Game nieuws van vrijdag 21 april 2017

Auteur: Peter Bouwman op vrijdag 21 april 2017 om 15:03:10

Wie wint de MSI Trident in De Ultieme Console Upgrade?De afgelopen weken hadden we weer een unieke actie op GN, namelijk De Ultieme Console Upgrade!, waar je kans maakte op een MSI Trident! Deze schattige monster-pc is bijna een console, maar toch niet helemaal. We zijn bijna aan het einde van de actie, waarbij we jullie vroegen een tegenwijsheid te bedenken!

We hebben de tien leukste wijsheden geselecteerd op basis van originaliteit, humor en emotie. Daarnaast moest het op een tegel passen. De vraag is alleen, welke is het beste?! Laat jouw favoriete wijsheid weten in de reacties!

1. Gij die op een console zal gamen, zal niet meer dan 30 fps beleven.

2. Niets is zo irritant, als een idioot gamersnet tegeltje aan de wand

3. Al is de console nog zo snel de pc achterhaald hem wel.

4. Vette chips en controllers gaan niet samen, maar de combinatie is goddelijk

5. Liever een kleine Trident die steigert, dan een grote die weigert

6. Speel altijd eerlijk als je aan de winnende hand bent

7. Verliezers bestaan niet, er zijn alleen mensen die de juiste DLC nog niet hebben gekocht.

8. Al is je pc nog zo goed, moeder snapt toch niet wat ie doet.

9. Beter mijn keyboard in twee, dan een controller door mijn tv!

10. Speel je team deathmatch en knalt de opponent iedereen naar 't graf?
Opereer dan zelf ook als team, maar stuur eerst de n00b erop af!


Als we een winnaar hebben, dan gaan we ook daadwerkelijk bij de gelukkige langs. Veel succes!v

» Reacties [40]

Auteur: Leon Kempers op vrijdag 21 april 2017 om 00:00:03

Win een prachtig prijzenpakket van Ghost Recon Wildlands! | Prijsvraagvrijdag


Het is weer vrijdag en dus is het tijd voor een nieuwe Prijsvraagvrijdag! Meedoen is zoals altijd extreem makkelijk: laat een reactie achter bij dit nieuwsbericht en je maakt meteen kans op de prijs. Vaker reageren mag uiteraard, al vergroot dit niet je kansen. Reageer wel op tijd, want deelnemen kan alleen op de vrijdag!

Eerder deze week verscheen de Narco Road-uitbreiding voor Ghost Recon Wildlands. Deze voegt onder meer vijftien campagnemissies en vier nieuwe typen zijmissies toe. Season Pass-bezitters kunnen nu al met deze DLC aan de slag, de rest van de wereld kan Narco Road vanaf 25 april binnenhalen.

Om de release van Narco Road te vieren, geven we vandaag een supervet Wildlands-shirt weg. De winnaar krijgt er ook nog eens een epische poster bij, dus reageer snel hieronder en doe mee!

Vermeld je maat in je reactie!Vergeet niet morgen terug te komen op GamersNET. Dan onthullen we de Prijsvraagvrijdag-winnaar van vorige week!

» Reacties [50]

Auteur: Akeo Kuipers op vrijdag 21 april 2017 om 08:36:30

Battlefront 2 season pass gaat nog gemist worden! | Hot Koffie Show

» Reacties [9]

Auteur: Ricardo Kindt op vrijdag 21 april 2017 om 11:32:28

Heroes of the Storm spelers krijgen volgende week gratis personage-bundel

Spelers die volgende week inloggen op Heroes of the Storm krijgen gratis heroes van Blizzard. Er is keuze uit verschillende bundels die verschillende helden binnen een rol omvatten. Er is keuze uit vier bundels die door Blizzard met de lancering van Heroes of the Storm 2.0 geÔntroduceerd worden onder de noemer Mega Bundles.

De vier bundels kosten spelers normaal gesproken gems, een nieuw betaalmiddel binnen het spel. Om de lancering van Heroes of the Storm 2.0 te vieren zegt Blizzard iedere speler die na 25 april inlogt een gratis bundel toe. Er is keuze uit de bundel Assassin, Flex, Support & Specialist en Tank & Bruisers. Elke bundel heeft personages die voor een bepaalde rol binnen het spel gemaakt zijn. Onlangs heeft ons Tom een uitgebreide preview geschreven over wat er allemaal te wachten staat in de nieuwe variant van Heroes of the Storm. Ook zal Genji binnenkort openbaar zijn entree maken binnen het spel. Hij is in de tussentijd al speelbaar in de open beta. Heroes of the Storm 2.0 gaat 25 april live voor pc en is gratis speelbaar.

» Reacties [0]

Auteur: Akeo Kuipers op vrijdag 21 april 2017 om 17:55:43

Wie voltooit deze Stunt Race van GTA Online het snelst? | Challenge Accepted

» Reacties [12]

Auteur: Mike Gevers op vrijdag 21 april 2017 om 14:30:19

Uitbreidingen Two Worlds 2 aangekondigd voor pc en last-gen consoles

De eerste Two Worlds kon vanwege de lage productiewaarde op weinig liefde rekenen, maar Two Worlds 2 staat bekend als een (kleine) RPG-klassieker. Fans van die game zullen dan ook verheugd zijn te horen dat het spel voorzien wordt van nieuwe content in de vorm van Call of the Tenebrae.

Two Worlds 2: Call of the Tenebrae verschijnt volgens het officiŽle persbericht van uitgever TopWare op 25 mei aanstaande voor de pc, maar op de officiŽle website van de game wordt ook gezegd dat de expansion naar de Xbox 360 en PlayStation 3 komt. Er worden nieuwe locaties, vijanden, wapens en achievements toegevoegd, en uiteraard zijn ook de graphics opgepoetst. Call of the Tenebrae moet ruim tien uur aan nieuwe gameplay toevoegen aan Two Worlds 2. Daarnaast is er nůg een nieuw DLC-pakket aangekondigd: Shattered Embrace.

Two Worlds 2: Call of the Tenebrae verschijnt in (bijna) alle denkbare pc-formaten: Windows, Linux, Mac en zelfs SteamOS. Bezitters van de originele Two Worlds 2 kunnen Call of the Tenebrae kopen voor 9,99 dollar. Als je de game nog niet hebt, kun je een standalone-versie kopen voor 14,99 dollar. Prijzen in euro's zijn nog niet bekendgemaakt, maar vermoedelijk zijn die gelijk aan de dollarprijzen.

» Reacties [2]

Auteur: Ricardo Kindt op vrijdag 21 april 2017 om 14:51:27

Winterfest downloadbare content komt in mei naar Steep; nieuwe kostuums en missies

Vanaf 3 mei is de nieuwe downloadbare content Winterfest van Steep beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc. In de nieuwe content kunnen spelers in de Alpen naar hartenlust de berg af glijden in nieuwe outfits, met nieuwe voorwerpen en bazen. De content is gratis te downloaden voor iedereen met een Season Pass of de Gold Edition of te koop.

Tot dusver zijn er drie pakketten aan downloadbare content beschikbaar voor Steep. Season Pass-bezitters krijgen naast de content ook 10.000 Steep Credits, helikoptertickets en een exclusief Sneeuwman kostuum. Winterfest is vanaf 3 mei te koop voor Ä11,99 op PlayStation 4, Xbox One en pc.

» Reacties [0]

Auteur: Tom Kauwenberg op vrijdag 21 april 2017 om 14:46:34

Saints Row 2 vandaag gratis te downloaden via GOG.com

Bron: GOG.com
Het is weer tijd om een gratis game op te pakken op GOG.com, en misschien nog een aantal andere aanbiedingen binnen te slepen. Het verkoopplatform organiseert namelijk een grote Deep Silver Sale en om dat te vieren, krijg je een kopietje van Saints Row 2 voor nop.


De andere grote titels van Deep Silver zijn bovendien ook hevig afgeprijsd op GOG. Zo kost Saints Row 4 (Game Of The Century Edition) je een kleine 4,99 euro en gaat Saints Row: Gat Out of Hell op de kop voor 3,79 euro. Daarnaast kunnen ook Redux-edities van de Metro-games op een goede korting rekenen. Beide remasters zijn nu te koop voor 4,99 euro.

Het gratis claimen van Saints Row 2 kan nog voor een goede twintig uur. Alle andere (tijdelijke) aanbiedingen van Deep Silver-titels zijn uiteraard terug te vinden in GOG's Deep Silver Sale-pagina.

» Reacties [1]

Auteur: DaniŽl de Zwart op vrijdag 21 april 2017 om 15:49:57

Sniper: Ghost Warrior 3 krijgt welgeteld twee day one patches

Sniper: Ghost Warrior 3 verschijnt aankomende week, maar niet zonder horten of stoten met twee day one patches die er aan zitten te komen. Deze twee patches nemen 10GB in beslag, bovenop de 40GB die de installatie op je harde schijf opslokt.

De verbeteringen zijn vooral voor de performance, AI fixes en er wordt ondersteuning voor HDR toegevoegd. Bekijk hieronder de volledige patch notes.

 • AI Fixes Ė Overall combat behaviour
 • AI Fixes Ė Navigating opponents
 • Optimization fixes Ė Better FPS and less memory used on characters
 • Corrections to POI Ė visual correction of question marks
 • Shadersí fixes (eyes, hairs)
 • Streaming and quality improvements
 • Support for Weapon Skin DLC
 • Support for Lydia DLC
 • Save system improvements
 • Minimap and radar improvements
 • Performance and stability improvements
 • Radio chatter fixes
 • Safehouse shop economy balancing
 • Reward system balancing
 • Skill system balancing
 • Weapon animation tweaks
 • HDR support
 • Sniper: Ghost Warrior 3 verschijnt op 25 april voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

  » Reacties [3]

  Auteur: DaniŽl de Zwart op vrijdag 21 april 2017 om 16:36:23

  Steep krijgt in mei Winterfest content waarbij de slee wordt geÔntroduceerd

  Bron: YouTube
  Steep ontvangt volgende maand nieuwe content in de vorm van Winterfest, die je sowieso krijgt als je de Season Pass hebt aangeschaft. Ook is de DLC los te koop voor een schamele 11,99 euro. De content brengt onder andere een nieuwe sport met zich mee, namelijk de slee!

  Winterfest zal het gekste winterfestival worden, want met een slee stunten is niet voor watjes. Stunt van de berg af in 21 nieuwe challenges, maar ook kun je tien nieuwe gekke outfits aanschaffen en zijn er nieuwe bazen voor extra uitdagingen.

  De Steep 'Winterfest' DLC verschijnt op 3 mei en hieronder kun je de eerste teaser zien.

  » Reacties [0]

  Auteur: Leon Kempers op vrijdag 21 april 2017 om 19:29:47

  Call of Duty: WWII officieel bevestigd; onthulling op 26 april

  Nadat de game eerder al aan het licht kwam in uitgelekt promotiemateriaal, heeft Activision het bestaan van Call of Duty: WWII nu officieel bevestigd. De officiŽle website is sinds net live en telt af naar een onthulling op 26 april.

  Activision zal de game onthullen in een livestream. Deze gaat volgende week woensdag om 19:00 uur van start. Call of Duty: WWII wordt ontwikkeld door Sledgehammer Games, de studio die ons eerder Modern Warfare 3 bracht.

  » Reacties [11]

  Inloggen
  Zoeken

  Zoek resultaten:

  Advertentie
  GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
  GN Kalender: Juni 2018
  Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
  Advertentie