Game nieuws van vrijdag 8 september 2017

Auteur: Peter Bouwman op vrijdag 8 september 2017 om 11:10:23

Nieuwe trailer: Call of Duty: WWII Multiplayer Upgrade trailer

» Reacties [0]

Auteur: Leon Kempers op vrijdag 8 september 2017 om 00:00:02

Win een gave Ghost Recon-mok! | Prijsvraagvrijdag


Het is weer vrijdag en dus is het tijd voor een nieuwe Prijsvraagvrijdag! Meedoen is zoals altijd extreem makkelijk: laat een reactie achter bij dit nieuwsbericht en je maakt meteen kans op de prijs. Vaker reageren mag uiteraard, al vergroot dit niet je kansen. Reageer wel op tijd, want deelnemen kan alleen op de vrijdag!

Ghost Recon Wildlands wordt nog steeds fanatiek online gespeeld en onderstaande mok is ťťn van de meest geliefde prijzen die we het afgelopen jaar hebben weggegeven met Prijsvraagvrijdag. De keus voor de prijs van deze week was dus geen moeilijke! Reageer hieronder en drink je dagelijkse bakkie pleur voortaan in stijl.Vergeet niet morgen terug te komen op GamersNET. Dan onthullen we de Prijsvraagvrijdag-winnaar van vorige week!

» Reacties [36]

Auteur: Gaele Roberts op vrijdag 8 september 2017 om 00:25:50

Peter en Tom praten over Sea of Thieves (op pc) | Gameplay commentaar

» Reacties [3]

Auteur: Tom Kauwenberg op vrijdag 8 september 2017 om 01:10:14

MSI GT75VR 7RE Titan SLI - De heilige graal der draagbare krachtpatsers | ReviewWie ook onderweg snoeihard, high-end op 4K wil gamen, mag aankloppen bij MSI. Met een flinke zak geld welteverstaan. Het kost je wat, maar de nieuwe GT75VR heeft Šlles wat je hartje begeert. Is het de flinke prijs waard?

Lees de review.

» Reacties [2]

Auteur: Tom Kauwenberg op vrijdag 8 september 2017 om 09:28:42

Septemberthema van Loot Gaming bevat buit van Destiny 2, Borderlands en Prey

Recentelijk pakte we nog het 'Booty' thema van juli uit en alweer staat een nieuwe aankondiging van Loot Gaming voor de deur. Als altijd betreft het weer een maandelijks doosje vol gaming goedheid, ditmaal voorzien van het thema 'Augment'.

Ingesloten bij de onthulling van het aanstaande thema worden ook immer de inbegrepen franchises bekendgemaakt, zo ook voor het aanstormend septemberkrat. Onder 'Augment' valt niets minder dan het recent verschenen Destiny 2, de kleurrijke culthit Borderlands en zelfs het recent verschenen (en door ons bejubelde) Prey. Niet de minste games dus.

Wat er precies in het kratje aangetroffen zal worden, blijft natuurlijk een verrassing. De inbegrepen games zijn onthuld, maar of het met die ene reeks om een t-shirt, muismat of een bieropener gaat, dat mogen we straks zelf gaan ontdekken. En uiteraard zie je die unboxing vanzelf op GamersNET verschijnen.


Wil je zelf een abonnement op Loot Gaming afnemen? Be our guest! Een subscriptie op Loot Gaming start vanaf 31,95 dollar per maand, met verzendkosten inbegrepen. Vanaf de officiŽle website kun je Loot Gaming bestellen, en met onze code 'GamersNET' kun je maar liefst drie dollar korting scoren op alle soorten aankopen van Loot Crate. Die krijg je zo maar, van ons.

Wil je meer van de Loot Gaming (en de inhoud) weten? Bekijk dan ook eens een van onze voorgaande unboxings van de maandelijkse goodie-pakketten. Ben je juist enorm benieuwd naar alle inhoud van het 'Augment' krat? Dan zit je hier op GamersNET alsnog goed; wij laten het je ongetwijfeld allemaal zien, zodra het bij ons op de deurmat ploft...

» Reacties [0]

Auteur: Michiel Brunsveld op vrijdag 8 september 2017 om 11:14:24

Pre-order Call of Duty: WWII en krijg een in-game wapen naar keuze

Activision heeft in een nieuwe trailer wat meer onthuld omtrent de pre-order van Call of Duty: WWII. Een bonus die je krijgt als je de game in de pre-order bestelt, is de mogelijkheid om een wapen naar keuze direct vrij te spelen. Dit wapen zal vervolgens altijd beschikbaar blijven, dus ideaal om al meteen over je favoriete wapen te kunnen beschikken in de multiplayer.

Naast een wapen naar keuze krijgen spelers vanuit de pre-order ook dubbele XP tijdens de eerste vier speluren. Zo kan je ook nog eens meteen vanaf het begin extra vlot in level stijgen.

Call of Duty: WWII verschijnt 3 november voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

» Reacties [8]

Auteur: DaniŽl de Zwart op vrijdag 8 september 2017 om 11:31:39

The Witcher 3 krijgt in de komende dagen PS4 Pro-update; Xbox One X eind dit jaar

Bron: VG247
The Witcher 3: Wild Hunt krijgt in de aankomende dagen de eerder beloofde 4K-update voor de PlayStation 4 Pro, zo laat ontwikkelaar CD Projekt RED weten. Tijdens de E3 werd de patch al aangekondigd voor de Xbox One X en even later voor de PlayStation 4 Pro.

..the PS4 Pro version is nearly ready, and it will be released in just a few days. As for the Xbox One X update (..) itíll be available by the end of the year.

De Xbox One X is natuurlijk nog niet uit, maar de update voor The Witcher 3 staat sowieso gepland voor eind dit jaar. Als de tijd rijp is, geeft de ontwikkelaar vanzelf een releasedatum vrij met details over de verbeteringen en veranderingen.

» Reacties [0]

Auteur: DaniŽl de Zwart op vrijdag 8 september 2017 om 12:05:56

Dit zijn de Destiny 2 Month 1 plannen; Nightfall, Xur, de eerste Raid en meer

Bron: VG247
Destiny 2 is deze week verschenen en Bungie maakt de plannen bekend van de eerste maand. Zo kun je hieronder lezen welke strikes in Nightfall featured zijn, welke map en modus in Trials of the Nine, waar Flashpoint te vinden is, maar ook de eerste Raid, de terugkeer van Xur en Guided Games.

Daarnaast teaset Bungie de plannen voor oktober, zoals het testen van je 'prestige' in de Raid en dat Iron Banner terugkomt.

Week 1 (this week)

 • Nightfall: The Arms Dealer with Prism and Timewarp: Killing Time
 • Flashpoint: European Dead Zone

  Week 2

 • Nightfall: The Inverted Spire with Momentum and Timewarp: Rings
 • Flashpoint: Nessus
 • Trials of the Nine: Countdown on Eternity
 • Leviathan Raid launches September 13
 • Nightfall Guided Games beta available September 12
 • Xurís first visit September 15

  Week 3

 • Nightfall: Exodus Crash with Attrition and Timewarp: Anomalies
 • Flashpoint: Io
 • Trials of the Nine: Survival on Altar of Flame

  Week 4

 • Nightfall: The Pyramidion with Torrent and Timewarp: Zero Hour
 • Flashpoint: Titan
 • Trials of the Nine: Survival on Emperorís Respite
 • Leviathan Raid Guided Games beta available September 26
 • Faction Rally begins September 26
 • Destiny 2 is op 6 september verschenen voor PlayStation 4 en Xbox One, de pc-versie verschijnt op 24 oktober. Verwacht de review binnenkort op GamersNET!

  » Reacties [2]

  Auteur: DaniŽl de Zwart op vrijdag 8 september 2017 om 13:06:26

  Nioh ontvangt eind deze maand laatste DLC genaamd Bloodshed's End

  Bron: VG247
  Eind deze maand verschijnt de laatste DLC van Nioh, onder de noemer Bloodshed's End. De vorige twee DLC's waren Dragon of the North en Defiant Honor en de derde en laatste DLC gaat verder waar Defiant Honor ophield, het deels vernietigde Osaka Castle na een grote oorlog.

  Een aantal maanden vrede verder ontstaat er in Bloodshed's End opnieuw een oorlog waarin een nieuwe modus wordt geÔntroduceerd: The Abyss. Je vecht door enemy-filled floors in de inner sanctum van het kasteel.

  The Abyss features epic battles and unique challenges for the most skilled players.

  The Abyss wordt beschreven als een eeuwigdurend strijdveld met epische gevechten en unieke challenges voor de meest bedreven spelers. Verder bevat de DLC hoofd-, sub- en Twilight-missies met nieuwe Yokai, personages, extra moeilijkheidsgraad en nieuwe Guardian Spirits.

  Nioh's DLC Bloodshed's End verschijnt op 26 september voor de PlayStation 4 en krijgt een prijskaartje mee van 9,99 euro. Spelers met de season pass kunnen de content uiteraard bij release direct downloaden.

  Bekijk de screenshots.

  » Reacties [0]

  Auteur: Tom Kauwenberg op vrijdag 8 september 2017 om 13:06:48

  Stijlvol lasers ontwijken in Destiny 2: zo doe je het... | Lunchtip


  Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GamersNET Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

  Destiny 2 ligt in de schappen, het draait fantastisch op pc en met de campaign ben je zeker twaalf uur zoet. Wil je er echter ook stijlvol in tekeer gaan, dan kan ook dat.

  Een speler van Destiny 2 vond recentelijk uit hoe je met een bepaalde, ritmische charme kunt overleven tussen de laserschoten. Onderstaande GIF-afbeelding helpt je begrijpen waarom de nieuwste meta ijzersterk ťn stijlvol is...


  Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar leon@gamersnet.nl en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

  Eet smakelijk!

  » Reacties [0]

  Auteur: Tom Kauwenberg op vrijdag 8 september 2017 om 13:18:49

  Nieuw Game Mania filiaal in Antwerpen toont verse visie voor de winkelketen

  De Game Mania bestaat inmiddels alweer een flinke 25 jaar, en dat vraagt om (wederom) een nieuw filiaal. Ditmaal in 'thuisland' BelgiŽ, met een nieuwe flagship store te Antwerpen. Op zichzelf geen schokkend nieuws, ware het niet dat deze vlaggenschipwinkel een kersverse visie lijkt uit te proberen. De winkel oogt niet langer meer als een aaneenschakeling van schappen vol games, maar eerder als een soort modern buurthonk voor de gamer.

  Game Mania CEO Kris Lenaerts windt er geen doekjes om: de winkelketen heeft na diens grote overname veel aan het imago moeten sleutelen. Vernieuwing alom, maar het nieuwe filiaal in Antwerpen moet vooral een blik in de toekomst vormen:

  Game Mania heeft in 2013 na de overname ingezet op het herstellen van vertrouwen. Vanaf 2014 lag de focus op de voorbereiding en implementatie van een toekomstbestendig omnichannel-platform en sinds dit jaar is de vernieuwing volop ingezet. Een recente belangrijke realisatie is de nieuwe flagship store in Antwerpen. Die laat zien hoe we naar de toekomst kijken, zonder onze rijke geschiedenis te vergeten.

  De Antwerpse vlaggenschipwinkel kent naar verluidt een uitgebreider aanbod, terwijl het allemaal een stuk strakker oogt. De focus op de digitale markt is bovendien vergroot. Daarnaast biedt het Vlaamse filiaal meer mogelijkheid om games te zien en te spelen, alsmede je lege telefoon of handheld op te laden. Ook belangrijk.

  Om een beter beeld te scheppen van Game Mania's blik op de toekomst werd ook een duidelijk reclamespotje geschoten. Helemaal hip en happening, maar vooral voorzien van strakke beelden van de nieuwgewonnen winkelruimte:


  Wat jij? Een goede stap vooruit van Game Mania, of laat je deze verandering het liefst aan je voorbij gaan? Wij zijn benieuwd naar jouw belang bij een goede (fysieke of digitale) winkel voor al je game-benodigdheden!

  » Reacties [4]

  Auteur: DaniŽl de Zwart op vrijdag 8 september 2017 om 14:37:54

  Ace Combat 7: Skies Unknown - Weer authentieker | Preview  Ace Combat 7: Skies Unknown brengt de serie keihard terug en speelt vooral in op de weerselementen. Het weer gaat een belangrijke rol spelen voor de gameplay en hoe dat speelt, lees je hier!

  Lees de preview.

  » Reacties [2]

  Auteur: DaniŽl de Zwart op vrijdag 8 september 2017 om 15:04:23

  South Park: The Fractured But Whole moeilijker met personage met donkere huidskleur

  De makers van South Park, Trey Parker en Matt Stone, zoeken altijd de grenzen op en zo ook in South Park: The Fracture But Whole, de nieuwste game in de franchise. Zoals ook al te zien en horen was in onze gameplay commentaar-video van de game, wordt het spel moeilijker als je een personage aanmaakt met een donkere huidskleur.

  Of eigenlijk, hoe hoger je de moeilijkheidsgraad instelt, hoe donkerder jouw personage wordt. Op easy speel je in de nieuwe South Park-game dan weer met een karakter met lichte huidskleur. De moeilijkheidsgraad bepaalt daarnaast hoeveel geld je krijgt, maar ook het commentaar is hierop aangepast.


  Speel je met een donker personage, maakt Cartman bijvoorbeeld opmerkingen als: "Donít worry, this doesnít affect combat. Just every other aspect of your whole life." Het internet valt over deze kwestie en op vele kanalen wordt het als racistisch beschouwd, terwijl de makers het als commentaar zien op racisme en ongelijkheid. In South Park: The Fractured But Whole kun je tevens verschillende genders kiezen, zoals man, vrouw en 'other'.

  Naast dat mensen het een racistische manier van uiten vinden, zijn er daarnaast gamers die het jammer vinden dat ze niet als zichzelf kunnen spelen op een hoge moeilijkheidsgraad.

  Vind je deze kwestie racistisch of zie je het als grap en satire? Laat het weten in de reacties!

  South Park: The Fractured But Whole verschijnt op 17 oktober voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

  » Reacties [2]

  Auteur: DaniŽl de Zwart op vrijdag 8 september 2017 om 15:28:58

  Bungie onderzoekt Destiny 2 crashes en quest issues

  Bron: VG247
  De release van Destiny 2 is niet helemaal zonder slag of stoot gegaan. Er waren bij de launch al serverproblemen, maar de shooter lijkt ook regelmatig te crashen en er zijn issues bij een bepaalde quest.

  ..some Destiny 2 players on PS4 reported that the game would sometimes crash for seemingly no reason.

  Destiny 2-spelers op PlayStation 4 melden dat de game zonder enige reden crasht, zowel op het gewone als het PS4 Pro-model. Een ander probleem doemt op bij de quest Enhance, die je aan het einde moet belonen met de MIDA Mini-Tool Legendary. Door een bug krijgen spelers het wapen niet. Bungie onderzoekt momenteel deze en andere bekende problemen, zoals het issue dat ervoor zorgt dat de Cabbage error code tevoorschijn komt.

  Heb je zelf enige problemen ervaren? Laat het hieronder weten.

  Destiny 2 is op 6 september verschenen op PlayStation 4 en Xbox One. Pc-bezitters moeten tot 24 oktober wachten.

  » Reacties [0]

  Auteur: DaniŽl de Zwart op vrijdag 8 september 2017 om 15:31:20

  Nieuwe trailer: Destiny 2 - Official Launch Trailer

  » Reacties [0]

  Auteur: DaniŽl de Zwart op vrijdag 8 september 2017 om 15:57:05

  Destiny 2 kent al miljoenen spelers, aldus Bungie

  Bron: Bungie
  Destiny 2 lijkt het twee dagen na release al behoorlijk goed te doen, want er zouden al miljoenen spelers zijn als we ontwikkelaar Bungie mogen geloven. Het bedrijf zegt op haar website dat sinds de launch al miljoenen Guardians de onder vuur gelegen stad ontsnapt zijn.

  With a head full of memories and heart primed for action, we launched Destiny 2. Since then, millions of Guardians have evacuated a City under attack to arrive 'safely' at the Farm. The game is afoot!

  OfficiŽle verkoopcijfers zijn nog niet door Bungie en Activision vrijgegeven, maar wij zijn toch wel erg benieuwd. Destiny 2 heeft groots ingezet, hoewel tussen 'miljoenen Guardians' ook spelers kunnen zitten met dubbele Guardians, al is dat misschien nog erg vroeg. Het lijkt in ieder geval een succesvolle release te zijn voor de sequel op het door ons bejubelde Destiny.

  Destiny 2 is op 6 september verschenen op PlayStation 4 en Xbox One. De pc-versie verschijnt op 24 oktober.

  » Reacties [1]

  Inloggen
  Zoeken

  Zoek resultaten:

  Advertentie
  GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
  GN Kalender: Juni 2018
  Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
  Advertentie