Game nieuws van vrijdag 17 maart 2017

Auteur: Leon Kempers op vrijdag 17 maart 2017 om 12:00:03

Jedi met een GoPro | Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GamersNET Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Heb je je altijd al eens afgevraagd hoe het zou voelen om een Jedi te zijn? Hoe het is om de strijd aan te gaan met Darth Vader? Dankzij onderstaande GoPro-video weet je dat nu.


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar leon@gamersnet.nl en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Eet smakelijk!

» Reacties [1]

Auteur: Leon Kempers op vrijdag 17 maart 2017 om 00:00:07

Win een spetterend Spring Sale-goodiepakket! | Prijsvraagvrijdag


Het is weer vrijdag en dus is het tijd voor een nieuwe Prijsvraagvrijdag! Meedoen is zoals altijd extreem makkelijk: laat een reactie achter bij dit nieuwsbericht en je maakt meteen kans op de prijs. Vaker reageren mag uiteraard, al vergroot dit niet je kansen. Reageer wel op tijd, want deelnemen kan alleen op de vrijdag!

Gisteren lanceerde Ubisoft een grootste Spring Sale in de Ubi Store. Tot en met 26 maart kun je een heleboel games tegen spotprijsjes oppikken, waaronder For Honor, The Division en Ghost Recon: Future Soldier. De Franse uitgever smijt niet alleen met kortingen, het heeft speciaal voor GamersNET-bezoekers nog een extra cadeau in petto! Alleen vandaag mogen we namelijk een episch Spring Sale-goodiepakket geven. Reageer hieronder en wie weet hoef jij voorlopig geen kleren meer te kopen!Vergeet niet morgen terug te komen op GamersNET. Dan onthullen we de Prijsvraagvrijdag-winnaar van vorige week!

» Reacties [79]

Auteur: Mike Gevers op vrijdag 17 maart 2017 om 01:22:34

Relic: Er komt een uitbreiding voor Dawn of War 3; nog geen concrete informatie

Bron: PC Gamer
Tegenwoordig is het vrij algemeen geaccepteerd dat ontwikkelaars hun DLC-plannen al bekendmaken voordat hun basisgame Łberhaupt op de markt verschijnen. In het geval van Dawn of War 3 is dat niet zo: er komen waarschijnlijk wel uitbreidingen, maar wat voor vorm die aannemen, is zelfs bij ontwikkelaar Relic nog niet bekend.

De studio werd door PC Gamer gevraagd naar de plannen na de launch van Dawn of War 3 en antwoordde zowel concreet als vaag. De plannen staan binnen het bedrijf zťlf namelijk nog niet vast. Wel neigt de ontwikkelaar naar grote uitbreidingen, zoals nieuwe speelbare rassen en facties.

I would say we've had a long history of success with big meaty expansions that add new races or factions and add new ways to play the game, more campaign content, etc. So that's definitely something we're going to revisit. We'll see an expansion of some sort for Dawn of War 3.

In terms of content between that, we don't have anything concrete, but where we're leaning is to keep the gameplay content essentially freeóhave it unlock with the skulls you earn just by playing. And then potentially have various cosmetic items that would be for sale. But again, nothing is set in stone at this point.

Naast grote uitbreidingen denkt Relic dus ook na over het gratis beschikbaar stellen van gameplay-elementen. Cosmetische items zijn in veel online games populair om geld in het laatje te brengen van de ontwikkelaar, dus wellicht zou het voor Dawn of War 3 ook geen slecht idee zijn.

Vooralsnog houdt Relic zich vooral bezig met de basisgame. Dawn of War 3 belooft namelijk nogal ambitieus te zijn, dus alle ontwikkeltijd is momenteel nodig om de game te polijsten. Daarna kijkt de ontwikkelaar verder naar eventuele DLC.

Warhammer 40,000: Dawn of War 3 verschijnt op 28 april voor de pc.

» Reacties [1]

Auteur: Ricardo Kindt op vrijdag 17 maart 2017 om 10:53:20

Productie van PlayStation 3 eindigt binnenkort in Japan

Meer dan tien jaar na launch is het einde in zicht voor de PlayStation 3. In Japan gaan ze binnenkort de productie van de console beŽindigen. Wat dit voor de Westerse productie betekent is nog niet duidelijk, maar de kans is groot dat ook hier binnenkort geen PlayStation 3 meer in de winkels te vinden is.

De PlayStation 3 is ondanks de launch van de PlayStation 4 nog steeds populair. De console zou namelijk zelfs een deuk hebben gemaakt in de verkoop van zijn opvolger. Wanneer de productie precies stopt is niet bekend. Speel jij nog steeds op de PlayStation 3? Laat het weten met een reactie!

» Reacties [10]

Auteur: DaniŽl de Zwart op vrijdag 17 maart 2017 om 12:45:49

Uncharted: The Lost Legacy laat middels concept art locaties zien

Nieuw concept art van Uncharted: The Lost Legacy is opgedoken dat locaties uit de game laat zien. We kennen natuurlijk de eerste trailer, die zich in India afspeelt, maar we gaan in Uncharted zoals gewoonlijk ook in deze expansion naar meerdere locaties.

Art director van Naughty Dog, Tate Mosesian, zegt dat Uncharted: The Lost Legacy zich in ieder geval in West-Ghats, India, afspeelt. Dit geeft het bedrijf de vrijheid meer en andere kleuren te gebruiken die de game een andere sfeer zullen geven. Een mystieke setting, vergelijkbaar met de eerste twee Uncharted-delen. Bovendien krijgen we meer te weten over de cultuur van de Hindoe en voor Chloe is dit bekende koek, vanwege de verhalen van haar vader.

It gets a little more personal with Chloe than weíve ever gone, tying the culture and stories of the Hindu gods, even the story of the Hoysala Empire and the kings that ruled there

Onderstaande afbeeldingen zijn waarschijnlijk maar een selectie van de locaties, er is vast een scala aan plekken die we zullen bezoeken.

Bekijk de screenshots.

» Reacties [4]

Auteur: DaniŽl de Zwart op vrijdag 17 maart 2017 om 13:12:53

Tekken 7 post-launch content bekend; twee gastpersonages via DLC

Tekken 7 krijgt dit jaar de nodige DLC, waaronder kostuums en een nieuwe modus, maar ook twee nieuwe vechters. Bandai Namco laat weten dat de fighter in de winter en in een lente van 2018 karakters worden toegevoegd van buiten Tekken.

Dit betekent dat het bedrijf een samenwerking is aangegaan met een andere ontwikkelaar, waarbij we dus zomaar een karakter uit Street Fighter kunnen verwachten. De nieuwe vechters krijgen eveneens extra kostuums, en Tekken 7 voegt nog eens een stage toe.

Het is allemaal Season Pass DLC, maar de content is ook apart verkrijgbaar. Tekken 7 verschijnt op 2 juni voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

» Reacties [1]

Auteur: Mike Gevers op vrijdag 17 maart 2017 om 17:56:05

Sonic Mania uitgesteld naar de zomer

Bron: PC Gamer
Sonic wordt alweer 25 jaar en dat wordt gevierd met Sonic Mania, geÔnspireerd op de platformerklassiekers. Helaas is de game uitgesteld: hij zou eigenlijk dit voorjaar moeten verschijnen, maar momenteel is de prognose bijgesteld naar deze zomer. Dit werd bekend op de SXSW-conferentie in Texas.

Meer dan dit vertelde uitgever Sega niet, maar wel is er inmiddels een nieuwe trailer verschenen om de pijn te verzachten. We krijgen een blik op de Flying Battery Zone, waar je terechtkomt als je het luchtschip van Robotnik betreedt.

Check hieronder de trailer.

» Reacties [1]

Auteur: Mike Gevers op vrijdag 17 maart 2017 om 17:54:00

Nieuwe trailer: Sonic Mania Flying Battery Zone Reveal trailer

» Reacties [0]

Auteur: Ricardo Kindt op vrijdag 17 maart 2017 om 17:53:00

Nieuwe trailer: Sonic Forces SXSW CG trailer

» Reacties [0]

Auteur: Ricardo Kindt op vrijdag 17 maart 2017 om 17:33:47

Vreemde animaties blijven in uiteindelijke versie Mass Effect: Andromeda

Bron: Polygon
Mass Effect: Andromeda is al speelbaar via EAís Access en heeft op het internet al voor de menige lach en traan gezorgd. De animaties van het spel zijn volgens velen nogal beneden pijl. BioWare is van de tirade op het internet op de hoogte en zegt bij launch geen oplossing voor het probleem te hebben.

Tijdens een vragenronde op Twitter beantwoordde Ian Frazier vragen van fans over het spel. Het kon natuurlijk niet anders dan dat er uiteindelijk vragen over de animaties gesteld werden. De nieuwsgierige Twittergebruiker wilde namelijk weten of de animaties verbeterd worden door middel van een Day One-patch. Volgens Frazier is het team achter de game op de hoogte van de problemen met de animaties en zijn ze bezig met een oplossing. Wanneer een eventuele oplossing gaat volgen werd niet gezegd.

Mass Effect: Andromeda krijgt op de PlayStation 4 en Xbox One in ieder geval wel al een patch op de dag van release. De game komt 21 maar uit voor PlayStation 4, Xbox One en pc. De eerste tien uur kan al gespeeld worden door leden van EA Access.


» Reacties [4]

Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
Razer lanceert eigen online game-winkel; win meteen een tientje tegoed! | Prijsvraag
GN Kalender: April 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie