Game nieuws van donderdag 13 juli 2017

Auteur: Wester Wagenaar op donderdag 13 juli 2017 om 01:20:01

Ever Oasis - Immer ambities, maar weinig diepgang | ReviewNa de 3DS-remakes van Ocarina of Time en Majora's Mask heeft ontwikkelaar Grezzo zich gewaagd aan een geheel eigen game. Ever Oasis is bovenal ambitieus, maar weet het die ambities ook te verzilveren?

Lees de review.

» Reacties [1]

Auteur: Tom Kauwenberg op donderdag 13 juli 2017 om 09:53:30

Koppel nu al je Blizzard-account aan Destiny 2 voor pc

Ietwat aan de vroege kant (zelf voor de Destiny 2 pc beta), maar vanaf vandaag is het mogelijk om je Blizzard-account te koppelen op Bungie.net. Naast een PlayStation Network-profiel of Xbox Live-account is het nu ook mogelijk om de link te leggen met een Battle.net-account, al schijnen we het niet meer zo te mogen noemen.

Even geleden werd al bekend dat Destiny 2 niet via Steam gedistribueerd zou worden, maar via Activision-Blizzards eigen game-platform verschijnt. Het kenmerkt de eerste keer dat een non-Blizzard titel verschijnt op de dienst die nu officieel omgedoopt is tot de 'Blizzard App'. Opmerkelijk, maar schijnbaar een uitzondering.


Om Destiny 2 op pc te kunnen spelen is het dus zaak om tijdig je Blizzard-account te koppelen met de services van Bungie, wat uiteraard allemaal samenkomt op de officiële Bungie website.

Terwijl de beta van Destiny 2 over een kleine week al van start gaat voor PlayStation 4 en Xbox One, duurt het wel nog even voordat pc-gamers écht in mogen loggen in Destiny 2. Voor zowel pre-orderaars als de gewone sterveling staat de pc-beta nog altijd vast op 'ergens later in augustus'.

Hopelijk wordt in de aanloop naar Gamescom 2017 duidelijk wanneer de beta van Destiny 2 op pc precies van start gaat.

Destiny 2 verschijnt op 2 september voor PlayStation 4 en Xbox One. De shared world shooter maakt pas op 24 oktober zijn eerste verschijning op pc, exclusief via de Blizzard app. Of Battle.net, mocht je de nieuwe naam nog altijd niet willen erkennen.

» Reacties [0]

Auteur: Wester Wagenaar op donderdag 13 juli 2017 om 10:51:38

Nintendo stopt met productie standaardversie New Nintendo 3DS in Japan

Nintendo heeft de productie van de New Nintendo 3DS officieel beeindigd in Japan, zo laat zich op hun website lezen. Let wel: het gaat hier om het standaard model van de New Nintendo 3DS; de XL-versie van de New Nintendo 3DS blijft worden geproduceerd.

In Japan verscheen de New Nintendo 3DS op 14 oktober 2014, tezamen met de New Nintendo 3DS XL. Tot 31 december 2016 wist het standaard model 2,49 miljoen eenheden wereldwijd te verkopen, terwijl de New Nintendo 3DS XL overduidelijk het populairste is met 9,82 miljoen verkochte exemplaren tot het einde van dat jaar. Desalniettemin is het voor Nintendo een zeldzaamheid om relatief snel de productie van een stuk van hun hardware te stoppen.

Waarschijnlijk speelt ook de recente lancering van de New Nintendo 2DS XL een rol in deze beslissing. Wellicht dat de standaardversie van de New Nintendo 3DS eruit wordt gehaald om genoeg plaats te maken voor het nieuwste lid van de familie. Wij zijn in ieder geval al razend enthousiast over de New Nintendo 2DS XL en schuiven dat niet onder stoelen of banken.

» Reacties [5]

Auteur: Akeo Kuipers op donderdag 13 juli 2017 om 20:57:12

De vijf beste Final Fantasy-remakes op een rijtje! | Top 5

» Reacties [3]

Auteur: Leon Stougie op donderdag 13 juli 2017 om 15:10:03

Release Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom uitgesteld tot begin 2018

Bron: Twitter
Het in 2013 verschenen Ni No Kuni: Wrath of the White Witch kon op lovende kritieken rekenen en dus was de komst van een vervolg op dit samenwerkingsproject tussen Level-5 en de beroemde animeproducent Studio Ghibli slechts een kwestie van tijd. Eind 2015 werd dan ook Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom onthuld en de game zou vanaf 10 november in de schappen moeten liggen voor de PlayStation 4 en pc.

Vandaag laat uitgever Bandai Namco echter weten dat de releasedatum niet gehaald zal worden. De release van Ni No Kuni 2 is uitgesteld tot begin 2018. Vanaf 19 januari 2018 moet Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom nu in de schappen liggen voor de PlayStation 4 en pc.


» Reacties [0]

Auteur: Akeo Kuipers op donderdag 13 juli 2017 om 20:59:00

Consoles zijn te goedkoop om zich met pc te kunnen meten | Hot Koffie Show

» Reacties [9]

Auteur: Leon Stougie op donderdag 13 juli 2017 om 17:32:43

Releasedatum Gran Turismo Sport ligt in oktober

Tijdens de E3 was er tijdens de persconferentie van Sony geen ruimte voor Gran Turismo Sport, maar was de racegame opvallend genoeg naar het voorprogramma verwezen. Ook een releasedatum van Gran Turismo Sport was, ondanks de geplande release in 2017, nog altijd onduidelijk. Daar is nu echter verandering in gekomen.

Ontwikkelaar Polyphony Digital laat namelijk weten dat Gran Turismo Sport vanaf 18 oktober 2017 in de winkels zal liggen voor de PlayStation 4. Nu de gesloten beta afgerond is, richt Polyphony zich op het zetten van de puntjes op de i, zodat de game dus over drie maanden in de schappen ligt.

» Reacties [1]

Auteur: Leon Stougie op donderdag 13 juli 2017 om 17:54:00

Nieuwe trailer: Gran Turismo Sport Release Date Trailer

» Reacties [1]

Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Juni 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie