Game nieuws van donderdag 16 maart 2017

Auteur: Leon Stougie op donderdag 16 maart 2017 om 10:41:02

Drawn to Death is direct bij release in april een PlayStation Plus-game

Het in 2014 onthulde Drawn to Death zal op 4 april verschijnen voor de PlayStation 4, zoveel was al langer bekend. Hoewel dit project van David Jaffe, de man achter Twisted Metal en God of War, oorspronkelijk werd gepromoot als een free-to-play-game, kwam de ontwikkelaar hier vorig jaar op terug; Drawn to Death zou toch een prijskaartje opgeplakt krijgen.

Nu blijkt dat veel PlayStation 4-bezitters Drawn to Death toch direct bij de release gratis zullen kunnen spelen. Jaffe heeft namelijk bekendgemaakt dat de shooter gelanceerd zal worden als PlayStation Plus-game. Een unicum is dit zeker niet, in het verleden waren onder andereRocket League en Disc Jam vanaf de release gratis te spelen voor Plus-abonnees.

» Reacties [0]

Auteur: Leon Stougie op donderdag 16 maart 2017 om 11:50:48

Disney-klassiekers komen naar huidige generatie met The Disney Afternoon Collection

Bron: NeoGAF
Nadat Capcom eerder al met succes de NES-klassieker DuckTales naar de PlayStation 3, Xbox 360, Wii U en pc bracht in de vorm van DuckTales Remastered, duikt de Japanse uitgever nu nog wat verder zijn archief met Disney-platformers in. Capcom heeft namelijk The Disney Afternoon Collection onthuld voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

The Disney Afternoon Collection bevat geremasterede versies van een zestal Disney-platformers voor de NES, namelijk Chip n Dale Rescue Rangers, Chip n Dale Rescue Rangers 2, Darkwing Duck, DuckTales, DuckTales 2 en Talespin. Niet alleen zijn deze spellen in The Disney Afternoon Collection voorzien van een HD-jasje, ook voegt Capcom met Boss Rush en Time Attack een tweetal nieuwe modi aan ieder spel toe.

Erg lang hoef je niet te wachten voor deze trip down memory lane of eerste ervaring met deze platform-klassiekers. Op 18 april 2017 verschijnt The Disney Afternoon Collection als digitale download voor de PlayStation 4, Xbox One en pc. De collectie zal 19,99 euro kosten.

» Reacties [1]

Auteur: Leon Stougie op donderdag 16 maart 2017 om 12:06:00

Nieuwe trailer: The Disney Afternoon Collection Announcement Trailer

» Reacties [2]

Auteur: Akeo Kuipers op donderdag 16 maart 2017 om 19:27:50

Indiegames maken geen kans meer! | Hot Koffie Show

» Reacties [6]

Auteur: Danil de Zwart op donderdag 16 maart 2017 om 17:42:17

Nieuwe trailer: Prey Typhon Research Trailer

» Reacties [0]

Auteur: Danil de Zwart op donderdag 16 maart 2017 om 17:42:38

Nieuwe trailer: Injustice 2 Introducing Firestorm Trailer

» Reacties [0]

Auteur: Danil de Zwart op donderdag 16 maart 2017 om 17:43:20

Nieuwe trailer: Quake Champions Scalebearer Champion Trailer

» Reacties [0]

Auteur: Danil de Zwart op donderdag 16 maart 2017 om 17:43:45

Horizon: Zero Dawn verkoopt 2,6 miljoen exemplaren; krijgt verhalende expansion

Ontwikkelaar Guerrilla Games laat weten dat Horizon: Zero Dawn, die nog maar twee weken uit is, al 2,6 miljoen exemplaren heeft verkocht. De game van de Amsterdamse developer is daarmee de bestverkopende nieuwe first-party IP op PlayStation 4, en uiteraard de meest succesvolle titel van Guerrilla. De aantallen zijn zowel van de fysieke als de digitale versies.

Hermen Hulst van Guerrilla is thrilled dat Horizon: Zero Dawn het zo goed doet en de pers en consumenten lovend zijn. Voor het bedrijf was het hard werken, maar wel liefdevol en het geeft dan ook veel voldoening dat het publiek net zoveel passie en enthousiasme uit voor de game.

Were thrilled that Horizon Zero Dawn has been embraced by critics and players alike. Developing the game was a labor of love, so its extremely satisfying to see that it elicits the same passion and enthusiasm from the gaming public that we felt during its development.

Dit is echter niet het enige, want Horizon een verhalende expansion en de ontwikkelaar is er al mee bezig. Exacte details zijn nog niet bekendgemaakt, maar het spel was pas het begin van Aloys avontuur.

The team is already hard at work on an expansion to the story (..) beginning of Aloys story and our exploration of the world of Horizon: Zero Dawn.

Sony meldde eerder al dat Horizon: Zero Dawn potentie heeft om een franchise te worden en Aloy het PlayStation-icoon van de toekomst kan worden.

Horizon: Zero Dawn verscheen op 1 maart exclusief voor de PlayStation 4.


» Reacties [9]

Auteur: Mike Gevers op donderdag 16 maart 2017 om 20:41:27

Civilization 6 krijgt demo van zestig beurten op Steam

Bron: PC Gamer
Civilization 6 gaat al enkele maanden mee en in die tijd zijn de nodige updates al verschenen. Echter, updates alleen zijn natuurlijk geen reden om de game aan te schaffen als je niet weet of het wel wat voor je is. Daarom is er nu een gratis demo op Steam verschenen voor Civilization 6.

In de testversie kun je ervoor kiezen om de Chinees Qin Shi Huang onder de knoppen te nemen. De andere optie is de tutorial van de game. Beide mogelijkheden zijn beperkt tot zestig beurten speeltijd. Daarna kun je ervoor kiezen om de game te kopen f om nog een demo-potje te spelen.

Mocht de beurtenlimiet je wat kort in de oren klinken, is er goed nieuws: de demo is oneindig vaak te herhalen. Je voortgang zal uiteraard niet opgeslagen blijven.

Naast de mogelijkheid om Civilization 6 gratis uit te proberen, houdt uitgever 2K Games dit weekend ook een uitverkoop op Steam. Daarbij is Civilization 6 met 20% korting te koop, maar ook games als Mafia 3 en XCOM 2 zijn tegen een lagere prijs op te pikken. De aanbiedingen zijn geldig tot maandag om 19:00 uur.

» Reacties [1]

Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
Razer lanceert eigen online game-winkel; win meteen een tientje tegoed! | Prijsvraag
GN Kalender: April 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie