Game nieuws van zondag 6 augustus 2017

Auteur: Leon Kempers op zondag 6 augustus 2017 om 13:14:08

Releasedatum voor Switch-versie RiME bekend

Bron: VG24/7
Eerder bevestigde ontwikkelaar Grey Box al dat het werkt aan een Switch-versie van zijn action-adventure puzzelgame RiME. Nu meldt de studio dat we vanaf 17 november met deze port aan de slag kunnen.

RiME is over drieënhalve maand beschikbaar in de eShop voor 34,99 euro. Heb je jouw games liever in een doosje, dan kun je ook de fysieke versie oppikken voor een tientje meer. Deze 'Special Edition' bevat tevens een downloadcode voor de soundtrack van RiME.

» Reacties [0]

Auteur: Leon Kempers op zondag 6 augustus 2017 om 11:38:53

Activision onthult Valor Edition van Call of Duty: WW2

Bron: GameSpot
Net als zijn voorgangers krijgt Call of Duty: WW2 een indrukwekkende collector's edition. Voor 269,95 dollar kun je de Valor Collection Pro oppikken, die onder andere een prachtig bronzen beeldje van D-Day bevat.

In de doos vind je tevens de Pro-editie van Call of Duty: WW2, welke geleverd wordt met een steelbook en de Season Pass. Ook ontvangen kopers een pin, insignes en een zombieposter.

Zit je iets krapper bij kas, dan kun je voor "slechts" 229,95 dollar de reguliere Valor Collection oppikken. Deze bevat alle bovengenoemde content, met uitzondering van de Season Pass. De Pro Edition is tevens los te koop voor 139,95 dollar en voor 99,95 dollar kun je de steelcase-versie aanschaffen. Deze bevat geen Season Pass, maar wel de exclusieve Divisions Pack DLC.

De Valor Collection Pro is in Amerika exclusief verkrijgbaar bij EB Games. Het is nog onduidelijk welke winkel de editie in Nederland gaat verkopen.

Bekijk de screenshots.

» Reacties [4]

Auteur: Leon Kempers op zondag 6 augustus 2017 om 11:39:09

Rainbow Six Siege dagelijks gespeeld door 2,3 miljoen mensen

Bron: VG24/7
Rainbow Six Siege heeft ruim anderhalf jaar na zijn release een nieuwe mijlpaal bereikt. De game telt nu 20 miljoen geregistreerde spelers, van wie 2,3 miljoen het spel dagelijks opstart.

Ubisoft werkt nog steeds hard om zijn actieve community te ondersteunen. Zo staat het derde seizoen voor de deur en bereiken we langzamerhand het einde van Operation Health, een inititaief dat de uitgever in mei startte om de game te verbeteren.

Seizoen 3 van Rainbow Six Siege introduceert twee Operators van Hong Kongs "Special Duties Unit", een extra map en een reeks nieuwe wapens. Bovendien kunnen we aan de slag met één Operator van de "Grupa Reagowania Operacyjno-Manewrowego" uit Polen. De tweede Poolse Operator zal pas in seizoen 4 worden toegevoegd.

Rainbow Six Siege is beschikbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Het derde seizoen gaat later deze maand van start.

» Reacties [3]

Auteur: Leon Kempers op zondag 6 augustus 2017 om 15:06:33

Details pc-beta Destiny 2 onthuld

Bungie heeft in zijn wekelijkse blogupdate bevestigd wat pc-bezitters kunnen verwachten van de Destiny 2 pc-beta. Gamers kunnen aan de slag met de eerste verhaalmissie (getiteld "Homecoming") en de Inverted Spire Strike. Ook de competitieve multiplayer-modi Countdown en Control zijn in de beta te verkennen.

De pc-beta is qua content dus grotendeels gelijk aan zijn console-broertje, met als grootste verschil dat Bungie een nieuwe map wil uittesten. Waar console-bezitters aan de slag konden met Control on the Midtown, mogen pc-gamers knallen op Javelin-4. Bungie heeft niets gezegd over toegang tot The Farm.

Het doel van deze pc-beta is drieledig:

Our goals for the PC Beta: test the functionality for Destiny 2 on a new platform; give PC players their first taste of Destiny 2 in action; leave a world of surprises in store for the final version of the game.

De pc-beta van Destiny 2 loopt van 29 tot 31 augustus. Mensen die de game pre-orderen, kunnen al een dag eerder beginnen.

» Reacties [0]

Auteur: Leon Kempers op zondag 6 augustus 2017 om 15:06:51

Mario Kart 8-circuits blijken veel groter dan verwacht

In zijn videoserie Boundary Break analyseert de YouTuber Shesez game-omgevingen door zo ver mogelijk uit te zoomen. In zijn meest recente video neemt hij Mario Kart 8 onder de loep en dat leidt tot indrukwekkende vergezichten.

Zo ontdekken we dat de kinderkamer die het decor vormt voor Ribbon Road bizar gedetailleerd is. Mute City gaat zelfs nog een stapje verder, want daar beslaat de racebaan slechts een fractie van de volledige stad.
Het is nog onduidelijk waarom Nintendo de omgevingen in zo'n hoge mate van detail heeft gebouwd. Check onderstaande voor Shehsez' analyse van meer Mario Kart 8-circuits, waaronder Baby Park en Donut Plains 3.

» Reacties [7]

Auteur: Tom Kauwenberg op zondag 6 augustus 2017 om 16:20:41

De games die ons bloed het heetst deden koken... | Goeie Frag

» Reacties [14]

Auteur: Peter Bouwman op zondag 6 augustus 2017 om 11:09:35

Ga op vakantie met je vrienden van GamersNET! | Prijsvraag

» Reacties [17]

Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Juli 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie