Game nieuws van woensdag 17 mei 2017

Auteur: Mike Gevers op woensdag 17 mei 2017 om 01:18:11

Harvest Moon: Light of Hope aangekondigd voor pc, PlayStation 4 en Switch

Bron: PC Gamer
De Harvest Moon-serie gaat al ruim twintig jaar mee, maar nog nooit konden pc-gamers van de spellen genieten. Er was ooit sprake van een port van Harvest Moon: Seeds of Memories, maar die werd uiteindelijk geannuleerd. Maar nu lijkt de franchise toch écht naar de pc te komen, want de volgende Harvest Moon-game is aangekondigd voor PlayStation 4, Nintendo Switch én de pc.

Meer dan dat de game bestaat, weten we vooralsnog niet, aangezien de beschrijving van toepassing zou kunnen zijn op bijna alle Harvest Moon-spellen:

In Harvest Moon: Light of Hope, players begin the game as they set out looking for a fresh start and new surroundings. During their voyage, their ship is hit by a monsoon and goes down. As they drift into a small harbor town, now in a shambles from the storm, it will be up to the player to help rebuild the town and save the lighthouse...but it won't be easy! Nevertheless, with some hard work growing crops, tending livestock, and gathering materials for repairs, players will be able to make new friends, start a family, revive the lighthouse, and save the town!

Kortom, de serie blijft doen waar hij om bekend staat. Door landbouw te bedrijven verzamel je materialen voor reparaties en stadsontwikkeling en ook kun je trouwen en een gezin stichten. De redding van de vuurtoren vormt de ruggengraat van het verhaal.

Gelukkig hoeven we niet heel lang te wachten voor meer informatie: op de E3, die tussen 13 en 15 juni plaatsvindt, is de game speelbaar op de pc en de Switch. Wanneer de game uit moet komen, is nog niet bekendgemaakt. Hopelijk krijgen we ook daarover meer informatie op de grootste gamebeurs ter wereld. Natuurlijk is GamersNET van de partij, dus blijf de site vooral in de gaten houden!

» Reacties [0]

Auteur: Mike Gevers op woensdag 17 mei 2017 om 01:20:37

Pokémon GO houdt event met meer rots-Pokémon; van 18 mei tot 25 mei

Pokémon GO houdt, ondanks de dalende spelersaantallen, nog steeds regelmatig events waarbij trouwe spelers flink baat bij kunnen hebben. Sterker nog, het tempo waarin deze evenementen worden gehouden, lijkt alleen maar hoger te worden. Eerder deze maand verschenen er gedurende een weekend meer gras-Pokémon en nu is het volgende evenement alweer in aantocht: Adventure Week.

Dit evenement loopt van 18 mei om 22:00 uur (Nederlandse tijd) tot dezelfde tijd op 25 mei. Met Adventure Week hoopt ontwikkelaar Niantic spelers te stimuleren om weer flink te gaan wandelen: je krijgt meer items bij PokéStops en ook zijn Poké Balls met 50 procent korting te koop in de in-game winkel. Daarnaast komt een geliefde feature van events terug: viervoudige Candy voor het wandelen met een buddy.

Ook verschijnen er tijdens Adventure Week meer rots-Pokémon. In het persbericht worden Kabuto en Omanyte genoemd, en zelfs de zeldzame Aerodactyl zou zijn opwachting kunnen maken. Ten slotte wordt er, net als bij het Water Festival in maart, een nieuw hoofddeksel toegevoegd voor het spelersavatar. Ook deze keer zal de (al dan niet) stijlvolle hoed gratis verkrijgbaar zijn.

» Reacties [2]

Auteur: Mike Gevers op woensdag 17 mei 2017 om 00:45:12

Far Cry 5, The Crew 2 en nieuwe Assassin's Creed komen allemaal binnen een jaar uit

Bron: PC Gamer
Het zijn spannende tijden voor Ubisoft: gisteren werden tijdens een aandeelhoudersvergadering bekendgemaakt dat zowel Far Cry 5 als The Crew 2 in ontwikkeling zijn. Tijdens diezelfde vergadering deed Ubisoft een saillant detail uit de doeken: zowel Far Cry 5 als The Crew 2 én de volgende Assassin's Creed komen uit tijdens het huidige fiscale jaar. Dat wil zeggen: tussen nu en 31 maart 2018.

The Crew 2 is daarvan wellicht de grootste verrassing, aangezien die game niet bepaald de beste ontvangst en reviews kreeg. Vorig jaar werd het spel zelfs al gratis weggegeven als onderdeel van Ubisofts dertigste verjaardag. Dat duidt erop dat The Crew niet heel veel geld in het laatje bracht voor Ubisoft. Aan de andere kant: Ubisoft is de game wél blijven ondersteunen, bijvoorbeeld door de Calling All Units-uitbreiding uit te brengen in november 2016.

Een nieuwe Far Cry is geen hele grote verrassing, gezien de recente geruchten omtrent de serie. Ook Assassin's Creed is niet heel verrassend: eerder deze maand dook de game op bij een Zwitserse retailer en sindsdien is de geruchtenmolen flink op gang gekomen. Eén Reddit-gebruiker wist zelfs al te melden dat de volgende Assassin's Creed al in oktober uit moet komen.

Met deze line-up ontbreekt het Ubisoft dus duidelijk niet aan ambitie. Zeker in deze tijden is dat echter ook belangrijk, aangezien Ubisoft nog altijd bedreigd wordt met een vijandige overname door Vivendi. Ubisoft waarschuwt dat het bedrijf ingrijpend zou veranderen als het daar van komt. Het is dus niet vreemd dat Ubisoft juist nu zijn spierballen toont, ook al is het al een tijdje stil in de strijd tussen Ubisoft en Vivendi.

Hoe dan ook, hoogstwaarschijnlijk krijgen we veel meer informatie tijdens de E3-persconferentie van Ubisoft. Onze bloedeigen Peter, Leon en Tom zijn in LA tijdens de beurs en de rest van de redactie volgt de persconferenties op de voet. Houd GamersNET dus goed in de gaten tussen 13 en 15 juni!

» Reacties [10]

Auteur: Ricardo Kindt op woensdag 17 mei 2017 om 00:20:31

Nieuwe trailer: Fate/Grand Order Rider trailer

» Reacties [0]

Auteur: Ricardo Kindt op woensdag 17 mei 2017 om 00:20:00

Nieuwe trailer: Fate/Grand Order Saber trailer

» Reacties [0]

Auteur: Ricardo Kindt op woensdag 17 mei 2017 om 00:07:13

Let It Die meer dan drie miljoen keer gedownload

Sinds de lancering van het spel Let It Die in december vorig jaar is de game inmiddels al meer dan drie miljoen keer gedownload. Het gratis spel van Grasshopper Manufacture is te downloaden in de PlayStation Store voor de PlayStation 4. Om het aantal downloads te vieren laat Grasshopper Manufacture weten dat er nog veel nieuwe content aan gaat komen zoals een nieuw gebied om te onderzoeken in juni.

Let It Die is een spel van de ontwikkelaar Grasshopper Manufacture en is onder leiding van de stijlvolle Suda51 in elkaar gezet. In het spel baan je een weg door kerkers heen terwijl je vijanden neer maait met beat-em-up actie. Zoals gewend van Suda51 betekent dat vooral absurde humor en over de top actie. Let It Die kwam in december vorig jaar al uit en iedereen met een PlayStation 4 kan het spel gratis downloaden in de Playstation Store.

» Reacties [0]

Auteur: Ricardo Kindt op woensdag 17 mei 2017 om 00:48:47

Nintendo Direct vandaag in het teken van ARMS

Nintendo heeft op Twitter laten weten dat de aankomende Nintendo Direct in het teken van ARMS voor de Nintendo Switch staat. De verschillende tijdzone maakt het voor ons wat ongewikkeld omdat de Nintendo Direct vanavond om 12 uur stipt begint en door loopt naar 18 mei. In Amerikaanse tijd is dat 6PM Eastern Time.

Hoewel de focus op de game ARMS ligt krijgen we ook een nieuwe Splatoon 2 trailer te zien. Zowel ARMS als Splatoon 2 komen deze zomer uit voor de Nintendo Switch. In de vorige Nintendo Direct werd al wat informatie over ARMS onthuld, maar er lijkt nu nog meer bij te komen. In ARMS nemen spelers de Joy-Con in handen om de vuisten te laten vliegen. Het spel kan zowel lokaal als online tegen elkaar gespeeld worden. ARMS komt 16 juni uit voor de Nintendo Switch.


» Reacties [0]

Auteur: Mike Gevers op woensdag 17 mei 2017 om 01:36:51

Tweede seizoen For Honor begonnen; patch 1.07 verschenen

Bron: PC Gamer
Vorige maand werd al bekend dat het tweede seizoen van For Honor in mei zou beginnen en dat er twee nieuwe Heroes zouden worden toegevoegd. Nu is het moment daar: patch 1.07 is verschenen, waarmee de Centurion en de Shinobi ook speelbaar zijn en het tweede seizoen officieel van start is gegaan.

Met de patch pakt Ubisoft ook overpowered builds aan, zodat er minder oneerlijk voordeel te verkrijgen is door simpelweg de beste stats te kiezen. Wat betreft de Faction War heeft Ubisoft het volgende te melden:

With Season One of the Faction War coming down to the wire between the Vikings and Samurai, the Faction War map will see changes with the introduction of nine new territories into the cross-platform metagame. With honour, pride and exclusive in-game rewards on the line, the twelve-week Faction War decides which faction is truly superior.

Het eerste seizoen werd gewonnen door de Vikingen, die nu dus hun eer moeten verdedigen in Season Two. Er worden negen nieuwe gebieden toegevoegd aan de metagame, dus het zal allesbehalve makkelijk worden. Met andere woorden: ga je factie weer helpen in For Honor, want wie weet verander je de loop van de geschiedenis.

» Reacties [0]

Auteur: Daniël de Zwart op woensdag 17 mei 2017 om 10:49:43

Up2Date: PlayStation Network - Injustice 2, The Surge en Farpoint


Een nieuwe week, een nieuwe vulling voor de PlayStation Store. Dit is de Up2Date voor de PlayStation 4, PlayStation 3 en PlayStation Vita. Deze week even geen PlayStation Plus-content, maar wel zijn games te koop als Injustice 2, The Surge, Farpoint (VR), Shadow Warrior 2, Dick Wilde en Seasons After Fall.

Ook is er DLC voor titels als Injustice 2, Call of Duty: Black Ops 3, Skyforge, The Surge en Hawken.

Tot slot, kijk verder voor 'Meikortingen' in de PlayStation Store. Wat gaan jullie binnenhalen?


Speelbare Content

PlayStation 4

Demo's
 • Oceanhorn: Monster of Uncharted Seas

  Volledige spellen
 • The Surge (€59,99)
 • Injustice 2 - Standard Edition (€69,99)
 • Injustice 2 - Ultimate Edition (€109,99)
 • Future Unfolding (€19,99)
 • Seasons after Fall (€19,99)
 • ACA Neo Geo The King of Fighters ’95 (€6,99)
 • Oceanhorn – Monster of Uncharted Seas (€14,99)
 • Tango Fiesta (€9,99)
 • Elliot Quest
 • ACA Neo Geo Galaxy Fight: Universal Warriors
 • Black & White Bushido
 • Uncanny Valley - Digerati Bundle 6 Pack Part 1
 • Portal Knights - Sapphire Throne Edition
 • Shadow Warrior 2
 • Shadow Warrior Complete Collection
 • Akiba’s Beat
 • Skylar & Plux: Adventure on Clover Island
 • Chroma Squad

  PlayStation VR

  Volledige spellen
 • Farpoint (€59,99)
 • Dick Wilde

  PlayStation Vita

  Volledige spellen
 • Oceanhorn - Monster of Uncharted Seas (€14,99)
 • Hakuoki: Kyoto Winds
  Operation Babel: New Tokyo Legacy

 • Extra Content - PlayStation 4

  The Surge
 • CREO Special Employee Kit

  Injustice 2 Ultimate Pack
 • Season Pass
 • Darkseid
 • 2.000 Source Crystals
 • 11.000 Source Crystals
 • 23.000 Source Crystals
 • 50.000 Source Crystals
 • 150.000 Source Crystals

  Call of Duty: Black Ops 3
 • Zombies Chronicles (€29,99)

  Skyforge
 • The Risen Exiles - Class Bundle (€34,99)
 • Monk Quickplay Pack (€12,99)
 • Necromancer Quickplay Pack (€12,99)
 • Warlock/Witch Quickplay Pack (€12,99)

  CrossOut
 • Lavabird Founder Bundle (€19,99)
 • Armored turtle? Founder Bundle (€49,99)

  Sword Art Online
 • DLC 1 Chapter 1: Explorer of Illusory Mists (€9,99)

  Hawken
 • Unlock All G1 Mechs Bundle (€49,99)

  Akiba's Beat
 • Ull Wardrobe Set
 • » Reacties [0]

  Auteur: Daniël de Zwart op woensdag 17 mei 2017 om 11:14:34

  Ubisoft heeft een nieuwe AAA-titel in ontwikkeling voor het fiscale jaar van 2019

  Ubisoft heeft een geheel nieuwe AAA-titel in ontwikkeling, naast de al bekende Assassin's Creed: 'Origins', Far Cry 5 en The Crew 2, en de game staat gepland voor het fiscale jaar van 2019. Ofwel, dit nieuw IP zal voor 31 maart 2019 verschijnen.

  Assassin's Creed: 'Origins', Far Cry 5, The Crew 2, South Park: The Fractured But Whole en nog een game komen nog voor 31 maart 2018 uit, dus de nieuwe game duurt nog wel even. Dit fiscale jaar staan vijf titels gepland, het fiscale jaar van 2019 staan er voor nu vier in de planning, waarvan één nieuw IP.

  Ubisoft lijkt bovendien haar strategie aan te passen en de verwachtingen omlaag te stellen. Het bedrijf verwacht in fiscaal jaar 2018 40 miljoen games te verkopen en in fiscaal jaar 2019 'maar' 28 miljoen - wel met een game minder. Ubisoft denkt dat digitaal een groei doormaakt, maar de daling komt door recurring and back catalogue sources.

  » Reacties [7]

  Auteur: Tom Kauwenberg op woensdag 17 mei 2017 om 11:00:20

  D.Va stormt nu echt binnen bij Heroes of the Storm

  Even geleden al stijlvol onthuld, maar nu officieel gelanceerd: D.Va in Heroes of the Storm 2.0. De Koreaanse femme fatale is origineel afkomstig uit Overwatch, maar is nu ook welkom in de game overstijgende Nexus van Blizzard.


  Hana Song ( 송하나 ) zal in de MOBA, net als in [url=]Overwatch, een tweeledige rol hebben. Enerzijds is haar 'MEKA' een handige en snelle tank in het gevecht, maar los van haar mechanische partner kan D.Va ook nog aardig wendbaar en multifunctioneel blijven. Een groot deel van haar eigenschappen uit Overwatch zijn relatief één-op-één overgezet, al blijven er altijd subtiele afwijkingen van de shooter, alsmede de twee verschillende Heroics.

  D.Va is bij lange na niet de eerste held die uit Overwatch naar Heroes of the Storm komt wandelen. Chronologisch gezien gingen Tracer, Zarya en ook Lúcio de Koreaanse voor.

  » Reacties [0]

  Auteur: Daniël de Zwart op woensdag 17 mei 2017 om 12:33:13

  Combineer Super Smash met Mortal Kombat en voila, 18+ Nintendo-game | Lunchtip


  Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GamersNET Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

  Super Smash Bros. is natuurlijk een vrij onschuldige vechtgame. Mortal Kombat is dat niet. Combineer deze twee, of beter gezegd, voeg X-Ray aan Super Smash en Nintendo heeft zowaar een 18+-game. Check de video's voor een extra dimensie in de vrolijke Nintendo-titel.
  Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar leon@gamersnet.nl en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

  Eet smakelijk!

  » Reacties [0]

  Auteur: Tom Kauwenberg op woensdag 17 mei 2017 om 11:37:23

  Ook hardwarefabrikant Corsair onthult nu eigen lijn game-stoelen

  Bron: Corsair
  Wie op zoek is naar een stoel om comfortabel en langdurig in te gamen, krijgt het meer en meer voor het uitzoeken. Na merken als AKRacing en Speedlink, mengt nu ook hardwarefabrikant Corsair zich in deze bruisende markt. De 'T1 RACE' is Corsair eigen poging tot een game-stoel, die meteen in vijf kekke kleurtjes geleverd wordt.


  Het onderstel van de stoel is gemaakt van een nylonbasis, waardoor de stoel gemakkelijker over verschillende oppervlakken schijnt te rollen. De zetel zelf laat zich vervolgens vooral uitdossen met PU-leer (polyurethaan gecoat), wat veelal wordt gezien als een van de hoogwaardigere faux leersoorten.

  De stoel kan, net als veel andere racefauteuils, in vier verschillende dimensies versteld worden. De achterzijde is 90 graden naar beneden te duwen, terwijl de zit ook nog eens 10 graden te kantelen. Daarbovenop komt een hydraulisch liftje voor de hoogte en uiteraard de mogelijkheid om de armsteunen vrij te verzetten.

  Wereldwijd geldt een richtprijs van 349,99 dollar voor de Corsair T1 RACE . Hoeveel de bureaustoel precies dient te kosten in de Benelux over elders in Europa, is vooralsnog niet bekend.

  Meer weten over Corsair eerste poging tot een game-stoel? Check de officiële T1 RACE webpagina voor meer informatie én beeldmateriaal van de bureaustoel.

  » Reacties [5]

  Auteur: Daniël de Zwart op woensdag 17 mei 2017 om 11:40:39

  Capcom hoopt uiteindelijk 10 miljoen exemplaren Resident Evil 7 te verkopen

  Capcom heeft voor Resident Evil 7: Biohazard een aardig doel gesteld. De game is over het algemeen prima ontvangen en is tot op heden meer dan 3,5 miljoen keer verkocht, maar het Japanse bedrijf wil dat de horrorgame in zijn levenscyclus de 10 miljoen exemplaren voorbijstreeft.

  Het is Capcom met vorige delen ook gelukt zulke verkoopaantallen te halen, dus dit is dan ook de reden om Resident Evil 7 zo hoog neer te zetten. Resident Evil 4, 5 en 6 hebben bijvoorbeeld tussen de 7,5 en 10 miljoen exemplaren verkocht, het bedrijf houdt dit graag vast.

  The lifecycle for games is growing longer, driven by ongoing digital sales; as a result, Resident Evil 4, 5 and 6 have each sold more than 7.5 to 10 million units cumulatively (including catalog and re-release sales). As such, we will work to achieve 10 million cumulative lifetime unit sales for Resident Evil 7 as well.

  Resident Evil 7: Biohazard verscheen op 24 januari voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

  » Reacties [0]

  Auteur: Daniël de Zwart op woensdag 17 mei 2017 om 12:32:16

  Nieuwe trailer: Rokh Launch Trailer

  » Reacties [0]

  Auteur: Lennart van Alem op woensdag 17 mei 2017 om 12:36:43

  Nieuwe trailer: Xbox One - Update Walktrough May 2017

  » Reacties [0]

  Auteur: Lennart van Alem op woensdag 17 mei 2017 om 12:37:10

  Nieuwe trailer: For Honor Shadow & Might - Temple Garden Map

  » Reacties [0]

  Auteur: Daniël de Zwart op woensdag 17 mei 2017 om 13:40:44

  Nieuwe trailer: Sundered Resist Trailer

  » Reacties [0]

  Auteur: Lennart van Alem op woensdag 17 mei 2017 om 12:37:20

  Nieuwe trailer: For Honor Shadow & Might - Forge Map

  » Reacties [0]

  Auteur: Daniël de Zwart op woensdag 17 mei 2017 om 13:40:06

  Nieuwe trailer: Sundered Official Announcement Trailer

  » Reacties [0]

  Auteur: Daniël de Zwart op woensdag 17 mei 2017 om 13:40:28

  Nieuwe trailer: Sundered Embrace Trailer

  » Reacties [0]

  Auteur: Leon Stougie op woensdag 17 mei 2017 om 12:38:42

  Little Nightmares - (G)een slechte droom | Review  Nadat het Zweedse Tarsier Studios de afgelopen jaren vooral als ondersteunende studio heeft meegewerkt aan games, is het met Little Nightmares nu tijd voor een volledig eigen spel. Een succes? Dat lees je hier!

  Lees de review.

  » Reacties [2]

  Auteur: Lennart van Alem op woensdag 17 mei 2017 om 13:12:03

  Nieuwe trailer: Rocksmith 2014 Edition - Grateful Dead DLC

  » Reacties [0]

  Auteur: Lennart van Alem op woensdag 17 mei 2017 om 13:03:11

  Update Hearthstone laat je decks kopiëren

  Eerder deze maand werd bekend dat Blizzards Hearthstone maar liefst 70 miljoen unieke spelers mocht verwelkomen. Een flinke mijlpaal, die er ongetwijfeld aan bijdraagt dat de studio het verslavende kaartspelletje nog lang zal blijven ondersteunen. Zo ook met twee verbetering die Blizzard onlangs aankondigde, waarmee het leven van spelers aardig wordt vergemakkelijkt.

  Ten eerste is daar de mogelijkheid om Quests te behalen door tegen vrienden te spelen. Volgens Blizzard komt verandering voort uit het Friendly Feud-evenement dat vorig jaar werd gehouden, waarbij Quest ook door vriendschappelijke matches konden worden voltooid. Spelers bleken daar zeer positief tegenover te staan, dus besloot de studio de mogelijkheid toe te voegen.

  De tweede verandering is een iets grotere. Met de nieuwe update wordt het namelijk mogelijk decks te kopiëren! Niet langer gehannes met third party-software, maar gewoon vanuit Hearthstone zelf.  Wanneer spelers een deck volledig met kaarten hebben gevuld, verschijnt er een Copy-knop onder hun Hero. Een druk hierop kopieert het deck naar je klembord, waarna het in een tekstdocument geplakt kan worden. Naast alle info over je deck verschijnt er ook een unieke code die gedeeld kan worden via chats of sociale media, om extra te pronken met je hippe uitrusting.  Andersom werkt het uiteraard ook. Wanneer je een nieuw deck samenstelt, kan je het tekstdocument importeren. Dit werk hetzelfde als het huidige deck recipe-systeem, waarbij kaarten die je nog niet in je bezit hebt niet gebruikt kunnen worden en vervanging nodig hebben. Een kleine derde verandering is dat gouden kaarten voortaan ook stapelbaar zijn, en dus bovenop de reguliere versie van de kaart verschijnen.  De update zal ergens in de komende weken verschijnen.

  » Reacties [2]

  Auteur: Akeo Kuipers op woensdag 17 mei 2017 om 21:41:52

  Krijgt League Of Legends ingame voice chat? | eSports Nieuws

  » Reacties [1]

  Auteur: Daniël de Zwart op woensdag 17 mei 2017 om 16:17:12

  F1 2017 is onthuld; eerste details bekendgemaakt

  Niet geheel onverwachts is F1 2017 door Codemasters en Koch Media onthuld met direct de nodige details. De releasedatum is al vrijgegeven en de racegame verschijnt op 25 augustus 2017 voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

  Codemasters laat weten dat F1 2017 een volledig nieuwe 'Championships'-modus krijgt, een diepere Career Mode, dat klassieke F1-wagens terugkomen en meerdere verbeteringen voor de online multiplayer. In de Career Mode zul je met de nodige klassieke wagens moeten rijden tijdens bepaalde evenementen, die ook in andere modi te gebruiken zijn als de multiplayer en time trial. Verder is er te kiezen voor vier alternatieve circuit-layouts en meerdere spelvarianten.

  Voor het eerst is de klassieke ervaring volledig geïntegreerd in de career mode. Als onderdeel van je carrière word je in de loop van het seizoen uitgenodigd om in moderne evenementen te racen met verschillende klassieke F1-wagens. Voor nog meer variatie bieden we spelers in F1 2017 ook de keuze uit vier alternatieve circuit-layouts en diverse nieuwe spelvarianten. Spelers kunnen de klassieke wagens ook gebruiken in diverse andere spelstanden, inclusief online multiplayer en time trial.

  Andere veranderingen worden geïntegreerd doordat in het laatste seizoen het ontwerp van de auto's wederom is aangepast, waardoor de gameplay uiteraard anders aanvoelt.

  Een klein deel van de klassieke F1-wagens die terugkeren is hieronder in een trailer weergegeven: de 1988 McLaren MP4/4 die bestuurd werden door Alain Prost en Ayrton Senna, de 1992 Williams FW14B van Nigel Mansell en Riccardo Patrese en de 2002 Ferrari F2002 waar Rubens Barrichello en Michael Schumacher in hebben gezeten. De reden dat de klassieke auto's er weer in zitten, is dat ze sinds de toevoeging in F1 2013 positief werden ontvangen. Dit jaar kunnen we uit twaalf wagens kiezen uit de 'oudheid' van de afgelopen dertig jaar, aldus Paul Jeal, game director van Codemasters.

  Na een extreem succesvol jaar met het hoog geprezen F1 2016, onthullen we met veel plezier F1 2017 en de terugkeer van klassieke F1-wagens in de serie. De klassiekers werden enorm goed ontvangen toen we ze toevoegden in F1 2013, en in F1 2017 keren ze terug, beter dan ooit. Met zo veel geweldige wagens om uit te kiezen, was het niet makkelijk om de twaalf klassiekers te selecteren. Maar we zijn zeer tevreden met onze selectie van enkele van de meest succesvolle en iconische fan-favorieten van de afgelopen 30 jaar.

  Tot slot, mocht je de Day One-editie pre-ordert, krijg je de exclusieve 1988 McLaren MP4/4 tot je beschikking. Deze wagen is onderdeel van de F1 2017 Special Edition en zal later ook los verkocht worden.

  F1 2017 verschijnt op 25 augustus voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

  » Reacties [2]

  Auteur: Daniël de Zwart op woensdag 17 mei 2017 om 20:24:44

  Nieuwe trailer: F1 2017 Make History Announcement Trailer

  » Reacties [2]

  Auteur: Mike Gevers op woensdag 17 mei 2017 om 16:44:59

  Pro Evolution Soccer 2018 aangekondigd; verschijnt op 14 september

  Eerder vandaag lekte het niet verrassende bestaan van Pro Evolution Soccer 2018 via de Microsoft Store én de PlayStation Store. Nu heeft Konami de game officieel aangekondigd voor een release op 14 september. In de digitale winkels werden de volgende features genoemd voor de nieuws PES-versie:

 • Gameplay Masterclass - Strategic Dribbling, Real Touch+ and new set pieces take the unrivalled gameplay to the next level
 • Presentation Overhaul - New menus and real player images
 • PES League Integration - Compete with PES League in new modes including myClub
 • Online Co-op - A mode dedicated to co-op play is newly added
 • Random Selection Match - Fan favourite returns with new presentation and features
 • Master League Upgrade - New pre-season tournaments, improved transfer system, presentations and functionality
 • Enhanced Visual Reality - New lighting, reworked player models and animations covering everything from facial expressions to body movement to bring the game to life
 • Heel veel zegt dit niet, aangezien het natuurlijk marketingpraat is. Wel is het interessant dat er een nieuwe coöp-modus wordt genoemd. Ook krijgen we een glimp van de verdere vernieuwingen die PES 2018 zal doorvoeren in de franchise. Ook heeft Konami gezegd dat de pc-versie van de volgende Pro Evolution Soccer grafisch flink verbeterd zal zijn en dat er gelijkheid tussen alle current-gen-platforms wordt nagestreefd.

  Op 13 juni, jawel: tijdens de E3, krijgen we meer informatie over PES 2018. Mocht je niet kunnen wachten, check dan hieronder de teaser trailer die vandaag is verschenen. PES 2018 komt uit voor pc, Xbox One, PlayStation 4, Xbox 360 en PlayStation 3.

  » Reacties [0]

  Auteur: Mike Gevers op woensdag 17 mei 2017 om 16:59:00

  Nieuwe trailer: Pro Evolution Soccer 2018 Teaser Trailer

  » Reacties [2]

  Auteur: Mike Gevers op woensdag 17 mei 2017 om 16:59:12

  The Witcher krijgt eigen Netflix-serie

  Bron: Kotaku
  The Witcher is een behoorlijk succesvolle serie, zowel in literaire kringen als de wereld der games. De games zijn inmiddels ruim 25 miljoen keer over de toonbank gegaan, dus het is niet verrassend dat de franchise zijn grenzen verder verlegt: er komt een Netflix-serie rondom de boeken van Andrzej Sapkowski.

  De serie wordt verzorgd door Platige Image S.A, onder leiding van Sean Daniel (bekend van de Mummy-films) en Jason Brown (bekend van onder andere The Expanse). Platige Image heeft een Oscarnominatie gekregen voor zijn visuele effecten, maar het is niet bekend of de Witcher-serie geanimeerd is of echte acteurs zal bevatten.

  Hoewel auteur Andrzej Sapkowski bepaald geen fan is van games, toont hij zich positiever tegenover de Netflix-serie die om zijn verhalen draait:

  I’m thrilled that Netflix will be doing an adaptation of my stories, staying true to the source material and the themes that I have spent over thirty years writing. I’m excited about our efforts together, as well as the team assembled to shepherd these characters to life.

  Heel veel weten we nog niet over de serie, maar het officiële persbericht lijkt te impliceren dat de serie trouw zal blijven aan Sapkowski's boeken en dat het de producenten niet aan ambitie ontbreekt:

  The Witcher stories follow an unconventional family that comes together to fight for truth in a dangerous world. The characters are original, funny and constantly surprising and we can't wait to bring them to life at Netflix, the perfect home for innovative storytelling.

  There is a moral and intellectual depth in these books which goes beyond genre. It is a story about today and today's challanges, hidden under a fantasy cover. It is a story about us, about the monster and the hero inside all of our hearts.

  Wanneer de serie gaat verschijnen, is nog niet bekendgemaakt.

  » Reacties [11]

  Auteur: Mike Gevers op woensdag 17 mei 2017 om 20:06:52

  South Park: The Fractured But Whole komt uit op 17 oktober

  Bron: Ubisoft
  South Park: The Fractured But Whole zou eigenlijk al in december vorig jaar uit hebben moeten komen, maar werd in september uitgesteld naar het eerste kwartaal van 2017. Ook deze raming bleek helaas te optimistisch, dus werd het spel in februari opnieuw uitgesteld, deze keer naar een onbepaalde datum. Eindelijk lijkt er nu licht aan het einde van de tunnel, want Ubisoft heeft bekendgemaakt dat South Park: The Fractured But Whole op 17 oktober verschijnt.

  Om de vaststelling van de releasedatum te vieren, heeft Ubisoft tevens een nieuwe trailer uitgegeven, waarin we kennismaken met de Farting Vigilante. Zoals zijn naam al doet vermoeden, komen er flink wat scheten kijken bij zijn capriolen, dus dat belooft heel wat in combinatie met de aangekondigde Nosulus Rift...

  » Reacties [5]

  Auteur: Amador Prado op woensdag 17 mei 2017 om 21:24:56

  Gwent: The Witcher Card Game gaat in open bèta op 24 mei

  De closed beta van Gwent: The Witcher Card Game is al ruim een half jaar bezig op pc en Xbox One. Voor de mensen die achter het net hebben gevist voor een toegangscode of alleen in het bezit zijn van een PlayStation 4, komt CD Project RED met goed nieuws. Vanaf 24 mei gaat het digitale kaartspel in open bèta op de PlayStation 4, Xbox One en pc.  Het populaire kaartspel uit The Witcher 3 is vanaf volgende week voor iedereen toegankelijk, al is er voor de spelers die al in tijdje in de closed beta zaten wel slecht nieuws. Alle progressie wordt volledig teruggedraaid, waardoor je weer helemaal opnieuw moet beginnen. Dit moet ervoor zorgen dat de nieuwe spelers niet volledig kansloos zijn als ze een potje Gwent online willen spelen. Als goedmakertje krijgen spelers die de closed beta hebben gespeeld wel een aantal card kegs om de pijn te verzachten. Een kleine goedmaker voor als je, net als ik, een fantastisch Monster-deck had.

  Vanaf aankomende maandag gaan de servers offline, zodat twee dagen later de open bèta hopelijk als een zonnetje gaat draaien.

  » Reacties [2]

  Auteur: Rik Schoonhoven op woensdag 17 mei 2017 om 21:30:06

  Quake Champions krijgt Duel Mode

  Quake Champions, de vorig jaar door Bethesda aangekondigde shooter, krijgt een Duel Mode. In deze modus staan twee spelers in één-op-één-gevechten tegenover elkaar.  Wat deze modus extra toevoegt is dat elke speler start met het selecteren van drie Champions met elk verschillende vaardigheden. Elke speler kan de meest geschikte Champions uitzoeken die het best bij zijn of haar speelstijl past. Er wordt gespeeld in best of three-wedstrijden, waarbij een speler in elke ronde de taak heeft alle drie de Champions van de tegenstander te verslaan. Als een speler wordt gefragged, vindt er een respawn plaats als één van de andere gekozen Champions. Een speler heeft gewonnen als alle Champions van de tegenstander zijn uitgeschakeld.

  De onderstane video laat zien hoe zo’n 1-v-1 gevecht in zijn werk gaat.


  » Reacties [1]

  Inloggen
  Zoeken

  Zoek resultaten:

  Advertentie
  GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
  GN Kalender: Juni 2018
  Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
  Advertentie