Game nieuws van donderdag 7 september 2017

Auteur: Niels Decker op donderdag 7 september 2017 om 18:00:00

Tom en Peter praten over South Park: The Fractured But Whole | Gameplay commentaar

» Reacties [0]

Auteur: Amador Prado op donderdag 7 september 2017 om 00:13:35

Resident Evil Revelations 1 en 2 verschijnen 28 november op de Switch

De Nintendo Switch krijgt steeds meer steun van andere partijen om de line-up aan games verder uit te breiden. Capcom doet wederom een duit in het zakje met Resident Evil Revelations 1 en Resident Evil Revelations 2, waarvan eerder al bekend werd dat ze naar de Switch zouden komen. Nu maakt de ontwikkelaar bekend wanneer dat te gebeuren staat: op 28 november. Dit maakt Capcom door middel van onderstaande Tweet bekend.

De twee games zijn al een tijdje te spelen op de Xbox One en PlayStation 4 en zowel deel 1 als deel 2 zijn goed ontvangen door ons. We hebben dan ook alle vertrouwen in de Switch-versies!

» Reacties [4]

Auteur: Tom Kauwenberg op donderdag 7 september 2017 om 12:49:00

Nieuwe trailer: Real Farm - Gameplay Trailer

» Reacties [0]

Auteur: Tom Kauwenberg op donderdag 7 september 2017 om 12:49:55

Nederlandse boerensimulator Real Farm verschijnt 20 oktober

Bron: Real Farm
Tot voor kort nog bekend als 'Real Farm Sim', maar nu hernieuwd uit de doeken gedaan mťt een releasedatum. De op-en-top Nederlandse boerensimulator Real Farm verschijnt aanstaande 20 oktober alweer voor pc, Xbox One en PlayStation 4, terwijl er ondertussen nog hard gesleuteld wordt aan respectievelijke ports voor Nintendo Switch, PlayStation 4 Pro en Xbox One X.

Om dat heugelijke nieuws te vieren, verscheen een uitgebreide gameplay trailer, voorzien van tal van warme boerenbeelden en high-end gewassen. Het nieuwe logo, bovendien:


Real Farm vormt de nieuwste concurrentie tegen langlopende franchises als Farming Simulator. Ook hier wordt het mogelijk gewassen te zaaien en te verbouwen, alsmede verschillende soorten (pluim)vee te onderhouden. Uiteindelijk moet dat allemaal verkocht en ingekocht kunnen worden op een real-time economische markt.

Voor Nederlanders ligt Real Farm ongetwijfeld iets dichter bij het hart dan de doorsnee boerensimulator, gezien het hier specifiek een samenwerking van ontwikkelaar Triangle Studios en uitgeverij SOEDESCO betreft, beide bedrijven uit Nederland afkomstig. Helaas betekent dat nog niet dat je in ultiem Hollandsch omgeving kan ploeteren (ook Real Farm focust zich meer op Amerikaanse landgoederen en machines), maar een kaaskop kan dromen.

Wanneer de native 4K-versies op PlayStation 4 Pro en Xbox One X uitgerold zullen worden, blijft voorlopig nog onbekend. Ook de draagbare Nintendo Switch versie staat wel in het verschiet, maar ontbreekt nog een releasedatum. Hopelijk horen we daar rondom de initiŽle release op 20 oktober meer over...

Bekijk de screenshots.

» Reacties [0]

Auteur: Mike Gevers op donderdag 7 september 2017 om 00:14:36

Denuvo-beveiliging van pc-versie Sonic Mania na acht dagen gekraakt

Bron: VG24/7
Denuvo is een van de meer controversiŽle beveiligingsmethodes in de game-industrie: ontwikkelaars vertrouwen erop dat de software hun games in ieder geval in de eerste dagen na de release veilig houdt tegen hackers, maar dit gaat in een aantal gevallen gepaard met onder meer prestatieproblemen. Ook Sonic Mania maakt gebruik van Denuvo, maar inmiddels is de DRM gekraakt.

Overigens lijkt het onwaarschijnlijk dat ontwikkelaar Sega hier wakker van ligt: Denuvo wordt veelal gebruikt om games de eerste dagen na de release te beschermen, aangezien de meeste exemplaren in deze periode worden verkocht. De ontwikkelaar van RiME verwijderde de Denuvo-beveiliging zodra deze gekraakt was. Het is onbekend of ook Sonic Mania uiteindelijk wordt ontdaan van de DRM-software.

» Reacties [0]

Auteur: DaniŽl de Zwart op donderdag 7 september 2017 om 00:37:55

Dishonored: Death of the Outsider - Een extra dik stukje Dishonored | PreviewDishonored: Death of the Outsider is een standalone uitbreiding op Dishonored 2 en we keren terug naar Karnaca. Dit keer met Billie Lurk: nieuwe krachten, vaardigheden en wapens. We checkten het op Gamescom!

Lees de preview.

» Reacties [3]

Auteur: Michiel Brunsveld op donderdag 7 september 2017 om 08:29:26

In-game clan features Destiny 2 laten nog een paar dagen op zich wachten

Bron: VG24/7
Mede dankzij feedback vanuit de community heeft ontwikkelaar Bungie het hele clan-systeem van Destiny 2 vlak voor de lancering van de game flink herzien. Inmiddels is gebleken dat alle clan features de komende dagen nog niet in-game beschikbaar zullen zijn. Voorlopig is dit alleen mogelijk via Bungie's eigen website.

Aangezien je veel grote activiteiten in Destiny (2) samen met anderen moet doen, zoals Strikes, Nightfalls en Raids, was het voor veel spelers erg welkom dat de opties voor eigen clans werden uitgebreid. Dankzij de nieuwe clan features wordt het straks mogelijk om een unieke Clan-banier te tonen, extra beloningen te verdienen als lid van een clan en eenvoudig andere spelers uitnodigen om mee te doen met Nightfalls en Raids.

» Reacties [0]

Auteur: Amador Prado op donderdag 7 september 2017 om 11:02:08

Dragon Ball FighterZ verschijnt in februari

Bron: Twitter
Op de E3 in Los Angeles werd er een nieuwe Dragon Ball-game aangekondigd, waar we elkaar in 2D het leven zuur mogen maken. Bandai Namco heeft vandaag bekendgemaakt in welke maand we aan de slag mogen met Dragon Ball FighterZ.

In L.A. werd alleen bevestigd dat de vechtgame ergens in 2018 uit moest komen. Op Twitter heeft Namco de wachttijd drastisch gereduceerd, want Dragon Ball FighterZ moet al ergens in februari 2018 verschijnen.
Overigens is deze maand de beta van Dragon Ball FighterZ. Van 16 tot en met 18 september zijn een aantal personages en levels uit te proberen in de gesloten beta. Aanmelden is helaas niet meer mogelijk.

» Reacties [0]

Auteur: Michiel Brunsveld op donderdag 7 september 2017 om 13:47:08

Nieuwe trailer: NBA 2K18 The Prelude Demo

» Reacties [0]

Auteur: Michiel Brunsveld op donderdag 7 september 2017 om 12:23:15

Ubisoft is nog heel veel nieuwe updates van plan voor Rainbow Six Siege

Bron: VG24/7
Rainbow Six Siege heeft zijn draai gevonden in de wereld van de meest populaire online games. Rond de release was het nog niet heel overweldigend, maar vorige maand werd al duidelijk dat de situatie anderhalf jaar na de release heel anders is. Dagelijks wordt de game gespeeld door 2,3 miljoen spelers en met 20 miljoen geregistreerde spelers is Rainbow Six Siege zeker een blijvertje voorlopig. Het is dan ook niet zo gek dat Ubisoft laat weten nog heel wat updates voor Rainbow Six Siege van plan te zijn.

Recent was er al de release van Operation Blood Orchid en Ubisoft blijft zeker niet stilzitten. In een recent interview vertelde Alexandre Remy van Ubisoft dat men al ideeŽn heeft om naar 100 Operators toe te werken. Gelet op het huidige aantal van zo'n 34 Operators en de snelheid waarmee dit aantal door updates wordt uitgebreid, heeft Ubisoft dus nog wel wat jaren van ondersteuning en extra content voor spelers in petto.

» Reacties [2]

Auteur: Mike Gevers op donderdag 7 september 2017 om 13:38:18

Pete Hines: Bethesda komt dit jaar nog met onaangekondigde game

Momenteel is PAX West gaande in de Verenigde Staten, waar zowel games als hardware worden getoond. YouTube-kanaal Tek Syndicate is daar ook aanwezig en heeft een interview gepubliceerd met Pete Hines, de marketingdirecteur van Bethesda. Daarin praat Hines over een aantal games die Bethesda in de pijplijn heeft: de Switch-versie van Skyrim, Wolfenstein 2, Quake Champions, etc. Deze games hebben we natuurlijk al eerder gezien, maar daarnaast zegt Hines dat Bethesda ook een vooralsnog onaangekondigde game gaat uitbrengen.

Op zich is dat niet vreemd: natuurlijk werkt de ontwikkelaar aan games die we nog niet hebben gezien. Wat vreemder is, is dat deze onaangekondigde game dit jaar nog uit moet komen.

We even have a game coming out this year that we haven't even told anyone about yet. They can wait, it won't be so long.

Uiteraard vroeg Tek Syndicate door, maar Hines liet verder geen informatie los: hij wil zelfs niet zeggen of het gaat om een nieuwe IP of een spel in een bekende franchise.

De kans bestaat dan ook dat het geen game is ŗ la Fallout 4. Dit jaar is zijn laatste vier maanden in gegaan en het opbouwen van een hype voor een volledige AAA-game vereist behoorlijk wat tijd. Hoe dan ook, heel lang hoeven we niet te wachten op meer informatie rondom de mysterieuze game.

Check hieronder het volledige interview van Tek Syndicate.

» Reacties [3]

Auteur: Tom Kauwenberg op donderdag 7 september 2017 om 15:00:38

L.A. Noire naar nieuwe consoles, waaronder Switch; 7 cases ook in VR

Vers van de jazz-geÔnduceerde pers: Rockstars bejubelde L.A. Noire krijgt dan toch een re-release. Vanaf 14 november aanstaande zal de culthit uit 2011 opnieuw uitgegeven worden voor een handvol nieuwe platformen.


Naast de enigszins te verwachten ports richting de PlayStation 4 en Xbox One (inclusief 4K-versies op PlayStation 4 Pro en Xbox One X), komt het bruisende politiespel ook naar de Nintendo Switch. Daarmee wordt het voor het eerst mogelijk om de intrigerende jaren-50 open wereld ook onderweg te beleven. Wij hopen vooral op een functie om bewijsmateriaal te experimenteren aan de hand van de bewegingsbesturing in de Joy-Con controllers, die ook zeker in the works lijkt bij Rockstar:

L.A. Noire for the Nintendo Switch features the complete original game and all additional downloadable content, with specific enhancements including a Joy-Con mode with gyroscopic, gesture-based controls, HD rumble and new wide and over-the-shoulder camera angles, plus contextual touch screen controls for portable detective work.

Voor hen die nůg dieper in L.A. Noire willen duiken, verschijnt ook een interessante nieuwe mogelijkheid om het spel te ervaren. Middels een vernieuwde pc-versie worden maar liefst zeven Cases uit de game ook speelbaar in niets minder dan virtual reality. Gamers die beschikken over een high-end set-up met de HTC Vive headset, kunnen een deel van de game op volledig nieuwe speelwijze ervaren.

De VR-ervaring van L.A. Noire zal door het leven gaan als 'L.A. Noire: The VR Case Files' en moet gelijktijdig verschijnen met de nieuwe ports op 14 november.

In de aanloop naar de idem van november wil Rockstar stukje bij beetje meer bekend maken over de vernieuwde versies. De komende tijd zal meer informatie gecommuniceerd worden via de officiŽle L.A. Noire website.

» Reacties [7]

Auteur: Tom Kauwenberg op donderdag 7 september 2017 om 18:32:54

South Park: The Fractured But Whole | Video Preview

» Reacties [0]

Auteur: Tom Kauwenberg op donderdag 7 september 2017 om 20:54:15

Forza Motorsport 7 gaat goud; krijgt 19 september demo op Xbox One en pc

De zevende racegame van ontwikkelaar Turn 10 Studios en uitgever Microsoft staat dan echt voor de deur. Forza Motorsport 7 is goud gegaan en heeft diens initiŽle verschijning vastgepind op 3 oktober, uiteraard voor niet alleen Xbox One, maar ook Windows 10 pc's.

Het heugelijke nieuws werd met een geinig reclamespotje onthuld op de officiŽle Forza Motorsport website, alwaar ook meteen over een ander prettig extraatje werd gesproken. Beide platformen worden vanaf 19 september aanstaande ook voorzien van een eigen demo van Forza Motorsport 7, waarin spelers alvast het gevoel van de simcade-racer aan de tand kunnen voelen.


Saillant detail is dat de demo voorzien is van verschillende moeilijkheidsgraden voor spelers, maar ook dat Windows-gebruikers meteen vanuit de proefversie hun benchmarks kunnen draaien en hardware-prestaties uit kunnen proberen. Niet alleen een net gebaar richting de consument, maar nota bene ook iets waar Turn 10 erg trots en zelfverzekerd in is. Niet voor niets werd eerder al aangetoond hoe vloeiend de game draait op zowel Xbox One als Xbox One X.

Meer weten over het aanstormende Forza Motorsport 7? Schroom niet door te klikken naar onze uitgebreide hands-on preview vanaf afgelopen E3, of onze concluderende recensies van voorgangers als Forza Horizon 3 en Forza Motorsport 6...

» Reacties [3]

Auteur: Tom Kauwenberg op donderdag 7 september 2017 om 20:41:00

Nieuwe trailer: Forza Motorsport 7 - Official Commercial

» Reacties [0]

Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Juni 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie