Game nieuws van donderdag 20 april 2017

Auteur: Akeo Kuipers op donderdag 20 april 2017 om 10:33:19

Rebby en de Rebels op The Party 2017 | Aftermovie

» Reacties [8]

Auteur: Ricardo Kindt op donderdag 20 april 2017 om 12:07:47

Overwatch voice-line rapping | Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GamersNET Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Er zijn altijd wel creatievelingen die iets leuks kunnen maken van iets dat in eerste instantie niet zo bijzonder lijkt. De hype van het moment is het maken van liedjes met niets meer dan voice-lines uit Overwatch. Er zijn een aantal leuke te vinden op YouTube, maar voor vandaag doen we het met D.VA.Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar leon@gamersnet.nl en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Eet smakelijk!

» Reacties [6]

Auteur: Tom Kauwenberg op donderdag 20 april 2017 om 12:37:20

Nieuwe Twitch-abonnementen maken meer liefde voor streamers mogelijk

Livestreamplatform Twitch gaat een nieuw model van abonnementen toepassen. Eentje waarbij, naar Twitch' eigen zeggen, meer liefde richting de broadcasters gespeeld kan worden. Door grotere abonnementen aan te bieden (van bijvoorbeeld 9,99 of 24,99 dollar) kunnen de streamers én abonnees rekenen op meer extra's, zoals speciale vermeldingen in de livechat en een toename in de bejubelde emotes.

Daarnaast tellen de grotere subscriptions ook voor meerdere abonnees aan de kant van de streamer. Zodoende kunnen zij sneller hun eigen hoeveelheid emotes opbouwen. De stappen naar nieuwe emoticons zijn daarbij verkleind en in frequentie toegenomen, zodat opkomende content creators geleidelijk aan met nieuwe plaatjes op de proppen kunnen komen.


Alle updates die het nieuwe abonnementenmodel toepast, zijn na te lezen op het officiële Twitch Blog. Geleidelijk aan wordt de verandering in beta-fase uitgerold over de Twitch Partners die ervoor in aanmerking komen.

Ben je zelf nog amper of niet bekend met Twitch? Weet dan dat wij van GamersNET vier keer per week live zijn met onze eigen game-streams. Bakken gezelligheid, veel gameplay en altijd open voor discussie over de nieuwste games of tech.

» Reacties [5]

Auteur: Leon Stougie op donderdag 20 april 2017 om 13:45:00

Nieuwe trailer: The Surge Combat Trailer

» Reacties [0]

Auteur: Ricardo Kindt op donderdag 20 april 2017 om 20:02:00

Nieuwe trailer: Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia Opening Cinematic trailer

» Reacties [0]

Auteur: Ricardo Kindt op donderdag 20 april 2017 om 12:59:20

Namco onthult nieuw project als Code Vein; makers van God Eater achter het spel

Bron: VG24/7
Hoewel de game eerder nog door ging onder de codenaam Prepare to Dine heeft Namco het nieuwe spel nu onthuld als Code Vein. De nieuwe IP wordt een actie-RPG van het team dat achter de God Eater-games zit en staat vooralsnog voor een release van 2018 voor de grote consoles.

Volgens Namco wordt de game een gruwelijke actie-RPG die naar alle grote consoles komt. Je speelt als een Revenant in een post-apocalyptische wereld waar slechts één laatste bastion over is. Als Revenant vecht je om te overleven in deze gestoorde wereld met de nodige middelen als Gifts. Aan beelden van het spel te zien heeft Code Vein net zo'n grimmige wereld als in God Eater te vinden is dus de game zal ongetwijfeld net zo uitdagend zijn. Code Vein komt uit in 2018 voor alle grote consoles; een release op pc moet nog bevestigd worden.

» Reacties [2]

Auteur: Leon Stougie op donderdag 20 april 2017 om 14:00:07

Speel interactief avontuur Little Nightmares en verdien gratis launch-DLC

Vanaf volgende week vrijdag, 28 april, ligt Little Nightmares in de winkels voor de PlayStation 4, Xbox One en pc. Ter promotie van dit puzzelspel van LittleBigPlanet Vita-ontwikkelaar Tarsier Studios heeft uitgever Namco Bandai nu een interactief Little Nightmares-avontuur gelanceerd op zijn website.

Niet alleen geeft dit interactieve avontuur een inkijkje in hetgeen Little Nightmares te bieden heeft, je kunt er ook nog eens DLC mee verdienen. Met de interactive experience kun je namelijk het Tengu Mask verdienen. Kortom, het loont om een kijkje te nemen op de website van Little Nightmares!

» Reacties [0]

Auteur: Leon Stougie op donderdag 20 april 2017 om 18:53:00

Nieuwe trailer: Injustice 2 Shattered Alliances Part 5 Trailer

» Reacties [0]

Auteur: Leon Stougie op donderdag 20 april 2017 om 18:54:00

Nieuwe trailer: Total War: Warhammer 2 Into the Vortex Trailer

» Reacties [0]

Auteur: Leon Stougie op donderdag 20 april 2017 om 16:25:40

Everybody's Golf komt eind augustus naar de PlayStation 4

De Everybody's Golf-franchise (in de Verenigde Staten bekend als Hot Shots Golf) is weer terug van weggeweest! Nadat er begin 2012 een Everybody's Golf-game verscheen voor de PlayStation 3 en PlayStation Vita, bleef het lange tijd tijd stil rondom de franchise. Hoewel Sony in 2014 liet weten dat er ook een nieuwe Everybody's Golf-game naar de PlayStation 4 zou komen, bleef het lang onduidelijk wanneer dit golfspel zijn entree zou maken.

Daar is nu verandering ingekomen, want de Japanse consolefabrikant heeft laten weten dat het nieuwe Everybody's Golf-spel, simpelweg Everybody's Golf geheten, op 30 augustus zal verschijnen voor de PlayStation 4. Toch hoef je, met een beetje geluk, niet tot het einde van de zomer te wachten alvorens je met dit golfspel aan de slag kan. Tussen 26 en 28 mei zal er namelijk een gesloten online test gehouden worden voor Everbody's Golf met de 'meest enthousiaste fans'.

» Reacties [1]

Auteur: Leon Stougie op donderdag 20 april 2017 om 19:03:40

Nieuwe spelmodus GTA Online doet oude tijden herleven

Bron: Twitter
De onlinemodus van Grand Theft Auto 5, GTA Online, is een ongekend succes gebleken en wordt door Rockstar dan ook nog altijd trouw van nieuwe content voorzien. De GTA-ontwikkelaar heeft nu met Tiny Racers een nieuwe gamemodus onthuld, die ons heel wat jaren terug in de tijd brengt.

Tiny Racers brengt namelijk een top-down-racemodus, zoals we vroeger zagen in bijvoorbeeld Micro Machines. Met deze nieuwe modus voor GTA Online keert Rockstar ook terug naar de roots van de franchise, zowel bij het oorspronkelijke Grand Theft Auto als GTA 2 werd gebruikgemaakt van het top-down-perspectief.

Al te lang hoef je niet te wachten alvorens je met Tiny Racers aan de slag kan. Vanaf 25 april is de nieuwe spelmodus namelijk beschikbaar in GTA Online.


» Reacties [3]

Auteur: Leon Stougie op donderdag 20 april 2017 om 19:28:00

Nieuwe trailer: GTA Online Tiny Racers Trailer

» Reacties [0]

Auteur: Tom Kauwenberg op donderdag 20 april 2017 om 20:03:37

MSI en Corsair bundelen wederom krachten voor Hydro GFX GTX 1080 Ti

Bron: Corsair
Is de prijzige NVIDIA TITAN Xp niet helemaal je ding? Geen zorgen! In de wereld van high-end videokaarten ligt er altijd wel iets anders in het verschiet. In het specifiek de terugkerende samenkomst van MSI en Corsair, die een zoveelste watergekoelde superkaart afleveren: de Hydro GFX GTX 1080 Ti.


Net als in het verleden biedt de nieuwe watergekoelde videokaart the best of both worlds. MSI levert een ultiem krachtige GeForce GTX 1080 Ti, terwijl Corsair daar een hoogwaardig waterkoelsysteem aan koppelt. Dat betekent niet alleen 10% snellere prestaties, maar ook 50% koudere werktemperaturen voor deze GPU. Bovendien resulteert het ook in een stillere kaart, voor de gamer die het liefst onder minimale geluidslast zijn games draait.

Naast de aaneengekoppelde waterkoeling beschikt de Hydro GFX GTX 1080 Ti over alle hoogwaardige specificaties die je mag verwachten. Denk aan 11GB aan GDDR5X-geheugen, een goede 3.584 CUDA cores en een stevige 352-bit memory bus. Tel daarbij op dat GPU core frequency standaard draait op 1.506 Mhz, op te schroeven naar 1.620 Mhz. De memory frequency is daarbij ook nog eens een stevige 11.124 Mhz. Elk stukje polygoon moet immers zo snel mogelijk berekend kunnen worden.

De Hydro GFX GTX 1080 Ti van Corsair en MSI is voorlopig enkel en alleen te bestellen via Corsairs eigen webshop, voor de prijs van niets minder dan 929,99 euro. Heb jij nog ruimte in je pc én portemonnee om een leuke upgrade voor jezelf te scoren?

» Reacties [2]

Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Juni 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie