Game nieuws van vrijdag 14 juli 2017

Auteur: Leon Kempers op vrijdag 14 juli 2017 om 00:00:03

Win twee fraaie For Honor-posters! Prijsvraagvrijdag


Het is weer vrijdag en dus is het tijd voor een nieuwe Prijsvraagvrijdag! Meedoen is zoals altijd extreem makkelijk: laat een reactie achter bij dit nieuwsbericht en je maakt meteen kans op de prijs. Vaker reageren mag uiteraard, al vergroot dit niet je kansen. Reageer wel op tijd, want deelnemen kan alleen op de vrijdag!

Ubisoft is deze week van start gegaan met de Hero Series van For Honor. Om dat te vieren, geven we twee prachtige posters van de game weg! Reageer hieronder om kans te maken.Vergeet niet morgen terug te komen op GamersNET. Dan onthullen we de Prijsvraagvrijdag-winnaar van vorige week!

» Reacties [12]

Auteur: Mike Gevers op vrijdag 14 juli 2017 om 00:32:19

Demoversie Mass Effect: Andromeda beschikbaar voor iedereen

Bron: PC Gamer
Mass Effect: Andromeda was niet wat velen hoopten, deels vanwege de technische staat waarin de game bij de release verkeerde. De gratis proefversie voor EA Access-leden deed de game dan ook niet heel veel goed. Inmiddels zijn we vier maanden en heel wat patches verder, dus is de game er op technisch vlak heel anders aan toe.

Om dat te bewijzen, heeft EA nu de deuren voor de eerdergenoemde proefversie voor iedereen op alle platforms geopend. Met de demo kun je Mass Effect: Andromeda tien uur lang uitproberen, zodat je kunt bepalen of de game tůch je tijd en geld waard is. Hierbij zijn er geen beperkingen over welke spelmodus je wilt uitproberen: zowel de singleplayer als de multiplayer staan voor je open. Uiteraard blijft je voortgang gewoon bewaard als je de game uiteindelijk aanschaft.

Check de officiŽle Mass Effect-website voor de demo.

» Reacties [1]

Auteur: Leon Stougie op vrijdag 14 juli 2017 om 10:42:57

Binnenkort servers met enkel first person-perspectief in PlayerUnknown's BattleGrounds

Bron: Twitter
Het immens populaire PlayerUnknown's Battlegrounds bevindt zich in ieder geval nog een paar maanden in Early Access en dus kunnen we met enige regelmaat nieuwe updates voor de game verwachten. In de volgende maandelijkse update die 'PUBG' zal ontvangen, wordt gehoor gegeven aan een veelgehoorde wens; de introductie van servers waarin je alleen in first person kan spelen. Natuurlijk blijven er ook gewoon servers bestaan waarin je zowel in het first als third person-perspectief kan spelen.

De first person only-modus wordt niet gelijk volledig uitgerold, maar zal in eerste instantie enkel op Europese en Noord-Amerikaanse servers beschikbaar zijn. Daarnaast kun je op deze first person-servers alleen in de solo- en duomodus spelen. Tegelijkertijd met de komst van deze first person only-servers moet ook de first person-modus in PlayerUnknown's BattleGrounds verbeterd worden.


» Reacties [0]

Auteur: DaniŽl de Zwart op vrijdag 14 juli 2017 om 11:38:03

Nieuwe trailer: Wolfenstein 2: The New Colossus - German or Else Trailer

» Reacties [2]

Auteur: DaniŽl de Zwart op vrijdag 14 juli 2017 om 15:55:37

Nieuwe trailer: Days Gone - Alternate Playthrough E3 2017 Trailer

» Reacties [1]

Auteur: Tom Kauwenberg op vrijdag 14 juli 2017 om 12:06:30

Overwatch-helden in rockabilly-stijl zijn coole kikkers | Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GamersNET Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

De helden van Overwatch zijn niet enkel kleurrijk en krachtig, maar bieden ook goede canvassen voor uiteenlopende fan art. Neem bijvoorbeeld kunstenaar Dat, die al sinds het verschijnen van Overwatch geobsedeerd is met het spel en nog altijd interessante kunstwerkjes maakt rondom de personages.

Dat maakt in het specifiek jaren-50-versies van de Heroes uit Blizzards populaire online shooter. Alles in de zogenaamde rockabilly-stijl, met veel leer, grote oorbellen en legio opgeknoopte doekjes.

Onderstaande lijst bevat momenteel vijftien verschillende Overwatch-helden, maar er komen er immer meer aan:Grotere versie (en uiteraard de prenten ter verkoop) zijn beschikbaar op Art of Dat.

Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar leon@gamersnet.nl en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Eet smakelijk!

» Reacties [5]

Auteur: Tom Kauwenberg op vrijdag 14 juli 2017 om 20:15:00

Nieuwe trailer: Sea of Thieves - Inn-side Story #17: Shipwrecks

» Reacties [0]

Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Juni 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie