Game nieuws van zondag 12 februari 2017

Auteur: Valentijn van der Lende op zondag 12 februari 2017 om 12:58:00

Nieuwe trailer: Final Fantasy XV Spring 2017 Update Trailer

» Reacties [0]

Auteur: Valentijn van der Lende op zondag 12 februari 2017 om 13:10:00

Nieuwe trailer: Poochy & Yoshi's Woolly World Herinneringen Trailer

» Reacties [0]

Auteur: Valentijn van der Lende op zondag 12 februari 2017 om 13:06:00

Nieuwe trailer: Rocksmith 2014 Edition 80's Mix II DLC Trailer

» Reacties [0]

Auteur: Valentijn van der Lende op zondag 12 februari 2017 om 12:56:00

Nieuwe trailer: Tales of Berseria Character Trailer - Bienfu

» Reacties [0]

Auteur: Valentijn van der Lende op zondag 12 februari 2017 om 13:03:00

Nieuwe trailer: The Walking Dead: Season 3 Retail Trailer

» Reacties [2]

Auteur: Leon Kempers op zondag 12 februari 2017 om 00:00:04

Ubisoft: Verkoopcijfers Watch Dogs 2 gestegen na rustige launch

Bron: VG24/7
Ubisoft-baas Yves Guillemot heeft tijdens een investeerdersbijeenkomst laten weten dat de launch van Watch Dogs 2 enigszins tegenviel. Guillemot omschreef de verkoopcijfers rond de release als "soft", maar benadrukte tegelijkertijd dat de populariteit aantrekt.

Guillemot stelt dat positieve mond-op-mondreclame ervoor heeft gezorgd dat veel gamers het spel na de release alsnog aanschaften. Deze toewijding van spelers zou volgens de Ubisoft-directeur "belangrijk zijn voor de toekomst van de franchise".

Wij waren ook erg te spreken over Watch Dogs 2 en beloonden de game in onze review met een 9.

» Reacties [4]

Auteur: Leon Kempers op zondag 12 februari 2017 om 00:01:02

Fans willen seks met nieuwe Mass Effect-alien

Bron: Eurogamer
Op het internet is een ware gekte ontstaan voor Jaal, een nieuwe alien in Mass Effect: Andromeda. Verschillende fans zijn op slag verliefd geworden op deze Angaran en dromen ervan om hem (haar?) alle hoeken van de kamer te laten zien.

Een greep uit de reacties op het officiŽle BioWare-forum:

 • He's beautiful *blush*
 • That is the cutest thing I've seen in a while <3
 • I am gunna bang that monocle rat lobster.
 • Fans hebben op DeviantArt al een galerij met fan-art samengesteld en ene CelteriuM ontwierp zelfs een Jaal-kettinghanger van klei.


  Jaal schaart zich onder de Angaran, een nieuw ras in de Mass Effect-serie. De Angaran zijn een combinatie van de Twi'leks uit Star Wars, Avatars Na'vi en BioWare's weggegooide ontwerpen voor Mass Effects Quarians.

  Verschillende fans hebben BioWare via Twitter gevraagd of het mogelijk is om seks te hebben met Jaal. Hoewel BioWare duidelijk suggereerde dat dit tot de mogelijkheden behoort, maakte de studio niet duidelijk of Jaal exclusief beschikbaar is voor ťťn geslacht.

  Mass Effect: Andromeda verschijnt op 21 maart. In de tussentijd kun je op Twitter terecht voor je dagelijkse dosis Jaal-fantasieŽn.

  » Reacties [7]

  Auteur: Leon Kempers op zondag 12 februari 2017 om 09:59:25

  Star Trek: Bridge Crew uitgesteld tot mei

  Bron: Eurogamer
  Ubisofts VR-avontuur in het Star Trek-universum is uitgesteld. De game zou oorspronkelijk volgende maand verschijnen, maar laat nu tot 30 mei op zich wachten.

  Gelukkig kwam de Franse uitgever met goed nieuws om de pijn wat te verzachten: de U.S.S. Enterprise uit de Original Series zal speelbaar zijn in de Ongoing Voyages-modus. In deze modus zijn de werelden procedureel gegenereerd, waardoor je - zoals de naam al verklapt - een oneindig universum kunt verkennen.

  Peter mocht vorig jaar al met Bridge Crew aan de slag en was erg enthousiast, zoals je kunt zien in onze videopreview.

  » Reacties [0]

  Auteur: Leon Kempers op zondag 12 februari 2017 om 12:12:58

  Mads Mikkelsen vertelt over samenwerking met Kojima

  Hannibal-acteur Mads Mikkelsen schoof aan voor de nieuwste aflevering van Kojima's YouTube-serie 'Hideo Tube'. Hij vertelde over zijn rol in Death Stranding en de unieke ervaring om te acteren in een videogame.

  Mikkelsen voelt zich bevoorrecht om met Kojima te mogen samenwerken. Hij realiseert goed dat hij direct op hoog niveau in de game-industrie begint:

  [M]y son knew him, knew his games. And when I told him I was gonna meet you he was like, "Oh! I have to come with you!" But obviously he's a brilliant man and very, very nice, and it's just an honor to be part of this. It's something that I've never done before, and to do it straight in the super league is fantastic.

  Mikkelsen vertelde tevens hoe het is om te acteren zonder set. Hij heeft voor verschillende films al 3D-scans van zijn lichaam laten maken, maar nog nooit eerder ging dat zo diep:

  I've done scannings before, for Doctor Strange and the big films that will use 3D. [...] It's very interesting that we only have our imagination to work with, and no set, no nothing. Very, very interesting.

  Tot slot deelde Mikkelsen zijn enthousiasme over de unieke eigenschappen van videogames. Volgens hem zijn er in games dingen mogelijk die in films nooit zouden kunnen:

  We can make up the background, but we don't necessarily have to, because it is out of time, out of space. It is in the moment. So I think the opportunity of doing things we've never done before, as you say, that is not necessarily linked to a psychological base, but it's based to the moment. It could be very interesting, which we normally don't do when we do characters.

  Het volledige gesprek tussen Hideo Kojima, Kenji Yano en Mads Mikkelsen is hieronder te bekijken. Vergeet niet om de Engelse ondertiteling aan te zetten.

  » Reacties [0]

  Auteur: Leon Kempers op zondag 12 februari 2017 om 09:58:39

  Season Pass voor Sniper Elite 4 opent de jacht op de FŁhrer

  Sniper Elite 4 ligt vanaf volgende week in de winkels en net als bijna elke grote AAA-release krijgt ook dit spel een Season Pass. Ontwikkelaar Rebellion heeft via een persbericht onthuld wat kopers van deze pas precies kunnen verwachten.

  Rebellion is van plan om 12 DLC-pakketten uit te brengen voor Sniper Elite 4. Daaronder bevindt zich een speciale missie getiteld 'FŁhrer', waarin protagonist Karl Fairburne een Duitse U-boot infiltreert om Adolf Hitler op te sporen. Verder kunnen we rekenen op uitbreidingspakketten die nieuwe wapens, wapen-skins en multiplayer-personages introduceren.

  De ontwikkelaar wil echter voorkomen dat de Season Pass leidt tot een tweedeling in de community. Daarom zullen alle nieuwe maps en modi gratis beschikbaar gesteld worden. Wil je de extra missies en content die hierboven genoemd werden, dan kun je de Season Pass aanschaffen voor 34,99 euro.

  » Reacties [3]

  Auteur: Leon Kempers op zondag 12 februari 2017 om 12:59:50

  Grote ontslagen bij Activision ondanks financiŽle successen

  Bron: Kotaku
  Hoewel Activision deze week kwartaalwinsten presenteerde die beter waren dan verwacht, heeft de uitgever een groot aantal werknemers ontslagen. Zowel Infinite Warfare-maker Infinity Ward als Beenox (bekend van de Spider-Man-games) moest afscheid nemen van personeelsleden. Ook bij kleinere studio's en het hoofdkantoor vielen ontslagen.

  Volgens berichten heeft Activision Publishing zo'n 5 procent van zijn totale werknemersbestand de deur gewezen. Andere afdelingen, zoals Blizzard Entertainment en MLG, zouden de dans hebben ontsprongen. Activision Publishing vormt onderdeel van Activision-Blizzard en omvat zowel het hoofdkantoor in Santa Monica als een aantal studio's in Noord-Amerika. In een officiŽle verklaring laat Activision weten:

  Activision Publishing is realigning our resources to support our upcoming slate and adapt to the accelerating transition to digital, including opportunities for digital add-on content.

  Activision heeft dit jaar slechts een beperkt aantal games op de planning staan. De uitgever zet groots in op Destiny 2 en de nieuwe Call of Duty. Laatstgenoemde game zal terugkeren naar de roots en traditionele combat bevatten.

  » Reacties [6]

  Inloggen
  Zoeken

  Zoek resultaten:

  Advertentie
  GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
  GN Kalender: Juni 2018
  Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
  Advertentie