Game nieuws van vrijdag 6 oktober 2017

Auteur: Amador Prado op vrijdag 6 oktober 2017 om 14:37:03

Leviathan Raid in Destiny 2 krijgt volgende week hard-modus

Bron: GameSpot
Mocht je de raid in Destiny 2 nog niet moeilijk genoeg vinden, dan heeft Bungie goed nieuws voor je. Vanaf aankomende dinsdag krijgt de Leviathan-raid een hardmode, genaamd Prestige. Na de wekelijkse reset die op dinsdag plaatsvindt is de Prestige-modus beschikbaar op alle platformen.

De Raid is traditioneel het moeilijkste onderdeel in Destiny. In een team van zes, is het de bedoeling om een behoorlijk tactisch level te overleven en de eindbaas Calus te verslaan. De normale modus is al moeilijk genoeg, maar net als in het eerste deel wordt het nu ook mogelijk om de moeilijkheidsgraad te verhogen. Als je de Prestige-modus van de Raid weet te halen krijg je wel extreem sterke loot, waardoor je jouw Power-level verder kan verhogen.


Destiny 2 is vorige week uitgekomen op PlayStation 4 en Xbox One, terwijl we nog tot 24 oktober moeten wachten op de pc-versie van de game. Wij waren in ieder geval erg te spreken over de creatie van Bungie.

» Reacties [0]

Auteur: Tom Kauwenberg op vrijdag 6 oktober 2017 om 17:21:13

Kijk zondag PlayStations Firstlook-stream en win Overwatch' Collector's Edition! | Give-away

Of je er bij kan zijn op Firstlook Festival of niet; samen met GamersNET valt er zeker wel wat mee te beleven van alle festiviteiten. In het specifiek de zondagse PlayStation Nederland livestream, waar wij van GamersNET ook een tijdslot zullen (mede)vullen! Kijk direct mee, en maak kans op de Collector's Edition van Overwatch voor je PlayStation 4!

Vanaf 15:00 is onze Tom aanwezig op de Facebook-livestream voor een paar potjes Overwatch en wat vlotte discussie over de laatste nieuwigheden in de game. Denk aan de langverwachte komst van Doomfist of de op Gamescom onthulde nieuwe locatie, Junkertown.

Kijkers maken daarbij kans om die ultiem dikke Overwatch Collector's Edition te winnen. Zo maar, een ontzettend begeerlijk pakket vol game-goedheid en uiteraard het spel zelf voor je PlayStation 4. Met fier Soldier 76-standbeeld en wel...


Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is op tijd klaar te zitten op de livestream en GamersNET op Facebook een 'vind-ik-leuk-je' te geven. Laat tijdens Toms aanwezigheid op de stream van je horen, en wij kiezen achteraf vanzelf ťťn lieve winnaar.

Maak duidelijk dat je van GamersNET komt, of roep onze aandacht op een andere creatieve manier. Tom kan on the spot zelf nul multitasken, maar we lezen de live-chat absoluut na!


Hopelijk zien we je dan aanstaande zondag, rond de klok van 15:00. Zet de Facebook livestream van Firstlook Festival alvast in je reminders of houd GamersNET en onze sociale media in de gaten voor een tijdige update!

» Reacties [5]

Auteur: DaniŽl de Zwart op vrijdag 6 oktober 2017 om 15:49:40

Ontwikkelaar Spec Ops: The Line eet liever glas dan een sequel te moeten maken

Bron: Twitter
Toen Spec Ops: The Line in 2012 verscheen, werd de game niet verkeerd becijferd door critici. Na al die jaren wordt de game nog steeds bejubeld door gamers, vooral door het sterke verhaal, maar de shooter was voor moederbedrijf Take-Two absoluut geen commercieel succes.

Toch hopen fans van Spec Ops: The Line op een vervolg van de cultklassieker, maar het is zeer onwaarschijnlijk dat we ooit nog een Spec Ops-game krijgen. Een nieuwsgierige Twitter-gebruiker gooide de vraag waarom Spec Ops: The Line nooit een sequel zal krijgen richting Walt Williams, een van de schrijvers van het verhaal.

Hij reageerde ontzettend eerlijk; de ontwikkeling was brutal en painful en iedereen die aan de game werkte eet nog liever glas dan nog een Spec Ops-game te moeten maken. Tevens verkocht de game niet goed.

Jammer, of blijft Spec Ops: The Line hierdoor juist speciaal?


» Reacties [4]

Auteur: Amador Prado op vrijdag 6 oktober 2017 om 15:53:00

Horizon: Zero Dawn Complete Edition aangekondigd

Bron: Twitter
De blockbuster Horizon: Zero Dawn van Guerrilla Games krijgt volgende maand een nieuw stuk DLC met de naam The Frozen Wilds, zodat men weer verder kan met het verhaal van Aloy. Gamers die de game nog niet hebben gespeeld kunnen binnenkort de Complete Edition halen, met alle uitgekomen uitbreidingen.

Begin maart verscheen Horizon: Zero Dawn exclusief voor de PlayStation 4 en de reacties waren extreem lovend. Het avontuur van Aloy in een post-apocalyptische wereld sloeg gigantisch aan en het duurde ook niet lang totdat The Frozen Wilds werd aangekondigd. Zoals het de laatste tijd vaker gebeurd krijgt de game dus ook een Complete Edition, waarin alle uitbreidingen te vinden zijn.

Vanaf 6 december is Horizon: Zero Dawn Complete Edition verkrijgbaar voor vijf tientjes. Een mooie collectie voor iedereen die de game nog niet heeft geprobeerd.

» Reacties [2]

Auteur: DaniŽl de Zwart op vrijdag 6 oktober 2017 om 16:22:17

In Assassin's Creed Origins kun je de moeilijkheidsgraad voor het eerst aanpassen

Assassin's Creed heeft sinds het bestaan van de serie altijd ťťn moeilijkheidsgraad gehad, maar Assassin's Creed Origins verbreekt deze traditie door spelers voor het eerst een keuze te geven en de moeilijkheidsgraad aan te passen. Volgens game director Ashraf Ismail krijgt de game de gewoonlijke keuzes Easy, Medium en Hard.

Ubisoft voegt deze keuze toe, omdat de ene groep gamers voornamelijk interesse heeft in de historische achtergrond en het narratief van Assassin's Creed Origins, een andere groep gaat voor de uitdaging of vindt de setting juist tof. Mogelijk hangt de toevoeging van diverse moeilijkheidsgraden samen met het vernieuwde vechtsysteem, dat een stuk dieper zal zijn dan van vorige delen in de franchise.


Some people play for the historic context, some people for the narrative, some for the gameplay, and what we felt was by going deeper into the gameplay challenge of the game weíre feeding one part of the audience but not others, so it was a natural step for us.

Ismail zegt verder dat de moeilijkheidsgraad dynamisch is, dus je kunt de graad op ieder moment in de game aanpassen. De ontwikkelaar en uitgever wil met de terugkeer van de franchise een brede doelgroep bereiken en met zulke features is dat zeker een goede stap voor veel gamers.

Assassin's Creed Origins verschijnt op 27 oktober voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

» Reacties [4]

Auteur: DaniŽl de Zwart op vrijdag 6 oktober 2017 om 16:37:15

Zie hier de verbeteringen in The Witcher 3: Wild Hunt met de PlayStation 4 Pro-patch

Bron: YouTube
Eindelijk heeft The Witcher 3: Wild Hunt een PlayStation 4 Pro-patch ontvangen, bijna een jaar na de release van de krachtigere console. Digital Foundry is er direct opgesprongen om de game te vergelijken tussen de normale PlayStation 4 en de Pro.

Welke grafische verschillen er merkbaar zijn, maar natuurlijk ook de rest van de technische aspecten met de PS4 Pro support patch. Bekijk hieronder de video met de verschillen.

The Witcher 3: Wild Hunt verscheen inmiddels ruim twee jaar geleden op 19 mei 2015 voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

» Reacties [0]

Auteur: Wester Wagenaar op vrijdag 6 oktober 2017 om 11:31:43

Nieuwe trailer: Dragon Ball Xenoverse 2 - Dabura & Buu (Gohan Absorbed)

» Reacties [0]

Auteur: DaniŽl de Zwart op vrijdag 6 oktober 2017 om 10:28:37

Open beta Star Wars: Battlefront 2 gestart; downloadgrootte onthuld

Bron: VG247
De Star Wars: Battlefront 2 beta is vanaf nu live en wat gamers zich vooral afvroegen is of de grootte van de download niet te heftig zou zijn. Het lijkt mee te vallen sinds bekend is gemaakt hoeveel harde schijfruimte de beta in beslag neemt.

Als je de beta op pc downloadt, dan mag je uitgaan van 22,8GB. De PlayStation 4-versie neemt 15,3GB ruimte in beslag en de Xbox One-versie 13,2GB. Al met al valt het mee, waar gedacht werd aan 20 tot 30GB. Alleen de pc-versie is iets groter dus.

De beta van Star Wars: Battlefront 2 is vandaag gestart en loopt tot en met maandag 9 oktober. Star Wars: Battlefront 2 verschijnt op 17 november voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

» Reacties [4]

Auteur: DaniŽl de Zwart op vrijdag 6 oktober 2017 om 10:50:25

Call of Duty: WWII Season Pass bevat de klassieke multiplayer bonus map Carentan

Bron: VG247
Mocht je Call of Duty: WWII aanschaffen met de Season Pass, dan krijg je er de multiplayer bonus map Carentan bij, zo maakte Activision bekend. Voor Call of Duty-veteranen een bekende map, want deze verscheen al eerder in Call of Duty, Call of Duty: United Offensive en Call of Duty 2.

Carentan is direct bij release van Call of Duty: WWII beschikbaar en is van nieuw design voorzien voor de nieuwe shooter. De map speelt zich af in het door oorlog vernietigde Franse dorp.


De Season Pass zal verder vier DLC packs bieden, waarvan de eerste in 2018 verschijnt, met nieuwe multiplayer maps, nieuwe hoofdstukken van Nazi Zombies en nieuwe War missies.

Call of Duty: WWII verschijnt op 3 november voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

» Reacties [1]

Auteur: Niels Decker op vrijdag 6 oktober 2017 om 10:52:00

WIN een tof Far Cry 5 T-shirt | Prijsvraagvrijdag

» Reacties [34]

Auteur: Wester Wagenaar op vrijdag 6 oktober 2017 om 11:20:00

Nieuwe trailer: Heroes of the Storm 2017 Year in Review

» Reacties [0]

Auteur: Wester Wagenaar op vrijdag 6 oktober 2017 om 14:25:36

Nieuwe gameplay: BlazBlue Cross Tag Battle - Gameplay Trailer

» Reacties [0]

Auteur: Wester Wagenaar op vrijdag 6 oktober 2017 om 18:07:17

Nieuwe trailer: Super Mario Odyssey - Overview Trailer

» Reacties [2]

Auteur: Wester Wagenaar op vrijdag 6 oktober 2017 om 18:08:02

Nieuwe trailer: SNES Mini - Een klein systeem, een grote comeback!

» Reacties [2]

Auteur: Wester Wagenaar op vrijdag 6 oktober 2017 om 18:06:00

Nieuwe trailer: Mario & Luigi Superstar Saga + Bowser's Minions - Nostalgietrailer

» Reacties [0]

Auteur: DaniŽl de Zwart op vrijdag 6 oktober 2017 om 14:18:21

Vind Master Chief aan de binnenkant van de Xbox One X

Bron: YouTube
Als je volgende maand een Xbox One X koopt, schroef de console dan gerust open, want je zult er een toffe easter egg vinden van de Master Chief. In een video is de easter egg tevoorschijn gekomen en hieronder zie je er de afbeelding van.

Het is een mini Master Chief die op een schorpioen rijdt. Snap je 'm? Schorpioen, Project Scorpio? Leuk verzonnen, al vragen wij ons af hoeveel mensen daadwerkelijk een console open schroeven.

De Xbox One X verschijnt op 7 november.

» Reacties [4]

Auteur: Amador Prado op vrijdag 6 oktober 2017 om 14:17:48

Marvel vs. Capcom: Infinite - Een huis, tuin en keuken-fighter? | ReviewHet is weer zover. De zevende maal dat de werelden van Marvel en Capcom samenkomen in ťťn brute brawl. Onze Amador vocht voor zijn leven in Infinite, maar liep daarbij ook tegen meerdere super-obstakels aan...

Lees de review.

» Reacties [0]

Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Juli 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie