Game nieuws van zaterdag 15 juli 2017

Auteur: Tom Kauwenberg op zaterdag 15 juli 2017 om 00:19:28

Daan en Tom bewaken burcht GamersNET, met bakken nieuws! | GamersNET RADIO #367


Terug van weggeweest in GamersNET Radio: onze uitloopridders Daniël en Tom! Het Baard-en-Brabo duo houdt stand in burcht GamersNET, ook nu huisheer Peter overzees zit. De twee kuise krijgers bespreken hun week in games, maar ook de grootste nieuwtjes die de afgelopen zeven dagen langskwamen.

Denk aan discussie over de vergane glorie van Pokémon GO, de gestaakte productie van de New Nintendo 3DS, maar ook de toenemende scepsis rondom het altijd uitgestelde Gran Turismo Sport, die nu zowaar een releasedatum heeft gekregen.

Uiteraard vermelden de heren daarbij dat er tal van toffe prijsvragen lopen, en vermelden ze wat je de komende tijd van GamersNET verwachten mag.Luister hier naar Aflevering #367 van GamersNET RADIO!

GamersNET Radio is iedere vrijdag live te volgen tussen 16:00 en 17:00 op het GamersNET Twitch-kanaal! De gehele show is vanaf zaterdag terug te kijken/luisteren via GamersNET. Wordt ook lid van de podcast via iTunes om de show direct als audio binnen te halen.

Jullie mening is belangrijk en die draagt zeker bij aan de show, dus laat vooral je reactie achter of mail naar radio@gamersnet.nl. Wij behandelen jullie verhalen, meningen en ervaringen maar al te graag!

GamersNET Radio is oorspronkelijk bedacht als podcast, naar aanleiding daarvan hebben wij besloten het terugluisteren tot de audio te beperken. Wil je ons ook zien? Kijk dan elke vrijdagmiddag LIVE mee! Tot enkele weken na de uitzending is de (video)stream nog terug te vinden op ons Twitch-kanaal.

» Reacties [1]

Auteur: Valentijn van der Lende op zaterdag 15 juli 2017 om 15:53:00

Nieuwe trailer: For Honor New Content of the Week - July 13

» Reacties [0]

Auteur: Valentijn van der Lende op zaterdag 15 juli 2017 om 15:54:00

Nieuwe trailer: Hey! Pikmin Introductie Trailer

» Reacties [0]

Auteur: Valentijn van der Lende op zaterdag 15 juli 2017 om 15:54:00

Nieuwe trailer: Kirby's Blowout Blast Release Trailer

» Reacties [0]

Auteur: Tom Kauwenberg op zaterdag 15 juli 2017 om 12:40:01

Pokémon Sun & Moon-spelers krijgen gratis Shiny Tapu Koko

Bron: Pokémon
Goed nieuws voor Pokémon-liefhebbers! Om te vieren dat Tapu Koko binnenkort beschikbaar is in het Pokémon-kaartspel en games als Pokémon Sun & Moon krijgen spelers van de laatstgenoemde game een gratis Shiny-variant van het nieuwe monster.

Waar Tapu Koko normaliter een voornamelijk gele kleur toont, is de Shiny Tapu Koko overwegend zwart, met wat zalmroze accenten.


Middels het Mystery Gift-systeem kunnen Sun & Moon-spelers de Shiny Tapu Koko direct verkrijgen op hun Nintendo 3DS. Het betreft een Level 60-variant van de nieuwe Pokémon, uitgerust met een item en meerdere voor geleerde aanvallen en krachten.

Onderstaande lijst geeft een vlot overzicht van wat voor Pokémon je tot 14 augustus gratis op kunt halen in de game:
  Eigenschappen
 • Level: 60
 • Type: Electric / Fairy
 • Ability: Electric Surge
 • Held Item: Electric Seed

  Moves
 • Nature's Madness
 • Discharge
 • Agility
 • Electro Ball
Eventueel is Tapu Koko nog veel krachtiger te maken door bijvoorbeeld een Z-Crystal aan het mysterieuze, elektrische beest te geven. Aan de andere hand kan Electrium Z de Pokémon uitrusten met de Gigavolt Havoc-aanval, die zeker 160 punten aan basisschade levert op vrijwel alle Pokémon in het spel.

Meer weten over Tapu Koko in Pokémon Sun & Moon en andere verschijningen in Pokémon-spellen of de animatieserie? Reis dan af naar de officiële website voor alle informatie.

» Reacties [1]

Auteur: Tom Kauwenberg op zaterdag 15 juli 2017 om 12:54:23

Dit zijn de wapens en arena's die vanavond in Splatoon 2's Splatfest te vinden zijn

Vanavond is het zover; dan organiseert Nintendo een nieuwe Splatfest voor Splatoon 2. Vanaf klokslag 18:00 (Nederlandse tijd) gaat de open beta-fase vier uur lang tekeer om het kleurrijke schietspel uit te testen.

Het Splatfest is, net als de game zelf, exclusief voor de Nintendo Switch beschikbaar.


Welke locaties kun je precies verwachten en met welk verfgereedschap mag je medespelers belagen? Nintendo gaf een fijne lijst vrij om spelers alvast op de hoogte te stellen van wat vanavond zal geschieden:
  Locaties
 • Starfish Mainstage + Inkblot Art Academy: 18:00 tot 20:00 (CEST)
 • Moray Towers + Humpback Pump Track: 20:00 tot 22:00 (CEST)

  Beschikbare wapens
  Set 1
 • Main Weapon: Tentatek Splattershot
 • Sub-Weapon: Splat Bomb
 • Special Weapon: Inkjet
  Set 2
 • Main Weapon: Splat Roller
 • Sub-Weapon: Curling Bomb
 • Special Weapon: Splashdown
  Set 3
 • Main Weapon: Splat Charger
 • Sub-Weapon: Splat Bomb
 • Special Weapon: Sting Ray
  Set 4
 • Main Weapon: Splat Dualies
 • Sub-Weapon: Burst Bomb
 • Special Weapon: Tenta Missiles
Gedurende het Splatfest kan er gekozen worden om te vechten voor één van de twee allianties: Ice Cream of Cake. Beide lekker, maar goedgeplaatste loyaliteit wordt gewaardeerd. Aan het eind van het evenement zal bepaald worden welke van de twee zoetigheden het Splatfest in totaliteit heeft gewonnen.

Wie Splatoon 2 nog voor release uit wil testen, doet er goed aan vanavond mee te doen. Nintendo's eigen schietspel staat dan ook volgende week te verschijnen. Op 21 juli moet Splatoon 2 in de (digitale) winkels liggen voor de Nintendo Switch.

» Reacties [0]

Auteur: Tom Kauwenberg op zaterdag 15 juli 2017 om 13:36:36

Blizzard werkt aan strengere straffen voor nare Overwatch-spelers

Wie zich misdraagt in Overwatch moet harder gestraft worden, zo geldt blijkbaar het credo binnen Blizzard. Op aanvraag van de Overwatch-gemeenschap werkt het ontwikkelteam aan strengere maatregelen voor de gamers die opzettelijk competitieve potjes verpesten, vroegtijdig vertrekken of anderen lastigvallen.

Hoe Blizzard de lastige spelers wil precies straffen is nog niet helemaal uit de doeken gedaan, maar game director Jeff Kaplan heeft op de Battle.net Forums wel laten weten binnenkort meer te onthullen over de nieuwe maatregelen.


De eerste golf aan strengheid moet losgelaten worden in de Competitive-modi van Overwatch, hoogstwaarschijnlijk met XP-reductie voor hen die zich niet aan de richtlijnen houden. Later moeten ook deugnieten in modi als Quick Play enigszins bestraft worden, mochten ze lastig bevonden worden.

Tegelijkertijd zijn er spelers die klagen over de te strenge afstraffing voor het per ongeluk verlaten van een competitief potje. Door crashende computers of falende verbindingen is het soms niet mogelijk om binnen de marges terug te keren naar een wedstrijd, wat betekent dat deze eerlijke spelers ook te maken krijgen met een daling in hun prestigieuze Season Rank.

Hoe Blizzard de strengere maatregelen precies wil implementeren, horen we ongetwijfeld zeer spoedig...

» Reacties [4]

Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Juni 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie