Game nieuws van maandag 13 maart 2017

Auteur: Ricardo Kindt op maandag 13 maart 2017 om 09:49:54

Square Enix kondigt de mobiele game Kingdom Hearts Union X aan

Square Enix heeft laten weten binnenkort een nieuwe mobiele game te lanceren genaamd Kingdom Hearts Union X. De game is niet volledig nieuw gezien het een grote update voor de mobiele game Kingdom Hearts Unchained is. De komst van Union X introduceert multiplayer en nieuwe opties om je personage aan te kleden.

In Union X kun je met teams van zes spelers samen werken om hordes van Heartless tot pulp te slaan. Communiceren met andere spelers kan gedaan worden door middel van emotes en text bubbles. Er zijn ook nieuwe verhaallijnen, verschillende quests met varierende moeilijkheidsgraden en een Theater Mode toegevoegd waarin spelers cutscenes opnieuw kunnen bekijken. Kingdom Hearts Unchained is gratis te downloaden voor Android en iOS. De game gaat een speciaal evenement tegemoet waarin de verjaardag van de app gevierd wordt waarna de game afgelost wordt door Union X. Spelers kunnen zich al aanmelden voor Union X en kunnen daarmee speciale beloningen verdienen in de game. Kingdom Hearts Union X komt volgende maand uit.

» Reacties [1]

Auteur: Ricardo Kindt op maandag 13 maart 2017 om 10:29:00

Nieuwe trailer: Kingdom Hearts Union X Teaser trailer

» Reacties [3]

Auteur: Ricardo Kindt op maandag 13 maart 2017 om 12:39:11

Windows 7 vernietiging | Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GamersNET Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

We hebben allemaal wel eens domme dingen gedaan op een pc. Ome Jobel van Vinesauce brengt het echter naar een extreem met de absolute vernietiging van elk OS dat er te vinden is. Vandaag in de hoofdrol Windows 7. Zijn aanstekelijke lach en gestoorde werkwijze zijn zo iconisch dat ze bijna een cultureel erfgoed zijn geworden. Geniet!


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar leon@gamersnet.nl en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Eet smakelijk!

» Reacties [1]

Auteur: Lennart van Alem op maandag 13 maart 2017 om 13:32:13

Nieuwe trailer: Crash Bandicoot Nsane Trilogy - Hang Eight Level Playthrough Video

» Reacties [3]

Auteur: Akeo Kuipers op maandag 13 maart 2017 om 18:13:29

Lennart verliest een weddenschap! | GN Vlog #83

» Reacties [7]

Auteur: Ricardo Kindt op maandag 13 maart 2017 om 14:53:30

The Legend of Zelda: Breath of the Wild Wii U | ReviewHoe verhoudt de Wii U-versie van Breath of the Wild zich tegenover de game op de Switch? Je leest het hier.

Lees de column.

» Reacties [9]

Auteur: Leon Stougie op maandag 13 maart 2017 om 17:13:18

Ghost Recon: Wildlands - Vrijheid, blijheid | ReviewNa de eerdere 'review in progress' van Ghost Recon Wildlands heeft onze Leon zijn jacht op het drugskartel in Bolivia nog heel wat uren doorgezet. Zijn definitieve oordeel lees je in deze review.

Lees de review.

» Reacties [6]

Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
Razer lanceert eigen online game-winkel; win meteen een tientje tegoed! | Prijsvraag
GN Kalender: April 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie