Game nieuws van zondag 8 juli 2012

Auteur: Tom Kauwenberg op zondag 8 juli 2012 om 00:57:35

Nieuwe trailer: Transformers: Fall of Cybertron Through the Matrix trailer

» Reacties [3]

Auteur: Leon Kempers op zondag 8 juli 2012 om 00:56:00

Nieuwe trailer: Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance Features Trailer

» Reacties [3]

Auteur: Johan Lubbers op zondag 8 juli 2012 om 08:06:48

PlayStation All-Stars Battle Royale verschijnt 25 oktober

Bron: VG247
Wie zin heeft om te gaan vechten met Sony's bekendste personages hoeft nog maar een paar maanden te wachten. Sony heeft namelijk bekendgemaakt dat PlayStation All-Stars Battle Royale eind oktober overal in de wereld verschijnt. Voor ons Europeanen is de datum van 25 oktober gekozen.

Weet je al zeker dat je de game gaat halen? Dan is een pre-order misschien een slim idee, want Sony heeft aangekondigd dat er bonussen beschikbaar zijn voor degenen die het spel voor de release kopen. De eerste bonus is al bekend: een extra set kostuums voor elk personage. Er zullen nog twee bonussen te krijgen zijn, maar die zal Sony pas later onthullen.

» Reacties [1]

Auteur: Johan Lubbers op zondag 8 juli 2012 om 00:38:33

Ontwikkelaar Code of Princess wil de game naar Europa brengen

Bron: Wiitalia
Begin juni kondigde Atlus aan dat zij Code of Princess voor de Nintendo 3DS gaat uitgeven in Amerika. Het bleef echter onduidelijk of de game ook naar ons continent zou komen. Dit blijkt het geval te zijn, als het aan ontwikkelaar Agatsuma Entertainment ligt. Deze wisten namelijk het volgende te meldden:

Thank you very much for your interest in our title. Yes, we are planning to release the title in European territory but taking some time to close the deal. So, please be patient!

Dat de ontwikkelaar de side-scrolling beat 'em up-RPG naar Europa wil brengen is dus duidelijk, maar wie de uitgever zal worden is nog onbekend. Voor meer details, zoals ook de releasedatum, zullen we nog even moeten wachten.

» Reacties [0]

Auteur: Johan Lubbers op zondag 8 juli 2012 om 08:06:08

Borderlands savefile levert extra op in Borderlands 2

Bron: VG247
Soms verschijnen extra kostuums als DLC of pre-order, maar ontwikkelaar Gearbox gebruikt een leukere manier om extra's uit te delen. Gamers die Borderlands hebben gespeeld, zullen extra kostuums en hoofden voor de vier personages in Borderlands 2 ontvangen.

Lijkt deze content heel erg leuk, maar heb je Borderlands nog niet uitgespeeld? Dat is gelukkig niet erg. Je hoeft namelijk enkel een savefile van de eerste game te hebben, hoever je bent gekomen maakt niet uit.

» Reacties [6]

Auteur: Wester Wagenaar op zondag 8 juli 2012 om 00:54:08

Miyamoto wil graag Starfox en Metroid op Wii U zien

Nintendo-goeroe Shigeru Miyamoto heeft aan IGN mee weten te delen welke twee Nintendo-reeksen de beste man het liefste zou willen zien op de Wii U. Zijn voorkeur blijkt uit te gaan naar Starfox en Metroid en vooral voor laatstgenoemde wist de man enkele redenen te noemen. De GamePad zou namelijk veel kunnen toevoegen aan de reeks.

With Metroid it’s very easy to imagine some interesting implementation for Wii U. I think that having another screen with the gyro built in really gives you a lot of interesting opportunities for development, and we can bring a lot of our games to life in a completely unique way with that.

Hoewel Miyamoto ook graag Starfox wil zien, wist hij niet per se aan te geven hoe hij dit precies zou willen zien. Zowel een nieuwe Metroid, alsmede een nieuw Starfox-deel, zijn nog niet aangekondigd, maar wel gaan er veel geruchten dat Retro Studios een game van de beroemde vos in ontwikkeling heeft.

» Reacties [10]

Auteur: Leon Stougie op zondag 8 juli 2012 om 11:51:06

Bčta LittleBigPlanet Karting begint 10 juli

De afgelopen dagen was het al mogelijk om je in te schrijven voor de bčta van LittleBigPlanet Karting. Er was echter nog niets over deze bčta bekend. Sony heeft nu bekendgemaakt dat de bčta van LittleBigPlanet Karting op 10 juli van start zal gaan en zal tot 31 juli duren.

In de komende week zullen de eerste uitnodigingen voor de bčta verstuurd worden. Mocht je voor 10 juli echter nog geen bericht hebben gekregen, is er nog hoop. Gedurende de beta zullen er namelijk ook nog extra uitnodigingen verstuurd worden.

Op dit moment is het niet meer mogelijk om je in te schrijven voor de beta. Door de overweldigende interesse heeft men de registratie-site offline gehaald:

We have been absolutely overwhelmed by the number of applications we got for the LittleBigPlanet™ Karting Beta! Unfortunately, because we already have so many applications we have had to take the registration site offline.

It's been truly amazing to get such a positive response from you all and we would like to thank you very much for your interest.

Thanks,
PSN Beta Team

» Reacties [3]

Auteur: Wester Wagenaar op zondag 8 juli 2012 om 12:09:22

Paul McCartney componeert muziek voor Bungie

Bron: Eurogamer
Muzieklegende Paul McCartney zal muziek schrijven met Bungie, de studio die tot voor kort alle Halo-delen ontwikkelde. Eerder was al bekend dat de voormalige Beatle bezig was met het componeren van nummers voor een computerspel, maar met wie McCartney in zee zou gaan, was toen nog onduidelijk. Uit een tweet van de man blijkt dat hij in ieder geval erg veel zin heeft in de samenwerking met Bungie.

I'm really excited to be working on writing music with @bungie, the studio that made Halo.

Naast de tekst speelde hij ook onderstaande afbeelding door, waarop zowel McCartney als Bungie-veteraan Marty O'Donell te zien zijn. Aangezien Bungie's volgende game Destiny zal worden, is de kans groot dat Paul McCartney dit nieuwe sci-fi-epos van Bungie van enkele composities zal voorzien.

» Reacties [3]

Auteur: Caron Peeters op zondag 8 juli 2012 om 19:42:02

Telltale bevestigt plannen voor meer Walking Dead-games

Bron: CVG
Ontwikkelaar Telltale heeft middels een verklaring bevestigd dat men na de vijf afleveringen tellende serie nog niet klaar is met The Walking Dead. Telltale is voornemens om meer games op basis van deze franchise te gaan produceren.

De reden voor deze beslissing zal naar alle waarschijnlijkheid liggen bij het succes van de Walking Dead-serie, waarvan aflevering 2, genaamd "Starved for Help", zojuist verschenen is. Adjunct-directeur van de afdeling marketing Steve Allison legt uit:

Our first episodic game series based on the Walking Dead has sold nearly over 1.7 million episodes to consumers in just our first 8 weeks with no signs of slowing down. We have three more episodes to go with Episode 3 targeted for August.

Na het verschijnen van de vijfde aflevering zal de game fysiek in de winkels verschijnen, echter dit is tot nu toe enkel voor de Verenigde Staten bevestigd. Hoewel er voor de daaropvolgende periode nog niets concreet bevestigd is, heeft Allison wel een boodschap in petto:

This will not be the last The Walking Dead game series that we do.

Of hiermee nu een tweede seizoen of een compleet nieuwe game gesuggereerd wordt, zal de toekomst moeten uitwijzen. Eerder deze week werd door Activision bekendgemaakt dat er volgend jaar een first person shooter van The Walking Dead verschijnt.

» Reacties [2]

Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Januari 2018
Win de Thrustmaster T.Flight Hotas 4 Flight Stick! | Prijsvraag
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie