan God of War: Ascension. Deze titel zal vanaf 12 maart 2013 verkrijgbaar zijn.

» Reacties [7]

Auteur: Leon Kempers op vrijdag 15 juni 2012 om 00:00:47

Geavanceerde uitrusting Dust 514 kost 19 cent

Bron: Eurogamer
Dust 514 moet de eerste volwaardige free-to-play MMO-shooter worden voor de PlayStation 3. De game speelt zich af in het Eve-universum en wordt volledig gratis toegankelijk. Wanneer je echter sterkere wapens of een betere uitrusting wil, dan zul je de portemonnee moeten trekken. Toch lijkt dit vooralsnog niet al te prijzig: voor 24 dollarcent (omgerekend 19 eurocent) beschik je al over een top-end uitrusting.

Er zit echter wel een addertje onder het gras: elke keer dat je sterft, verlies je alle spullen waarvoor je geld hebt betaald. En dat tikt aan: wanneer je elke vijf minuten het loodje legt, ben je na tien uur spelen al 28,80 dollar kwijt. Dan gaan we er natuurlijk wel vanuit dat je steeds weer een zeer geavanceerde uitrusting aanschaft. Morgan Godat van CCP Games vertelt:

You can buy 100 copies of this gun, you can buy 100 copies of this suit of armour. We’ve got to make sure we’re pricing things at the right level, because if you die [you lose these things]. We’re still tuning prices – the costs will change according to the feedback we get on the beta – but I believe when I calculated it last, at its most high-end – if you assume that somebody came in and had to buy, with real-world money, the best gear for a serious throw down – it was like a 24-cent thing.

That’s assuming every piece of your equipment, including your dropsuit, was purchased with real-world money, and every time you died, it was a 24-cent cost to assemble your entire fit.

De gesloten beta van Dust 514 gaat op 29 juni van start.

» Reacties [4]

Auteur: Wester Wagenaar op vrijdag 15 juni 2012 om 00:01:02

Nieuwe review: Lollipop ChainsawLollipop Chainsaw kent niet alleen een sexy cheerleader, de titel beschikt tevens over humor, sfeer en persoonlijkheid. Of de game ook daadwerkelijk goed is geworden, lees je hier.

Lees de review.

» Reacties [5]

Auteur: Leon Stougie op vrijdag 15 juni 2012 om 09:22:28

Dawnguard groter dan DLC van Fallout 3; kleiner dan die van Oblivion

Matt Carofano, lead artist van Skyrim, heeft in een interview duidelijk gemaakt hoeveel content we ongeveer van Skyrim's eerste DLC Dawnguard mogen verwachten. Eerder werd al duidelijk dat de DLC groter zal zijn dan die van Fallout 3, dit wordt nu nogmaal bevestigd door Carofano. De nieuwe content zal echter kleiner zijn dan de uitbreiding Shivering Isles van Oblivion:

Dawnguard will be significantly bigger than any Fallout DLC. We wanted to do something more in depth than that. It's not as big as Shivering Isles, but there's still a lot of content there.

Volgens Carofano zal je tussen de tien en twintig uur doen over het uitspelen van Dawnguard. Het verhaal dat de uitbreiding biedt, is qua lengte te vergelijken met de verhaallijnen van de verschillende facties in Skyrim.

» Reacties [6]

Auteur: Wester Wagenaar op vrijdag 15 juni 2012 om 21:02:00

Nieuwe trailer: Heroes of Ruin Launch Trailer

» Reacties [0]

Auteur: Wester Wagenaar op vrijdag 15 juni 2012 om 15:07:00

Nieuwe trailer: Just Dance 4 Announcement Trailer

» Reacties [0]

Auteur: Peter Bouwman op vrijdag 15 juni 2012 om 15:25:26

Nieuwe preview: Dishonored hands-onDishonored is de nieuwste franchise van Bethesda en heeft al aandacht getrokken met de geweldige stijl van de wereld. De gameplay lijkt ook als een huis te staan en dat het gevarieerd is mocht ik op de E3 ontdekken.

Lees de preview.

» Reacties [6]

Auteur: Johan Lubbers op vrijdag 15 juni 2012 om 19:24:37

Dit weekend gratis Xbox Live Gold; zaterdagavond recordpoging

Bron: Xbox.com
Heb je nog wat games liggen waarin je alleen de online achievements nog van moet halen, maar heb je geen Xbox Live Gold-account? Zet dan dit weekend je Xbox 360 aan, want Microsoft biedt Xbox Live Gold voor enkele dagen gratis aan.

Deze actie is deel van het Xbox Zomerstadion programma. Elke week zullen er uitdagingen en een groot online toernooi gespeeld kunnen worden. Vanaf 22 juni is bijvoorbeeld Forza 4 aan de beurt. Dit evenement zal trouwens door de Kaiser Chiefs worden afgesloten op 10 augustus. Op die dag zal het concert rechtstreeks via Xbox Live Gold gevolgd kunnen worden.

Morgen begint de eerste leuke uitdaging. Microsoft gaat namelijk proberen om een Guinness World Record te halen in Kinect Sports Season 1. Het bedrijf gaat voor de meeste gamers in een online-race ooit! Hiervoor moeten spelers tussen 19:00 en 19:10 Nederlandse tijd online de 100 meter sprint rennen. Je helpt dan ook nog mee aan een goed doel: Microsoft geeft namelijk één euro aan Rights To Play voor iedere gamer die deelneemt. Wie gaat er zaterdag even een sprintje trekken?

» Reacties [2]

Auteur: Peter Bouwman op vrijdag 15 juni 2012 om 19:55:19

Nieuwe preview: Call of Duty: Black Ops IIKeiharde actie, explosies, spectaculaire gebeurtenissen en heerlijke schietactie. Call of Duty staat daar garant voor. Maar of we echt iets nieuws krijgen met Black Ops II is maar de vraag.

Lees de preview.

» Reacties [11]

Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Januari 2018
Win de Thrustmaster T.Flight Hotas 4 Flight Stick! | Prijsvraag
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie