Game nieuws van zaterdag 18 maart 2017

Auteur: Leon Kempers op zaterdag 18 maart 2017 om 09:49:08

Gemiddelde bezitter heeft Hitman 100 uur gespeeld

Bron: VG24/7
Dankzij zijn episodische structuur en terugkerende evenementen is Hitman typisch zo'n game die je regelmatig even opstart. Vele sporadische potjes resulteren bij elkaar opgeteld echter in een lange speelduur, wat wel blijkt uit nieuwe statistieken van IO Interactive.

In een infographic meldt de ontwikkelaar dat de gemiddelde Hitman-bezitter de game grofweg 100 uur heeft gespeeld. Bovendien creŽerden spelers tezamen meer dan 250.000 contracten, waarvan er slechts 100 in de spotlight werden gezet door IO Interactive. Ook geeft de infographic een mooi overzicht van de content die sinds de release aan Hitman is toegevoegd. De studio benadrukt echter we de komende tijd nog genoeg nieuws kunnen verwachten en stelt dan ook dat dit "het perfecte moment" is om de game aan te schaffen.

» Reacties [4]

Auteur: Leon Kempers op zaterdag 18 maart 2017 om 00:05:03

Nintendo verdubbelt Switch-productie vanwege grote vraag

De Nintendo Switch is al sinds zijn release in vrijwel geen enkele winkel meer te vinden. Vanwege deze onverwacht grote vraag zou het Japanse bedrijf zijn productie flink willen opschroeven. Oorspronkelijk was Nintendo van plan om vanaf volgende maand 8 miljoen consoles te produceren, maar nu heeft het besloten dat aantal te verdubbelen. Dat beweert The Wall Street Journal.

Naar aanleiding van dit nieuws is de aandelenkoers van Nintendo met 4,65 procent gestegen. Hoewel Nintendo tot dusver nog geen precieze cijfers heeft vrijgegeven, schatten analisten eerder deze week dat de Switch reeds 1,5 miljoen keer verkocht is. The Wall Street Journal heeft nu echter vernomen dat het daadwerkelijke aantal eerder richting de 2,5 miljoen zit. Nintendo's oorspronkelijke doel was om voor 31 maart 2 miljoen consoles te verschepen.

Op 27 april brengt Nintendo zijn jaarrapport uit. Daarin verwachten we meer informatie over de exacte verkoopcijfers en verwachtingen.

» Reacties [10]

Auteur: Leon Kempers op zaterdag 18 maart 2017 om 15:42:04

Street Fighter eindelijk op Xbox One dankzij backward compatibility

Bron: VG24/7
Het zit Street Fighter-fans met een Xbox One niet mee. Dankzij een deal tussen Capcom en Sony verscheen Street Fighter V exclusief op de pc en PlayStation 4, en de re-release van Ultra Street Fighter IV deed zelfs enkel Sony's console aan. Gelukkig kunnen Xbox One-bezitters dankzij backwards compatibility nu ook knokken met Ryu of Chun-Li.

Street Fighter IV is sinds gisteren namelijk backwards compatible op de Xbox One. Helaas gaat het hier enkel om de originele editie, wat betekent dat bezitters van de Super-, Arcade- of Ultra-variant buiten de boot vallen.

Ook Poker Smash, Madballs en Luxor 2 zijn afgelopen vrijdag toegevoegd als backwards compatible titels.

» Reacties [1]

Auteur: Leon Kempers op zaterdag 18 maart 2017 om 15:41:45

Sterling Archer zingt Danger Zone in Rock Band

Ontwikkelaar Harmonix slaat een nieuwe weg in met Rock Band 4 en verlegt de focus op licentiedeals. Zo kun je sinds deze week Mass Effect-items kopen voor je personage, waaronder een Pathfinder-outfit en gitaren in de vorm van de Tempest of Normandy. Ook de nieuwe Rivals DLC introduceert een toffe popcultuur-referentie.

Het 30 euro kostende uitbreidingspakket introduceert naast een vernieuwde carriŤremodus en wekelijkse uitdagingen ook "Danger Zone", een nummer van Kenny Loggins. Naar dit lied wordt vaak gerefereerd in de tv-serie Archer en daarom heeft Harmonix niemand minder dan protagonist Sterling Archer opgetrommeld om de zang te verzorgen.

De toevoeging van Archer is overigens puur cosmetisch; acteur H. Jon Benjamin heeft zijn stem niet verleend aan de game. Dat de toevoeging van deze cartoonheld desalniettemin ontzettend tof is, bewijst onderstaande trailer.

» Reacties [4]

Auteur: Leon Kempers op zaterdag 18 maart 2017 om 00:04:00

Nieuwe trailer: Steep Freeride World Tour Tournament Traile

» Reacties [0]

Auteur: Leon Kempers op zaterdag 18 maart 2017 om 00:04:00

Nieuwe trailer: Headmaster Party Mode Update Trailer

» Reacties [0]

Auteur: Leon Kempers op zaterdag 18 maart 2017 om 13:24:00

Nieuwe trailer: The Surge Stronger, Faster, Tougher Trailer | PS4

» Reacties [0]

Auteur: Leon Kempers op zaterdag 18 maart 2017 om 13:24:00

Nieuwe trailer: Hitman Elusive Target #22 The Bookkeeper Trailer

» Reacties [0]

Auteur: Peter Bouwman op zaterdag 18 maart 2017 om 10:09:53

De animaties van Mass Effect, Daniel en Peter | GamersNET RADIO #355


Daniel en Peter nemen de mantel der verantwoordelijkheid weer op voor een nieuwe aflevering GamersNET Radio! Onze wekelijkse podcast waar we jullie bijpraten over de wondere wereld der games!
De heren spreken over de problemen met de Switch, het nieuwe review-beleid van Steam, de grote successen van Horizon: Zero Dawn, de problemen met de animaties van Mass Effect: Andromeda en natuurlijk de komst van Zelda Porno!

Ook bespreken we wat er speelt binnen de redactie en wat wij gegamed hebben!Luister hier naar Aflevering #355 van GamersNET RADIO!

GamersNET Radio is iedere vrijdag live te volgen tussen 16:00 en 17:00 op het GamersNET Twitch-kanaal! De gehele show is vanaf zaterdag terug te kijken/luisteren via GamersNET. Wordt ook lid van de podcast via iTunes om de show direct als audio binnen te halen.

Jullie mening is belangrijk en die draagt zeker bij aan de show, dus laat vooral je reactie achter of mail naar radio@gamersnet.nl. Wij behandelen jullie verhalen, meningen en ervaringen maar al te graag!

GamersNET Radio is oorspronkelijk bedacht als podcast, naar aanleiding daarvan hebben wij besloten het terugluisteren tot de audio te beperken. Wil je ons ook zien? Kijk dan elke vrijdagmiddag LIVE mee! Tot twee weken na de uitzending is de (video)stream nog terug te vinden op ons Twitch-kanaal.

» Reacties [0]

Auteur: Mike Gevers op zaterdag 18 maart 2017 om 17:08:50

Eerste DLC voor Sniper Elite 4 aangekondigd: Deathstorm

Bron: PC Gamer
Vorige maand verscheen Sniper Elite 4 onder lovende reviews. Zoals we inmiddels gewend zijn, is het dus tijd voor DLC. De eerste uitbreiding is dan ook aangekondigd: Deathstorm. De expansion zal uit drie delen bestaan, waarvan het eerste dinsdag al verschijnt.

Het eerste hoofdstuk van Deathstorm heet Inception en speelt zich af in noordelijk ItaliŽ, direct na de verhaallijn van de basisgame. In Inception moet je een Duitse marinebasis aanvallen die eerder al doelwit was van een bombardementencampagne. Wat je daar dan nog te zoeken hebt? Nou, een mysterieus pakketje met codenaam Deathstorm.

With imposing scaffolding, a German destroyer and myriad Kriegsmarine soldiers to negotiate, Karl Fairburne must help finish what the bombing run started. But his primary mission concerns the secret Manhattan Project: To retrieve a critical, mysterious package codenamed Deathstorm.

Naast het eerste hoofdstuk van Deathstorm wordt er ook gratis content toegevoegd, namelijk voor de multiplayer van Sniper Elite 4. Deze uitbreiding heet Night Fighter en verschijnt ook aankomende dinsdag. In Night Fighter kunnen gamers aan de slag op de nieuwe map Night Woods, alsmede met de nieuwe Elimination-modus. Ook worden er drie nieuwe wapens en skins voor wapens en karakters toegevoegd.

Volgens de roadmap voor Sniper Elite 4 kunnen we in april het tweede deel van Deathstorm verwachten, genaamd Infiltration. De derde en laatste missie (Obliteration) komt naar verwachting uit in mei. Ten slotte staan er nog meer uitbreidingen voor de multiplayer op de planning, die allemaal gratis beschikbaar zullen zijn.

» Reacties [0]

Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Juni 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie