Game nieuws van maandag 17 juli 2017

Auteur: Tom Kauwenberg op maandag 17 juli 2017 om 02:55:00

Nieuwe trailer: Kingdom Hearts 3 D23 2017 Toy Story Trailer

» Reacties [7]

Auteur: Ricardo Kindt op maandag 17 juli 2017 om 02:54:00

Nieuwe trailer: Blazblue Cross Tag Battle Teaser trailer

» Reacties [2]

Auteur: Wester Wagenaar op maandag 17 juli 2017 om 10:49:11

Tekken 7 krijgt Fatal Fury's Geese Howard als DLC-personage

Tijdens de Tekken 7 finales bij Evo 2017 wist Bandai Namco een gloednieuw personage aan te kondigen dat aan hun vechtspel wordt toegevoegd. Nou ja, gloednieuw... het betreft de slechterik Geese Howard die faveure heeft gemaakt in de Fatal Fury- en The King of Fighters-series. Hij zal als gastpersonage voor de eerste keer zijn intrede maken in de wereld van Tekken als DLC-personage. Deze winter zal hij te downloaden zijn.

Bandai Namco heeft Geese Howard bekendgemaakt door middel van een trailer en die willen we jullie uiteraard niet onthouden:

» Reacties [0]

Auteur: Tom Kauwenberg op maandag 17 juli 2017 om 12:13:49

Age of Empires viert twintigste verjaardag met livestream vanaf Gamescom

Maandag 21 augustus; nog even van ons verwijderd, maar nu al een heugelijke dag. De datum kenmerkt het twintigjarige bestaan van de Age of Empires-franchise, en dat is uiteraard iets om te vieren. Microsoft, nog altijd de uitgever van dienst, organiseert dan ook een unieke livestream om de verjaardag feestelijk in te wijden, direct vanaf Gamescom 2017.

De livestream gaat de Keulse game-beurs weliswaar vooraf met één dag, maar desalniettemin ziet Microsoft de festiviteiten ook als een goede aftrap van alle andere Gamescom-aanwezigheid. De heugelijke stream moet rond 21:00 's avonds de ether in knallen, helemaal in het teken van de strategische klassieker.

Wat we precies van de uitzending kunnen verwachten, doet Microsoft nog niet uit de doeken. Al ligt uiteraard een uitgebreide vertoning van Age of Empires: Definitive Edition in de lijn der verwachtingen. Die gerenoveerde game is sowieso ook uitgebreid aanwezig op het Duitse evenement, al moet er binnenkort ook een nieuwe beta-fase in werking trede voor de strategische remaster.

» Reacties [4]

Auteur: Tom Kauwenberg op maandag 17 juli 2017 om 12:36:57

Weeaboo stemacteur is koning der korte sketches | Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GamersNET Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Tot voor kort een heuse Vine-held, maar nu is stemacteur SungWon Cho voornamelijk terug te vinden op YouTube en andere sociale media. Met zijn zware en wendbare stemgeluid maakt Cho ongekend droge filmpjes en korte sketches, die meer dan eens herkenbaar zullen zijn voor liefhebbers van games en anime.

Onderstaande video's tonen een kleine greep in de game-gerelateerde ongein van SungWon Cho, beter bekend als ProZD:


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar leon@gamersnet.nl en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Eet smakelijk!

» Reacties [3]

Auteur: Tom Kauwenberg op maandag 17 juli 2017 om 15:02:03

PlayerUnknown's Battlegrounds heeft plannen voor veel meer customization

Bron: PVP Live
Dat de populaire 'Battle Royale' shooter in oktober toch echt uit Early Access moet treden, wil niet zeggen dat men rustig aan doet met het implementeren van nieuwe features in PlayerUnknown's Battlegrounds. In tegendeel: een recente datamining-vondst lijkt erop te wijzen dat er mogelijk plannen zijn voor meer character customization. Veel meer.

Eerder gaf executive producer Chang Han Kim in een interview met PVP Live al aan om ambities te hebben voor meer cosmetische mogelijkheden. Maar wat precies, dat bleef nog even in het ongewisse.

We plan to give our users much more control over character appearance by implementing Anticto’s Mutable character customization system.

Soon, you will be able to design your character to a tee.

Een beetje cryptisch nog, maar dat is waar datamining het blanco op mag vullen.


Naar het schijnt gaat het om meer opties voor gezichten, volledige bepantsering, handschoenen, verschillende jassen en nog veel meer. Zelfs de mogelijkheid om een t-shirt wel of niet in je broek te steken, zou in het verschiet kunnen liggen.

Eind vorig jaar deden al geruchten de ronde over de mogelijkheid om zelfgemaakte tattoos en kledingprenten te implementeren. Daarvan hebben we tot dusver weinig gezien, maar wie weet valt het allemaal binnen de update die Chang Han Kim recentelijk nog ambieerde.

Meer weten over PlayerUnknown's Battlegrounds en waarom het nu zo ontzettend populair is? Lees onze uitgebreide Early Access preview of trek zelf op pad met onze PlayerUnknown's Battlegrounds beginnerstips en bereid jezelf voor op een chicken dinner...

» Reacties [2]

Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
Razer lanceert eigen online game-winkel; win meteen een tientje tegoed! | Prijsvraag
GN Kalender: April 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie