Game nieuws van dinsdag 14 februari 2017

Auteur: Tom Kauwenberg op dinsdag 14 februari 2017 om 00:27:00

Wat heb je nou aan een 'gaming desk' als de Arozzi Arena? | GamersNET Gear

» Reacties [9]

Auteur: Akeo Kuipers op dinsdag 14 februari 2017 om 11:54:31

WIN megavette goodies van For Honor! | Prijsvraag

» Reacties [65]

Auteur: Tom Kauwenberg op dinsdag 14 februari 2017 om 11:48:51

Ook lijpe Vikingbijl uit For Honor nagemaakt door Man At Arms | Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GamersNET Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Terwijl onze For Honor Themaweek zich rustig aan ontvouwt, en onze Daniël zich klaarstoomt voor de review (en meer Viking-taferelen), komen we met nóg een mooie Lunchtip over de replicawapens van Man at Arms: Reforged...

Eind vorige week linkten we al door naar een mooie tutorial-video van het samoeraizwaard uit For Honor, maar nu komen de op-en-top mannelijke mannen van Man at Arms ook met een replica van het Viking Dane Axe uit Ubisofts nieuwe vechtspel. Kijk mee, en wie weet steek je er zelf nog wat handvaardigheid van op...


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar leon@gamersnet.nl en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Eet smakelijk!

» Reacties [4]

Auteur: Ricardo Kindt op dinsdag 14 februari 2017 om 11:08:21

Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia krijgt enkel Engelse stemmen

De aankomende game Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia krijgt naar alle waarschijnlijkheid enkel Engelse stemmen. De beslissing van Nintendo is niet geheel verrassend want dit was ook het geval in Fire Emblem Fates. Of de keuze van Nintendo slim is moet blijken, want er was veel controverse rond de lokalisatie van Fire Emblem Fates.

Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia werd aangekondigd in een speciale Nintendo Direct die in het teken van Fire Emblem stond. De serie heeft de laatste tijd veel aandacht gezien onlangs de mobiele game Fire Emblem Heroes uit kwam en er twee games voor de Nintendo Switch in de planning staan. Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia is een remake van de game Fire Emblem Gaiden die exclusief in Japan uit kwam. Het spel komt 19 mei 2017 uit voor Nintendo 3DS.

» Reacties [0]

Auteur: Ricardo Kindt op dinsdag 14 februari 2017 om 11:32:28

Skate 3 gratis beschikbaar op EA Access voor Xbox One

Pak je kniebeschermers er maar weer bij want vanaf nu is Skate 3 te downloaden met EA Access voor Xbox One. De game is al Backwards Compatible, maar misschien de moeite waard voor diegenen die de game nog niet hebben.

Leden van EA Access krijgen vanaf 16 maart ook toegang tot 10 uur aan speeltijd in Mass Effect: Andromeda. Bij aankoop van de game kan gewoon verder gespeeld worden wanneer de game 23 maart uit komt voor Xbox One, PlayStation 4 en pc.

» Reacties [2]

Auteur: Ricardo Kindt op dinsdag 14 februari 2017 om 13:15:25

Disney breekt banden met PewDiePie wegens antisemitisme

Bron: VG24/7
Disney heeft zijn banden met de YouTuber PewDiePie verbroken na een aantal video’s waarin hij antisemitische grappen maakt. In één van zijn video’s uit januari houdt PewDiePie een bord omhoog waarop “Death to all Jews” te lezen is. PewDiePie beweert dat het slechts om een grap gaat.

Volgens Disney gaat de grap van Felix te ver, dus wil het mediabedrijf per direct niets meer met de Zweed te maken hebben. PewDiePie laat weten de beslissing te begrijpen en dat het niet zijn bedoeling was grof over te komen. De YouTuber redt zich vast wel zonder Disney, want vorig jaar werd zijn verdiensten met YouTube geschat op zeker 15 miljoen dollar.

» Reacties [19]

Auteur: Leon Stougie op dinsdag 14 februari 2017 om 16:08:00

Nieuwe trailer: For Honor Launch Trailer

» Reacties [2]

Auteur: Ricardo Kindt op dinsdag 14 februari 2017 om 16:00:35

The Legend of Zelda: Breath of the Wild krijgt downloadbare content

Nintendo laat weten dat The Legend of Zelda: Breath of the Wild downloadbare content krijgt. Er staan meerdere pakketten aan content in de planning waarvan het eerste pakket in de zomer verschijnt. Alle downloadbare content wordt gebundeld onder een season pass die 19,99 euro gaat kosten.

Het eerste pakket bevat de Cave of Trials-uitdaging, de hard-moeilijkheidsgraad en een nieuwe functie voor de in-game plattegrond waar verder nog niets over bekend is. Bij aanschaf van de season pass verschijnen er drie schatkisten in het Great Plateau-gebied met een nieuw shirt met het logo van de Nintendo Switch voor Link en andere waardevolle voorwerpen.

Het tweede pakket is tijdens de feestdagen te downloaden en bevat een nieuwe kerker en een uitbreiding voor de verhaallijn. The Legend of Zelda: Breath of the Wild is een launch-game voor de Nintendo Switch die 3 maart uit komt voor zowel de Nintendo Switch als de Wii U.

» Reacties [3]

Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Juni 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie