Game nieuws van dinsdag 11 juli 2017

Auteur: Leon Stougie op dinsdag 11 juli 2017 om 10:18:41

Open beta Star Wars: Battlefront 2 is begin oktober beschikbaar

Bron: EA
Het was al even bekend dat Star Wars: Battlefront 2 een beta krijgt en nu heeft uitgever Electronic Arts iets meer details over deze proefversie vrijgegeven. In deze multiplayer beta kan je aan de slag in de straten van Theed op de planeet Naboo in de spelmodus Galactic Assault. Hier speel je met ofwel de clone troopers van de Republiek of de battle droids van de Separisten. Daarnaast kan je ook aan de slag met de Starfighter Assault-modus, een spelmodus waarover we tijdens de Gamescom in augustus meer details zullen krijgen.

De open beta van Star Wars: Battlefront 2 is beschikbaar vanaf 6 oktober en duurt tot en met 9 oktober. Voor eenieder die Battlefront 2 heeft gepre-orderd, is er wat extra speeltijd beschikbaar. Dan kan je namelijk al vanaf 4 oktober aan de slag met de beta. De multiplayer beta van Star Wars: Battlefront zal beschikbaar zijn voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

Star Wars: Battlefront 2 ligt vanaf 17 november 2017 in de winkels voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

» Reacties [3]

Auteur: Leon Stougie op dinsdag 11 juli 2017 om 10:31:54

WWE 2K18 komt ook naar de Nintendo Switch

Bron: 2K
Het waren magere jaren voor worstelliefhebbers met enkel een Nintendo-console, want het is alweer zo'n vijf jaar geleden dat er een WWE 2K-game voor een console van Nintendo verscheen. Daar komt dit jaar verandering in, want 2K laat weten dat WWE 2K18 ook naar de Nintendo Switch komt.

De Switch-versie van WWE 2K18 zal over bekende modi als MyCareer en MyPlayer beschikken en bevat ook de nieuwe features ten opzichte van het vorige deel, zoals worstelwedstrijden met acht man en een flinke reeks aan nieuwe animaties.


WWE 2K18 verschijnt op 17 oktober 2017 voor de PlayStation 4 en Xbox One. Of de Nintendo Switch-versie gelijktijdig beschikbaar zal zijn, is momenteel nog niet duidelijk.

» Reacties [0]

Auteur: Leon Stougie op dinsdag 11 juli 2017 om 11:02:00

Nieuwe trailer: WWE 2K18 Coming to Nintendo Switch Trailer

» Reacties [0]

Auteur: Leon Stougie op dinsdag 11 juli 2017 om 11:02:00

Nieuwe trailer: Destiny 2 Official Open Beta Launch Trailer

» Reacties [3]

Auteur: Ricardo Kindt op dinsdag 11 juli 2017 om 10:50:52

Fire Emblem Warriors - Vertrouw in de Warriors-fanservice | PreviewHet Warriors-virus slaat weer toe en claimt dit keer de Fire Emblem-serie. Onze Ricardo vertelt meer over zijn hands-on ervaring met Fire Emblem Warriors, de crossover-titel van Nintendo en Tecmo Koei.

Lees de preview.

» Reacties [0]

Auteur: Tom Kauwenberg op dinsdag 11 juli 2017 om 12:49:20

Gamen met een wateropvlak als scherm? | Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GamersNET Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Vandaag de dag kijkt niemand meer op van een mooi 4K display of een 240Hz monitor. Nee, dat is allemaal al eens gedaan. Als je echt indruk wilt maken, dan bedenk je een ťcht innovatief scherm. Doe iets als de ingenieuze Mato Mato, die gewoon een interactieve monitor van water bouwt.


Het 'scherm' werkt met projecties, maar wordt tegelijkertijd aanraakgevoelig gemaakt aan de hand van een stukje handige technologie die erboven hangt. Terug van weggeweest: de dieptegevoelige Kinect-camera van de Xbox 360.

Aan de hand van de Kinect-sensor, een projector en een bak ondoorzichtig water wordt een compleet nieuwe manier van gamen ontworpen. Onderstaande video laat zien wat er zoal mogelijk is met een waterbeeldscherm en hoe dat allemaal in zijn werk gaat:


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar leon@gamersnet.nl en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Eet smakelijk!

» Reacties [1]

Auteur: Tom Kauwenberg op dinsdag 11 juli 2017 om 13:22:44

Wandelende spierbundel Terry Crews zegt zelf speelbaar te zijn in Crackdown 3

Jammer zullen we hem nooit zien schitteren als Overwatch' nieuwe held Doomfist, maar dat houdt niet in dat we de legendarische spierbundel dit jaar helemaal niet meer in games zullen zien. In tegendeel zelfs: Crews gaf op Twitter aan later dit jaar speelbaar te zijn in Crackdown 3.Eerder in Los Angeles was het ontwikkelaar Sumo Digital die ons op verzoek nog verzekerde dat Terry Crews niet alleen diende als promotieacteur voor de nieuwe E3-trailer. Erg specifiek wilden de ontwikkelaars niet spreken over Crews' rol in Crackdown, maar men beloofden op zijn minst een verschijning in het narratief van de game.

Of de enthousiaste Terry voor zijn beurt heeft gesproken, is dan ook nog niet bekend, maar de kans is groot dat hij daadwerkelijk te spelen zal zijn in Crackdown 3. Laten we dan hopen dat het niet enkel zijn gigantische, epische lichaam betreft, maar vooral zijn immer opdreunende stem. Want laten we wel wezen, die lijkt goed gepaard te zijn met het bombastische en over-the-top overkomen van Crackdown...


Crackdown 3 is sinds de E3 2017 na lange tijd weer terug op de radar te vinden. Wij zijn inmiddels aan de slag geweest met de herboren open-wereld game, maar kwamen tot de conclusie dat het wellicht niet zal worden wat het ooit beloofde te zijn. Daarover lees je alles in onze Crackdown 3 preview.

Aanstaande 7 november moet Crackdown 3 verschijnen op Xbox One en Windows 10, uiteraard als onderdeel van het cross-platform en cross-buy 'Play Anywhere' concept.

» Reacties [0]

Auteur: Tom Kauwenberg op dinsdag 11 juli 2017 om 13:59:46

The Escapists 2 verschijnt 22 augustus alweer

Eind vorig jaar ging het hoge woord eruit: het populaire ontsnappingsspel The Escapists zou een vervolg gaan krijgen. "Ergens in 2017" werd destijds nog geroepen, maar inmiddels weten we beter. Uitgever Team17 en ontwikkelaar Mouldy Toof Studios hebben namelijk bekendgemaakt aanstaande 22 augustus op de proppen te komen met The Escapists 2.


In The Escapists 2 is het aan spelers om gezamenlijk een uit gevangeniscomplex in de rimboe te ontsnappen. Daarbij kun je solo te werk gaan of kundig samenwerken met (online) medespelers. Iedere speler kan zich specialiseren in vechten, voorwerpen craften en andere tactische eigenschappen. De mogelijkheden om eigenzinnig te werk te gaan (en je bajesklant op te dossen) zijn daarbij significant uitgebreid te opzichte van het origineel.

De gevangenis van dit vervolg is in tien verschillende thema's te variŽren, met nog een compleet nieuwe bajes in het verschiet voor de gamers die pre-orderen, genaamd "The Glorious Regime".

The Escapists 2 staat op 22 augustus te verschijnen voor Steam, Xbox One en PlayStation 4, tegen de richtprijs van 19,99 euro.

» Reacties [1]

Auteur: Tom Kauwenberg op dinsdag 11 juli 2017 om 15:03:46

Nieuwe trailer: The Escapists 2 - Pre-order & Release Date Trailer

» Reacties [0]

Auteur: DaniŽl de Zwart op dinsdag 11 juli 2017 om 15:03:49

PlayStation 4 firmware 4.72 doet niet veel meer dan het systeem verbeteren

Bron: VG247
Sony heeft wederom een nieuwe firmware update uitgebracht voor de PlayStation 4 en versie 4.72 doet niet veel meer dan de vorige firmware update. Onderstaande beschrijving is kort maar krachtig, want deze geeft aan dat vooral het systeem van de console wordt verbeterd.

This system software update improves the quality of the system performance.

De firmware update voor de PlayStation 4 is nu te downloaden en weegt 324.8MB.

» Reacties [4]

Auteur: DaniŽl de Zwart op dinsdag 11 juli 2017 om 15:15:50

Dit zijn voor Hitman de plannen in juli

Ontwikkelaar IO Interactive is uitgever Square Enix kwijt en gaat als onafhankelijke developer verder. Gelukkig blijft het bedrijf Hitman ondersteunen met content die voor deze maand bekend is. Een deel van de content is al verschenen en een deel komt later dit jaar naar de game met onze kale killer.

The Hamartia Compulsion, een Escalation Contract, is onlangs al verschenen en geeft je als doel drie personen om te leggen in het zonnige Sapienza. Ook komt het laatste Elusive Target eraan en kunnen we deze maand nog vijftien Featured Contracts verwachten.


Ga jij nog met deze targets in Hitman aan de slag?

» Reacties [0]

Auteur: DaniŽl de Zwart op dinsdag 11 juli 2017 om 15:28:17

Patch voor de Gran Turismo Sport-beta voegt mechanische mankementen toe

Bron: GTPlanet
De beta van Gran Turismo Sport heeft patch 1.08 ontvangen die mechanische mankementen aan je voertuigen toevoegt. Het is vanaf nu dus mogelijk de nodige schade onder je motorkap, aan je banden of andere onderdelen aan je bolide op te lopen.

The new version introduces serious changes to the gameís damage model (..). Players will now find their cars affected by tire wear, car damage, and fuel depletion.

Deze patch zorgt alleen voor eventuele mechanische schade, want cosmetische schade zal in Gran Turismo Sport niet grootschalig voorkomen. Lakschade is wel mogelijk, maar voor flinke deuken hoef je bij deze game niet te zijn.

Patch 1.08 voor Gran Turismo Sport weegt 84MB en is reeds beschikbaar.

» Reacties [4]

Auteur: DaniŽl de Zwart op dinsdag 11 juli 2017 om 15:39:02

Nioh DLC 'Defiant Honor' verschijnt later deze maand

Nioh krijgt na de Dragon of the North DLC later deze maand een tweede pakket met content genaamd Defiant Honor. In deze nieuwe DLC breng je een bezoek aan het Osaka-kasteel, het grootste kasteel van de Sengoku, en volg je Sanada Yukimura die voor Tokugawa Ieyasuís aartsvijand Toyotomi werkt.

Naast een nieuw stuk verhaal krijg je ook nieuwe armor, guardian spirits, Yokai, vijanden, magic items, Trophies, moeilijkheidsgraden en een nieuw wapen: Tonfa. Mocht je de Season Pass van Nioh hebben, dan kun je de content natuurlijk 'gratis' downloaden. Los is de Defiant Honor DLC voor 9,99 euro beschikbaar in de PlayStation Store.

Nioh's Defiant Honor DLC verschijnt op 25 juli.

» Reacties [0]

Auteur: Leon Stougie op dinsdag 11 juli 2017 om 17:01:00

Volledige tracklist Project CARS 2 onthuld

Nadat ontwikkelaar Slightly Mad Studios in 2015 Project CARS afleverde, is de studio druk aan de slag gegaan met de ontwikkeling van een opvolger. Project CARS 2 verschijnt op 22 september voor de PlayStation 4, Xbox One en pc en dus is het ondertussen hoog tijd voor meer details over de tracklist.

Slightly Mad Studios heeft nu de zestig tracks, waarvan er 20 volledig gescand zijn, onthuld die Project CARS 2 zal bevatten. Van de zestig tracks zijn er in totaal meer dan 130 layouts beschikbaar, waarop je met meer dan 180 verschillende auto's aan de slag kan. In de tracklist kan je onder andere klassieke F1-circuits als de NŁrburgring, Monza en Silverstone vinden, maar bijvoorbeeld ook de NASCAR-baan Texas Motor Speedway. De volledige tracklist zie je hieronder.

» Reacties [0]

Auteur: Tom Kauwenberg op dinsdag 11 juli 2017 om 10:55:06

Cooler Master MasterMouse S - Een budgetmuis met ballen? | GamersNET Gear

» Reacties [3]

Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Juni 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie