Game nieuws van donderdag 16 februari 2017

Auteur: Akeo Kuipers op donderdag 16 februari 2017 om 16:36:49

Wedden in CS:GO en dikke bug in League? | eSports Nieuws

» Reacties [0]

Auteur: Leon Stougie op donderdag 16 februari 2017 om 09:34:00

Nieuwe trailer: Horizon: Zero Dawn Earth is Ours No More Trailer

» Reacties [2]

Auteur: Leon Stougie op donderdag 16 februari 2017 om 10:20:49

Snake Pass verschijnt eind maart voor PlayStation 4, Xbox One, Switch en pc

Bron: Eurogamer
Ontwikkelaar Sumo Digital ken je misschien wel als de studio achter LittleBigPlanet 3 en Sonic & All-Stars Racing: Transformed. Daarnaast is de Britse studio begin vorig jaar in de arm genomen door uitgever Deep Silver om te werken aan Dead Island 2. Tegelijkertijd werkt Sumo Digital ook aan een eigen IP, namelijk Snake Pass.

Deze puzzelplatformer, waarin je een slang bestuurt, heeft nu een releasedatum opgeplakt gekregen. Sumo Digital laat namelijk weten dat de game vanaf 29 maart beschikbaar zal zijn. Snake Pass zal verschijnen voor de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc.

» Reacties [3]

Auteur: Ricardo Kindt op donderdag 16 februari 2017 om 10:33:22

Activision teaset grote aankondiging omtrent Crash Bandicoot

Activision heeft op Twitter een bericht geplaatst dat teaset naar nieuwe informatie over Crash Bandicoot N. Sane Trilogy. Er is momenteel nog geen releasedatum bekend, maar aan de tweet te zien lijkt het erop dat die snel gaat komen.

In de tweet is een kort filmpje te zien van Crash Bandicoot die onder mysterieuze dozen met vraagtekens staat. De dozen staan in een patroon die sterk aan een datum doen denken. De onthulling wordt naar alle waarschijnlijkheid dus een releasedatum. De tweet is van ongeveer 15 uur geleden en hint dat de onthulling de dag erna komt, dus vandaag horen we meer.

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy is een remaster van de klassieke Crash Bandicoot spellen uit het PlayStation 1 tijdperk. De game staat vooralsnog in de planning voor 2017 en wordt exclusief voor PlayStation 4.


» Reacties [11]

Auteur: Leon Stougie op donderdag 16 februari 2017 om 10:54:00

Nieuwe trailer: Snake Pass Release Date Trailer

» Reacties [0]

Auteur: Akeo Kuipers op donderdag 16 februari 2017 om 15:15:00

Collector's Editions worden SKEER? | Hot Koffie Show

» Reacties [9]

Auteur: Leon Stougie op donderdag 16 februari 2017 om 15:40:01

THQ Nordic brengt DS-game Lock's Quest naar PS4, Xbox One en pc

Sinds enkele maanden gaat uitgever Nordic Games door het leven als THQ Nordic, nadat de uitgever eerder al na het faillissement van THQ de rechten op diverse THQ-games opkocht. Daartoe behoort ook het in 2008 voor de Nintendo DS verschenen Lock's Quest. Deze tower defense-game krijgt nu nieuw leven op de PlayStation 4, Xbox One en pc, want THQ Nordic heeft een remaster van Lock's Quest aangekondigd.

De remaster van Lock's Quest wordt verzorgd door Digital Continue. Deze studio wordt geleid door Joe Tringali, die de oprichter is van Lock's Quest-ontwikkelaar 5th Cell. Tringali laat dan ook weten verheugd te zijn om een remaster van Lock's Quest te ontwikkelen:

I always felt Locks Quest deserved a multi-platform release, and its exciting to help that vision come to pass all these years later. The incredible pixel style translates well to console, and we were fortunate to include many high-resolution assets that werent in the original. It was great to work with a partner like THQ Nordic, who understands and respects the creative process, and was dedicated to both preserving and enhancing this fan favourite.

De remaster van Lock's Quest komt in april naar de PlayStation 4, Xbox One en pc.

» Reacties [1]

Auteur: Mike Gevers op donderdag 16 februari 2017 om 19:01:10

Crash Bandicoot Nsane Trilogy verschijnt op 30 juni

Bron: GameSpot
Eerder vandaag meldden we al dat er nieuws aan zat te komen over Crash Bandicoot Nsane Trilogy en dat het zeer waarschijnlijk om de releasedatum zou gaan. Dit blijkt nu inderdaad te kloppen, want Activision maakt bekend dat de game op 30 juni uitkomt.

De Crash Bandicoot Nsane Trilogy bundelt remakes van de eerste drie games in de serie: Crash Bandicoot, Crash Bandicoot: Cortex Strikes Back, and Crash Bandicoot: Warped. De oorspronkelijke games werden ontwikkeld door Naughty Dog, maar Vicarious Visions (een ontwikkelaar binnen Activision) is verantwoordelijk voor de PlayStation 4-versies.

De Nsane Trilogy behoudt de geometrie van de originele spellen, maar bouwt de gameplay verder compleet van de grond af op. Daarbij horen ook nieuwe features. Zo krijgen alle games hetzelfde checkpoint- en save-systeem en ook de menu's worden onder handen genomen.

Zoals gezegd komt de Crash Bandicoot Nsane Trilogy uit op 30 juni. Volgens Polygon gaat de game 39,99 dollar kosten, dus waarschijnlijk is dat ook de prijs in euro's.

» Reacties [2]

Auteur: Mike Gevers op donderdag 16 februari 2017 om 19:22:15

Open beta Ghost Recon: Wildlands loopt van 23 tot en met 27 februari

Bron: GameSpot
We wisten al dt het eraan zat te komen: een open beta voor Ghost Recon: Wildlands. Eerder maakte Ubisoft namelijk bekend dat die een nieuwe regio zal bevatten. Nu maakt Ubisoft wellicht nog een belangrijker feitje bekend: de releasedatum. Iedereen die wil, kan van 23 tot en met 27 februari aan de slag met de open beta.

Naast de eerdergenoemde nieuwe regio, krijgen we in de open beta ook toegang tot alle content uit de afgelopen gesloten beta. De nieuwe regio heet Montuyoc en herbergt een aantal van de sterkste vestingen van Santa Blanca, het drugskartel waar je het tegen opneemt in de game.

Mocht je overigens weinig tijd hebben om te gamen tussen 23 en 27 februari, is het wellicht tch verstandig om de beta even op te starten. Als je namelijk deel hebt genomen aan de gesloten beta f deelneemt aan de komende open beta, krijg je bij de release van Ghost Recon: Wildlands toegang tot drie extra missies. Die zijn gebundeld in de Unidad Conspiracy DLC. Wel moet je hiervoor de fysieke editie van de game hebben en vr 31 maart spelen om aanspraak te maken op die extra DLC.

De build voor de open beta is vanaf 21 februari te pre-loaden, zodat je op 23 februari meteen aan de slag kunt met de game. Ghost Recon: Wildlands verschijnt op 7 maart voor de pc, Xbox One en PlayStation 4.

» Reacties [5]

Auteur: Mike Gevers op donderdag 16 februari 2017 om 19:57:00

Nieuwe trailer: Cities: Skylines Xbox One Reveal Trailer

» Reacties [1]

Auteur: Mike Gevers op donderdag 16 februari 2017 om 20:02:13

Cities: Skylines komt deze lente naar Xbox One en Windows 10

Bron: VG24/7
Cities: Skylines gaat al een tijdje mee. Zo lang, zelfs, dat er al twee uitbreidingen zijn verschenen, namelijk After Dark en Snowfall. Waar het tot nu toe wat stil over was, was de Xbox One-versie die ontwikkelaar Paradox heeft beloofd.

Die stilte wordt nu eindelijk doorbroken: Paradox maakt bekend dat we dit voorjaar nog aan de slag kunnen met de game op de Xbox One. Het is dus nog geen concrete datum, maar het wordt in ieder geval bevestigd dat de Xbox One-versie niet is geannuleerd.

De Xbox One-versie van Cities: Skylines bevat naast de basisgame ook de eerdergenoemde After Dark DLC. Ook is de game door Tantalus Media geoptimaliseerd voor besturing via controllers.

Tegelijk met de Xbox One-versie komt Cities: Skylines uit op Windows 10, oftewel de Windows Store. Het is niet bekend of ook bij die versie de After Dark-uitbreiding is inbegrepen.

Check hieronder de nieuwe trailer voor de Xbox One-versie van Cities: Skylines.

» Reacties [2]

Auteur: Mike Gevers op donderdag 16 februari 2017 om 20:19:33

Multiplayer-functies PlayStation Plus van 22 tot en met 27 februari gratis

Voor een aantal mensen is de prijs van een PlayStation Plus-abonnement een drempel: is het cht 50 euro waard? Mocht je nog twijfelen, kun je de dienst vanaf 22 tot en met 27 februari gratis uitproberen. Let wel: het gaat alleen om de multiplayer-functies van PlayStation Plus. De gratis games die abonnementhouders krijgen, zijn dus niet inbegrepen.

Je hoeft je nergens aan te melden, laat staan betaalgegevens toe te voegen om gebruik te maken van de gratis multiplayer. Je hoeft slechts je PlayStation 4 op te starten en je kunt online gaan als je je internetverbinding hebt ingesteld.

Of het toeval is of niet, de gratis proefversie van PlayStation Plus valt bijna n op n samen met de net aangekondigde open beta van Ghost Recon: Wildlands. Dit is dan ook de uitgelezen kans om zowel die game als PlayStation Plus uit te proberen.

» Reacties [8]

Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Juni 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie