Game nieuws van maandag 13 februari 2017

Auteur: Leon Stougie op maandag 13 februari 2017 om 10:57:35

Demo Splatoon 2 eind maart beschikbaar voor alle Switch-bezitters

Bron: Eurogamer
Hoewel de launch line-up van de Nintendo Switch voor sommigen misschien wat tegenvalt, staan er de komende maanden tal van interessante games voor Nintendo's nieuwe console op de planning. Zo is er onder andere Splatoon 2, dat rond de zomer van 2017 moet verschijnen.

Toch is er de mogelijkheid om de shooter al eerder uit te proberen, want eind maart zal Nintendo een testversie van Splatoon 2 in een 'Global Testfire' beschikbaar stellen voor alle Switch-bezitters. Gedurende het weekend van 24 tot en met 26 maart is Splatoon 2 in zes blokken van uur te spelen:

Vrijdag 24 maart
20:00 - 21:00 uur
Zaterdag 25 maart
04:00 - 05:00 uur
12:00 - 13:00 uur
20:00 - 21:00 uur
Zondag 26 maart
05:00 - 06:00 uur
13:00 - 14:00 uur

De Nintendo Switch ligt vanaf 3 maart in de winkels. Een exacte releasedatum van Switch-exclusive Splatoon 2 is momenteel nog onbekend.

» Reacties [1]

Auteur: Akeo Kuipers op maandag 13 februari 2017 om 17:31:27

De beste hotdog OOIT? | GN Vlog

» Reacties [6]

Auteur: Ricardo Kindt op maandag 13 februari 2017 om 12:11:52

Dark Souls 3: Giant Mode | Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GamersNET Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Voor de doorsnee gamer is Dark Souls een aardig pittige game. De serie staat bekend om zijn moeilijkheidsgraad en sadistische valstrikken. Dan zijn er spelers die het normale spel te saai vinden dus maar nieuwe uitdagingen verzinnen. Iron Pineapple heeft op zijn Youtube-kanaal tal van video's staan waarin hij Dark Souls 3 te grazen neemt. Van Shrek tot mini, niets is te gek.


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar leon@gamersnet.nl en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Eet smakelijk!

» Reacties [0]

Auteur: Ricardo Kindt op maandag 13 februari 2017 om 14:33:00

Nieuwe trailer: Rocket League Hot Wheels trailer

» Reacties [4]

Auteur: DaniŽl de Zwart op maandag 13 februari 2017 om 13:14:31

Morgen verschijnt de Battlefield 1 winter update

Bron: Twitter
Electronic Arts laat via Twitter weten dat de winter update van Battlefield 1 morgen, dus op 14 februari, verschijnt. Met zo'n aankondiging kan het niet anders dan dat het een grote update wordt, waar de community flink over onderhandeld heeft.

Zo willen spelers de mogelijkheid krijgen om te stemmen voor de volgende map in de online multiplayer. DICE is hiermee bezig, maar of deze feature in de aankomende update zit is nog onduidelijk. Of het tevens een voorbereiding is op de eerste DLC voor Battlefield 1, genaamd 'They Shall Not Pass', is ook niet bekend. De DLC kunnen we in maart verwachten en voegt de Fransen toe, alsook nieuwe wapens en voertuigen.


» Reacties [5]

Auteur: DaniŽl de Zwart op maandag 13 februari 2017 om 13:27:04

Detroit: Become Human rond motion-capturing sessies af

Bron: Twitter
De nieuwe game van ontwikkelaar Quantic Dream, Detroit: Become Human, heeft een nieuwe en belangrijke fase in de ontwikkeling bereikt. Het was lange tijd stil rondom het project, maar het bedrijf meldt via Twitter dat de motion-capturing sessies zijn afgerond en de ontwikkeling flinke stappen aan het maken is.

Helaas is dat het enige nieuws en blijft het angstvallig gissen naar een releasedatum. Detroit: Become Human had een richtlijn om in 2017 te verschijnen, maar als nu pas de motion-capture klaar is, slaat de twijfel toe of de game niet naar 2018 wordt verschoven. Echter nu dit werk afgerond is, kunnen de medewerkers met de animaties aan de slag en wellicht geeft dit nu juist een boost in de ontwikkeling.

Quantic Dream spendeert wel jaren aan een game, kijkend naar Heavy Rain en Beyond: Two Souls. Detroit: Become Human verschijnt exclusief voor de PlayStation 4.


» Reacties [0]

Auteur: Leon Stougie op maandag 13 februari 2017 om 14:00:06

Sniper Elite 4 - Boom, headshot | Review14 februari. Voor velen de dag dat de liefde gevierd wordt. Zo niet voor ontwikkelaar Rebellion, het is namelijk ook de dag waarop het niet bepaald lieflijke Sniper Elite 4 in de winkels ligt.

Lees de review.

» Reacties [5]

Auteur: Felis Rufus op maandag 13 februari 2017 om 15:00:07

NieR: Automata | Hands-on previewOnze Stijn liet zich met liefde naar Parijs vervoeren in de Thalys. Dat voor een hands-on met NieR: Automata, de aankomende action-rpg van Platinum Games en Square Enix.

Lees de preview.

» Reacties [1]

Auteur: DaniŽl de Zwart op maandag 13 februari 2017 om 19:02:41

Nacon Revolution - Een robuuste controller voor de fanatiekeling | ReviewNa een unboxing en de GamersNET Gear, doet DaniŽl ook zijn zegje in de geschreven review van de Nacon Revolution Pro Controller. Zijn leesvoer staat uiteraard hier klaar!

Lees de review.

» Reacties [7]

Auteur: Tom Kauwenberg op maandag 13 februari 2017 om 19:28:06

Forza-franchise behaalt mijlpaal van 1 miljard dollar in omzet

Uitgever Microsoft heeft een heugelijk mijlpaal om mede te delen: de Forza-franchise draait op volle toeren. Rond het eind van vorig jaar blijkt de race-serie in zijn totaliteit een omzet van ruim 1 miljard dollar (!) behaald te hebben. Het mijlpaal is te danken aan niet alleen het oorspronkelijke reeks Forza Motorsport-spellen, maar uiteraard ook de arcade-vriendelijke spin-off Forza Horizon.

In december tikte de spelersteller van Forza al tegen de 14 miljoen unieke gamers aan en bleek het (ook door GamersNET) bejubelde Forza Horizon 3 op zichzelf al goed voor zeker 2,5 miljoen verkopen.


Microsoft, maar ook ontwikkelstudio's Turn 10 en Playground Games zijn de aanhangers en fans van de franchise dankbaar, en hopen in het vervolg nog meer succes te boeken met de serie. Afgelopen jaar zat dat blijkbaar al goed snor, met een eerste plek voor Forza Horizon 3 in de GamersNET Game Awards 2016 als kers op de overwinningstaart.

Ondertussen wijkt Playground Games, vooral verantwoordelijk voor Forza Horizon, nu wel enigszins af van het race-genre. Zij zouden in het geheim bezig moeten zijn met een niet-racing game, onder de mysterieuze werktitel 'Project 2'.

» Reacties [0]

Auteur: Tom Kauwenberg op maandag 13 februari 2017 om 20:10:00

Nieuwe trailer: Nintendo Switch - Play Together

» Reacties [0]

Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Juni 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie