Game nieuws van maandag 7 augustus 2017

Auteur: Tom Kauwenberg op maandag 7 augustus 2017 om 02:11:59

DXRacer Racing Pro R131-NR - Een weloverwogen, maar weinig vernieuwende zetel | ReviewNu de hype van gaming chairs zijn hoogtepunt bereikt lijkt te hebben, blikken we terug op een van de merken die de bakermat voor de trend vormde. Is het enige echte DXRacer nog altijd 'on top of their game'?

Lees de review.

» Reacties [5]

Auteur: Tom Kauwenberg op maandag 7 augustus 2017 om 19:20:54

Nieuwe trailer: F1 2017 Career Trailer - Make History

» Reacties [4]

Auteur: Mike Gevers op maandag 7 augustus 2017 om 14:02:37

Middle-Earth: Shadow of War krijgt microtransacties; niet always-online, aldus Monolith

Bron: VG24/7
Afgelopen weekend werd bekendgemaakt dat Middle-Earth: Shadow of War microtransacties zal kennen in de vorm van onder meer Loot Boxes en het vrijspelen van Orc-volgers. Deze dingen kunnen gekocht worden met in-game geld, maar ook met echt geld via de Market.

Voor de Market is uiteraard een internetverbinding vereist, waardoor veel mensen bang waren dat Shadow of War always-online-functionaliteit zou hebben. Ontwikkelaar Monolith stelt ons nu echter gerust: alleen de online functies van de game vereisen een verbinding met het internet. De rest van het spel kan gewoon offline worden gespeeld.

At the moment, you can play offline. And anything [thatís] an online feature will require online.

Vooral het 'at the moment' zorgt er echter voor dat mensen zich nog steeds zorgen maken. Het zou immers logisch zijn om gamers te verplichten om altijd online te zijn als er microtransacties in het spel zijn, aangezien hackers anders met in-game valuta's kunnen knoeien. Het lijkt erop dat Monolith voorlopig geen definitieve antwoorden wil geven rondom microtransacties en eventuele always-online-functies.

Middle-Earth: Shadow of War komt uit op 10 oktober voor pc, Xbox One en PlayStation 4.

» Reacties [2]

Auteur: Wester Wagenaar op maandag 7 augustus 2017 om 14:09:31

Ongebruikte missiemodus ontdekt in Mario Kart Wii

Tot op de dag van vandaag mag Mario Kart DS zich het enige deel van de Mario Kart-serie noemen die een Mission Mode bevat. Een dergelijke modus was echter ook in overweging genomen bij de ontwikkeling van Mario Kart Wii, zo blijkt nu. Een YouTuber die de naam MrBean35000vr draagt, heeft de data van dat spel doorgespit en heeft daarbij incomplete content gevonden van een Mission Mode.

Door wat technische handigheid van MrBean35000vr kunnen we zien hoe de Mission Mode er uit had moeten zien. Zo zouden er bijvoorbeeld tegenstanders moeten worden uitgeschakeld, voorwerpdoosjes moeten worden opgepikt of wheelies moeten worden gemaakt. Waarom Nintendo heeft besloten de modus niet verder te ontwikkelen, noch in een andere Mario Kart-game te implementeren, is onduidelijk.

In onderstaande video hoor je MrBean35000vr praten over zijn ontdekking en kun je zien hoe de Mission Mode voor Mario Kart Wii er ongeveer uit had moeten zien.

» Reacties [2]

Auteur: Wester Wagenaar op maandag 7 augustus 2017 om 14:40:10

Ontwikkelaars Mario + Rabbids: Kingdom Battle delen hoe het voelt als je game lekt

Bron: Eurogamer
Een maand voor de E3 werd Ubisoft overvallen met de nachtmerrie van iedere game-ontwikkelaar. Op de E3-persconferentie zou Nintendo topman Shigeru Miyamoto's aanwezigheid de pers hadden moeten overvallen met de onthulling van Mario + Rabbids: Kingdom Battle. Het mocht echter niet zo zijn. De game werd gelekt en nog voor de ontwikkelaars goed en wel hadden kunnen uitleggen waar de game om draait, werden ze overladen met negatieve feedback.

Hoe voelt het om een game waar je maanden, zo niet jaren, aan hebt gewerkt, plotseling te zien worden gelekt? Eurogamer vroeg die vraag aan game director Davide Soliani en componist Grant Kirkhope en hun antwoorden zie je in onderstaande video.

» Reacties [0]

Auteur: Leon Stougie op maandag 7 augustus 2017 om 16:32:58

The Frozen Wilds-dlc voor Horizon: Zero Dawn verschijnt in november

Bron: Sony
Het eerder dit jaar verschenen Horizon: Zero Dawn wist menig PlayStation 4-gamer te bekoren en de game van Nederlandse makelij kon zowel op commercieel als kritisch vlak prima cijfers overleggen. Het was dan ook geen grote verrassing dat Sony tijdens zijn E3-persconferentie een uitbreiding voor Horizon: Zero Dawn onthulde.

Op het moment van de onthulling was een precieze releasedatum van The Frozen Wilds-dlc nog onbekend, maar daar is nu verandering in gekomen. Sony laat namelijk weten dat The Frozen Wilds vanaf 7 november van dit jaar beschikbaar is.

» Reacties [1]

Auteur: Leon Stougie op maandag 7 augustus 2017 om 17:22:00

Nieuwe trailer: Horizon: Zero Dawn The Frozen Wilds Release Date Trailer

» Reacties [3]

Auteur: Amador Prado op maandag 7 augustus 2017 om 18:36:11

For Honor aankomend weekend gratis te spelen

Voor de twijfelkonten en mensen die graag gratis iets willen uitproberen, heeft Ubisoft dit weekend wat in petto. For Honor is van 10 tot en met 13 augustus gratis te spelen op PlayStation 4, Xbox One en pc. De volledige campaign, multiplayer en alle Heroes zijn voor iedereen te spelen. Mocht je de game nog niet hebben dan heeft Ubisoft ook nog een leuke deal.

Tijdens het aankomende weekend is de game met korting aan te schaffen op alle digitale stores. De korting geldt voor zowel de normale editie als de Gold Edition. Mocht je gebruik maken van deze deal dan blijf je de voortgang van het gratis weekend behouden, zodat je lekker verder kan met waar je bent gebleven.


Overigens begint Season 3 van For Honor op 15 augustus, twee dagen na het gratis weekend. De grote update Grudge & Glory die dan live gaat bevat nieuwe wapens, uitrusting, gameplayupdates en Heroes. Spelers met een For Honor Season Pass kunnen meteen met de twee nieuwe Heroes aan de slag. Een week later zijn de Gladiator en Highlander voor iedereen vrij te spelen met de in-game valuta.

Voor de eSports fans staat er in het For Honor-weekend ook nog wat op de planning. De finales van de For Honor Heroes Series vinden dan plaats. Het eerste For Honor-toernooi die Ubisoft samen met ESL organiseert, is op 12 augustus vanaf 20:00 te zien op het Twitch-kanaal van For Honor.

» Reacties [1]

Auteur: Leon Kempers op maandag 7 augustus 2017 om 12:00:02

De slechtste game aller tijden | Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GamersNET Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

We hebben al vaker bericht over E.T. the Extra-Terrestrial, volgens velen de slechtste game aller tijden. Onderstaande video van Great Big Story is echter een mooie introductie in het verhaal achter dit gedrocht, en vertelt je binnen vier minuten alles wat je moet weten.

Deze Lunchtip werd ingestuurd door StroopKonijn!


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar leon@gamersnet.nl en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Eet smakelijk!

» Reacties [4]

Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Juli 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie