Game nieuws van dinsdag 18 april 2017

Auteur: Tom Kauwenberg op dinsdag 18 april 2017 om 01:12:00

Nieuwe trailer: Heroes of the Storm - Hanamura Overview

» Reacties [0]

Auteur: Tom Kauwenberg op dinsdag 18 april 2017 om 00:00:48

Genji en Hanamura uit Overwatch treden toe tot Heroes of the Storm

Nadat onder meer Tracer, Zarya en Lució de Nexus van Heroes of the Storm instapte, blijkt het nog niet gedaan met de Overwatch-vertegenwoordiging in Blizzards eigen MOBA. Ook het futuristische Japanse Hanamura komt als Battleground naar de game, alsmede de lokale ninja-held Genji.


Hanamura is niet zo maar een willekeurige multiplayer map voor Heroes. Integendeel, voor het eerst wordt er in de MOBA gewerkt met Payloads die over de map gesjouwd moeten worden. Door deze zwevende wagens zo snel mogelijk naar hun bestemming te brengen, kunnen raketten worden afgevuurd op de Core van de tegenpartij. Vernietig je ondertussen basissen, dan tellen de klappen van de eerstvolgende Payload dubbel.

Naast het scoren van Payloads kunnen teams op Hanamura ook verschillende zijopdrachten voltooien. Door Mercenaries te verslaan kan bijvoorbeeld een Overwatch-trouwe turret verdiend worden, die zelfs óp de Payload te plempen is. Erg handig voor je konvooi, maar tegelijkertijd een mooie ode aan het bronmateriaal.


Net als de voorgaande Overwatch-helden in 'HotS' geldt voor Genji eenzelfde omzetting van zijn skillset. Spelers van de shooter zullen een boel abilities herkennen, alsmede een aantal kleine nieuwigheden vinden. Zo is Genji's iconische Dragonblade natuurlijk een Heroic vaardigheid, maar kan er ook gekozen worden voor een meer directe vorm van impact, namelijk X-Strike.

Zowel Genji als Hanamura zijn nu te spelen op de public test region (PTR) van Heroes of the Storm. Deze nieuwe update vormt de eerste grote toevoeging aan het rigoureus veranderde Heroes of the Storm 2.0, waarvan GamersNET al eerder uitgebreid verslag deed.

Meer weten over Genji, Hanamura of andere vernieuwingen in Heroes of the Storm? Klik dan gerust door naar Blizzards officiële blogpost en beta notes!

» Reacties [0]

Auteur: Peter Bouwman op dinsdag 18 april 2017 om 00:20:08

Alles wat we weten over Battlefront 2 | PreviewStar Wars: Battlefront 2 is aangekondigd! Gelukkig was er veel meer te beleven dan alleen de kekke reveal trailer. Er was namelijk ook een uitgebreid panel op Star Wars Celebration! Peter vertelt er alles over!

Lees de column.

» Reacties [6]

Auteur: Ricardo Kindt op dinsdag 18 april 2017 om 11:27:00

Nieuwe trailer: Injustice 2 Introducing Poison Ivy trailer

» Reacties [0]

Auteur: Ricardo Kindt op dinsdag 18 april 2017 om 10:32:01

NieR Automata krijgt toch wel downloadbare content; bevecht CEO Square Enix en Platinum

Bron: VG24/7
Hoewel Yoko Taro eerder nog beweerde dat hij geen plannen voor downloadbare content heeft voor NieR Automata komt hij daar nu op terug. Het is best een kluif aan content want NieR Automata krijgt onder andere nieuwe outfits voor 2B en nieuwe eindbazen in de vorm van de CEO’s van Square Enix en Platinum Games. Wanneer de downloadbare content verschijnt is niet bekend, maar de naam van het pakket is op zijn zachtst gezegd bijzonder omdat het pakket onder de noemer 3C3C1D119440927 gaat.

De downloadbare content verschijnt 2 mei in Japan en heeft ook al groen licht voor een release in Europa ook al is niet bekend wanneer. Tot dusver is er een prijs bekend van 1500 yen wat zich ongeveer vertaald naar 15 euro. In het pakket kun je de volgende nieuwe bazen, kostuums en missies vinden:

• Revealing Outfit for 2B (Kaine)
• Young Man’s Outfit for 9S (Nier Replicant)
• Destroyer Outfit for A2 (Nier Gestalt/Nier)
• Jukebox music packs
• Hair colours for A2 and 2B
• New masks with special effects
• Projectile colours

Het grootste deel van de nieuwe content zijn de nieuwe missies en kun je opnieuw de held uithangen in het Colosseum. In de arena kun je zomaar ineens de CEO’s van Square Enix en Platinum Games tegen het lijf lopen. Beide bazen zijn level 85 en laten de speler weer voelen wat bullet-hell is. De nieuwe downloadbare content voegt niets nieuws aan het verhaal toe maar is een leuke extra voor iedereen die nog niet genoeg heeft van de excentrieke game.

» Reacties [2]

Auteur: Ricardo Kindt op dinsdag 18 april 2017 om 14:33:00

Nieuwe trailer: NieR: Automata DLC Gameplay trailer

» Reacties [0]

Auteur: Tom Kauwenberg op dinsdag 18 april 2017 om 12:37:49

De memes zijn sterk met deze bizarre Dark Souls muziekvideo | Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GamersNET Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

May-mays, wie kan er niet van genieten. Smeer je favoriete game over een aantal van deze internetlegendes, plak er een pakkend dansnummer op en je nieuwe YouTube-hit is geboren. Simpel, toch?

Die succesformule lijkt in ieder geval aan te slaan op "Praise till you're hollow" van YouTuber ThePruld, die een bizarre muziekvideo rondom Dark Souls produceerde. Geniet van het meme-hevige resultaat van zijn harde werk:


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar leon@gamersnet.nl en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Eet smakelijk!

» Reacties [3]

Auteur: Ricardo Kindt op dinsdag 18 april 2017 om 17:13:00

Nieuwe trailer: NieR: Automata CEO Boss Fight trailer

» Reacties [1]

Auteur: Ricardo Kindt op dinsdag 18 april 2017 om 11:40:00

Nieuwe DLC Gravity Rush 2 bekend; kostuum van 2B uit NieR Automata

Sony Interactive Entertainment heeft laten weten dat er nieuwe downloadbare content voor Gravity Rush 2 aan komt in de vorm van een kostuum voor Kat. Fans van NieR Automata kunnen Kat binnenkort in de klederdracht van 2B stoppen. Vooralsnog is alleen bekend dat de downloadbare content in april in Japan uit komt.

Gravity Rush 2 heeft al meerdere crossovers met andere spellen gedaan voor soortgelijke content zoals Phantasy Star. Het is nog onbekend of 2B binnenkort in de kleding van Kat te aanschouwen is, maar gezien de nieuwe reeks aan downloadbare content voor NieR Automata die recent is aangekondigd wordt niets uitgesloten. Zowel Gravity Rush 2 als NieR Automata hebben op GamersNET een mooie beoordeling gekregen. Wanneer de downloadbare content naar Europa komt is nog onbekend.

» Reacties [0]

Auteur: Akeo Kuipers op dinsdag 18 april 2017 om 14:03:54

Zit de AKRacing Arctica gebakken als luxe game-stoel? | GamersNET Gear

» Reacties [6]

Auteur: Lennart van Alem op dinsdag 18 april 2017 om 15:02:14

Nieuwe trailer: Telltale's Guardians of the Galaxy - Episode One Trailer

» Reacties [1]

Auteur: Lennart van Alem op dinsdag 18 april 2017 om 15:02:46

Nieuwe trailer: The Legend of Zelda: Breath of the Wild - Breaking Conventions

» Reacties [0]

Auteur: Peter Bouwman op dinsdag 18 april 2017 om 17:25:16

Star Wars: Battlefront 2 | Video Preview

» Reacties [3]

Auteur: Lennart van Alem op dinsdag 18 april 2017 om 15:46:21

Nieuwe trailer: Injustice 2 - Your Battles, Your Way

» Reacties [0]

Auteur: Valentijn van der Lende op dinsdag 18 april 2017 om 23:03:00

Nieuwe trailer: Rocksmith 2014 Edition DLC - Bob Marley & The Wailers

» Reacties [0]

Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
Razer lanceert eigen online game-winkel; win meteen een tientje tegoed! | Prijsvraag
GN Kalender: April 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie