Game nieuws van vrijdag 19 mei 2017

Auteur: Leon Kempers op vrijdag 19 mei 2017 om 12:00:02

Terminator 2 in GTA 5 | Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GamersNET Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

We hebben in de Lunchtips al veel mooie GTA 5-creaties voorbij zien komen, maar deze slaat werkelijk alles. "Kramer's Media" heeft de filmklassieker Terminator 2 bijna volledig nagemaakt in de wereld van Los Santos! Het verbluffende resultaat is hieronder te bekijken.

Deze Lunchtip is ingestuurd door tijn80!


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar leon@gamersnet.nl en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Eet smakelijk!

» Reacties [2]

Auteur: Ricardo Kindt op vrijdag 19 mei 2017 om 13:15:00

Nieuwe trailer: Sonic Forces Custom Hero Gameplay Trailer

» Reacties [0]

Auteur: Leon Kempers op vrijdag 19 mei 2017 om 00:00:02

Win een prachtig posterpakket van Ubisoft! | Prijsvraagvrijdag


Het is weer vrijdag en dus is het tijd voor een nieuwe Prijsvraagvrijdag! Meedoen is zoals altijd extreem makkelijk: laat een reactie achter bij dit nieuwsbericht en je maakt meteen kans op de prijs. Vaker reageren mag uiteraard, al vergroot dit niet je kansen. Reageer wel op tijd, want deelnemen kan alleen op de vrijdag!

Deze week onthulde Ubisoft twee nieuwe games: Far Cry 5 en The Crew 2. Om je alvast voor te bereiden op deze nieuwe titels geven we deze week een prachtig Ubisoft-posterpakket weg! Reageer hieronder en wie weet kan jij jouw kamer binnenkort injecteren met een extra dosis stijl.Vergeet niet morgen terug te komen op GamersNET. Dan onthullen we de Prijsvraagvrijdag-winnaar van vorige week!

» Reacties [33]

Auteur: Amador Prado op vrijdag 19 mei 2017 om 00:47:00

Microsoft hernieuwt rechten op de naam Scalebound

Bron: IGN
Begin dit jaar kwam Microsoft met slecht nieuws naar buiten: de ontwikkeling van de RPG Scalebound werd stilgelegd en de game lijkt dus voltooid verleden tijd te zijn. Toch is er nog een sprankje hoop, want Microsoft heeft de rechten op de naam Scalebound verlengd.


De geruchtenmolen is vanzelfsprekend volop gaan draaien na dit nieuws. Het kan zijn dat Microsoft de naam wil behouden, omdat een nieuwe partij de rol van voormalig ontwikkelaar Platinum Games wil overnemen. Er wordt door een aantal insiders al gesteld dat Microsoft een bevriende studio heeft gevonden die bereid is het project over te nemen.


Het zou ook kunnen dat Microsoft de naam wil reserveren voor een compleet nieuw project, zodat niemand anders met de naam Scalebound aan de haal kan gaan. De tijd zal leren wat de uitgever van plan is met de verloren draken.

» Reacties [3]

Auteur: Tom Kauwenberg op vrijdag 19 mei 2017 om 00:56:47

Bungie en Razer werken samen aan unieke Destiny 2 game-gear

Nu de gameplay van Destiny 2 dan eindelijk onthuld is én honderd procent zeker is geworden dat de shooter ditmaal ook richting pc komt, gaat ontwikkelaar Bungie dan ook echt helemaal over. De handen worden ineengeslagen met die van Razer, zodat beide partijen met unieke Destiny 2 gethematiseerde randapparatuur op de proppen kunnen komen.

Voor Razer is het uitdossen van de bekende catalogus in de stijl van een game niks nieuws. Recentelijk zagen we eenzelfde marketingstrategie voor Overwatch en daarvoor nog Call of Duty: Black Ops 3. In samenwerking met de uitgevende partij produceert Razer in zulke gevallen dan toetsenborden, muizen en meer met de accenten en bijbehorende prenten van de game in kwestie. Zo dos je een hele set-up pas echt op in de stijl van je favoriete game.


In het geval van Destiny 2 zal Razer uitrollen met unieke versies van de DeathAdder Elite muis, het 'hybride' Ornata Chroma toetsenbord, de ManO'War Tournament Edition koptelefoon en zelfs de Goliathus Speed muismat. Toevallig een reeks producten die wij op GamersNET vrij positief wisten te ontvangen, vooral op het gebied van prijs-kwaliteit.

Hoe het precieze ontwerp van de Destiny 2 randapparaten zal ogen, dat blijft nog even in het ongewisse. Wel verzekert Razer dat de computerproducten in september in de winkels moeten liggen, zo rond de launchperiode van Destiny 2 zelf.

» Reacties [2]

Auteur: Leon Stougie op vrijdag 19 mei 2017 om 09:51:39

Pc-versie Destiny 2 verschijnt later dan consolevariant

Nadat Destiny tot de teleurstelling van velen de pc oversloeg, maakt ontwikkelaar Bungie dat met Destiny 2 weer (grotendeels) goed. Destiny 2 verschijnt namelijk niet alleen voor de PlayStation 4 en Xbox One, maar zal tevens voor de pc beschikbaar zijn. Waar PlayStation 4- en Xbox One-gamers vanaf 8 september met Destiny 2 aan de slag kunnen, wordt er echter van pc-gamers wat meer geduld gevraagd.

Een medewerker van Activision heeft namelijk aan het Amerikaanse Game Informer laten weten dat de pc-versie van Destiny 2 niet op 8 september zal verschijnen, maar in een later stadium. Wanneer Destiny 2 dan wel voor de pc verschijnt, dat is momenteel nog onbekend.

Wil je meer weten over Destiny 2? Check dan de gameplay reveal trailer en ons uitvoerige verslag van de persconferentie!

» Reacties [5]

Auteur: Leon Stougie op vrijdag 19 mei 2017 om 10:09:48

Breakpoint onthult met Tennis World Tour de spirituele opvolger van Top Spin 4

Bron: Big Ben
Waar we in het verleden met onder meer Top Spin en Virtua Tennis de nodige tennisgames zagen verschijnen, blijft het de laatste jaren opvallend stil in dit subgenre. Van beide series verscheen de laatste editie in 2011 en sindsdien hebben ook weinig andere ontwikkelaars het aangedurfd om een tennisgame te maken. Daar komt nu verandering in, want de nieuwe ontwikkelaar Breakpoint heeft in samenwerking met uitgever Bigben Tennis World Tour onthuld.

Hoewel het hier om een nieuwe studio gaat, bestaat Breakpoint uit diverse ontwikkelaars die in het verleden hebben meegewerkt aan de Top Spin-games. Niet voor niets noemt de studio Tennis World Tour dan ook de spirituele opvolger op Top Spin 4. Breakpoint laat weten dat Tennis World Tour meer dan dertig speelbare tennissers zal bevatten, waaronder toppers als Roger Federer, Gaël Monfils, Angelique Kerber en Garbiñe Muguruza. Daarnaast laat de studio weten dat we behoorlijk wat diepgang mogen verwachten van Tennis World Tour:

[The] desire to provide a faithful tennis simulation translates into demanding gameplay during rally, a wide range of playing styles and a strategic preparation that influences the course of each match.

Tennis World Tour moet in 2018 verschijnen voor 'consoles en pc'. Om welke consoles het precies gaat, is niet gespecificeerd. Hoewel een release voor PlayStation 4 en Xbox One voor de hand lijkt te liggen, is het dus met name de vraag of we Tennis World Tour ook op Nintendo's Switch kunnen verwachten. Breakpoint laat weten dat men tijdens de Gamescom van dit jaar meer informatie over Tennis World Tour zal onthullen.

» Reacties [1]

Auteur: Leon Stougie op vrijdag 19 mei 2017 om 11:17:00

Nieuwe trailer: Total War: Warhammer 2 Introducing... Temple Guard Trailer

» Reacties [0]

Auteur: Leon Stougie op vrijdag 19 mei 2017 om 11:22:00

Nieuwe trailer: Total War: Warhammer 2 Lizardmen Roster Reveal

» Reacties [0]

Auteur: Daniël de Zwart op vrijdag 19 mei 2017 om 11:14:17

Pc-versie Destiny 2 wordt niet door Bungie ontwikkeld en krijgt geen dedicated servers

Bron: PC Gamer
Destiny 2 is gisteren officieel onthuld en komt met veel blijdschap ook naar pc, maar wel later dan de console-variant, zo laat Bungie weten. Ook is nu bekend geworden dat Bungie alleen de console-versie ontwikkelt, want de pc-versie wordt door een extern bedrijf opgepakt, namelijk Vicarious Visions.


David Shaw, de lead van de pc-versie, zegt echter dat we de game op pc niet moeten zien als console-port. Destiny 2 zal aanvoelen en spelen als een pc-game. Hij maakt duidelijk dat ze de game niet outsourcen aan Vicarious Visions, die gestationeerd is in New York, maar ze zijn een partnership aangegaan en deze studio is een uitbreiding op Bungie zelf.

One of the key factors we looked at when coming to PC is that we don’t want anybody looking at the game as a console port. We wanted to make sure that it feels like a PC game, it plays like a PC game. So we kind of have embarked on an interesting situation. We’re not outsourcing it. Instead, we’ve developed this true partnership with Vicarious Visions in Albany, New York. We look at them as an extended part of the dev team.

Daarnaast is vrijgegeven dat de pc-versie van Destiny 2 geen dedicated servers krijgt, iets wat gamers op pc wel graag zien. Shaw wilde er blijkbaar niet over praten, maar meldde dat de game een complicated topology kent en mogelijk dat dedicated servers daardoor een doorn in het oog zijn.

Destiny 2 won’t have dedicated servers on PC. (..) the game has a complicated topology.

Volgens hem hoeven we ons geen zorgen te maken, want de lag in Destiny zal verleden tijd zijn in Destiny 2 door middel van nieuw gebruikte tech. Of deze tech voor alle versies baanbrekend zal zijn moet nog blijken. De pc-versie krijgt verder wel een field of view-slider en de framerate is niet gelocked. De pc-demo op het Destiny 2 reveal event draaide op 60fps, daar de console-versie vaststaat op 30fps.

Tot slot is nog niet bekend of spelers van Destiny hun characters over kunnen zetten naar de pc-versie van Destiny 2, of dat spelers überhaupt hun account naar een andere console over kunnen zetten - zoals bijvoorbeeld wel het geval was bij GTA 5.

Destiny 2 verschijnt op 8 september voor PlayStation 4 en Xbox One. Een releasedatum voor pc is nog onbekend.

» Reacties [1]

Auteur: Leon Stougie op vrijdag 19 mei 2017 om 11:28:43

Bekijk hier de officiële onthulling van Destiny 2 terug

Gisteravond vond de officiële onthulling van Destiny 2 plaats. Natuurlijk kon je hier al een uitgebreide samenvatting van terugvinden op GamersNET, evenals meer nieuws over de pc-versie van Destiny 2. Wil je echter alles over Destiny 2 nog eens op op je gemakje terugkijken, dan ben je hier op het juiste adres. Hieronder kun je namelijk de volledige onthulling van Destiny 2 bekijken.Destiny 2 verschijnt op 8 september voor de PlayStation 4 en Xbox One. De pc-versie verschijnt in een later stadium.

» Reacties [2]

Auteur: Daniël de Zwart op vrijdag 19 mei 2017 om 11:38:41

Laatste episode The Walking Dead: A New Frontier verschijnt eind mei

Bron: Twitter
De laatste episode van Telltale's The Walking Dead: A New Frontier, Episode 5: From The Gallows, heeft een releasedatum gekregen. Deze vijfde episode van Seizoen 3 verschijnt namelijk op 30 mei en dan zal de tijd het leren wanneer het vierde seizoen van start gaat.

Hieronder lees je wat je kunt verwachten in From The Gallows, dus pas op voor eventuele spoilers als je nog niet alles hebt gespeeld.

In Telltale’s most tailored episode to date, Richmond teeters on the brink of collapse as chaos reigns from all directions. The lives of its citizens and all those closest to Javier hang in the balance. The decisions you’ve made and bonds you’ve nurtured across the season will determine which characters now trust Javi to safeguard all they hold dear as the crisis pushes every relationship past its breaking point…

The Walking Dead: Episode 5 - From The Gallows verschijnt op 30 mei voor PlayStation 4, Xbox One, pc, iOS en Android.

» Reacties [1]

Auteur: Daniël de Zwart op vrijdag 19 mei 2017 om 14:33:06

Nieuwe trailer: Tekken 7 - Is This The Craziest Tekken Yet Trailer

» Reacties [0]

Auteur: Daniël de Zwart op vrijdag 19 mei 2017 om 12:36:04

Verwacht nieuwe Avatar-game pas in 2020

Bron: IGN
Eerder dit jaar maakten Ubisoft en regisseur James Cameron hun samenwerking voor een Avatar-game bekend, die gelijktijdig met de film Avatar 2 zou verschijnen. De film is uitgesteld tot 2020 en dat betekent dat Ubisoft Massive, die de game ontwikkelt, ook pas in dat jaar met de game op de proppen komt.

Avatar is one of the biggest and most powerful entertainment brands. Our first game was profitable and we have great plans for the new one, with a very strong studio and engine. The movie will be released end of 2020, so our game won’t be released before FY21.

De game hoeft blijkbaar niet op dezelfde dag als de film uit te komen, want Ubisoft zegt dat de Avatar-game voor het fiscale jaar van 2021 gepland staat, dat 31 maart 2021 eindigt.

De ontwikkelaar heeft in ieder geval genoeg tijd om kwaliteit af te leveren, toch?

» Reacties [4]

Auteur: Ricardo Kindt op vrijdag 19 mei 2017 om 13:56:36

Update 1.1 uit voor Mario Kart 8 Deluxe; beledigende Inkling gecensureerd

In update 1.1 voor Mario Kart 8 Deluxe zijn een aantal kleine gameplay elementen aangepast en toegevoegd waaronder opvallend genoeg een handgebaar van de Inkling Girl. De offensieve Inkling draaide zich in een moment van vreugde nog wel eens om met een vuist in de lucht en een arm op haar bicep. Hoewel het in Japan niet veel wenkbrauwen doet optrekken betekent dit gebaar in een aantal landen als Frankrijk en Italië in essentie fuck you.

Dit is niet de eerste keer dat dit gebaar uit het koninkrijk der paddenstoelen is gehaald. Op de SNES werd dit gebaar ook gebruikt door Bowser in Super Mario RPG. In de Westerse release van het spel werd het gebaar vervangen. Het Italiaanse saluut, zoals het gebaar ook heet, is in Mario Kart 8 Deluxe vervangen door een fistbump. Naast de animatie zijn er nog een aantal dingen bijgekomen of aangepast:

Update 1.1
• Opponents’ names are displayed in the rear view mirror view in online matches.
• Invincibility period after a spin-out or crash is longer in online matches.
• Up to two players can spectate a friend group while they wait to join.
• Worldwide and Regional modes add players to Mirror and 200cc matches less often.
• Can now properly create a friend lobby when you have 100 or more friends.
• Inkling Girl’s animation has been adjusted.
• Starting positions in online races now properly reflect the order in which players join.
• Driver Miis now properly showing facial expressions.
• Tournament clock now properly reflects real-world time.


Mario Kart 8 Deluxe is een heruitgave van Mario Kart 8 op de Nintendo Switch en heeft extra content als personages en spelmodi zoals te zien in Challenge Accepted. In onze review van het spel kun je lezen of dit spel de moeite waard is. Mario Kart 8 Deluxe is uit op de Nintendo Switch.

» Reacties [3]

Auteur: Leon Stougie op vrijdag 19 mei 2017 om 14:18:00

Nieuwe trailer: The Surge Accolades Trailer

» Reacties [0]

Auteur: Leon Stougie op vrijdag 19 mei 2017 om 20:15:00

Nieuwe trailer: Destiny 2 Homecoming Story Campaign Gameplay Reveal

» Reacties [0]

Auteur: Peter Bouwman op vrijdag 19 mei 2017 om 21:53:00

Nieuwe informatie over Destiny 2 - platform-actie en nieuw wapensysteem

Het PlayStation Blog heeft meer informatie naar buiten gebracht omtrent Destiny 2. Zo zullen er meer platform-elementen worden toegevoegd aan de game, met onder andere draaiende en bewegende zagen, die je moet ontwijken onderwijl je bezig bent met gevechten. Daarnaast is er ook hard gewerkt aan het wapensysteem. Niet langer krijg je een primair, secundair en zwaar wapen onder de knoppen, maar spelers krijgen een Kinetic-, een Energy- en een Power-wapen. Zo worden Sniper Rifles toegevoegd onder Power Weapons en Hand Cannons bij Energy.

Het is niet veel nieuwe informatie, maar in dit stadium zijn we blij met alles. Gelukkig hebben we ook nog twee mooie 4K-screenshots voor jullie!

Bekijk de screenshots.

» Reacties [1]

Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Juni 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie