Game nieuws van woensdag 11 januari 2017

Auteur: Tom Kauwenberg op woensdag 11 januari 2017 om 00:00:00

Nieuwe trailer: Sea of Thieves - Inn-side Story #10: Co-op Gameplay

» Reacties [4]

Auteur: Tom Kauwenberg op woensdag 11 januari 2017 om 00:20:09

Sea of Thieves | Fast Forward 2017Al langer in het vizier van ons kanon: Sea of Thieves. Deze sfeervolle piratensimulator wist onze zeerover Tom al te beamen op E3 en Gamescom, maar hoe is de stand van zaken nu voor Rare's ambitieuze project?

Lees de preview.

» Reacties [5]

Auteur: Valentijn van der Lende op woensdag 11 januari 2017 om 08:52:00

Nieuwe trailer: Animal Crossing: New Leaf Welcome Amiibo - Callie

» Reacties [0]

Auteur: Valentijn van der Lende op woensdag 11 januari 2017 om 08:50:00

Nieuwe trailer: Rocksmith 2014 Edition 60's Mix II DLC Trailer

» Reacties [0]

Auteur: Ricardo Kindt op woensdag 11 januari 2017 om 11:53:00

Nieuwe trailer: Danganronpa V3 Japan launch trailer

» Reacties [1]

Auteur: Ricardo Kindt op woensdag 11 januari 2017 om 11:54:00

Nieuwe trailer: De Sims 4 - Vampires Game Pack Trailer

» Reacties [2]

Auteur: Ricardo Kindt op woensdag 11 januari 2017 om 11:47:58

Marth's grab range | Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GamersNET Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Smash Brothers Melee blijft over de hele wereld gespeeld worden, maar ook komen er nog steeds hacks voor uit. Inmiddels zijn er tal van hackers die zowel interessante als grappige hacks op het spel loslaten. Wat als je een instant Falcon Punch hebt? Wat als de laser van Fox kan spiken? Eén van die hackers is Youtuber MagicScrumpy die zich afvraagt waarom Marth vijanden van zover weg kan grijpen. Hij is niet de enige, want het is een ware meme binnen de community geworden.Bonus video:


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar leon@gamersnet.nl en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Peuter zingt de Imperial March in bed

Eet smakelijk!

» Reacties [0]

Auteur: Tom Kauwenberg op woensdag 11 januari 2017 om 12:42:42

Regisseur van Guardians of the Galaxy noemt Mass Effect een bron van inspiratie

Het gloednieuwe Mass Effect: Andromada moet op 21 maart verschijnen en wij zijn blijkbaar niet die enige die op dat moment kunnen wachten. Ook Guardians of the Galaxy-regisseur James Gunn kijkt ernaar uit.

De schrijvende en regisserende kracht van Guardians of the Galaxy Vol. 2 heeft op Twitter laten weten de film op tijd afgerond te hebben, zodat hij zich volledig kan focussen op het spelen van Mass Effect: Andromeda. Het vervolg op de eerste Marvel space opera gaat dan ook op 27 april in premičre, wat Gunn een maand de tijd geeft om zijn werk na te verzorgen voordat hij al gamend terug de ruimte in kan.

Right now I am just trying to clear my schedule after Guardians comes out so I can play @masseffect Andromeda.

Aldus James Gunn. Toen fans van de film hebben vroegen of Mass Effect daarmee als een inspiratiebron gediend heeft voor de films, was de regisseur duidelijk in zijn respons. BioWare's RPG-franchise heeft in zekere zin de visie van de films bijgestaan, alsmede natuurlijk de stripboeken en andere grote ruimte-verhalen.


Op zijn beurt heeft Aaryn Flynn, leidinggevende bij ontwikkelaar BioWare, de ironie hiervan aangekaart. Flynn geeft juist aan dat hijzelf probeert Mass Effect: Andromeda af te krijgen zodat hij op tijd kan genieten van de nieuwe Guardians of the Galaxy.

De publieke promotie van Gunn heeft hem dankbaar gesteld, waarna hij de aandacht eerde met een kersvers nieuw screenshot van de game:


Wetende dat de twee ruimte-franchises een oogje voor elkaar hebben, voelt dit specifieke beeld ineens opvallend veel als een lichte cross-over tussen de twee. De afgebeelde omgeving zou zo uit een Guardians-trailer gewandeld kunnen zijn. Wat jij?

» Reacties [4]

Auteur: Mike Gevers op woensdag 11 januari 2017 om 13:23:39

Ook tweede Global Mission in Pokémon Sun & Moon mislukt; doelen worden aangepast

Bron: VG24/7
Vorige maand werd bekend dat de eerste Global Mission in Pokémon Sun & Moon gefaald was: spelers slaagden er niet in om gezamenlijk honderd miljoen Pokémon te vangen. Eind december begon de tweede Global Mission, maar ook deze keer ging het mis.

Het doel was dat alle spelers samen één miljoen Pokémon zouden vangen of verslaan door middel van de Island Scan-functies. Het moeilijke aan deze missie was dat die slechts eenmaal per 24 uur kunnen worden gebruikt. Wel deelde Nintendo QR-codes uit zodat de Island Scan twee keer kon worden gebruikt. Toch kwamen spelers niet verder dan 661.839 Pokémon.

Wel geeft Nintendo een troostprijs van 217 Festival Coins, van de 434 die de oorspronkelijke beloning zou zijn. Je krijgt meer Festival Coins als je je spel hebt geregistreerd met het Pokémon Global Link-systeem.

Ontwikkelaar Game Freak heeft gezegd dat het falen van de eerste twee Global Missions ertoe heeft geleid dat de volgende missiedoelen haalbaarder worden.

» Reacties [3]

Auteur: Tom Kauwenberg op woensdag 11 januari 2017 om 14:35:22

Stardew Valley - Een bijzonder verslavende indie-oogst | ReviewWie had gedacht dat het werk van één man kon leiden tot een ongekend serieuze verslaving voor duizenden? Stardew Valley is precies dat. In deze review legt Tom uit waarom dit de sleeper hit van 2016 was...

Lees de review.

» Reacties [8]

Auteur: Tom Kauwenberg op woensdag 11 januari 2017 om 15:36:56

Platinum Games geeft officiëel statement over annulering Scalebound

Na een moeizame ontwikkeling gaat drakenspel Scalebound het daglicht niet zien. Uitgever Microsoft verbrak de radiostilte rondom de titel met niets minder dan een volledige annulering van het project. Een bijzonder teleurstellende manier om het nieuwe game-jaar af te trappen.

Ontwikkelaar Platinum Games heeft ons nu voorzien van een officieel statement over de prenatale dood van het project. Op het officiële blog geeft diens voorzitter, Kenichi Sato, een verklaring over het spijtige nieuws.

We’re sorry to say that on January 9, 2017, Microsoft Studios announced the cancellation of Scalebound. We are very disappointed things ended up this way, especially since we know many of our fans were looking forward to this game as much as we were.

Going forward, we will strive to continue delivering high-quality games to you, starting with NieR:Automata in March, and including products like GRANBLUE FANTASY Project Re:Link and LOST ORDER in the future.

We will keep working hard to meet your expectations and we look forward to your continued support!

De annulering van Scalebound was een harde pil om te slikken, maar Platinum Games hoopt heil te vinden in de nog lopende ontwikkelingen van de Japanse studio.

Scalebounds voornaamste game-designer, Hideki Kamiya, liet op zijn eigen Twitter ook officieuze reacties over het nieuws achter. De annulering deed hem spijt betuigen tegenover zijn fans, maar hun reactie was niet wat hij verwachtte. In plaats van onder vuur genomen te worden voor het vertraagde ontwikkelproces, werd hij juist digitaal omarmd door de teleurgestelde geďnteresseerden van Scalebound.


Wij van GamersNET betreuren de dood van Scalebound evenals. In meerdere testsessies met het spel wist het Japanse drakenavontuur immers een handvol van onze redacteuren te betoveren, zoals destijds te lezen was in onze Scalebound previews.

» Reacties [3]

Auteur: Tom Kauwenberg op woensdag 11 januari 2017 om 15:53:26

Mogelijke Nintendo Switch-accessoires van HORI uitgelekt

Aanstaande vrijdag doet Nintendo met een eigen evenement dan eindelijk meer uit de doeken over de recent onthulde Nintendo Switch. De verwachtingen (en bijbehorende media-chaos) lopen hoog op, en dus is het ook niet gek dat er her en der al wat nieuws over de console lekt. In dit geval bleken het beelden van mogelijke accessoires voor de Nintendo Switch, afkomstig van het Japanse HORI.


HORI focust al langer op het fabriceren van allerhande randapparatuur voor consoles. Recentelijk verscheen bijvoorbeeld nog de HORI TAC Pro voor PlayStation 4, die GamersNET uitgebreid onder de loep nam. Nu blijkt dus ook dat HORI wellicht op de proppen komt met de eerste accessoires voor de Nintendo Switch. Gelekte productfoto's tonen een unieke beschermhoes voor de tablet-controller, gamepad, een heuse auto-oplader en uiteraard HORI's specialiteit: een fight stick.

Een aantal van de uitgelekte beelden bestaat uit simpele foto's van productboekjes, maar de hoge resolutie digitale afbeeldingen doet dan toch weer vermoeden dat dit meer dan een loos gerucht of een enthousiast Photoshopje is.

Zie de onderstaande kiekjes en beslis voor jezelf: is dit de real deal randapparatuur voor de Switch?
» Reacties [0]

Auteur: Peter Bouwman op woensdag 11 januari 2017 om 18:39:51

Ruzie bij CS:GO en nieuwe regels LoL | eSports Nieuws

» Reacties [1]

Auteur: Daniël de Zwart op woensdag 11 januari 2017 om 21:05:01

Nieuwe trailer: Horizon: Zero Dawn Story Trailer

» Reacties [8]

Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Mei 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie