Game nieuws van dinsdag 10 januari 2017

Auteur: Tom Kauwenberg op dinsdag 10 januari 2017 om 00:00:00

Slaagt de MSI Trident erin van een game-pc een console te maken? | GamersNET Gear

» Reacties [10]

Auteur: Lennart van Alem op dinsdag 10 januari 2017 om 13:19:43

Peuter zingt de Imperial March in bed | Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GamersNET Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Star Wars blijft generatie op generatie geliefd. Met de onlangs verschenen The Force Awakens en spin-off Rogue One is er weer een nieuwe generatie verknocht geraakt aan 's werelds bekendste sci fi-serie, blijkt uit het onderstaande filmpje dat met een babyfoon werd opgenomen.

YouTuber Jonathan H. Liu keek een van de films met zijn 2-jarige dochter, die blijkbaar zeer onder de indruk was van de film. Waar de peuter echter het meest van onder de indruk was, is de Imperial March, blijkt uit het onderstaande filmpje.


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar leon@gamersnet.nl en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Overwatch' game director te kakken zetten is leuk

Eet smakelijk!

» Reacties [4]

Auteur: Lennart van Alem op dinsdag 10 januari 2017 om 00:34:01

Gamer trekt de twee beste spelers uit n FIFA-pakketje

Bron: Twitter
De kans dat je morgen tien miljoen wint lijkt doorgaans groter dan de kans op fatsoenlijke spelers uit FIFA-pakketjes. Ikzelf heb tot op heden enkel Ribery met 86-rating weten te packen, naast een ontelbaar aantal middelmatige spelers van Galatasaray, OSC Nice en Genoa. Zuur, maar voor velen helaas de realiteit.

Niet voor iedereen, echter. We kennen de filmpjes waarin gamers compleet hun cool verliezen bij het verkrijgen Messi, Ronaldo of Suarez, maar meerdere topspelers in n pakketje? Dat is nieuw! Op het onderstaande plaatje kunnen we namelijk zien dat Twitteraar @PTradeos de Team of the Year-versie van zowel Messi al Cristiano Ronaldo uit een pakje haalt. Door de Team of the Year-versie te trekken, zijn deze exemplaren ook nog eens een stuk hoger beoordeeld dan de 'normale' Messi en Ronaldo.

Hoeveel oude vrouwtjes de beste jongen wel niet heeft moeten helpen met oversteken om zoveel karmapunten te verzamelen, is onbekend. Wel staat buiten kijf dat hij zich om zijn voorhoede geen zorgen meer hoeft te maken.

» Reacties [2]

Auteur: Lennart van Alem op dinsdag 10 januari 2017 om 00:51:11

Zombie-apocalyps roeit mensheid binnen honderd dagen uit

Wij gamers hopen diep in van binnen allemaal dat de zombie-apocalyps ooit echt zal uitbreken. Of een biologisch wapen, of een pandemie daarvan de oorzaak is, maakt ons niet uit: dankzij onze ervaring in games weten we precies waar we heen moeten, welke wapens we het beste kunnen gebruiken, en dat zelfs de kleinste beet al dodelijk is.

Toch blijkt alles niet zo kleurrijk als we voor ogen hebben. Studenten van de Universiteit van Leicester in Engeland hebben onderzoek gedaan naar de snelheid waarmee een virus zich zou verspreiden, en ik kan je vast vertellen dat de kansen niet in het voordeel van de mensheid zijn.

De voornaamste uitkomst van het onderzoek is dat de complete mensheid binnen honderd dagen gereduceerd zal zijn tot minder dan driehonderd overlevenden. Door te rekenen met kansen en waarschijnlijkheden, zullen de ondoden ons binnen de honderd dagen met n tegen een miljoen overtreffen in aantal. In berekening heeft een zombie per dag 90 procent kans om een nieuw mens te besmetten, maar hebben wij per dag ook een schamele 10 procent kans een ondode definitief naar de eeuwige jachtvelden te sturen.

Geen fijn vooruitzicht, lijkt ons zo. Kunnen we het zelfs niet opbrengen om terug te vechten, dan zijn er binnen een jaar helemaal geen mensen meer. Doen we dat echter wel, wat we natuurlijk zullen doen, dan komen we er volgens het onderzoek weer bovenop. Op een gegeven moment neemt het aantal mensen bijna niet meer af, maar het aantal zombies wel. Na duizend dagen zullen er ook geen zombies meer zijn. Door natuurlijke bevolkingsgroei (geboorte), klimmen we langzaam uit het dal, en kunnen we de mensheid na tienduizend dagen weer herstellen.

Hebben jullie nog zo'n zin in een zombie-uitbraak? Of laat je het voor deze keer gezien de kansen liever varen? Laat het ons weten!

» Reacties [8]

Auteur: Leon Stougie op dinsdag 10 januari 2017 om 09:01:01

Gravity Rush 2 - De appel valt niet ver van de boom | ReviewHet is inmiddels bijna vijf jaar geleden dat Gravity Rush voor de Vita verscheen en de opvolger (op de PlayStation 4) is nu eindelijk hier. Het wachten waard? Je leest het in de review.

Lees de review.

» Reacties [1]

Auteur: Tom Kauwenberg op dinsdag 10 januari 2017 om 11:34:40

Twee Project Valerie-protoypes van Razer gestolen; CEO beloont gulden tip met 25.000 dollar

Op de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas doen allerlei fabrikanten hun nieuwste technische snufjes uit de doeken voor de wereld, opdat iedereen kan genieten van wat de toekomst ons mogelijk zal brengen. Sommigen grissen echter liever naar wat het nu je kan geven, een gedachtegang waar het Amerikaanse Razer snoeihard de dupe van werd. Afgelopen zondag greep een bezoeker van de tech-beurs zijn kans en stal de persoon in kwestie een tweetal Project Valerie laptops.


Het betreft twee uiterst high-tech notebooks. 's Werelds eerste draagbare computer met twee automatisch uitvouwbare schermen en daarmee een bizarre resolutie van 12K. Een richtprijs bleef tijdens de aankondiging uit, maar we gaan er van uit dat het absoluut geen goedkoop grapje moet zijn geweest.

Razer's oprichter en CEO, Min-Liang Tan, laat het er echter niet bij zitten. Op Facebook heeft hij de diefstal niet alleen publiekelijk gemaakt, maar beloont hij met zijn onderneming zelfs een forse beloning uit voor informatie over de dief in kwestie. Tan smijt met maar liefst 25.000 dollar voor degene die Razer voorziet van de gouden tip.

This update is to confirm that two Razer Project Valerie laptop prototypes were stolen from the Razer booth at CES. The product was taken from the Razer press room at approximately 4 p.m. on Sunday, January 8, 2017. A $25,000 reward is being offered for original information leading to the identification, arrest and conviction of a criminal suspect.

Aldus Razers bestolen topman. Mocht je dus nog een sterke hint hebben over wie of wat het tweetal Project Valerie's van de CES heeft gestolen, je kunt er nu een aardig slagje uit slaan...

» Reacties [6]

Auteur: Ricardo Kindt op dinsdag 10 januari 2017 om 11:37:11

RWBY: Grimm Eclipse komt in januari ook naar consoles

Na een korte uitstel komt het spel RWBY: Grimm Eclipse 17 januari ook naar de PlayStation 4 en Xbox One. De game zou eigenlijk in de winter van 2016 al uit komen voor de consoles, maar dit werd uitgesteld. Om dit te vieren heeft Rooster Teeth een launch trailer op het bijpassende Twitteraccount geplaatst.

Het spel is gebaseerd op de populaire web-serie van Rooster Teeth, RWBY, dat momenteel in seizoen 4 zit. De serie loopt al sinds 2013 en is oorspronkelijk bedacht door de in 2015 overleden Monty Oum. Monty is vooral bekend van zijn werk als animator in vechtspellen voor Midway en Namco Bandai, zijn werk bij Rooster Teeth voor de web-series RWBY en Red vs. Blue en zijn fan-projecten zoals Haloid en Dead Fantasy. RWBY: Grimm Eclipse speelt zich af tussen seizoen 1 en 2 en kan met vier spelers tegelijk gespeeld worden.

Opvallend is dat alleen team RWBY te zien is in deze trailer. In de pc-versie is ook team JNPR speelbaar door middel van downloadbare content. Wel is de Horde Mode die bij de downloadbare content zit beschikbaar.


» Reacties [0]

Auteur: Tom Kauwenberg op dinsdag 10 januari 2017 om 12:02:51

Alle eSport-benodigdheden in n bureau met de ZOWIE ZONE

Bron: BenQ
BenQ's op eSports gerichte dochtermerk ZOWIE komt wederom op de proppen met een nieuw product om elektronische atleten tegemoet te komen. De zogenaamde ZOWIE ZONE is in n klap nagenoeg de complete set-up voor elke zichzelf respecterende eSporter. Het betreft hier een elektronisch verstelbaar bureau, waarop zaken als een hoogwaardige monitorarm en allerhande aansluitingen voor accessoires al vooraf ingebouwd zijn.


De computer in kwestie kan onder het bureaublad opgehangen worden, waardoor kabelmanagement grotendeels netjes weg is te werken. De poorten voor onder meer USB-apparaten en koptelefoons helpen, samen met bijvoorbeeld een gentegreerde kickstand voor je smartphone, om het desk zo opgeruimd mogelijk te houden.

Enorm groot is het geheel niet, maar door de uitgekiende ruimtebesparing is ZOWIE ervan overtuigd dat een bureau als deze uitermate geschikt voor de gemiddelde eSporter. Het verder vrij subtiele design springt verder ook niet enorm in het oog, waardoor de focus van de gamer in kwestie zo veel mogelijk naar het scherm getrokken wordt. Wel zo handig tijdens die loeizware wedstrijden met duizenden de euro's aan prijzengeld, natuurlijk.


De ZOWIE ZONE heeft vooralsnog geen releasedatum, laat staan een richtprijs waarvoor dit gaming desk op de kop gaat. Verdere informatie zal naar verwachting een dezer dagen doorgespeeld worden op ZOWIE's social media.

» Reacties [4]

Auteur: Ricardo Kindt op dinsdag 10 januari 2017 om 12:37:09

Controverse rond de kont van het hoofdpersonage in NieR: Automata laat ontwikkelaar koud

De man achter de Drakengard en NieR spellen, Yoko Taro, heeft gereageerd op de controverse rond de protagonist in de aankomende titel NieR: Automata. YoRHA No. 2B is in de demo van NieR Automata al speelbaar en wat bij veel spelers opviel was haar welgevormde rump. En waar virtuele kont te vinden is kom je ook de klagende massa tegen.

De klachten doen Yoko Taro echter niets. Na de stortvloed van erotisch tekenwerk op het internet vroeg de beste man zich af of er geen makkelijkere manier is om aan al die plaatjes te komen:


Vertaald: About 2B's butt uproar, a lot of bold pictures have been uploaded. Since it's troublesome to gather them all, I'd like you to zip them and deliver them weekly.

Bij een simpel antwoord bleef het echter niet. Trouwe fans bestookte de ontwikkelaar met een lading aan fanart waardoor Yoko Taro weer reageerde:


Vertaald: Since I wrote about a "zip of 2B pictures" it seems that it was posted somewhere, and the zip really came. The Internet is amazing.

Eerder ging al een gerucht rond dat er naast de ronde bilpartij ook een kontgat in het spel te zien zou zijn. Dit bleek echter om een creatie te gaan van een gretige fan. Yoko Taro is verder geen vreemde van content met een seksueel tintje in zijn spellen stoppen. Het voorgaande deel van NieR deed namelijk vermoeden dat Kaine een hermafrodiet is, ofwel een dame met het geslachtsdeel van een man. Yoko Taro doet in ieder geval niet onder voor en klagende massa die zijn spellen waarschijnlijk toch niet gaan spelen.

Vanaf 10 maart kunnen we in Europa op de PlayStation 4 van NieR: Automata genieten, maar in de tussentijd is de demo al speelbaar. Een pc-versie komt later dit jaar. Lees ook vooral onze preview mocht je benieuwd zijn naar onze bevindingen.

» Reacties [5]

Auteur: Leon Stougie op dinsdag 10 januari 2017 om 13:18:40

Verborgen boodschap van Nintendo ontdekt in gehackte NES Classic Mini

Bron: Kotaku
Onlangs werd bekend dat Nintendo's immens populaire NES Classic Mini gehackt is en dat je relatief gemakkelijk meer NES-games aan de console kunt toevoegen. Nu blijkt dat Nintendo hier blijkbaar al rekening mee heeft gehouden, want de Japanse consolefabrikant liet een boodschap achter in de code van de console. Dit is opgemerkt door Twitter-gebruiker Bakueikozo die zijn Japanse Famicom Mini besloot te modden.

In de boodschap laat Nintendo weten dat er veel moeite is gestoken in de NES Classic Mini en dat men het waardeert als je niet alles sloopt. Met als afzender 'the hanafuda captain' refereert Nintendo naar de hanafuda-speelkaarten die het bedrijf verkocht voordat het de videogamemarkt instapte:

This is the hanafuda captain speaking. Launching emulation in 3...2...1. Many efforts, tears and countless hours have been put into this jewel. So, please keep this place tidied up and dont break everything! Cheers, the hanafuda captain.


» Reacties [2]

Auteur: Ricardo Kindt op dinsdag 10 januari 2017 om 16:11:23

Alle helden van Heroes of the Storm vrij te spelen dit weekend

Dit weekend kun je alle personages van het spel Heroes of the Storm uitproberen. De gratis Blizzard mashup-MOBA zit vol met iconische personages uit grote Blizzard-games als Warcraft, Overwatch en Diablo en kunnen door spelers vrijgespeeld worden. Dit weekend is iedereen speelbaar, dus mocht je een personage nog niet hebben en deze misschien willen is dit je kans om de held een kans te geven.

Blizzard is geen vreemde van dit soort promoties rond zijn spellen, want Overwatch is ook al een aantal keer gratis speelbaar geweest. Het evenement voor Heroes of the Storm loopt van 13 tot 16 januari. Na het weekend keert alles weer terug naar normaal met een afwisselende selectie aan gratis speelbare helden.

» Reacties [2]

Auteur: Ricardo Kindt op dinsdag 10 januari 2017 om 16:55:32

Final Fantasy 15 inmiddels 6 miljoen keer verkocht

Final Fantasy 15 is inmiddels al meer dan 6 miljoen keer over de toonbank gevlogen, zowel fysiek als digitaal. Square Enix is daarmee al over de helft van hun doelstelling voor Final Fantasy 15 omdat ze eerder zeiden dat ze pas van succes spreken als ze de 10 miljoen bereiken.

Final Fantasy 15 is meer dan tien jaar in ontwikkeling geweest en kent naast het spel ook nog film en animereeks. Het spel zag tijdens release positieve reviews tegemoet waaronder die van ons. Spelers kunnen vanaf 24 januari genieten van de gratis downloadbare content: Moogle Chocobo Carnival.

» Reacties [3]

Auteur: Danil de Zwart op dinsdag 10 januari 2017 om 17:08:45

Uncharted: The Lost Legacy | Fast Forward 2017De PlayStation Experience verbaasde iedereen, zo ook toen Uncharted: The Lost Legacy werd onthuld. Een standalone expansion van Uncharted 4. Danil ging op onderzoek over het avontuur van Chloe en Nadine.

Lees de preview.

» Reacties [3]

Auteur: Danil de Zwart op dinsdag 10 januari 2017 om 17:24:37

PlayStation 4 Slim vanaf 24 januari in 'Glacier White' verkrijgbaar

Bron: Twitter
De PlayStation 4 Slim krijgt vanaf 24 januari een make-over, want de console is op die dag naast de zwarte ook in een witte versie verkrijgbaar onder de noemer 'Glacier White', zo maakt Sony Interactive Entertainment officieel bekend.

Het apparaat zal vooralsnog geleverd worden als standaard pakket, met een 500GB PlayStation 4 Slim en een witte DualShock 4-controller. Er is nog geen aankondiging geweest voor bundels en de gletsjerwitte console zal mogelijk dezelfde prijs krijgen als de zwarte versie.Bekijk de screenshots.

» Reacties [0]

Auteur: Danil de Zwart op dinsdag 10 januari 2017 om 17:36:42

Nieuwe trailer: PlayStation 4 Glacier White PS4 Trailer

» Reacties [2]

Auteur: Danil de Zwart op dinsdag 10 januari 2017 om 17:35:17

The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition heeft patch 1.05 gekregen

The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition heeft een nieuwe patch gekregen, versie 1.05. Bethesda heeft de update uitgerold en is nu dus te downloaden, vooral kleine verbeteringen doorvoert maar toch nog 476.9MB weegt.

Zo is de algemene stabiliteit verbeterd, het issue dat Slow Time-effecten niet werkten is verholpen alsook problemen met inloggen op Bethesda.net zijn voorbij.

 • General stability and performance improvements
 • Fixed an issue where Slow Time effects werent behaving properly
 • Fixed issue with being unable to log into Bethesda.net
 • » Reacties [1]

  Auteur: Ricardo Kindt op dinsdag 10 januari 2017 om 17:42:21

  Adrenaline downloadbare content van Steep nu beschikbaar

  De eerste downloadbare content voor Steep is vanaf nu verkrijgbaar. Het Adrenaline Pack brengt nieuwe outfits en gear met zich mee wat voor de echte pistekoning een aanwinst is.

  De Adrenaline downloadbare content bevat vijf nieuwe outifts, drie nieuwe wingsuits, twee nieuwe boards en drie nachtelijke uitdagingen. Je kunt in de sterrenhemel de piste af gaan op de nieuwe banen: Light The Way in Aiguilles, Dark Pines in Tirol en Paranormal in Aoste. De nieuwe downloadbare content zit bij de Gold-editie en Season Pass van Steep inbegrepen of is los te koop voor 6,99 op PlayStation 4, Xbox One en pc.

  » Reacties [1]

  Auteur: Danil de Zwart op dinsdag 10 januari 2017 om 18:45:11

  Stoic bevestigt The Banner Saga 3; het verhaal moet afgemaakt worden

  Afgelopen jaar was Danil helemaal in de ban van The Banner Saga en The Banner Saga 2, een epos over Vikingen en reuzen met turn-based combat en eindelijk heeft ontwikkelaar Stoic de komst van The Banner Saga 3 bevestigd. In een interview met GamesIndustry doet studio oprichter John Watson - niet die van Sherlock - het derde deel uit de doeken en praat vooral over de ontwikkeling de afgelopen jaren.

  Stoic is een indie-ontwikkelaar met zes vaste medewerkers waarvan een deel bij BioWare vertrok om de studio op te zetten. John Watson en medeoprichter Arnie Jorgensen zetten een Kickstarter op en vroegen 100.000 dollar om hun eerste game te kunnen ontwikkelen, maar haalden in totaal 720.000 dollar op. De ambitie werd opgeschroefd en The Banner Saga werd een groter project dan ze hadden verwacht. Door alle aandacht en een multiplayer demo genaamd Factions had Stoic bij launch van The Banner Saga al een schare fans achter zich.

  A lot of things worked in our favour, starting with that attention through Kickstarter, which continued through launch. We did a multiplayer demo, Factions, and we maintained our community throughout that time. So when we launched Banner Saga, from day one we had this huge engaged audience.

  De game was een succes en er zou een sequel komen, waarbij veel kleine ontwikkelaars wederom naar Kickstarter grijpen. Watson zegt dat die manier van geld ophalen de 'goedkoopste manier' is, maar tevens een veeleisende manier. Je hebt de setup, publieke investeerders hebben dan een maand de tijd om er geld in te stoppen, waarna je als ontwikkelaar bezig bent de community te supporten, updates te geven en vragen te beantwoorden. Het is een fulltime baan en Stoic had ook geen eigen community manager om dit over te nemen.

  Na The Banner Saga waren de medewerkers dan ook uitgeput en het bedrijf besloot 180 graden te draaien in hun strategie. Met The Banner Saga 2 sloten ze de deuren, de gordijnen, spendeerden hun eigen geld aan het project en deden het op hun eigen manier. De eerste game verkocht namelijk ver boven verwachting en er leek geld genoeg te zijn voor de sequel. Echter, toen het geld opraakte begonnen ze zich af te vragen waarom ze geen tweede Kickstarter hadden geopend.

  We were quite exhausted at the end of The Banner Saga. Running a Kickstarter campaign is extremely demanding. There's the setup portion, there's running it for the month, and then for the rest of the development you're supporting that community, answering questions, giving updates. It's a full-time job, and we didn't have anybody dedicated to being that community manager. It was a scary prospect.

  Door de focus op de ontwikkeling werd de community vergeten en eigenlijk dus verwaarloosd. Watson zegt dat dit een fout was en iedereen binnen het bedrijf was het daarmee eens, wat uiteindelijk ook uit de verkoopcijfers van The Banner Saga 2 bleek. Toen de game in april 2016 op Steam werd uitgebracht, was het na een aantal weken duidelijk: het tweede deel verkocht maar een derde van het aantal dat de eerste game verkocht over dezelfde periode.

  I think we dropped the ball there. We thought that audience would still just be there. We really neglected our community during the development of Banner Saga 2, because we were focusing on our work. I think that was a mistake. We all agree that was a mistake.

  Een factor die meespeelt is dat The Banner Saga bij launch concurreerde met 70 games die in dezelfde verschenen, tegenover 400 games in de maand dat The Banner Saga 2 verscheen. Watson schuift deze factoren liever weg en kijkt naar de eigen fouten, zoals de sterk verminderde aandacht richting de community na de lancering van het eerste deel. Met alleen marketing en een betere game maken kom je er niet, want zelfs met het promoten van de game waren er genoeg gamers die niet wisten dat deel twee al uit was. Inmiddels heeft Stoic een vaste community manager die fulltime met de community bezig is.

  Daarnaast heeft de ontwikkelaar diverse fouten geprobeerd goed te maken. Zo was de balans van het eerste deel zoek tussen de gehele game en de laatste bossbattle, waardoor maar de helft van de spelers de game heeft uitgespeeld. Er verscheen een patch om de balans te herstellen. The Banner Saga 2 verscheen op meer platformen, namelijk pc, PlayStation 4, Xbox One, iOS en Android en werd in zes talen uitgebracht. De game was onderdeel van Xbox Live Gold en leverde daarmee 1,6 miljoen downloads op. Het afgesproken bedrag wat Stoic hiervoor kreeg lag misschien lager dan het aantal verkopen van 1,6 miljoen downloads, maar zo is wel een grotere groep gamers bereikt en kan de ontwikkelaar zich verder focussen op het geheel, en niet op individuele games. Dit is een goede zet geweest, want de verkopen van het eerste deel zijn behoorlijk gestegen doordat deel twee onderdeel was van Xbox Live Gold.

  If they finish that battle they are minutes from finishing the game. It's fucking tragic. They're so close.

  Maar hoe het verder moet met The Banner Saga 3, daar zijn John Watson en zijn kompanen nog niet over uit. Wederom een Kickstarter of een private investeerder? Het kost allemaal geld en een private investeerder moet zijn geld ook weer terug verdienen, maar wat als de game slecht verkoopt? Watson zegt dat hij en Jorgensen allebei kinderen hebben en financiering dus een risico is. Waarschijnlijk gaat de ontwikkeling van The Banner Saga 3 zo'n twee miljoen dollar kosten en dat is behoorlijk ambitieus. Watson geeft wel aan dat meer geld in een game stoppen niet per se voor meer verkopen zal zorgen. Stoic wil een betere game ontwikkelen en gamers willen een betere game omdat het een sequel betreft. Maar met dat extra geld kunnen ze wellicht ietwat de animaties verbeteren of de algemene kwaliteit verhogen. Echter, of dat een winstgevend effect geeft is nog maar de vraag.

  Is taking investor money gonna make the game sell? Is it gonna make it $1 million more profitable? No. It'll make it a little bit better; we could spend some of that money maybe doing some more animations, maybe we increase the quality level a little bit. The quality has to reach a certain bar for people to accept it as a sequel, because we set that bar for ourselves. But beyond that it won't really affect the profitability. It would be a vanity thing. We just want to make it better.

  Watson is heel zeker van zijn zaak: The Banner Saga 3 komt er, want ze hebben de ambitie de trilogie te maken. Het verhaal moet afgemaakt worden.

  We have to do it. We set out to make this trilogy. We can't leave the story unfinished.

  Details over The Banner Saga 3 zijn niet gegeven, dus platformen of een releasedatum zijn vooralsnog onbekend.

  » Reacties [0]

  Auteur: Tom Kauwenberg op dinsdag 10 januari 2017 om 20:25:00

  Nieuwe trailer: Gears of War 4 - Blood Drive Multiplay Map Flythrough

  » Reacties [0]

  Auteur: Tom Kauwenberg op dinsdag 10 januari 2017 om 20:25:00

  Nieuwe trailer: Gears of War 4 - Clocktower Multiplay Map Flythrough

  » Reacties [0]

  Auteur: Danil de Zwart op dinsdag 10 januari 2017 om 19:05:51

  Gesloten beta van For Honor loopt van 26 tot en met 29 januari

  Ubisoft heeft bekendgemaakt dat er eind januari een gesloten beta wordt gehouden van For Honor, van 26 tot en met 29 januari. Je kunt je registreren om deel te nemen aan de beta voor de game die twee weken later verschijnt, op Valentijnsdag.

  De gesloten beta introduceert ook direct 'War of the Factions', een tijdelijk event waarbij aangegaan wordt welke factie zal zegevieren. Zijn het de Vikingen, Ridders of Samoerai die overwinnen in multiplayer matches? Voeg je toe aan jouw favoriete factie en help de overwinning binnen te halen. War of the Factions volgt namelijk al jouw multiplayer activiteiten en beloont spelers die vechten voor hun factie. De winnende factie krijgt daarnaast extra items, die meegenomen worden naar de volledige game.

  Samen met deze aankondiging heeft Ubisoft een nieuwe trailer vrijgegeven die hieronder te bekijken is: Thin Red Path. For Honor verschijnt op 14 februari voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

  » Reacties [0]

  Auteur: Danil de Zwart op dinsdag 10 januari 2017 om 21:13:41

  Nieuwe trailer: For Honor Thin Red Path Trailer

  » Reacties [1]

  Auteur: Tom Kauwenberg op dinsdag 10 januari 2017 om 20:26:11

  Gears of War 4 'Series 2' brengt nieuwe levels, kaarten en skins naar multiplayer

  Bron: Xbox Wire
  Na zelfontworpen skins en de implementatie van rapduo Run The Jewels in de multiplayer van Gears of War 4, is het nu alweer tijd voor een nieuwe, kosteloze uitbreiding. De zogenaamde 'Series 2' update brengt maar liefst 280 nieuwe kaarten voor customization, de terugkeer van veertien klassieke karakters en wederom twee nieuwe multiplayer maps.


  Naast een boel verse uiterlijk voor verschillende wapens, zijn nu ook de winnende designs van de Gears of War Art-wedstrijd toegevoegd aan de formule. De vijf ingezonden design die eind 2016 uiteindelijk de meeste publieksstemmen wisten te vergaren, zijn nu kosteloos te vinden voor alle spelers die voor het begin van dit jaar gespeeld hebben.

  The Coalition heeft voor het volgende tweetal levels gekozen voor Clocktower en Blood Drive. Beide omgevingen zijn afkomstig uit eerdere titels in de Gears of War-franchise, maar zijn nu opgepoetst en veelal voorzien van een nieuw Swarm-tintje.

  Een voorproefje van de twee nieuwe multiplayer maps zien? Check onderstaande trailers voor een flythrough van respectievelijk Clocktower en Blood Drive...  Meer informatie over bovenstaande levels, toegevoegde customization-kaarten of bijvoorbeeld de gloednieuwe Spectator Mode, is allemaal na te lezen op de officile Xbox Wire blogpost.

  Zijn al deze nieuwe, gratis goedheden voor jou genoeg om terug te keren naar Gears of War 4, of ben je nog altijd even veel Swarm en COG doormidden aan het zagen?

  » Reacties [0]

  Auteur: Tom Kauwenberg op dinsdag 10 januari 2017 om 21:00:07

  Xbox One-controller wordt wederom van twee nieuwe kleurvarianten voorzien

  Niet lang nadat Microsoft ons eindelijk de enige echte GamersNET-blauwe kleurvariant van de Xbox One-controller gaf, zijn er alweer twee verse edities onderweg. De matte maar opvallende Xbox Draadloze Controller 'Rood' en een legerachtige Xbox Draadloze Controller 'Groen/Oranje', zoals ze officieel in het digitale schap zullen heten.


  De twee nieuwe alternatieven op een reguliere draadloze Xbox-controller zullen vanaf 31 januari wereldwijd verkocht worden. Overzees geldt een richtprijs van 64,99 dollar, maar over een Europees prijskaartje is tot dusver nog weinig bekend.

  Op de officile Xbox accessoire-pagina van Microsoft Nederland staat het kleurrijke nieuwe tweetal nog niet vermeld, dus vooralsnog zullen we op de richtprijs en de beschikbaarheid even af moeten wachten.

  » Reacties [10]

  Inloggen
  Zoeken

  Zoek resultaten:

  Advertentie
  GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
  Razer lanceert eigen online game-winkel; win meteen een tientje tegoed! | Prijsvraag
  GN Kalender: April 2018
  Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
  Advertentie