Game nieuws van maandag 11 september 2017

Auteur: Peter Bouwman op maandag 11 september 2017 om 08:06:01

Marcel en Tom praten over Sword Art Online: Fatal Bullet | Gameplay Commentaar

» Reacties [4]

Auteur: Leon Stougie op maandag 11 september 2017 om 07:59:30

Destiny 2 - Stelt niet teleur | Review in ProgressHoewel het voor een definitief oordeel over Destiny 2 nog even te vroeg is, delen wij nu toch alvast onze eerste indruk van Bungie's shooter met jullie in deze Review in Progress.

Lees de review.

» Reacties [0]

Auteur: Peter Bouwman op maandag 11 september 2017 om 11:10:56

Nieuwe trailer: Marvel vs. Capcom: Infinite Pre-order costumes trailer

» Reacties [0]

Auteur: Peter Bouwman op maandag 11 september 2017 om 11:11:10

Nieuwe trailer: Fire Emblem Warriors Hero trailer

» Reacties [0]

Auteur: Peter Bouwman op maandag 11 september 2017 om 10:42:56

Little Nightmares Complete Edition onderweg

Bandai Namco heeft aangekondigd dat er een nieuwe editie van Little Nightmares onderweg is. Vanaf 27 oktober ligt de Complete Edition fysiek in de winkel en daarbij wordt ook de Season Pass toegevoegd. Daarin zijn nog eens drie episodes te vinden.


Vanaf 27 oktober ligt Little Nightmares Complete Edition in de winkels voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

» Reacties [0]

Auteur: Peter Bouwman op maandag 11 september 2017 om 11:53:17

Destiny 2 DLC Curse of Osiris brengt spelers naar Mercurius

Zojuist heeft Bungie bevestigd dat de eerste DLC voor Destiny 2, Curse of Osiris, spelers naar Mercudius gaat brengen. Eerder al werd de DLC gedeeld via de Xbox Store en toen bleef het even stil omtrent het onderwerp. Bungie heeft het nieuws nu zelf bevestigd.
Het was al eerder bekend dat Osiris in de DLC zou verschijnen, vanwege eerder geposte DLC-symbolen, dat we naar Mercurius gaan is pas nu bekend gemaakt. In december moet de eerste DLC verschijnen.

» Reacties [0]

Auteur: Michiel Brunsveld op maandag 11 september 2017 om 14:14:51

Retailers vermelden bundel met Bayonetta en Vanquish voor PS4 en Xbox One

Bron: VG24/7
Diverse Oost-Europese retailers hebben in hun webshop melding gemaakt van een speciale SEGA-bundel. Om precies te zijn een bundel van Bayonetta en Vanquish. Beide games verschenen niet al te lang geleden nog voor de pc en blijkbaar ziet men er ook wel wat in om de twee titels samen ook nog uit te brengen voor de PlayStation 4 en Xbox One.

Naast deze bundel doet ook het gerucht de ronde dat we een HD-remake kunnen verwachten van Shenmue en Shenmue 2. Er wordt al vele jaren gesproken over een remaster of nieuwe release in HD van beide games, maar concreet is het nooit geworden. Mede dankzij het recente succes van Shenmue 3 op Kickstarter, lijkt het een prima moment om beide voorgangers nog eens naar een groot publiek te brengen. Shenmue 3 is zelfs het meest succesvolle gameproject op Kickstarter in termen van financiering. De release van dit derde deel zou ergens in 2018 moeten zijn.

Wanneer we de twee bundels mogen verwachten, is nog niet bekend. Eerst zal SEGA nog met een formele onthulling naar buiten moeten komen, maar het lijkt nu slechts een kwestie van dagen...

» Reacties [2]

Auteur: Mike Gevers op maandag 11 september 2017 om 17:26:49

Nintendo streamt deze week nieuwe Direct-uitzending met nieuws over Switch en 3DS

Bron: VG24/7
Eens in de zoveel tijd zendt Nintendo een livestream uit onder de naam Nintendo Direct en deze week is het weer zover: om 00:00 uur in de nacht van woensdag op donderdag geeft Nintendo meer informatie over games die de komende tijd op zijn platforms uitkomen.

Het gaat hierbij om zowel de 3DS als de Switch. De uitzending duurt ongeveer 45 minuten en zal bespreken welke games er de komende tijd uitkomen voor de Nintendo 3DS en de Switch. Het is niet bekend of er nieuwe games worden aangekondigd; minder dan twee weken geleden werden er nog twintig nieuwe indie-games aangekondigd voor de Switch, dus het zou kunnen dat we deze keer alleen nieuwe informatie krijgen over de games die we al eerder hebben gezien.

Meer info kunnen we sowieso verwachten over Super Mario Odyssey, de langverwachte opvolger van Super Mario 64 en Super Mario Sunshine. Dit maakt Nintendo bekend in de aankondiging van de nieuwe livestream. Aangezien deze game aan het einde van oktober al uitkomt, zou dit de laatste Nintendo Direct kunnen zijn waarin de game schittert.

Zoals altijd kan de aankomende Nintendo Direct worden gevolgd via de officiŽle website van Nintendo ůf via YouTube. Mocht je echter niet live kunnen kijken, wat vanwege het tijdstip niet ondenkbaar is, check GamersNET dan voor alle hoogtepunten uit de livestream.

» Reacties [2]

Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Juni 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie