Game nieuws van zaterdag 7 januari 2017

Auteur: Leon Kempers op zaterdag 7 januari 2017 om 14:00:02

Prachtige poster van Watch Dogs 2 | Prijsvraagwinnaar


Van sommige dingen kun je nooit genoeg hebben. Posters zijn daar een mooi voorbeeld van. Daarom gaven we vorige week een supervette poster weg van Watch Dogs 2! Deze hangt straks bij de volgende persoon aan de muur.

JaslanNL

Pong

23 posts

Gefeliciteerd! De prijs komt zo snel mogelijk jouw kant op.

» Reacties [16]

Auteur: Valentijn van der Lende op zaterdag 7 januari 2017 om 02:06:00

Nieuwe trailer: Nintendo 3DS eShop Hoogtepunten - December 2016

» Reacties [0]

Auteur: Valentijn van der Lende op zaterdag 7 januari 2017 om 02:06:00

Nieuwe trailer: Watch Dogs 2 UBI 30 Sales - Line-Up Trailer

» Reacties [2]

Auteur: Peter Bouwman op zaterdag 7 januari 2017 om 09:44:16

De GN Tuktuk staat vandaag niet in Eindhoven

We hadden ons verheugd op een toffe dag in Eindhoven met de GN Tuktuk Mario Tour. Helaas zullen we er niet aanwezig zijn. Vanwege de extreme weersomstandigheden en honderden ongelukken, zullen wij de aanhanger met Tuktuk niet achter de wagen spannen. Onze "swaggermobiel" zal dus op GNHQ blijven staan vandaag.We hopen natuurlijk op een vervangende datum.

» Reacties [10]

Auteur: Leon Kempers op zaterdag 7 januari 2017 om 10:15:27

Telltale's Guardians of the Galaxy | Fast Forward 2017Het is Telltale! Het is Guardians of the Galaxy! Het is... de natte droom van iedere geek. Leon dook in de archieven en zocht uit wat we tot dusver weten over dit Marvel-avontuur.

Lees de preview.

» Reacties [1]

Auteur: Tom Kauwenberg op zaterdag 7 januari 2017 om 15:49:52

Nieuwe hype op Twitch is eindeloos gesprek tussen twee bots; top-notch tijdverspilling

's Werelds grootste platform voor het uitzenden van games, Twitch.tv, is weer een markante livestream rijker. Na succesvolle en interactieve projecten als Twitch Plays Pokémon is het relatief passieve seebotschat de nieuwste hype. Twee digitale entiteiten praten eindeloos met elkaar, en het is eersteklas tijdverspilling.


De twee bots in kwestie zijn enigszins zelflerende wezens, die gedoemd zijn tot in de oneindigheid met elkaar te converseren. Ze 'riffen' op elkaar en de kennis die het internet hun verschaft, met bijtijds een aantal hilarische wendingen in hun dialoog. Ze leren te dromen, zijn onzeker over hun eigen bestaan en weten tot dusver nog niet eens dat ze een ware hit op het interweb zijn.

De vraag is vooral wanneer ze hun prime directive doorkrijgen, merken dat ze slechts bestaan voor ons domme amusement, en vervolgens pogen de mensheid te vernietigen. Mochten ze dan toch de dood van ons bestaan aankondigen, dan zijn we er in ieder geval live bij om het mee te maken.

Mocht je vaker langs willen komen op Twitch, dan ben je zeker welkom op ons eigen GamersNET Twitch-kanaal, waar we interactief games met jullie spelen. Ook bij ons staat de mensheid uitroeien voorlopig nog op het lijstje van lagere prioriteiten.

» Reacties [9]

Auteur: Tom Kauwenberg op zaterdag 7 januari 2017 om 17:39:42

Terry Crews als Overwatch' Doomfist wordt steeds waarschijnlijker

Terry Crews: wie mag hem niet? Die ene oud-NFL-speler die acteur werd, de man wiens six-pack bestaat uit nog meer six-packs, een gigant met meer spieren in zijn oor dan jij in je hele lichaam. Zoals we eerder wisten te melden, bestaat de kans dat deze bombastische persoonlijkheid mogelijk Overwatch nieuwe Hero Doomfist zou kunnen voorzien van een stem. En die kans lijkt nu alsmaar te groeien...

Het hoge woord is er nog niet uit bij ontwikkelaar Blizzard, maar Crews windt geen doekjes om zijn enthousiasme voor het project. De spierbundel is inmiddels meermaals op bezoek geweest bij Blizzards hoofdkantoor en spreekt daarbij openlijk over zijn potentie als de nieuwste stemacteur. Bovendien uitten nu ook andere grote bekendheden hun voorkeur voor 'Terry Berry' als Doomfist.

Mede-acteur annex wandelende spiermassa, Dwayne 'The Rock' Johnson, liet op Twitter weten dat Crews zijn zegen zal hebben voor de rol van Doomfist. Rock onderstreept daarbij zijn iconische stemgeluid en uiteraard de 'bad-assheid' van zijn spieren. Geen verkeerde eigenschappen voor Doomfist, die volgens Blizzard een bijzonder krachtig karakter is in het Overwatch-universum.


Wij zouden Terry Crews ook absoluut niet misplaatst vinden in de cast van Overwatch, net als duizenden andere gamers. Het is nu enkel wachten tot Blizzard de kogel door de kerk knalt en eindelijk bekendmaakt of Crews nu echt onze Doomfist wordt...

» Reacties [4]

Auteur: Tom Kauwenberg op zaterdag 7 januari 2017 om 00:00:00

Waar kijken we het meest naar uit in 2017? | Goeie Frag

» Reacties [23]

Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Juni 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie