Game nieuws van dinsdag 16 mei 2017

Auteur: Mike Gevers op dinsdag 16 mei 2017 om 00:54:41

Datum van Steam Summer Sale mogelijk gelekt: 22 juni tot 5 juli

Bron: PC Gamer
Dat er dit jaar een grootschalige Steam Summer Sale van start gaat, mag geen verrassing heten. De uitverkoopperiodes zijn inmiddels bijna een religieuze traditie van pc-gamers geworden. Wat ook traditie lijkt te worden, is het lekken van de data waarop de Sale begint.

Een Reddit-gebruiker heeft een afbeelding geplaatst die naar zijn eigen zeggen de aankondiging van de Steam Summer Sale 2017 is. Daarop is te zien dat Steam weer massaal games in de digitale budgetbakken gooit tussen 22 juni en 5 juli. Volgens de beste man is deze aankondiging afkomstig uit de besloten Steamworks-groep voor ontwikkelaars. Hoewel de groep exclusief voor ontwikkelaars is, zijn er daar inmiddels een behoorlijk groot aantal van. Het is dus niet moeilijk voor te stellen dat juist deze groep de bron is voor lekken over Steam Sales.

Vorig jaar begon de Summer Sale op 23 juni en eindigde hij op 4 juli, dus zelfs als de gelekte data voor dit jaar niet kloppen, ligt de waarheid er waarschijnlijk niet heel ver vanaf. Hoe dan ook zullen pc-gamers hun collecties deze zomer flink uitbreiden met grote kortingen.

» Reacties [6]

Auteur: Mike Gevers op dinsdag 16 mei 2017 om 00:49:49

Baas van Eidos Montreal ontkent geruchten over nieuwe Thief-game

Bron: PC Gamer
Vorige week verschenen er geruchten over een nieuwe Thief-game doordat een productiebedrijf dat werkt aan de verfilming van de serie zei dat er ook een nieuw spel in de franchise in ontwikkeling zou zijn. Uitgever Square Enix gaf het neutrale antwoord dat er niets is om aan te kondigen. De baas van Eidos Montreal, de ontwikkelaar van de vorige Thief, drukt nu echter (bijna) alle geruchten de kop in.

Op Twitter plaatste de beste man het volgende cynische bericht:

Apparently we’re developing Thief 5 game! So now we have a title... We just have to build a team,a budget... Forget it!

Natuurlijk betekent dit bericht alleen dat Eidos Montreal niet aan een nieuwe Thief werkt. Wellicht is er een andere studio die werkt aan een spel in de serie, bijvoorbeeld een free-to-play-game die bedoeld is om de eerdergenoemde film te vergezellen. Een nieuwe Thief is dus niet volledig uitgesloten, maar de kans op een volwaardig spel lijkt momenteel behoorlijk klein.

» Reacties [3]

Auteur: Peter Bouwman op dinsdag 16 mei 2017 om 14:58:17

Elite Dangerous vanaf 27 juni richting PlayStation 4

Frontier Developments heeft zojuist aangekondigd dat Elite Dangerous op 27 juni aanstaande zal verschijnen voor de PlayStation 4. De game verscheen in 2015 al op pc en was daar een enorm groot succes. Er komen verschillende edities beschikbaar, met of zonder Horizons Season Pass en Frontier Points. Mocht je de game willen reserveren op PlayStation 4, dan wordt je beloond met een Gold Sidewinder paint job.

» Reacties [3]

Auteur: Peter Bouwman op dinsdag 16 mei 2017 om 15:06:50

Ace Combat 7 is uitgesteld naar 2018

Fans van het vlieggenre hebben vaak al geduld nodig en deze wordt nog meer op de proef gesteld. Ace Combat 7 is namelijk officieel uitgesteld. Dat maakte Bandai Namco zojuist bekend middels een persbericht. Daarin was ook onderstaande brief te lezen, geschreven voor de Ace Combat Franchise Director. De game zal ergens in 2018 verschijnen.

Dear Ace Combatants,

I wanted to take this opportunity to speak directly to you, our loyal ACE COMBAT fans, and give you a first-hand update on the launch timing for ACE COMBAT 7: SKIES UNKNOWN. The Project ACES team and I have been working hard on ACE COMBAT 7 and we’re determined to achieve the vision we have set for the game. In order to reach that vision, we have decided to move the launch of ACE COMBAT 7 to 2018.

We would have loved to launch ACE COMBAT 7 at the end of 2017 as we originally intended, but doing so would compromise our goal for the game. We take our art very seriously and that means we have instead chosen to devote additional time and effort to perfect and optimize this newest chapter of the ACE COMBAT saga.

The combination of the Unreal 4 Engine and the power of current generation consoles and PC hardware have literally opened the “skies of opportunity” to us to develop the best ACE COMBAT experience to-date. At no other time in ACE COMBAT’s 20+ year history has gaming technology allowed us to deliver the minute details of flight combat - such as cloud cover and air currents – or give players a new way to experience dogfights and attack sorties through hardware such as the new PlayStation VR.

We’ll have a lot more information and details to share with you in the coming months, starting at E3 2017 where we plan to reveal a brand-new demo showcasing one of the non-VR missions in ACE COMBAT 7 for the first time ever!

On behalf of the entire Project ACES team, I want to thank you all for your patience and for your continued support.

» Reacties [1]

Auteur: Peter Bouwman op dinsdag 16 mei 2017 om 15:18:00

Nieuwe trailer: One Piece: Unlimited World Red Deluxe Edition trailer

» Reacties [1]

Auteur: Peter Bouwman op dinsdag 16 mei 2017 om 15:26:46

Alpha Protocol 2 op komst?

Gisteren maakte SEGA tegen aandeelhouders bekend dat ze gaan kijken of ze oude franchises opnieuw leven in kunnen blazen. Fans van de spionnen-RPG Alpha Protocol stuurden direct verscheidene tweets richting ontwikkelaar Obsisian met de hoop op een vervolg. De ontwikkelaar, die je ook kunt kennen van Fallout: New Vegas, gaf daar direct antwoord op en sprak met volle hoop over onder andere Alpha Protocol 2.Alpha Protocol heeft een grote schare fans, juist vanwege de vernieuwende spionnensetting die de game bood. Hebben jullie zin in een vervolg op Alpha Protocol? Laat het weten in de reacties!

» Reacties [1]

Auteur: Peter Bouwman op dinsdag 16 mei 2017 om 15:34:00

Nieuwe trailer: Injustice 2 Launch trailer

» Reacties [0]

Auteur: Akeo Kuipers op dinsdag 16 mei 2017 om 17:32:35

Hoe gevoelig is de Corsair K95 RGB Platinum? | GamersNET Gear

» Reacties [2]

Auteur: Peter Bouwman op dinsdag 16 mei 2017 om 15:54:05

Xbox One Backward Compatibility Sale is gaande - korting op 275 games

Koopjesjagers opgelet! Op dit moment is de Xbox One Backward Compatibility Sale aan de gang die korting biedt aan meer dan 275 games! Niet alle titels zijn geweldig, maar er zijn wel een aantal pareltjes te vinden voor een schappelijk prijsje. Wat dacht je van de Gears of War-trilogie, Viva Pinata, BioShock Infinite, Red Dead Redemption, Far Cry 3 en meer. De kortingen lopen op tot 75% en het is dus een mooi moment om die net-vergeten games op te pakken.

» Reacties [2]

Auteur: Akeo Kuipers op dinsdag 16 mei 2017 om 18:32:14

In gesprek met: Derek Kirtzic van Injustice 2

» Reacties [1]

Auteur: Peter Bouwman op dinsdag 16 mei 2017 om 16:56:42

Vanaf nu dubbel geld en RP in GTA Online

Vanaf vandaag is het weer feest in GTA Online! Er is namelijk weer periode aangebroken waarin er twee keer zoveel RP en dubbele centen te verdienen zijn! In welke races en tijdens welke perioden dit gebeurt is hieronder te bekijken:

A multitude of chances to fatten your virtual wallets and RP, check out the next two weeks of Premium Races and Time Trials:

May 16th - 22nd

This week's Premium Special Vehicle Race is "The Loop," locked to the Rocket Voltic and the Time Trial is "Down Chiliad."

May 23rd - 29th

Test your mettle with the Ruiner 2000-locked "Steeplechase" serving as the week's Premium Race and "Del Perro Pier" as the Time Trial.

Naast dit lekkers zijn er ook voertuigen te verkrijgen met 25% korting:Hijak Ruston
Progen GP1
Pegassi Infernus Classic
Grotti Turismo Classic

Is dit voor jullie reden om weer terug te keren naar GTA Online? Laat het weten in de reacties!

» Reacties [3]

Auteur: Lennart van Alem op dinsdag 16 mei 2017 om 18:36:09

Nieuwe trailer: Seasons after Fall - Launch Trailer

» Reacties [0]

Auteur: Lennart van Alem op dinsdag 16 mei 2017 om 18:36:33

Nieuwe trailer: Call of Duty: Black Ops 3 - 8 Days of the Undead Trailer

» Reacties [0]

Auteur: Peter Bouwman op dinsdag 16 mei 2017 om 18:20:48

WRC 7 officieel aangekondigd

Het is inmiddels een jaarlijkse release en dus geen verrassing meer, maar WRC 7 is nu officieel aangekondigd. De game verschijnt in het najaar voor de PlayStation 4, Xbox One en pc. Nieuw in de game is de focus op dynamische World Rally Cars, inclusief de Hyundai i20 van Thierry Neuville, Dani Sordo en Hayden Paddon. Daarnaast zijn er een aantal regels binnen de sport veranderd, wat moet zorgen voor agressievere gameplay.


Hebben jullie zin in de nieuwe WRC? Laat gerust je blijdschap horen in de comments.


» Reacties [0]

Auteur: Peter Bouwman op dinsdag 16 mei 2017 om 18:49:57

Nieuwe trailer: WRC 7 Announcement trailer

» Reacties [2]

Auteur: Peter Bouwman op dinsdag 16 mei 2017 om 18:38:47

Far Cry 5 bevestigd door Ubisoft

Zojuist heeft Ubisoft via Twitter gedeeld dat je vooral een bepaald YT-kanaal moet volgen om op de hoogte te blijven van de nieuwe Far Cry, genaamd Far Cry 5. De tweet bevatte zelfs het logo en dus kunnen we de game bevestigen.
Op 12 juni vliegen Tom, Leon en Peter richting E3 om verslag te doen van de beurs. De afspraken met Ubisoft zijn al gemaakt, dus meer informatie zal tegen die tijd volgen. Hebben jullie zin in de nieuwe Far Cry? Laat het ons weten!

» Reacties [14]

Auteur: Peter Bouwman op dinsdag 16 mei 2017 om 18:43:59

Ook The Crew 2 is onderweg

Op dit moment is er een aandeelhoudersvergadering aan de gang bij Ubisoft en daar worden blije aandeelhouders bijgepraat over de plannen van de uitgever. Zojuist was daar Far Cry 5 en ook The Crew 2 is bij dezen bevestigd. Er kwam ook nog een tweet van het bedrijf naar buiten, inclusief onderstaand logo.
Kom vanaf 12 juni elke dag naar GamersNET, want dan zijn we op de E3 in Los Angeles om alles te leren (en te delen) over al dit lekkers.

» Reacties [10]

Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Juni 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie