Game nieuws van zondag 16 april 2017

Auteur: Valentijn van der Lende op zondag 16 april 2017 om 12:48:00

Nieuwe trailer: Drawn to Death Bronco Highlight Trailer

» Reacties [0]

Auteur: Valentijn van der Lende op zondag 16 april 2017 om 12:50:00

Nieuwe trailer: Drawn to Death Cyborgula Highlight Trailer

» Reacties [0]

Auteur: Valentijn van der Lende op zondag 16 april 2017 om 12:47:00

Nieuwe trailer: Drawn to Death Ninjaw Highlight Trailer

» Reacties [0]

Auteur: Leon Kempers op zondag 16 april 2017 om 09:43:50

Volgende week onderhoud aan Nintendo-servers

Bron: VG24/7
Met de komst van de Nintendo Switch wil Nintendo serieuzer gaan inzetten op online gaming. Een regelmatiger onderhoud aan de servers vormt daar onderdeel van en daarom zijn de online services van de Japanse spellenmaker volgende week op twee tijden onbereikbaar.

Het eerste onderhoud vindt plaats op tweede paasdag om 2:00 uur 's nachts. Gedurende twee uur zijn alle online features op de Nintendo Switch onbereikbaar, waaronder de multiplayer-modi en ranglijsten.

Het tweede onderhoud vindt plaats op woensdag 19 april om 3:45 uur. Deze duurt slechts 1 uur en 45 minuten, maar beïnvloedt naast de Switch ook de 3DS en de Wii U. Tenzij je houdt van nachtelijke gamesessies, zul je dus geen last ondervinden van het onderhoud.

» Reacties [0]

Auteur: Leon Kempers op zondag 16 april 2017 om 14:23:22

Veel gratis DLC voor Titanfall 2 op komst

Ondanks de tegenvallende verkoopcijfers heeft Respawn de hoop voor Titanfall 2 nog niet opgegeven. De ontwikkelaar onthulde deze week nieuwe DLC-plannen en meldde dat het de game nog zeker tot eind juni zal blijven ondersteunen.

Een groot deel van de content is gratis. Zo worden we de komende maanden verwend met twee multiplayer maps, twee Live Fire-levels en een nieuwe Titan. Omdat er bij Respawn ook brood op de plank moet komen, heeft de uitgever tevens betaalde content onthuld. Dit beperkt zich echter tot puur cosmetische items, waaronder Prime Titan-versies van Ronin en Tone.

Tot slot zal Respawn de komende maand patches blijven uitbrengen voor Titanfall 2. Deze introduceren onder andere een nieuwe factie en verhogen de level cap tot 100. Check het volledige overzicht van aankomende content op de Titanfall Blog!

» Reacties [2]

Auteur: Leon Kempers op zondag 16 april 2017 om 11:48:07

Fallout 4 cosplayer wordt aangezien voor terrorist

Bron: Kotaku
Als je maandenlang hebt gewerkt aan een cosplay-kostuum, wil je dat natuurlijk tonen aan de wereld. Voor een cosplayer in Canada pakte dat echter niet zo goed uit. Afgelopen dinsdag trok hij zijn Fallout-kostuum aan en wandelde hij met een New California Republic-vlag een winkel in. Omdat er allemaal draden uit zijn kostuum hingen, dachten omstanders dat de man een bom bij zich had. In paniek belden ze de politie.

Met acht man sterk racete de politie vervolgens naar de winkel toe. Eenmaal aangekomen trokken ze hun wapens en behandelden ze de situatie als een mogelijk terroristische aanslag. Hoofdagent Shawn Graham vertelt:

He was observed going into a business, so the RCMP members were able to safely remove the staff members from the business.

Wat de politie en omstanders aanzagen voor een bom, bleek uiteindelijk een aantal zilver geverfde Pringles-bussen te zijn. Gelukkig kreeg de cosplayer de kans om zich over te geven en hoewel hij wel werd afgevuurd naar het bureau, kwam hij uiteindelijk zonder aanklacht vrij. Graham legt uit:

We have to believe everything is real until proven otherwise. In the end you’ve got a good feeling after going, "OK, there wasn’t a bomb, there was no intent to do anything criminal, it's just someone with their costume."

De man is teruggekeerd naar zijn vault en sindsdien is er niets meer van hem vernomen.

» Reacties [10]

Auteur: Leon Kempers op zondag 16 april 2017 om 11:11:26

Carrie Fisher niet te zien in Episode IX

Bron: GameSpot
Eerder deze maand stelde Todd Fisher dat zijn zus Carrie nog te zien zou zijn in Star Wars: Episode IX. Volgens hem zou Lucasfilm daarvoor "recente beelden" van de actrice gebruiken. Lucasfilm-presidente Kathleen Kennedy heeft dit nu echter ontkracht en stelt dat er sprake is van "verwarring".

In een interview met Good Morning America stelde Kennedy dat Fisher niet te zien is in Episode IX. Volgens haar was het script van de film nog niet geschreven toen Fisher in december overleed. De actrice schittert wel in The Last Jedi, waarvan deze week een nieuwe trailer verscheen.

Tijdens de Star Wars Celebration toonde Disney deze week een ontroerend eerbetoon aan Fisher. De video is te bekijken op YouTube.

» Reacties [5]

Auteur: Leon Kempers op zondag 16 april 2017 om 09:44:05

eBay-prijzen NES Classic rijzen de pan uit

Bron: Kotaku
Eerder deze week maakte Nintendo bekend dat het stopt met de productie van de NES Classic. Niet geheel verrassend zijn de prijzen van de console sindsdien omhoog geschoten op eBay.

Uit een analyse van Kotaku blijkt dat de NES Classic voor de onthulling al voor gemiddeld 106 dollar over de toonbank ging. Dat is bijna twee keer zoveel als de adviesprijs, maar het apparaat is dan ook nog steeds bijna overal uitverkocht.

Na Nintendo's onthulling rees de prijs helemaal de pan uit. Op het moment van schrijven moet je op eBay gemiddeld 335 dollar betalen voor de console. Er zijn zelfs mensen die het aandurven om 25.000 dollar te vragen voor een nieuw exemplaar.

Kom je de NES Classic een dezer dagen nog ergens tegen voor de adviesprijs, neem hem dan dus vooral mee. Wie weet vormt hij over 50 jaar je pensioen.

» Reacties [6]

Auteur: Akeo Kuipers op zondag 16 april 2017 om 17:55:12

De beste downloadable content ooit? | Goeie Frag

» Reacties [9]

Auteur: Leon Kempers op zondag 16 april 2017 om 19:15:53

Star Wars: Battlefront 2 officieel onthuld

Star Wars: Battlefront 2 is officieel onthuld. De game wordt ontwikkeld door DICE, Motive en Criterion en verschijnt op 17 november.

De multiplayer van Battlefront 2 laat spelers vechten in alle drie de Star Wars-tijdperken. Je kunt op de grond vechten met iconische personages als Yoda en Darth Maul, of het luchtruim verkennen in onder andere een First Order TIE Fighter. Matt Webster van Criterion vertelt:

In Star Wars Battlefront II wilden we echt de essentie van heldendom vastleggen en ervoor zorgen dat iedereen in Star Wars een held kan worden. Ongeacht of je nu speelt met iconische karakters als Rey of Luke, als trooper in de frontlinie, als gevechtspiloot in epische multiplayergevechten, of dat je je mee laat voeren door een nieuw Star Wars-verhaal dat het gat overbrugt tussen Star Wars: Return of the Jedi en Star Wars: The Force Awakens: je wordt een held in Star Wars Battlefront II.

Battlefront 2 bevat dit keer ook een volledige singleplayer-campagne. Deze overbrugt de 30 jaar tussen de verwoesting van de tweede Death Star en de opkomst van de First Order. Spelers stappen in de schoenen van Iden Versio, de leider van de Galactic Empire's Inferno Squad. De singleplayer belooft een feest van herkenning te worden voor Star Wars-fans, want tijdens je reis zul je onder andere Luke Skywalker en Kylo Ren tegen het lijf lopen. Ook heeft Motive in samenwerking met Lucasfilm een aantal nieuwe personages bedacht.


Burnout-ontwikkelaar Criterion heeft de ruimtegevechten compleet vernieuwd. De studio belooft onder andere een betere besturing, meer wapens en diepere aanpassingsmogelijkheden. EA praat in zijn persbericht over "ruimtegevechten op galactische schaal".

Pre-order je Star Wars: Battlefront 2, dan krijg je toegang tot DLC die geïnspireerd is door de bioscoopfilm The Last Jedi. Ook belooft EA exclusieve kostuums en vaardigheden voor Kylo Ren en Rey. Pre-orderaars krijgen tevens toegang tot een nieuw First Order-schip en kunnen hun Millennium Falcon uitrusten in een The Last Jedi-jasje.

Mensen die de speciale "Elite Trooper Deluxe Edition" pre-orderen, krijgen drie dagen eerder toegang tot de game en ontvangen bovendien alle eerdergenoemde DLC. Verder bevat deze editie zogenaamde "elite troopers", die ervoor zorgen dat dat elke soldatenklasse speciale upgrades krijgt. Dit zorgt onder andere voor meer vuurkracht, wapenaanpassingen en gevechtsmogelijkheden.

Star Wars: Battlefront 2 verschijnt op 17 november voor de PlayStation 4, Xbox One en pc. Bezitters van de Elite Trooper Edition krijgen toegang vanaf 14 november en EA Access-leden kunnen zelfs al vanaf 9 november met de game aan de slag.

» Reacties [11]

Auteur: Leon Kempers op zondag 16 april 2017 om 20:25:00

Nieuwe trailer: Star Wars: Battlefront 2 Official Reveal Trailer

» Reacties [6]

Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
Razer lanceert eigen online game-winkel; win meteen een tientje tegoed! | Prijsvraag
GN Kalender: April 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie