Game nieuws van dinsdag 8 augustus 2017

Auteur: Wester Wagenaar op dinsdag 8 augustus 2017 om 10:53:00

Nieuwe trailer: Mario + Rabbids Kingdom Battle Character Vignette: Mario

» Reacties [2]

Auteur: Wester Wagenaar op dinsdag 8 augustus 2017 om 11:19:26

Samus, Metroids en vijanden op artwork Metroid: Samus Returns

Metroid: Samus Returns moet de serie weer terugbrengen naar zijn tweedimensionale roots en qua sfeer lijkt het in ieder geval al goed te komen. Er zijn namelijk enkele gloednieuwe stukjes artwork opgedoken, waarop we protagoniste Samus Aran, enkele tegenstanders en enkele Metroids kunnen bewonderen.

Wij hebben recentelijk de eerste twee uur van de game gespeeld, dus verwacht binnenkort een geschreven preview en een bijbehorende videopreview. De game ligt 15 september in de winkels en zal verschijnen op de Nintendo 3DS.

Bekijk de screenshots.

» Reacties [1]

Auteur: Wester Wagenaar op dinsdag 8 augustus 2017 om 11:25:00

Nieuwe trailer: Miitopia - Tips from the Guardian Spirit: Your Adventure Begins...

» Reacties [0]

Auteur: Wester Wagenaar op dinsdag 8 augustus 2017 om 11:45:02

Nieuwe trailer: Miitopia - Tips from the Guardian Spirit: How to be a True Hero

» Reacties [0]

Auteur: Wester Wagenaar op dinsdag 8 augustus 2017 om 11:45:20

Nieuwe trailer: Warriors All-Stars - Character Trailer: Yukimura and Naotora

» Reacties [0]

Auteur: Wester Wagenaar op dinsdag 8 augustus 2017 om 11:51:06

Nieuwe trailer: Ultra Street Fighter II: The Final Challengers - How to unlock Shin Akuma

» Reacties [0]

Auteur: Tom Kauwenberg op dinsdag 8 augustus 2017 om 13:15:38

Nieuwe Legendary Skin voor Mercy in Overwatch mogelijk gelekt

Naast de terugkeer van het bejubelde Lúcioball, moet het aanstaande Summer Games 2017-evenement voor Overwatch ook nieuwe goedheid brengen. Game director Jeff Kaplan verklapte eerder al dat onder meer Mercy een unieke nieuwe Legendary Skin zou krijgen, en die lijkt nu even voor onthulling toch uitgelekt.


Deze Chinese promotieplaat van het nieuwe evenement toont onder meer Doomfist is zijn standaarduitrusting, maar ook de Zwitserse high-tech hospik in een compleet nieuwe gewaad. Iets wat vermoedelijk doet lijken op een referentie naar Griekse legendes, zoals die van Icarus. Toevallig ook een gevleugelde held, die mooi aansluiting vindt bij Mercy's eigenschappen.

Gezien het feit dat de Summer Games dezer dagen terug moeten keren, is het niet gek om te denken dat deze lek goed gegrond is. In het verleden lieten verschillende landelijke divisies van Blizzard al eerder vroegtijdig informatie los over Loot Boxes en diens inhoud. Zij dat bedoeld of onbedoeld, zoals met deze lek ook het geval lijkt.

» Reacties [0]

Auteur: Tom Kauwenberg op dinsdag 8 augustus 2017 om 13:24:17

Super Mario Odyssey, maar dan in het echt... | Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GamersNET Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

De heren van Mega64; creatievelingen die niet vies zijn van wat ongemakkelijkheid in het openbaar. Al jarenlang maken zij furore met hun vrij bizarre game-sketches, die gewoon op straat plaatsvinden. Vaak omringd door mensen die geen benul hebben van wat er gaande is met deze gekke gasten.

Recentelijk keerde Mega64 terug met een wel erg sterke skit, nota bene van een game die nog niet uit is. Kijk hier hoe drie volwassen kerels de openbare ruimte vrij ongemakkelijk maken met hun real-life parodie op Super Mario Odyssey...


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar leon@gamersnet.nl en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Eet smakelijk!

» Reacties [0]

Auteur: Wester Wagenaar op dinsdag 8 augustus 2017 om 14:00:02

Metroid: Samus Returns - Is Samus' nostalgische comeback onderweg? | PreviewHet heeft dertien jaar geduurd, maar Metroid is binnenkort eindelijk terug in al zijn tweedimensionale glorie! Wester heeft de eerste twee uur van Metroid: Samus Returns gespeeld en deelt zijn enthousiasme...

Lees de preview.

» Reacties [0]

Auteur: Tom Kauwenberg op dinsdag 8 augustus 2017 om 20:34:00

Win de stijlvol verlichte Speedlink Fieris muismat! | GamersNET Gear + Prijsvraag

» Reacties [29]

Auteur: Tom Kauwenberg op dinsdag 8 augustus 2017 om 21:09:00

Nieuwe trailer: Overwatch - Seasonal Event: Summer Games 2017

» Reacties [0]

Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Juli 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie